• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • balpennen

Resultaten voor

Balpennen - Import export

 1. TROIKA GERMANY GMBH

  Duitsland

  TROIKA verkoopt geschenken voor mannen en handige items voor reizen en bureaus wereldwijd.Als marktleider en competentiemerk richt TROIKA zich op twee dingen: Mannen en cadeaus.Kennis, ervaring en kosmopolitisme zorgen voor een assortiment dat niet meer individueel en dichter bij de klant kan zijn. De brede TROIKA-geschenkencollectie voor mannen past bij de tijdgeest, weerspiegelt authentiek de wensen van mannen en biedt dus veel ideeën die inspireren. We willen dat mannen zich begrepen voelen in hun nieuwe rollen en dit gevoel met het merk ervaren. Goede ideeën zijn één ding.Een baanbrekende implementatie is een andere.TROIKA maakt beide en creëert dus producten die nieuw zijn en een locomotiefrol spelen in hun vakgebied.Innovatieve ideeën en producten met een kwaliteit waar moderne mannen zich graag mee identificeren en een reeks diensten die normen stellen voor eindklanten en de industrie.

 2. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Klio-Eterna – merkproducten „Made in Germany". Al bijna 120 jaar richten wij ons op de vervaardiging van kwalitatief hoogwaardige schrijfinstrumenten „Made in Germany“. De afgelopen decennia zijn zij een betrouwbare partner geworden van de reclamemiddelenindustrie. Samen met onze klanten realiseren wij ambitieuze projecten met als doel de hoogst mogelijk individualisering van onze producten voor de betreffende eindklant. Het grootste deel van onze schrijfinstrumenten plus balpenvullingen vervaardigen wij zelf en veredelen deze met behulp van zeef-, tampon- en digitale druk resp. gravure. Ongeveer 125 personeelsleden staan dagelijks garant voor de kwaliteit en de voortgang van het bedrijf. Naast het zo hoog mogelijke aandeel in de eigen productie krijgt vooral het onderwerp duurzaamheid veel aandacht. Wij zijn gecertificeerd conform ISO 9001: 2015 en voldoen aan de strenge richtlijnen van milieumanagementsysteem ISO 14001.De merkproducten van Klio-Eterna verdienen hebben het kwaliteitslabel „Made in Germany“ eerlijk verdiend.

 3. KOCKX

  België

  Kockx is een familiale vulpenspeciaalzaak sinds 1878. Op zoek naar een geschenk voor uzelf, voor een familielid, kennis, vriend(in) of zakenrelatie ? Een bezoek aan onze webwinkel of onze winkel in Antwerpen loont vast de moeite! Wij zijn dé vulpenspecialist in hartje Antwerpen met een assortiment van meer dan 3000 pennen op voorraad. U vindt bij ons alle toonaangevende merken. Ons assortiment omvat uiteraard niet alleen exclusieve luxe pennen, maar ook schrijfgerei voor dagelijks gebruik. Wij verzorgen ook naam- of logogravures en behandelen alle herstellingen. Pennenverzamelaars kunnen bij ons terecht voor een aantal zeer exclusieve Limited Editions die wij uiteraard ook op deze website voorstellen. Bij de samenstelling van ons assortiment kiezen wij resoluut voor kwalitatief hoogstaande producten en gevestigde leveranciers.

 4. PELIKAN

  België

  Een productgamma van uitzonderlijke kwaliteit dat gedurende 125 jaar van Duitse handelstraditie voortdurend is blijven groeien. Een merk dat steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen en keer op keer innovaties brengt. Dat is wat onze klanten wereldwijd appreciëren. Wij hebben oog voor mensen en bieden producten die de creativiteit en verbeelding van onze klanten stimuleren, producten die hen enthousiast maken. Wij doen onze uiterste best onze klanten goed te dienen door een consistente en geëngageerde service te bieden en zorgen ervoor het gestelde vertrouwen in ons dagelijks te bevestigen.

 5. PEN STAR STATIONERY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf PEN STAR STATIONERY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Relatiegeschenken, schrijfartikelen, veren, reclamevoorwerpen, en Relatiegeschenken. Het is gevestigd in New Tapei County,, Taiwan R.O.C..

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GEDRECHSELTE UNIKATE

  Duitsland

  Het bedrijf GEDRECHSELTE UNIKATE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Hobby- en handwerkartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balpennen, persoonlijke pen, en Balpennen. Het is gevestigd in Parkstein, Duitsland.

 2. EURO PENTEL

  Frankrijk

  Het bedrijf EURO PENTEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vullingen voor balpennen, Viltstiften, Vullingen voor balpennen, Viltstiften, en vulpotloden. Het is gevestigd in Bry-Sur-Marne, Frankrijk.

 3. ARMAZÉNS CHANDÚ - C.G.K IMP. EXP. LDA

  Portugal

  Het bedrijf ARMAZÉNS CHANDÚ - C.G.K IMP. EXP. LDA, is een Distributeur, en actief in de sector Vlaggen, vaandels en vlaggetjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balpennen, uurwerken, sportartikelen, Balpennen, en kruiken. Het is gevestigd in Porto, Portugal.

 4. YO-PROMOTIONS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf YO-PROMOTIONS, is een Distributeur, en actief in de sector Relatiegeschenken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balpennen, relatiegeschenk met eventueel eigen logo, Balpennen, en Merkgeschenken. Het is gevestigd in Fleet, Verenigd Koninkrijk.

 5. ISTANBUL KALEM VE KIRTASIYE TIC SAN

  Turkije

  Het bedrijf ISTANBUL KALEM VE KIRTASIYE TIC SAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pennen van kunststof, en reclamepennen en -potloden. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. DREAMPEN BALLPEN PRODUCER

  Polen

  Het bedrijf DREAMPEN BALLPEN PRODUCER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren balpoint, promotionele speeltjes, persoonlijke pen, en reclamepennen. Het is gevestigd in Zielona Góra, Polen.

 2. DŁUGOPIS PARKER NA PREZENT PARKER-SHOP.PL

  Polen

  Het bedrijf DŁUGOPIS PARKER NA PREZENT PARKER-SHOP.PL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren persoonlijke pen, cadeau-artikelen, en bedrukking van pennen. Het is gevestigd in Wrocław, Polen.

 1. PLÁSTICOS DETECTABLES

  Spanje

  Het bedrijf PLÁSTICOS DETECTABLES, is een Distributeur, en actief in de sector Balpennen. Het is gevestigd in Vilanova i La Geltrú, Spanje.

 2. SOBELPU

  België

  Het bedrijf SOBELPU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balpennen, relatiegeschenken, kantoorartikelen, verpersoonlijkte paraplu's, en Balpennen. Het is gevestigd in Soumagne, België.

 3. ANYBRAND GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ANYBRAND GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Productreclame - artikelen, reclameartikelen, gereedschap, palen, en Productreclame - artikelen. Het is gevestigd in Dautpehtal, Duitsland.

 4. ANGEL TECH

  Zuid Korea

  Het bedrijf ANGEL TECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Tekenen, grafische en beeldende kunst - producten en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balpennen, Balpennen, potloden, stiften voor potloden, en pennen. Het is gevestigd in Daegu, Zuid Korea.

 5. SUCHAK & SUCHAK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SUCHAK & SUCHAK, en actief in de sector Vulpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balpennen, Balpennen, en relatiegeschenk met eventueel eigen logo. Het is gevestigd in Greenford, Verenigd Koninkrijk.

 6. GADGET FACTORY GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf GADGET FACTORY GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Productreclame - artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kantoorartikelen - papierwaren, Speelgoed, Balpennen, Kantoorartikelen - papierwaren, Speelgoed, Balpennen, en aanstekers. Het is gevestigd in Zürich, Zwitserland.

 7. LIBRERÍA ATENEA

  Spanje

  Het bedrijf LIBRERÍA ATENEA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Balpennen. Het is gevestigd in Ávila, Spanje.

 8. HANGZHOU OWNSEAS STAR-TECH I&E CO., LTD.

  China

  Het bedrijf HANGZHOU OWNSEAS STAR-TECH I&E CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren stropdas tricots. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 1. EUROWAY S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf EUROWAY S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren balpoint. Het is gevestigd in Givoletto, Italië.

 2. TALENT STAR (HONG KONG) LIMITED

  China

  Het bedrijf TALENT STAR (HONG KONG) LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren reclamevoorwerpen. Het is gevestigd in Shenzhen City, China.

 3. PEN STATIONERY CO LTD.

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf PEN STATIONERY CO LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is gevestigd in Taipei Taiwan, Taiwan R.O.C..

 4. K. BÖSEL GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf K. BÖSEL GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Opbergmappen, Balpennen, Opbergmappen, en Balpennen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 5. SEVEN PENS DI MOLINARIO ANDREA

  Italië

  Het bedrijf SEVEN PENS DI MOLINARIO ANDREA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren balpoint. Het is gevestigd in Chivasso, Italië.

 6. METALLICA SAS

  Italië

  Het bedrijf METALLICA SAS, en actief in de sector Reistassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reisartikelen, Balpennen, Reisartikelen, en Balpennen. Het is gevestigd in Torino (To), Italië.

 7. BIC NETHERLANDS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf BIC NETHERLANDS B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balpennen, en Balpennen. Het is gevestigd in Roosendaal, Nederland.

 8. MESSMER PEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf MESSMER PEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kantoorartikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Balpennen, en Balpennen. Het is gevestigd in Emmendingen, Duitsland.

 9. TONGLU KINGSON STATIONERY CO.,LTD

  China

  Het bedrijf TONGLU KINGSON STATIONERY CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is tevens aanwezig in de sectoren reclamepennen en -potloden, en pennen van kunststof. Het is gevestigd in Hangzhou, China.

 10. SHENZHEN PAIER PRODUCTS CENTER LIMITED

  China

  Het bedrijf SHENZHEN PAIER PRODUCTS CENTER LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Balpennen. Het is gevestigd in Shenzhen, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis