• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bakblikken en -vormen

Resultaten voor

Bakblikken en -vormen - Import export

 1. BIDO DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Verified by europages badge

  Welkom bij Bido! Sinds 2022 leveren we luchtfriteusebakpapier van topkwaliteit in Turkije.Ons lokaal geproduceerde papier, verkrijgbaar in verschillende formaten, sluit naadloos aan op de afmetingen van de air fryer, zodat je het gemakkelijk kunt schoonmaken. Met 100% veiligheid, oliebestendige eigenschappen en hittebestendigheid tot 220°C zijn ze compatibel met toonaangevende airfryermerken en andere kooktoestellen. Ervaar vandaag nog het gemak van Bido's bakpapier!

 2. AMC TEIXEIRA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AMC TEIXEIRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wegwerpartikelen en serviesgoed van papier, karton en plastic, Taartbodemvormen, taartbodems, producten voor banketbakkerijen, kartonnen doos en verpakking, Wegwerpartikelen en serviesgoed van papier, karton en plastic, gebaksdozen, bladen van papier, en bakvormen voor bakkerijen, biscuit- en gebakfabrieken. Het is gevestigd in Vila Nova Do Campo, Portugal.

 3. ACS COATING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACS COATING SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Wilhelmshaven, Duitsland.

 4. ANNELIESE BACKTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANNELIESE BACKTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Eschweiler, Duitsland.

 5. CONTACTO BANDER GMBH

  Duitsland

  Hoogwaardig en roestvrij stalen servies voor de professionele gastronomie en andere gebieden, kookgerei, voedseltransport, opwarmen van voedsel, tafelgerei en nog veel meer. Wij zijn fabrikant en distributeur van roestvrijstalen servies van hoge kwaliteit voor de professionele catering en andere sectoren. Contacto werd in 1958 opgericht als de Duitse tak van de Zweedse kookpottenfabrikant OLOFSTRÖM in Erkrath bij Düsseldorf. OLOFSTRÖM heeft een speciaal CONTACT-procédé ontwikkeld om aluminium compen onderstellen te verbinden met roestvrijstalen potten van "Zweeds staal" - kwaliteit 18/10. Het proces werd gepatenteerd. Van de Zweedse koninklijke familie mocht een kroon in het handelsmerk worden afgebeeld als de hoogste eer en erkenning. Ons verkoopprogramma is gericht op de gespecialiseerde horeca, via welke onze producten kunnen worden gekocht.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CLEAN BAKING PRODUCTS

  België

  Clean Baking Products is de eerste ter wereld die een beter, goedkoper en gezonder alternatief biedt voor ouderwetse metalen bakvormen. CBP vormen zijn vervaardigd uit hoogtechnologisch composiet materiaal. Deze ontwikkeling werd gerealiseerd in nauwe samenwerking met de NASA. CBP bakvormen bieden een veelvoud van voordelen. De vormen roesten niet en er is geen, of weinig, lossingsmiddel nodig. Het bakproces verloopt dus zeer hygiënisch. De CBP Brood bakvorm garandeert een snellere rijzing en een gelijkvormige temperatuurverdeling, zo kan je genieten van een ovenvers brood met zachte kern en een knapperige korst. Voordelen van bakvormen in hoogtechnologische kunststof kleeft niet, weinig of geen vetstof nodig Vaatwasmachinebestendig Multifunctioneel gebruik: ijskast, oven, diepvries Hygiënisch, geen oxidatie mogelijk Uitstekend bakresultaat

 2. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

  Duitsland

  A. H. Lehmann Blechwarenfabrik GmbH staat voor plaatbewerking met de hoogste kwaliteit en grootste precisie. Als bakvormenspecialist hebben wij wereldwijd naam gemaakt. Een naam die al tientallen jaren garant staat voor kwaliteit en precisie in plaatbewerking. Wij produceren: Bakvormen en vormsystemen voor de industriële productie van bakkerswaren. Losse vormen met naad, losse vormen naadloos, rechthoekige vormen, cake- en taartvormen, ronde vormen, taartringen, tulband- en kransvormen.

 3. HAPPYFLEX BY ELASTOTECH

  Italië

  Het bedrijf HAPPYFLEX BY ELASTOTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Bergamo, Italië.

 4. VALS-PRINT UKRAINE LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf VALS-PRINT UKRAINE LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren dozen voor banketbakkerij, Verpakkingen voor confiserie, Gietvormen voor zoetwarenindustrie, en cakevormen. Het is gevestigd in Kharkov, Oekraïne.

 5. DEMMLER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEMMLER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 1. FORBANMETAL

  Spanje

  Het bedrijf FORBANMETAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - industriële. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakblikken en -vormen, anti-aanbakplaten, pasvormen, Schaaltje, en Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Terrassa, Spanje.

