• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • balpennen

Resultaten voor

Balpennen - Import export

 1. TROIKA GERMANY GMBH

  Duitsland

  TROIKA verkoopt geschenken voor mannen en handige items voor reizen en bureaus wereldwijd.Als marktleider en competentiemerk richt TROIKA zich op twee dingen: Mannen en cadeaus.Kennis, ervaring en kosmopolitisme zorgen voor een assortiment dat niet meer individueel en dichter bij de klant kan zijn. De brede TROIKA-geschenkencollectie voor mannen past bij de tijdgeest, weerspiegelt authentiek de wensen van mannen en biedt dus veel ideeën die inspireren. We willen dat mannen zich begrepen voelen in hun nieuwe rollen en dit gevoel met het merk ervaren. Goede ideeën zijn één ding.Een baanbrekende implementatie is een andere.TROIKA maakt beide en creëert dus producten die nieuw zijn en een locomotiefrol spelen in hun vakgebied.Innovatieve ideeën en producten met een kwaliteit waar moderne mannen zich graag mee identificeren en een reeks diensten die normen stellen voor eindklanten en de industrie.

 2. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Klio-Eterna – merkproducten „Made in Germany". Al bijna 120 jaar richten wij ons op de vervaardiging van kwalitatief hoogwaardige schrijfinstrumenten „Made in Germany“. De afgelopen decennia zijn zij een betrouwbare partner geworden van de reclamemiddelenindustrie. Samen met onze klanten realiseren wij ambitieuze projecten met als doel de hoogst mogelijk individualisering van onze producten voor de betreffende eindklant. Het grootste deel van onze schrijfinstrumenten plus balpenvullingen vervaardigen wij zelf en veredelen deze met behulp van zeef-, tampon- en digitale druk resp. gravure. Ongeveer 125 personeelsleden staan dagelijks garant voor de kwaliteit en de voortgang van het bedrijf. Naast het zo hoog mogelijke aandeel in de eigen productie krijgt vooral het onderwerp duurzaamheid veel aandacht. Wij zijn gecertificeerd conform ISO 9001: 2015 en voldoen aan de strenge richtlijnen van milieumanagementsysteem ISO 14001.De merkproducten van Klio-Eterna verdienen hebben het kwaliteitslabel „Made in Germany“ eerlijk verdiend.

 3. PELIKAN

  België

  Een productgamma van uitzonderlijke kwaliteit dat gedurende 125 jaar van Duitse handelstraditie voortdurend is blijven groeien. Een merk dat steeds op zoek is naar nieuwe uitdagingen en keer op keer innovaties brengt. Dat is wat onze klanten wereldwijd appreciëren. Wij hebben oog voor mensen en bieden producten die de creativiteit en verbeelding van onze klanten stimuleren, producten die hen enthousiast maken. Wij doen onze uiterste best onze klanten goed te dienen door een consistente en geëngageerde service te bieden en zorgen ervoor het gestelde vertrouwen in ons dagelijks te bevestigen.

 4. KOCKX

  België

  Kockx is een familiale vulpenspeciaalzaak sinds 1878. Op zoek naar een geschenk voor uzelf, voor een familielid, kennis, vriend(in) of zakenrelatie ? Een bezoek aan onze webwinkel of onze winkel in Antwerpen loont vast de moeite! Wij zijn dé vulpenspecialist in hartje Antwerpen met een assortiment van meer dan 3000 pennen op voorraad. U vindt bij ons alle toonaangevende merken. Ons assortiment omvat uiteraard niet alleen exclusieve luxe pennen, maar ook schrijfgerei voor dagelijks gebruik. Wij verzorgen ook naam- of logogravures en behandelen alle herstellingen. Pennenverzamelaars kunnen bij ons terecht voor een aantal zeer exclusieve Limited Editions die wij uiteraard ook op deze website voorstellen. Bij de samenstelling van ons assortiment kiezen wij resoluut voor kwalitatief hoogstaande producten en gevestigde leveranciers.

 5. PEN STAR STATIONERY CO., LTD.

  Taiwan R.O.C.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. EURO PENTEL

  Frankrijk

 2. PLÁSTICOS DETECTABLES

  Spanje

 3. YO-PROMOTIONS

  Verenigd Koninkrijk

 4. ISTANBUL KALEM VE KIRTASIYE TIC SAN

  Turkije

 5. ARMAZÉNS CHANDÚ - C.G.K IMP. EXP. LDA

  Portugal

 1. DŁUGOPIS PARKER NA PREZENT PARKER-SHOP.PL

  Polen

 2. SOBELPU

  België

 3. DREAMPEN BALLPEN PRODUCER

  Polen

 4. ANGEL TECH

  Zuid Korea

 5. SUCHAK & SUCHAK

  Verenigd Koninkrijk

 6. LIBRERÍA ATENEA

  Spanje

 7. GADGET FACTORY GMBH

  Zwitserland

 8. HANGZHOU OWNSEAS STAR-TECH I&E CO., LTD.

  China

 9. K. BÖSEL GMBH

  Duitsland

 10. PEN STATIONERY CO LTD.

  Taiwan R.O.C.

 1. EUROWAY S.R.L.

  Italië

 2. METALLICA SAS

  Italië

 3. BIC

  Frankrijk

 4. TALENT STAR (HONG KONG) LIMITED

  China

 5. SEVEN PENS DI MOLINARIO ANDREA

  Italië

 6. MESSMER PEN GMBH

  Duitsland

 7. BIC (IRELAND) LTD

  Ierland

 8. VIKI PLAST KRASKA WLADYSLAW

  Polen

 9. ZHEJIANG DANXIA STATIONERY CO., LTD

  China

 10. SHENZHEN PAIER PRODUCTS CENTER LIMITED

  China