• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • banden - gecoverde

Resultaten voor

Banden - gecoverde - Import export

 1. RECICLATGES ARBECA

  Spanje

  Wij staan in voor het inzamelen, verwerken en verwijderen van het afval. Wij zijn gespecialiseerd in het recyclen en verwerken van banden, rubber, elastomeren en soortgelijke materialen. Aan- en verkoop van banden.

 2. NEUMÁTICOS Y CARCASAS PARA RECAUCHUTAR GM

  Spanje

  Bedrijf gespecialiseerd in de aan- en verkoop van COVERBANDEN. Wij hebben KARKASSEN VOOR VRACHTWAGENS, BESTELWAGENS, TERREINWAGENS EN 4X4. Verschillende kwaliteiten naargelang de eisen van de COVERFABRIEK. Groothandel in tweedehands banden en tweedehands personenauto's.

 3. NEUMÁTICOS RODACAN

  Spanje

  Fabrikant van banden, herberubberen van banden, ecologische banden.

 4. ATB

  België

  Enorm aanbod van nieuwe banden, gebruikte banden en gecoverde banden van verschillende merken. Wij verdelen ook nieuwe en gebruikte velgen, karkassen, anti-lek en schroot.

 5. Z&Q TYRES

  Turkije

  Het bedrijf Z&Q TYRES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banden - gecoverde. Het is tevens aanwezig in de sectoren coveren van banden, export van banden, en banden voor landbouwmachines. Het is gevestigd in Esenyurt, Turkije.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PPHU JARBET

  Polen

  Het bedrijf PPHU JARBET, is een Multi-Category, en actief in de sector Banden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden - gecoverde, Velgen voor auto's, Banden - gecoverde, Velgen voor auto's, zandstralen, en lakwerk. Het is gevestigd in Pabianice, Polen.

 2. ETS GRAAS LEUDELANGE

  Luxemburg

  Het bedrijf ETS GRAAS LEUDELANGE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Banden en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden - gecoverde, montage banden, Banden - gecoverde, controle banden, en banden voor industriële voertuigen. Het is gevestigd in Leudelange, Luxemburg.

 3. APOLLO VREDESTEIN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf APOLLO VREDESTEIN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Banden, Bandenreparatie - benodigdheden, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Banden, en Bandenreparatie - benodigdheden. Het is gevestigd in Vallendar, Duitsland.

 4. TROJAN MOBILER REIFENSERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf TROJAN MOBILER REIFENSERVICE, is een Distributeur, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen - accessoires en interieurs, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen - accessoires en interieurs, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Waldbröl, Duitsland.

 5. TRIVIZAS S.IOANNIS

  Griekenland

  Het bedrijf TRIVIZAS S.IOANNIS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banden - gecoverde. Het is tevens aanwezig in de sectoren coveren van banden, tweedehands band, en bandreparatie. Het is gevestigd in Aspropyrgos, Griekenland.

 1. SEHER REIFEN+FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SEHER REIFEN+FAHRZEUGTECHNIK GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Auto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Hofheim, Duitsland.

 2. TYREWOLF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf TYREWOLF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Banden, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, en Banden. Het is gevestigd in Pfullendorf, Duitsland.

 1. REIFENERNEUERUNGS GMBH C-A-R-S

  Duitsland

  Het bedrijf REIFENERNEUERUNGS GMBH C-A-R-S, is een Groothandelaar, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, Auto's - tweedehands, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Auto's, Auto's - tweedehands, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Syrau, Duitsland.

 2. FRED STÄUDTNER

  Duitsland

  Het bedrijf FRED STÄUDTNER, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Personenauto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Sachsen, Duitsland.

 3. ING. HERBERT KUSS

  Oostenrijk

  Het bedrijf ING. HERBERT KUSS, is een Distributeur, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - accessoires en interieurs, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Voertuigen - accessoires en interieurs, Reinigings- en onderhoudsmiddelen - professioneel, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Guttaring, Oostenrijk.

 4. VIGLEZIO PNEUMATICI SA

  Zwitserland

  Het bedrijf VIGLEZIO PNEUMATICI SA, is een Distributeur, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Velgen voor auto's, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Velgen voor auto's, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Sorengo, Zwitserland.

 5. REIFEN-LKW.DE

  Duitsland

  Het bedrijf REIFEN-LKW.DE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Landau, Duitsland.

 6. REIFEN-STIEBLING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REIFEN-STIEBLING GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Auto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Herne, Duitsland.

 7. REIFEN JOHANN MEERTENS INH. EMANUEL ERENS

  Duitsland

  Het bedrijf REIFEN JOHANN MEERTENS INH. EMANUEL ERENS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Banden, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, en Banden. Het is gevestigd in Aachen, Duitsland.

 8. SOS-REIFENHANDEL / SOS-WERBUNG JUERGEN SCHIMANSKI

  Duitsland

  Het bedrijf SOS-REIFENHANDEL / SOS-WERBUNG JUERGEN SCHIMANSKI, is een Distributeur, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen - accessoires en interieurs, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Voertuigen - mechanische onderdelen, Voertuigen - accessoires en interieurs, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Rendsburg, Duitsland.

 1. EDLER REIFEN GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf EDLER REIFEN GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Velgen voor auto's, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Velgen voor auto's, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Bruck An Der Mur, Oostenrijk.

 2. LAMBERTZ & KRIEVANS REIFENHANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LAMBERTZ & KRIEVANS REIFENHANDELS GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, Auto's - tweedehands, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Auto's, Auto's - tweedehands, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Viersen, Duitsland.

 3. BERGER REIFENSERVICE GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BERGER REIFENSERVICE GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Voertuigen- elektrische en elektronische onderdelen, Motors en motorrijwielen - onderdelen en accessoires, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Lambach, Oostenrijk.

 4. INTROPA REIFEN- UND HANDELS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf INTROPA REIFEN- UND HANDELS GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Auto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Niederneisen, Duitsland.

 5. CG-REIFENHANDEL INH: KATHARINA GUDERT

  Duitsland

  Het bedrijf CG-REIFENHANDEL INH: KATHARINA GUDERT, is een Groothandelaar, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Selm, Duitsland.

 6. REIWADIREKT - REIFENVERTRIEB E.K. FÜR NUTZFAHRZEUGREIFEN

  Duitsland

  Het bedrijf REIWADIREKT - REIFENVERTRIEB E.K. FÜR NUTZFAHRZEUGREIFEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Vracht- en bestelwagens en bedrijfsvoertuigen, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Warburg, Duitsland.

 7. RRB REIFEN RECYCLINGBETRIEB BRENZ GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RRB REIFEN RECYCLINGBETRIEB BRENZ GMBH, is een Distributeur, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Auto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Brenz, Duitsland.

 8. RECITIRE

  Spanje

  Het bedrijf RECITIRE, en actief in de sector Banden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banden - gecoverde, Velgen voor auto's, Wielen en rollen, Banden - gecoverde, Velgen voor auto's, Wielen en rollen, en tweedehands band. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 9. BILLAS LASTIK VE KAUCUK SAN. TIC. A.S.

  Turkije

  Het bedrijf BILLAS LASTIK VE KAUCUK SAN. TIC. A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banden - gecoverde. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportband. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 10. REIFEN MÜLLER KG FILIALE AICHACH

  Duitsland

  Het bedrijf REIFEN MÜLLER KG FILIALE AICHACH, is een Distributeur, en actief in de sector Personenauto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren Auto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, Banden - gecoverde, Auto's, Voertuigen - mechanische onderdelen, Banden en accessoires, en Banden - gecoverde. Het is gevestigd in Aichach, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis