• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • balken - ferro

Resultaten voor

Balken - ferro - Import export

 1. HALIVES S.A. STEEL HOLLOW PRODUCTS

  Griekenland

  De firma HALIVES S.A. houdt zich sinds 1950 bezig met de handel in ijzeren en stalen producten in Griekenland. Het bedrijf is nu gevestigd in zijn eigen fabrieksgebouwen en produceert holle profielen, warmgewalste platen, holle rechthoekige balken, holle ronde buizen, balken: UPN, IPN, IPE, HEA, HEB, staafstaal: plat, vierkant, rond, hoek, T, smalle balken IPN, platte en warmgewalste strippen, golfplaten, rollen, strippen, platen en plateaus, gelaste profielen, gelaste holle profielen, zwarte ronde buizen, zwarte en gebeitste metalen platen.

 2. METAL-GENT

  België

  Als staalhandel bieden wij dezelfde diensten & producten aan als VAN MEERBEECK METALEN uit Antwerpen & Hoogstraten. Stalen balken, profielen, buizen, platen, betonnetten, betonijzer en prefab-balken… werkelijk alles op gebied van staal is bij ons verkrijgbaar. Alle staal wordt op eenvoudige vraag ook op maat gesneden, geknipt en gelast. Op onze website laten we U zien wat onze onderneming en producten bijzonder maakt. Graag willen wij onze klanten bedanken voor het vertrouwen in ons bedrijf de afgelopen jaren. We hopen U ook in de toekomst van dienst te blijven.

 3. MULLER ACIERS LES FERS DE L'EST

  Frankrijk

  MULLER ACIERS - LES FERS DE L'EST, sinds 1954 gespecialiseerd in de import en export van staal, staat bekend als een hoogwaardige handelaar in kwaliteitsstaal. Wij onderhouden vertrouwelijke relaties met de beste Europese fabrieken. Naast de basisstaalsoorten bieden wij u een uitgebreid assortiment van staalsoorten met hoogwaardige eigenschappen. Wij voldoen aan al uw behoeftes uit onze voorraad, speciale maten en kwaliteiten, bijvoorbeeld balken, staalplaten, platen, buizen, gewalst staal, profielen, enz.

 4. POLI-MAKS

  Oekraïne

  Het bedrijf POLI-MAKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balken - ferro. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 5. APROMETAL

  Frankrijk

  Het bedrijf APROMETAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Import-export - staal en metalen, Profielen en staven - ferro, Balken - ferro, Import-export - staal en metalen, Profielen en staven - ferro, Balken - ferro, en vervaardiging van metaalstructuren voor openbare werken. Het is gevestigd in Saint-Martin-Belle-Roche, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PRO LIGNUM

  Frankrijk

  Het bedrijf PRO LIGNUM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, Balken - ferro, en massief hout. Het is gevestigd in Frasne, Frankrijk.

 2. MOMSTEELPOR S.A.

  Portugal

  Het bedrijf MOMSTEELPOR S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Industriebouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pijlers - metaal, Balken - ferro, Pijlers - metaal, en Balken - ferro. Het is gevestigd in Abrantes, Portugal.

 3. EDUARDO FARIA & FILHO, LDA.

  Portugal

  Het bedrijf EDUARDO FARIA & FILHO, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Carrosseriebouw, Balken - ferro, Carrosseriebouw, en Balken - ferro. Het is gevestigd in Arrifes, Portugal.

 4. HEUVELMAN STAALHANDEL B.V.

  Nederland

  Het bedrijf HEUVELMAN STAALHANDEL B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, Staal, Balken - ferro, en Staal. Het is gevestigd in Veenendaal, Nederland.

 5. TELMASTAAL B.V.

  Nederland

  Het bedrijf TELMASTAAL B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, en Balken - ferro. Het is gevestigd in 'S-Heerenberg, Nederland.

 1. FORJADOS MARFE SA

  Spanje

  Het bedrijf FORJADOS MARFE SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, en Balken - ferro. Het is gevestigd in Añover De Tajo, Spanje.

 2. ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA

  Frankrijk

  Het bedrijf ETS ALBERT ET COMPAGNIE SA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Kinderkamers - meubels. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, Opslag en overslag, Balken - ferro, en Opslag en overslag. Het is gevestigd in Cholet, Frankrijk.

 1. STAMO STAHL & MONTAGE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STAMO STAHL & MONTAGE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, en Balken - ferro. Het is gevestigd in Gelsenkirchen, Duitsland.

 2. SA DE PREFABRICADOS PREFORSA

  Spanje

  Het bedrijf SA DE PREFABRICADOS PREFORSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, en Balken - ferro. Het is gevestigd in Algemesi, Spanje.

 3. BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BWM DÜBEL UND MONTAGETECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, en Balken - ferro. Het is gevestigd in Leinfelden-Echterdingen, Duitsland.

 4. SCHMOLZ+BICKENBACH AG

  Zwitserland

  Het bedrijf SCHMOLZ+BICKENBACH AG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, en Balken - ferro. Het is gevestigd in Emmenbrucke, Zwitserland.

 5. MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL

  Spanje

  Het bedrijf MANUEL FERNANDEZ VILLARES SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, en Balken - ferro. Het is gevestigd in Baralla, Spanje.

 6. LIMTRE H F

  IJsland

  Het bedrijf LIMTRE H F, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, Afbouw, Balken - ferro, en Afbouw. Het is gevestigd in Fludir, IJsland.

 7. J M STEEL LTD

  Ierland

  Het bedrijf J M STEEL LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balken - ferro. Het is gevestigd in Kilkenny, Ierland.

 8. VIGUETAS GUILLENA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf VIGUETAS GUILLENA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, en Balken - ferro. Het is gevestigd in Guillena, Spanje.

 1. TM STEEL SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf TM STEEL SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balken - ferro, en Balken - ferro. Het is gevestigd in Chorzow, Polen.

 2. FB HANDELSAGENTUR, FRANKA BENZAKOUR, E. KFR.

  Duitsland

 3. MEISTER STAHLBAU AG

  Zwitserland

 4. VIGUETAS Y FORJADOS TOR SL

  Spanje

 5. PRODUITS NOUVEAUX DU BATIMENT

  Frankrijk

 6. HIERROS Y TUBOS LORCA SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HIERROS Y TUBOS LORCA SL, is een Distributeur, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staal, ijzeren balken, opslagplaats voor ijzer, elektrisch gelaste roosters, Staal, opslagplaats voor buizen, ijzerplaten, opslagplaats voor ijzer- en staalproducten, en TRAMEX. Het is gevestigd in Humanes-Madrid, Spanje.

 7. FIEREMANS METALEN

  België

  Wij zijn een groothandel in metalen die zich richt op de KMO markt. Wij focussen ons vooral op flexibiliteit en een excellente klanten service. Algemeen bieden we eigen transport aan waar elke vrachtwagen voorzien is van een kraan. Wij verzinken, stralen, metalliseren, schilderen (rode lasprimer), poederlakken en nog veel meer. Verder zagen we handelsijzer op alle maten. Betonstaal: we snijden betonstaal op lengte, plooien van hoeken en spelden, plooien van beugels etc. Constructie balken: wij zagen tot op een lengte van 800 mm (recht, verstek van 25° tot 105°) en boren gaten van een diameter van 6 mm tot en met 50 mm ( flens/ziel ). We dienen ook laswerken aan balken aan: spie, kopplaat, voetplaat, doken. En kunnen ook flens of ziel wegbranden (gruage). Platen: wij snijden op maat van platen en branden plasma.

 8. METAALHANDEL PILLAERT

  België

  Metaalhandel Pillaert is een gevestigde waarde in de streek. Het Westvleterse bedrijf levert metaalwaren voor de industrie, landbouw en particulieren. Als trouwe partner in de metaalhandel speelt de firma flexibel en snel in op de steeds groeiende vraag van klanten. Met een ruime voorraad en een uitgebreid aanbod helpt Metaalhandel Pillaert u graag verder. Vandaag telt de KMO 10 werknemers en geldt Metaalhandel Pillaert als een referentie in de handel van nieuwe metalen én de aan- en verkoop van oud ijzer. Aan het roer staan An Pillaert en Dominiek Vandenberghe. Samen met het dynamische Pillaert-team mikken ze op een goede en flexibele dienstverlening. Vandaag gebeld is straks geleverd. Metaalhandel Pillaert levert uw bestellingen thuis of voorziet gratis een aanhangwagen (L= 6 m). Als klant van Metaalhandel Pillaert kan u bovendien gebruik maken van het machinepark voor eigen bewerkingen.

 9. ARMACENTRE

  Frankrijk

  Het bedrijf ARMACENTRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Draad en kabels - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draad en kabels - non-ferro, Draad en kabels - non-ferro, metalen geraamte voor de bouwindustrie, en balken. Het is gevestigd in Colombe, Frankrijk.

 10. MET-ACCIAI SRL

  Italië

  Het bedrijf MET-ACCIAI SRL, is een Distributeur, en actief in de sector Profielen en staven - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Metaalplaat - ferro, buizen van metaal, ijzeren balken, en smeedwerk van metalen. Het is gevestigd in Baldissero Canavse, Italië.