• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bakkerijovens

Resultaten voor

Bakkerijovens - Import export

 1. BARTSCHER GMBH

  Duitsland

  Bartscher GmbH is een van de toonaangevende bedrijven in de kantinekeukenindustrie in Europa.Het assortiment omvat een grote selectie professionele apparaten, praktische keukenhulpjes en innovatieve productoplossingen.Alles wat nodig is in moderne commerciële keukens om efficiënt te werken.Sinds de oprichting van het bedrijf in 1876 heeft Bartscher zich ontwikkeld tot een full-service foodservicecentrum.Bartscher-merkapparaten zijn verkrijgbaar bij speciaalzaken in tal van Europese landen en met een toegewijd team is de gebruikelijke servicekwaliteit gegarandeerd in heel Europa.Het uitgebreide assortiment wordt aangevuld door een sterke service, waar Bartscher veel belang aan hecht.Uitgebreid advies, snelle klantenservice en een ervaren projectmanagement zorgen voor een bijzonder hoge servicekwaliteit.Het traditionele bedrijf heeft een modern hoogbouwmagazijn met 9.000 palletplaatsen en 15.000 vierkante meter opslagruimte.

 2. SACAR FORNI

  Italië

  Sacar Forni srl heeft vele jaren ervaring in de productie en verkoop van machines voor bakkerijen, banketbakkerijen en pizzeria's. Zij produceren ovens, winkeluitrusting en -meubilair, benodigdheden voor hotels, bars, restaurants en openbare gelegenheden, winkel- en supermarktinrichting en industriële en commerciële koelkasten. U kunt elektrische-, gas-, diesel-, tunnel- en bandovens en ovens met mobiel frame en koelkasten en snelkoelers bestellen.

 3. ASCOBLOC GASTRO-GERÄTEBAU GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ASCOBLOC GASTRO-GERÄTEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 4. WOLFSHÖHER TONWERKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WOLFSHÖHER TONWERKE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Neunkirchen Am Sand, Duitsland.

 5. ENERGY SAVING SOLUTIONS

  Duitsland

  Het bedrijf ENERGY SAVING SOLUTIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Anröchte, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RÖDER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RÖDER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 2. HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Schwieberdingen, Duitsland.

 3. GST GROSSKÜCHEN SERVICE TEAM GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GST GROSSKÜCHEN SERVICE TEAM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. REITHOFER TECHNIK- FACHMARKT GMBH ELEKTRO & KÜCHEN

  Duitsland

  Het bedrijf REITHOFER TECHNIK- FACHMARKT GMBH ELEKTRO & KÜCHEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. LEVANT RUS LLC

  Rusland

  De firma Lewant is een ervaren fabrikant van bakkerijovens en uitrustingen uit Armavir (Rusland). De Lewant ovenfabriek produceert ovens met draaibare rekken: diesel- en gasovens; elektrische ovens; bakplaatrekken ontworpen voor bakplaten van 600×800, 600×400 en 600×1100 mm. De 2.000 mm hoge bakkamers bieden ruimte voor 20 bakplaten, waardoor het prestatievermogen 22% hoger is. Lewant verzorgt de installatie, inbedrijfstelling en aanpassing van de ovens; biedt zijn klanten 24u/dag technische ondersteuning en een spoedeisende garantiedienst op locatie voor service en reparatie van ovens. Lewant is gefocust op de hoogste bakkwaliteit, maximaal energierendement en duurzaamheid en maakt daarom geen gebruik van componenten van Chinese herkomst. Alle componenten van commercieel geproduceerde gas- en elektrische ovens zijn ontworpen voor heavy-duty dag en nacht functionerende industriële ovens met een levensduur van ten minste 20 jaar. Lewant geeft 3 jaar garantie op alle uitrustingen, 5 jaar garantie op de warmtewisselaars en een levenslange garantie op het ovenlichaam.

 1. THEO VAN VLIET WEESP

  Nederland

  Theo van Vliet Weesp B.V. is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van bakkerijmachines en ovens. Daarnaast hebben we alles in huis om complete bakkerijen en winkels in te richten. Wij beschikken over een grote voorraad nieuwe en gebruikte bakkerijmachines. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor : •Onderhoud en 24-uurs dienstverlening (zowel binnen- als buitendienst) •Inrichting van complete bakkerijen •Verkoop, verhuur en lease van bakkerijmachines en ovens •Inkoop van uw bakkerijmachines en ovens •Brander- en onderhoudscontracten •Revisie door gespecialiseerde (elektro)monteurs •Las en spuitwerk •Export van bakkerijmachines en ovens

 2. ROFCO

  België

  Al meer dan twintig jaar staan wij bekend als constructeur van kleine bakovens met chamottesteen voor particulieren en instellingen. Deegkneders en graanmolens vervolledigen ons gamma. Naast het opdoen van technische bagage voor de constructie, hebben we ons ook verdiept in het bakken zelf - 5 jaar bakopleiding stellen ons in staat u het nodige advies te geven bij het gebruik van onze toestellen. Rofco staat dus garant voor professionele bakresultaten !

 1. TALLERES COLOMINA

  Spanje

  Deze onderneming uit Valenciennes gespecialiseerd in de productie van laders voor broodovens, is aanwezig op de markt sinds 1952.

 2. CONVEX - DEKEGHEL

  België

  Fabrikant van bakkeirijovens DEKEGHEL, en invoerder van ovens en machines.Ringbuisovens, rotatie ovens, hetelucht ovens. Bakkerijmachines.

 3. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Turkije

 4. MATAŞ MAKINA

  Turkije

 5. HERMANN HEUFT GMBH BACKOFENBAU

  Duitsland

 6. INOVEN

  Turkije

 7. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Frankrijk

 8. GROGATEC GMBH

  Duitsland

 1. LP CONSULTING

  Italië

 2. SAMI KAMMAZ OVENS

  Turkije

 3. MAP FOURS DE BOULANGERIE

  Frankrijk

 4. KREAZOT INDUSTRIAL BAKERY EQUIPMENT

  Turkije

 5. COBAMAQ

  Spanje

 6. ECIMSTAL LDA

  Portugal

 7. PANCHERI GMBH

  Oostenrijk

 8. HOLZ-FEUER-SHOP, INH. THOMAS FEYRER

  Duitsland

 9. JOHANNES SCHEURER GMBH

  Duitsland

 10. JUAN GUZMAN GARCIA

  Spanje

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis