• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • balken - ferro

Resultaten voor

Balken - ferro - Import export

 1. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Griekenland

  De firma HALIVES S.A. houdt zich sinds 1950 bezig met de handel in ijzeren en stalen producten in Griekenland. Het bedrijf is nu gevestigd in zijn eigen fabrieksgebouwen en produceert holle profielen, warmgewalste platen, holle rechthoekige balken, holle ronde buizen, balken: UPN, IPN, IPE, HEA, HEB, staafstaal: plat, vierkant, rond, hoek, T, smalle balken IPN, platte en warmgewalste strippen, golfplaten, rollen, strippen, platen en plateaus, gelaste profielen, gelaste holle profielen, zwarte ronde buizen, zwarte en gebeitste metalen platen.

 2. MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST

  Frankrijk

  MULLER ACIERS - LES FERS DE L'EST, sinds 1954 gespecialiseerd in de import en export van staal, staat bekend als een hoogwaardige handelaar in kwaliteitsstaal. Wij onderhouden vertrouwelijke relaties met de beste Europese fabrieken. Naast de basisstaalsoorten bieden wij u een uitgebreid assortiment van staalsoorten met hoogwaardige eigenschappen. Wij voldoen aan al uw behoeftes uit onze voorraad, speciale maten en kwaliteiten, bijvoorbeeld balken, staalplaten, platen, buizen, gewalst staal, profielen, enz.

 3. METAL-GENT

  België

  Als staalhandel bieden wij dezelfde diensten & producten aan als VAN MEERBEECK METALEN uit Antwerpen & Hoogstraten. Stalen balken, profielen, buizen, platen, betonnetten, betonijzer en prefab-balken… werkelijk alles op gebied van staal is bij ons verkrijgbaar. Alle staal wordt op eenvoudige vraag ook op maat gesneden, geknipt en gelast. Op onze website laten we U zien wat onze onderneming en producten bijzonder maakt. Graag willen wij onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf de afgelopen jaren. We hopen U ook in de toekomst van dienst te blijven.

 4. POLI-MAKS

  Oekraïne

 5. PRO LIGNUM

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOMSTEELPOR S.A.

  Portugal

 2. HEUVELMAN STAALHANDEL B.V.

  Nederland

 3. STAMO STAHL & MONTAGE GMBH

  Duitsland

 4. FORJADOS MARFE SA

  Spanje

 5. BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL

  Spanje

 2. APROMETAL

  Frankrijk

 1. TM STEEL SP. Z O.O.

  Polen

 2. ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA

  Frankrijk

 3. J M STEEL LTD

  Ierland

 4. PRODUITS NOUVEAUX DU BATIMENT

  Frankrijk

 5. SCHMOLZ+BICKENBACH AG

  Zwitserland

 6. EDUARDO FARIA & FILHO, LDA.

  Portugal

 7. SA DE PREFABRICADOS PREFORSA

  Spanje

 8. FB HANDELSAGENTUR, FRANKA BENZAKOUR, E. KFR.

  Duitsland

 1. MEISTER STAHLBAU AG

  Zwitserland

 2. LIMTRE H F

  IJsland

 3. VIGUETAS Y FORJADOS TOR SL

  Spanje

 4. VIGUETAS GUILLENA S.L.

  Spanje

 5. TELMASTAAL B.V.

  Nederland

 6. HIERROS Y TUBOS LORCA SL

  Spanje

 7. METAALHANDEL PILLAERT

  België

  Metaalhandel Pillaert is een gevestigde waarde in de streek. Het Westvleterse bedrijf levert metaalwaren voor de industrie, landbouw en particulieren. Als trouwe partner in de metaalhandel speelt de firma flexibel en snel in op de steeds groeiende vraag van klanten. Met een ruime voorraad en een uitgebreid aanbod helpt Metaalhandel Pillaert u graag verder. Vandaag telt de KMO 10 werknemers en geldt Metaalhandel Pillaert als een referentie in de handel van nieuwe metalen én de aan- en verkoop van oud ijzer. Aan het roer staan An Pillaert en Dominiek Vandenberghe. Samen met het dynamische Pillaert-team mikken ze op een goede en flexibele dienstverlening. Vandaag gebeld is straks geleverd. Metaalhandel Pillaert levert uw bestellingen thuis of voorziet gratis een aanhangwagen (L= 6 m). Als klant van Metaalhandel Pillaert kan u bovendien gebruik maken van het machinepark voor eigen bewerkingen.

 8. FIEREMANS METALEN

  België

  Wij zijn een groothandel in metalen die zich richt op de KMO markt. Wij focussen ons vooral op flexibiliteit en een excellente klanten service. Algemeen bieden we eigen transport aan waar elke vrachtwagen voorzien is van een kraan. Wij verzinken, stralen, metalliseren, schilderen (rode lasprimer), poederlakken en nog veel meer. Verder zagen we handelsijzer op alle maten. Betonstaal: we snijden betonstaal op lengte, plooien van hoeken en spelden, plooien van beugels etc. Constructie balken: wij zagen tot op een lengte van 800 mm (recht, verstek van 25° tot 105°) en boren gaten van een diameter van 6 mm tot en met 50 mm ( flens/ziel ). We dienen ook laswerken aan balken aan: spie, kopplaat, voetplaat, doken. En kunnen ook flens of ziel wegbranden (gruage). Platen: wij snijden op maat van platen en branden plasma.

 9. ARMACENTRE

  Frankrijk

 10. MET-ACCIAI SRL

  Italië