• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bakkerijovens

Resultaten voor

Bakkerijovens - Import export

 1. BARTSCHER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Bartscher GmbH is een van de toonaangevende bedrijven in de kantinekeukenindustrie in Europa.Het assortiment omvat een grote selectie professionele apparaten, praktische keukenhulpjes en innovatieve productoplossingen.Alles wat nodig is in moderne commerciële keukens om efficiënt te werken.Sinds de oprichting van het bedrijf in 1876 heeft Bartscher zich ontwikkeld tot een full-service foodservicecentrum.Bartscher-merkapparaten zijn verkrijgbaar bij speciaalzaken in tal van Europese landen en met een toegewijd team is de gebruikelijke servicekwaliteit gegarandeerd in heel Europa.Het uitgebreide assortiment wordt aangevuld door een sterke service, waar Bartscher veel belang aan hecht.Uitgebreid advies, snelle klantenservice en een ervaren projectmanagement zorgen voor een bijzonder hoge servicekwaliteit.Het traditionele bedrijf heeft een modern hoogbouwmagazijn met 9.000 palletplaatsen en 15.000 vierkante meter opslagruimte.

 2. FORNI MARANO

  Italië

  Verified by europages badge

  Forni Marano in Boscoreale (NA) is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en verkopen van kant-en-klare ovens op maat. Bereid in uw eigen tuin thuis de echte Napolitaanse pizza met een professionele oven voor huishoudelijk gebruik, gebouwd volgens de oude Napolitaanse traditie. Onze ovens worden gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit, ambachtelijke vuurvaste stenen voor een hoog verwarmingsvermogen en duurzaamheid en leveren perfecte kookresultaten. Ideaal voor in de tuin thuis, perfect voor pizzeria's.

 3. SACAR FORNI

  Italië

  Verified by europages badge

  Sacar Forni srl heeft vele jaren ervaring in de productie en verkoop van machines voor bakkerijen, banketbakkerijen en pizzeria's. Zij produceren ovens, winkeluitrusting en -meubilair, benodigdheden voor hotels, bars, restaurants en openbare gelegenheden, winkel- en supermarktinrichting en industriële en commerciële koelkasten. U kunt elektrische-, gas-, diesel-, tunnel- en bandovens en ovens met mobiel frame en koelkasten en snelkoelers bestellen.

 4. ASCOBLOC GASTRO-GERÄTEBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ASCOBLOC GASTRO-GERÄTEBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Dresden, Duitsland.

 5. ENERGY SAVING SOLUTIONS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ENERGY SAVING SOLUTIONS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Anröchte, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RÖDER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RÖDER GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 2. GST GROSSKÜCHEN SERVICE TEAM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GST GROSSKÜCHEN SERVICE TEAM GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HACHTEL GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Schwieberdingen, Duitsland.

 4. REITHOFER TECHNIK- FACHMARKT GMBH ELEKTRO & KÜCHEN

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf REITHOFER TECHNIK- FACHMARKT GMBH ELEKTRO & KÜCHEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 5. THEO VAN VLIET WEESP

  Nederland

  Theo van Vliet Weesp B.V. is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van bakkerijmachines en ovens. Daarnaast hebben we alles in huis om complete bakkerijen en winkels in te richten. Wij beschikken over een grote voorraad nieuwe en gebruikte bakkerijmachines. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor : •Onderhoud en 24-uurs dienstverlening (zowel binnen- als buitendienst) •Inrichting van complete bakkerijen •Verkoop, verhuur en lease van bakkerijmachines en ovens •Inkoop van uw bakkerijmachines en ovens •Brander- en onderhoudscontracten •Revisie door gespecialiseerde (elektro)monteurs •Las en spuitwerk •Export van bakkerijmachines en ovens

 1. LEVANT RUS LLC

  Rusland

  De firma Lewant is een ervaren fabrikant van bakkerijovens en uitrustingen uit Armavir (Rusland). De Lewant ovenfabriek produceert ovens met draaibare rekken: diesel- en gasovens; elektrische ovens; bakplaatrekken ontworpen voor bakplaten van 600×800, 600×400 en 600×1100 mm. De 2.000 mm hoge bakkamers bieden ruimte voor 20 bakplaten, waardoor het prestatievermogen 22% hoger is. Lewant verzorgt de installatie, inbedrijfstelling en aanpassing van de ovens; biedt zijn klanten 24u/dag technische ondersteuning en een spoedeisende garantiedienst op locatie voor service en reparatie van ovens. Lewant is gefocust op de hoogste bakkwaliteit, maximaal energierendement en duurzaamheid en maakt daarom geen gebruik van componenten van Chinese herkomst. Alle componenten van commercieel geproduceerde gas- en elektrische ovens zijn ontworpen voor heavy-duty dag en nacht functionerende industriële ovens met een levensduur van ten minste 20 jaar. Lewant geeft 3 jaar garantie op alle uitrustingen, 5 jaar garantie op de warmtewisselaars en een levenslange garantie op het ovenlichaam.