 2. AMERICAN PAN UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AMERICAN PAN UK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schalen, en anti-aanbakplaten. Het is gevestigd in Irlam, Verenigd Koninkrijk.

 1. RUTH GMBH & CO.KG

  Duitsland

  Het bedrijf RUTH GMBH & CO.KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - papier en karton, Amandelpers, Verpakking - papier en karton, Kleurstoffen voor voedingsmiddelen, chocolade, en Amandelpers. Het is gevestigd in Bochum-Wattenscheid, Duitsland.

 2. ENO SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf ENO SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kooktoestellen en lampen - kampeeruitrusting, Parken - speeltoestellen, Kooktoestellen en lampen - kampeeruitrusting, huishoudelijke kookapparaten, verwarming, en Parken - speeltoestellen. Het is gevestigd in Niort Cedex 9, Frankrijk.

 3. PANIBOIS

  Frankrijk

  Het bedrijf PANIBOIS, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakblikken en -vormen, Verpakking - hout, Bakblikken en -vormen, en Verpakking - hout. Het is gevestigd in Marcilly En Villette, Frankrijk.

 4. CONSERVOR SAS - AGENCE SAINT MARCEL

  Frankrijk

  Het bedrijf CONSERVOR SAS - AGENCE SAINT MARCEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakblikken en -vormen, en Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Saint Marcel, Frankrijk.

 5. SIPALDIS SA

  Frankrijk

  Het bedrijf SIPALDIS SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Karton - fabricage. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakking - papier en karton, Bakblikken en -vormen, Verpakking - papier en karton, aluminium schalen voor levensmiddelen, en Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Andrézieux Bouthéon, Frankrijk.

 6. OPELKA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf OPELKA GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - Machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakblikken en -vormen, en Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Remseck Am Neckar, Duitsland.

 7. DEBAG DEUTSCHE BACKOFENBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DEBAG DEUTSCHE BACKOFENBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakblikken en -vormen, industriële koeling, en Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Bautzen, Duitsland.

 8. H. RÄUCHLE BACKGERÄTE

  Duitsland

  Het bedrijf H. RÄUCHLE BACKGERÄTE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Huishoudelijke artikelen - metaal, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Bakblikken en -vormen, Vis, Huishoudelijke artikelen - metaal, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Ditzingen, Duitsland.

 1. AMERICAN PAN EUROPE

  Roemenië

  Het bedrijf AMERICAN PAN EUROPE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren schalen, en anti-aanbakplaten. Het is gevestigd in Alexandria, Roemenië.

 2. JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY

  Duitsland

  Het bedrijf JOANNA LEVIN HAMBURG BAKERY MACHINERY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - Machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, Bakblikken en -vormen, Bakkerijovens, messen voor broodsnijmachines, en Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. DREIER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf DREIER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schelp- en schaaldieren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vis, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Bakblikken en -vormen, Zuivelindustrie - machines en materialen, Vis, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Bakblikken en -vormen, en Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Georgsmarienhütte, Duitsland.

 4. BMTEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BMTEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerij - Machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakblikken en -vormen, en Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Rechtmehring, Duitsland.

 5. BLEX, A.S.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf BLEX, A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren barbour wrijfwas. Het is gevestigd in Karlovy Vary, Tsjechische Rep..

 6. CRYSTAL

  Turkije

  Het bedrijf CRYSTAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakblikken en -vormen. Het is tevens aanwezig in de sectoren suikerpot. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 7. ASSENMAKER

  België

  Het bedrijf ASSENMAKER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gietvormen en modellen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakblikken en -vormen, Bakblikken en -vormen, en cakevormen. Het is gevestigd in Ferrieres, België.

 8. METALTEX BELUX

  België

  Het bedrijf METALTEX BELUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Huishoudelijke artikelen - aluminium. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakblikken en -vormen, Bakblikken en -vormen, en huishoudproducten. Het is gevestigd in Pepinster, België.

 9. BAKE&DISPLAY

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf BAKE&DISPLAY, is een Distributeur, en actief in de sector Papier - serviesgoed en wegwerpartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakblikken en -vormen, Wegwerpartikelen en serviesgoed van papier, karton en plastic, Bakvormen voor industriële bakproducten, papierwaren voor verpakking, Bakblikken en -vormen, en Wegwerpartikelen en serviesgoed van papier, karton en plastic. Het is gevestigd in Newcastle Upon Tyne,, Verenigd Koninkrijk.

 10. F-B-S BALKE INTERNATIONAL GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf F-B-S BALKE INTERNATIONAL GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snijden - gereedschapsmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gereedschapsmachines voor industrieel snijden, Messen - industrieel, Bakblikken en -vormen, Gereedschapsmachines voor industrieel snijden, Messen - industrieel, en Bakblikken en -vormen. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis