• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • band- en plaatmetaal - non-ferro

Resultaten voor

Band- en plaatmetaal - non-ferro - Import export

 1. FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Wallersdorf, Duitsland.

 2. BLECHCON GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BLECHCON GMBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Solingen, Duitsland.

 3. FB TECNO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FB TECNO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Staal, KLEINE METAALWAREN, Staalhandel, Buizen en pijpen - ferro, Staal, en KLEINE METAALWAREN. Het is gevestigd in Milano, Italië.

 4. HP-POLYTECHNIK OHG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HP-POLYTECHNIK OHG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 5. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  België

  Charles Sternotte is sinds 1922 toonaangevend in de staaldistributie in België en de omringende landen. Met meer dan 100.000 ton jaarafzet is Sternotte één van de belangrijkste onafhankelijke verdelers van staalprodukten voor de bouwnijverheid en de metaalconstructie. De grootste bouwbedrijven en constructeurs alsook handelaars in bouwmaterialen en regionale verdelers van staalprodukten behoren reeds vele jaren tot ons trouwe cliënteel. De strategische ligging met eigen kade aan het Albertkanaal, nabij de belangrijkste autosnelwegen van de Euregio, verzekert optimale aan- en afvoermogelijkheden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. STANSTECHNIEK GAANDEREN BV

  Nederland

  Stanstechniek Gaanderen BV is een totaalverwerker van producten uit band-en plaatmateriaal. Stanstechniek Gaanderen hanteert een ruimdenkende projectbenadering en beschikken over een flexibele productie-inrichting van kleine tot grote series en prototypen.

 2. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Platen en banden - koper, banden van messing, Aluminiumfolie, Platen en banden - koper, en Edelstaalfolie. Het is gevestigd in Graben-Neudorf, Duitsland.

 3. JORDAN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf JORDAN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Raddestorf, Duitsland.

 4. LASERHUB GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LASERHUB GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 5. SAVI SERBATOI

  Italië

  Het bedrijf SAVI SERBATOI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatmetaal - non-ferro, Industriebouw, Band- en plaatmetaal - non-ferro, en Industriebouw. Het is gevestigd in Calendasco, Italië.

 1. METALOFFCUTS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf METALOFFCUTS, is een Distributeur, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Liverpool, Verenigd Koninkrijk.

 2. ACALIN

  België

  Het bedrijf ACALIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Inox, Staven - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, Inox, Staven - non-ferro, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Ans, België.

 1. SAVOJNI SRL

  Italië

  Het bedrijf SAVOJNI SRL, is een Onderaannemer, en actief in de sector Plaatijzer en buizen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatstaal - ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Bandstaal, koudgewalst, Band- en plaatstaal - ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, loonsnijden, en Bandstaal, koudgewalst. Het is gevestigd in Moncalieri, Italië.

 2. METAL ROLLING SERVICES

  Frankrijk

  Het bedrijf METAL ROLLING SERVICES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koper en -legeringen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatmetaal - non-ferro, Nieuwzilveren banden voor de industrie, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Vannes, Frankrijk.

 3. NOVAPROFIL

  Frankrijk

  Het bedrijf NOVAPROFIL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Profielen en staven - non-ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Tignieu-Jameyzieu, Frankrijk.

 4. EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Schwaigern, Duitsland.

 5. METALVIN EXPORT SLU

  Spanje

  Het bedrijf METALVIN EXPORT SLU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren aluminiumplaten, roestvrij staal - aluminium - koper, Staven van titanium, en Titaanbuis. Het is gevestigd in Cartagena, Spanje.

 6. H. PEPPING WERKZEUG-UND APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf H. PEPPING WERKZEUG-UND APPARATEBAU GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

 7. EURO-K

  Oekraïne

  Het bedrijf EURO-K, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Platen en banden - lood. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatmetaal - non-ferro, tin, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Kiev, Oekraïne.

 8. MOPLAS INTERNATIONAL

  Marokko

  Het bedrijf MOPLAS INTERNATIONAL, en actief in de sector Kunststof - halffabrikaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen en staven - ferro, Profielen en staven - non-ferro, Band- en plaatstaal - ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Profielen en staven - ferro, Profielen en staven - non-ferro, Band- en plaatstaal - ferro, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in El Jadida, Marokko.

 1. W. MÜLLER U. CO. GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf W. MÜLLER U. CO. GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - gemotoriseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatmetaal - non-ferro, Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking, Band- en plaatmetaal - non-ferro, en Handgereedschap, gemotoriseerd - voor metaalbewerking. Het is gevestigd in Grafing b. München, Duitsland.

 2. SOTOMET

  Frankrijk

  Het bedrijf SOTOMET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Buizen en pijpen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Profielen en staven - non-ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Chatellerault, Frankrijk.

 3. LONGOFER

  Marokko

  Het bedrijf LONGOFER, en actief in de sector Staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Profielen en staven - ferro, Profielen en staven - non-ferro, Band- en plaatstaal - ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Profielen en staven - ferro, Profielen en staven - non-ferro, Band- en plaatstaal - ferro, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Tit Mellil, Marokko.

 4. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekledingsmateriaal - non-ferro, Golfplaten - non-ferro, Platen, gewalst - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Bekledingsmateriaal - non-ferro, Golfplaten - non-ferro, Platen, gewalst - non-ferro, en Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Lipnik Nad Becvou, Tsjechische Rep..

 5. MAYERS METALS

  België

  Het bedrijf MAYERS METALS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Profielen en staven - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Metalen - herwinnen en recycling, Buizen en pijpen - non-ferro, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Metalen - herwinnen en recycling, en recyclering van non-ferrometalen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 6. LOGSTOR INDUSTRY

  Denemarken

  Het bedrijf LOGSTOR INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en pijpen - ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, Profielen en staven - non-ferro, Buizen en pijpen - ferro, Buizen en pijpen - non-ferro, en Profielen en staven - non-ferro. Het is gevestigd in Logstor, Denemarken.

 7. EMET SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf EMET SP. Z O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Platen, gewalst - non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatmetaal - non-ferro, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, Industriebouw, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Staal- en metaalbewerking - vormen en snijden, en Industriebouw. Het is gevestigd in Szczecinek, Polen.

 8. ME.CO.M. SNC

  Italië

  Het bedrijf ME.CO.M. SNC, en actief in de sector Plaatwerkerij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatmetaal - non-ferro, Band- en plaatstaal - ferro, Ketelbouw, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Band- en plaatstaal - ferro, en Ketelbouw. Het is gevestigd in Camposampiero (Pd), Italië.

 9. VANZOLINI SRL

  Italië

  Het bedrijf VANZOLINI SRL, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Band- en plaatmetaal - non-ferro, Band- en plaatstaal - ferro, Buigen - staal- en metaalbewerking, Band- en plaatmetaal - non-ferro, Band- en plaatstaal - ferro, en Buigen - staal- en metaalbewerking. Het is gevestigd in Roma (Rm), Italië.

 10. MOSTEN ALLOY CO., LTD.

  China

  Het bedrijf MOSTEN ALLOY CO., LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatmetaal - non-ferro. Het is gevestigd in Shanghai, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis