• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bakkerijovens

Resultaten voor

Bakkerijovens - Import export

 1. LEVANT RUS LLC

  Rusland

  Verified by europages badge

  De firma Lewant is een ervaren fabrikant van bakkerijovens en uitrustingen uit Armavir (Rusland). De Lewant ovenfabriek produceert ovens met draaibare rekken: diesel- en gasovens; elektrische ovens; bakplaatrekken ontworpen voor bakplaten van 600×800, 600×400 en 600×1100 mm. De 2.000 mm hoge bakkamers bieden ruimte voor 20 bakplaten, waardoor het prestatievermogen 22% hoger is. Lewant verzorgt de installatie, inbedrijfstelling en aanpassing van de ovens; biedt zijn klanten 24u/dag technische ondersteuning en een spoedeisende garantiedienst op locatie voor service en reparatie van ovens. Lewant is gefocust op de hoogste bakkwaliteit, maximaal energierendement en duurzaamheid en maakt daarom geen gebruik van componenten van Chinese herkomst. Alle componenten van commercieel geproduceerde gas- en elektrische ovens zijn ontworpen voor heavy-duty dag en nacht functionerende industriële ovens met een levensduur van ten minste 20 jaar. Lewant geeft 3 jaar garantie op alle uitrustingen, 5 jaar garantie op de warmtewisselaars en een levenslange garantie op het ovenlichaam.

  Website Open In New icon
 2. BARTSCHER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bartscher GmbH is een van de toonaangevende bedrijven in de kantinekeukenindustrie in Europa.Het assortiment omvat een grote selectie professionele apparaten, praktische keukenhulpjes en innovatieve productoplossingen.Alles wat nodig is in moderne commerciële keukens om efficiënt te werken.Sinds de oprichting van het bedrijf in 1876 heeft Bartscher zich ontwikkeld tot een full-service foodservicecentrum.Bartscher-merkapparaten zijn verkrijgbaar bij speciaalzaken in tal van Europese landen en met een toegewijd team is de gebruikelijke servicekwaliteit gegarandeerd in heel Europa.Het uitgebreide assortiment wordt aangevuld door een sterke service, waar Bartscher veel belang aan hecht.Uitgebreid advies, snelle klantenservice en een ervaren projectmanagement zorgen voor een bijzonder hoge servicekwaliteit.Het traditionele bedrijf heeft een modern hoogbouwmagazijn met 9.000 palletplaatsen en 15.000 vierkante meter opslagruimte.

  Website Open In New icon
 3. WOLFSHÖHER TONWERKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. ASCOBLOC GASTRO-GERÄTEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. ENERGY SAVING SOLUTIONS

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RÖDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. REITHOFER TECHNIK- FACHMARKT GMBH ELEKTRO & KÜCHEN

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. WF GASTRONOMIE UND GROSSKÜCHENTECHNIK FRANK WEIHMANN E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. GST GROSSKÜCHEN SERVICE TEAM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. THEO VAN VLIET WEESP

  Nederland

  Theo van Vliet Weesp B.V. is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van bakkerijmachines en ovens. Daarnaast hebben we alles in huis om complete bakkerijen en winkels in te richten. Wij beschikken over een grote voorraad nieuwe en gebruikte bakkerijmachines. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor : •Onderhoud en 24-uurs dienstverlening (zowel binnen- als buitendienst) •Inrichting van complete bakkerijen •Verkoop, verhuur en lease van bakkerijmachines en ovens •Inkoop van uw bakkerijmachines en ovens •Brander- en onderhoudscontracten •Revisie door gespecialiseerde (elektro)monteurs •Las en spuitwerk •Export van bakkerijmachines en ovens

 2. ROFCO

  België

  Al meer dan twintig jaar staan wij bekend als constructeur van kleine bakovens met chamottesteen voor particulieren en instellingen. Deegkneders en graanmolens vervolledigen ons gamma. Naast het opdoen van technische bagage voor de constructie, hebben we ons ook verdiept in het bakken zelf - 5 jaar bakopleiding stellen ons in staat u het nodige advies te geven bij het gebruik van onze toestellen. Rofco staat dus garant voor professionele bakresultaten !

 3. TALLERES COLOMINA

  Spanje

  Deze onderneming uit Valenciennes gespecialiseerd in de productie van laders voor broodovens, is aanwezig op de markt sinds 1952.

 4. CONVEX - DEKEGHEL

  België

  Fabrikant van bakkeirijovens DEKEGHEL, en invoerder van ovens en machines.Ringbuisovens, rotatie ovens, hetelucht ovens. Bakkerijmachines.

 5. MATAŞ MAKINA

  Turkije

 6. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Turkije

 7. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Frankrijk

 8. HERMANN HEUFT GMBH BACKOFENBAU

  Duitsland

 9. GROGATEC GMBH

  Duitsland

 10. MAP FOURS DE BOULANGERIE

  Frankrijk

 1. LP CONSULTING

  Italië

 2. SAMI KAMMAZ OVENS

  Turkije

 3. KREAZOT INDUSTRIAL BAKERY EQUIPMENT

  Turkije

 4. COBAMAQ

  Spanje

 5. INOVEN

  Turkije

 6. ECIMSTAL LDA

  Portugal

 7. PANCHERI GMBH

  Oostenrijk

 8. SRC MACHINE

  Turkije

 9. AXA BAKERY SYSTEM, SPOL. S R. O.

  Slowakije

 10. PS GROUP S.L.

  Spanje