 2. XAVIER LAMBRECHT

  België

  Bij Xavier Lambrecht BVBA kan u terecht voor alle bakkerijmachines nieuw en tweedehands. Wij presenteren u een uitgebreid gamma ovens en machines. Vaatwassers, platenpoetsmachines, broodsnijmachines, afwegers, opbol-en langmaakmachines, broodlijnen, zijn enkele voorbeelden uit ons ruim aanbod nieuw- en tweedehandsmateriaal. Wij verzorgen uw koeling, volledig afgestemd op de bakkerijsector. Voor de bouw van uw koel- en diepvriescel kunnen we terugvallen op een jarenlange ervaring. De beste kwaliteit is onze zorg. Bijzondere aandacht wordt besteed aan een snelle en goede service. Wij zijn sterk in het herstellen van alle machines, ook voor het reviseren van machines bent u bij ons aan het juiste adres. Hygiëne in de bakkerij groeit de dag van vandaag uit tot een hot item. Xavier biedt u een uitgebreid gamma tafels, wasbakken in inox: ook op maat . Ook voor het uitbekleden van muren en plafonds kan u bij ons terecht.

 1. ROFCO

  België

  Al meer dan twintig jaar staan wij bekend als constructeur van kleine bakovens met chamottesteen voor particulieren en instellingen. Deegkneders en graanmolens vervolledigen ons gamma. Naast het opdoen van technische bagage voor de constructie, hebben we ons ook verdiept in het bakken zelf - 5 jaar bakopleiding stellen ons in staat u het nodige advies te geven bij het gebruik van onze toestellen. Rofco staat dus garant voor professionele bakresultaten !

 2. TALLERES COLOMINA

  Spanje

  Deze onderneming uit Valenciennes gespecialiseerd in de productie van laders voor broodovens, is aanwezig op de markt sinds 1952.

 3. DAFROM BAKKERIJMACHINES

  Nederland

  Verkoop van eigen producten bakkerij machines.

 4. CONVEX - DEKEGHEL

  België

  Fabrikant van bakkeirijovens DEKEGHEL, en invoerder van ovens en machines.Ringbuisovens, rotatie ovens, hetelucht ovens. Bakkerijmachines.

 5. TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES

  Turkije

  Het bedrijf TURKIYE MACHINES BAKERY MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, patisserie, Bakkerijovens, en producten voor bakkerijen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. VALENT BAKERY EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf VALENT BAKERY EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banketbakkerij - machines en materialen, uitrustingen voor bakkerijen, machines voor bakkerijen, bakkerij, en Banketbakkerij - machines en materialen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 7. MATAŞ MAKINA

  Turkije

  Het bedrijf MATAŞ MAKINA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, Bakkerij - Machines en materiaal, Bakkerijovens, Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, en Bakkerij - Machines en materiaal. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 8. HERMANN HEUFT GMBH BACKOFENBAU

  Duitsland

  Het bedrijf HERMANN HEUFT GMBH BACKOFENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Bell, Duitsland.

 1. 3 Y INTERNATIONAL SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf 3 Y INTERNATIONAL SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Brood. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, Bakkerijovens, en walsmachines voor bakkerijen, biscuit- en gebakfabrieken. Het is gevestigd in Rouen, Frankrijk.

 2. WOLFSHÖHER TONWERKE GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf WOLFSHÖHER TONWERKE GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Neunkirchen Am Sand, Duitsland.

 3. INOVEN

  Turkije

  Het bedrijf INOVEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren draaioven, professionele gasovens voor commercieel gebruik, en ovens voor banketbakkerijen. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 4. GROGATEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GROGATEC GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Rheine, Duitsland.

 5. SAMI KAMMAZ OVENS

  Turkije

  Het bedrijf SAMI KAMMAZ OVENS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, Bakkerijovens, en brood. Het is gevestigd in Kilis, Turkije.

 6. MAP FOURS DE BOULANGERIE

  Frankrijk

  Het bedrijf MAP FOURS DE BOULANGERIE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, bakkerij-ovens, en Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Valence, Frankrijk.

 7. LP CONSULTING

  Italië

  Het bedrijf LP CONSULTING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banketbakkerij - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, Bakkerij - Machines en materiaal, Machines en materialen voor de deegwarenindustrie, Bakkerijovens, Bakkerij - Machines en materiaal, en Machines en materialen voor de deegwarenindustrie. Het is gevestigd in Verona, Italië.

 8. KREAZOT INDUSTRIAL BAKERY EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf KREAZOT INDUSTRIAL BAKERY EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bakkerijovens, uitrustingen voor bakkerijen, Bakkerijovens, en uitrollen van het deeg. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. COBAMAQ

  Spanje

  Het bedrijf COBAMAQ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Illescas, Spanje.

 10. PANCHERI GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf PANCHERI GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Bakkerijovens. Het is gevestigd in Innsbruck, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis