• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • banderolleermachines

Resultaten voor

Banderolleermachines - Import export

 1. PETROPLAST GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  PETROPLAST is al meer dan 40 jaar toonaangevend op het gebied van snijden en wikkelen van films in alle sectoren.Vanuit ons hoofdkantoor in Neuss leveren wij onze klanten in binnen- en buitenland films van de hoogste kwaliteit - dit wordt gegarandeerd en verzorgd door onze ongeveer 60 werknemers.We zijn niet alleen gespecialiseerd in de inkoop en levering van films, maar ook in filmverwerking, zoals snijstukken, perforaties of afwerkingen.Onze kerncompetentie is het snijden en wikkelen van folie! Daarnaast produceren wij slimme en alledaagse verpakkingsoplossingen met onze ultramoderne lasersystemen.Als onderdeel van onze serviceactiviteiten zijn wij een onmisbare partner en leverancier van converters.Met onze lean structuur en state-of-the-art productietechnologie leveren wij overwegend middelgrote bedrijven van de hoogste kwaliteit.Zelfs kleine bestelmaten worden verwerkt tegen eerlijke prijzen.

 2. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge

  ATS-Tanner Banding Systems AG is een aanbieder van hoogwaardige banderolleeroplossingen voor verkoopverpakkingen en verpakkingen in de logistiek.De systeemaanbieder is gespecialiseerd in materiaalbesparende bundeling van allerlei producten voor logistieke doeleinden, alsmede in ecologische, promotionele en klantvriendelijke verkoopverpakkingen.Alles uit één hand: Banderolleermachines van halfautomatische stand-alone modellen tot volautomatische systemen geïntegreerd in de productielijn, milieuvriendelijk banderolleermateriaal van papier en folie, wereldwijd service- en onderhoudsnetwerk, deskundig advies.Eigen ontwikkelings- en productieafdelingen zorgen voor voortdurende verbeteringen, nieuwe productlijnen en oplossingen voor individuele en complexe eisen. Banderolleermachines en banderolleermateriaal van ATS worden over de hele wereld gebruikt. Onze ervaring en onze referenties in allerlei sectoren en toepassingen zijn navenant.

 3. HE-JA VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  HE-JA Verpackungsmaschinen GmbH werd in 1993 opgericht om voort te bouwen op de opgebouwde expertise van de bedrijven Höller en Weldotron.In de jaren die volgden, werden solide partnerschappen gesmeed en veel nieuwe klanten verworven. Als betrouwbare OEM is HE-JA partner van een wereldwijde fabrikant van verpakkingsmachines en heeft honderden machines succesvol in bedrijf. We zijn gespecialiseerd in de productie van energiezuinige krimptunnels voor de verwerking van alle op de markt verkrijgbare krimpfolies en ronden ons productassortiment af met upstream halfautomatische of volautomatische banderolleermachines of handbediende hoeksealers. Alle Hoeksealers, Bundelpakkers en Krimptunnels kunnen worden gecombineerd met producten van derden.We ontwikkelen graag een passend concept voor uw verpakkingsbehoeften.

 4. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Hugo Beck is een toonaangevende wereldwijde specialist in horizontale flowpack-, film- en papierverpakkingsmachines en oplossingen voor automatisering en printverwerking in het prestatiebereik van 3.000 tot 18.000 cycli/uur. Wij ontwikkelen en produceren op maat gemaakte machineoplossingen voor het verpakken in folie of papier en leveren ook het gehele assortiment randapparatuur. Op maat gemaakt of als seriemachine: Ons uitgebreide portfolio omvat flowpackmachines, continue en intermitterende buiszakmachines voor flowpack-, pouch- of krimpverpakkingen, bundelpakkers, krimptunnels, printverwerkingssystemen, feeders, robots en handlingsystemen. Klanten kunnen kiezen uit een grote verscheidenheid aan polyolefine, polypropyleen, polyethyleen en composietfolies die op de markt verkrijgbaar zijn. Ook de nieuwste folies gemaakt van monomaterialen of tot 100% gerecycled materiaal, biofilms en extreem dunne verpakkingsfolies worden verwerkt met Hugo Beck-machines.

 5. BANDALL

  Nederland

  Verified by europages badge

  Banderolleren is het proces waarbij één of meerdere producten met een dunne band van papier of folie omwikkeld worden. Dit gebeurt met behulp van een banderolleermachine. Een efficiënte techniek voor functies als bundelen, labelen of sealen. De banderol kan zowel bedrukt als onbedrukt worden gebruikt. Met een breed aanbod aan banderolleermachines én opties is er een oneindige hoeveelheid aan toepassingen mogelijk in vrijwel alle markten. Met slechts een strookje van papier of folie duurzaam bundelen, labelen en/of sealen. Het kan met Bandall banderolleermachines. Het woord duurzaam krijgt daarbij echt betekenis. Niet alleen omdat u met banderolleren gemakkelijk 80% verpakkingsmateriaal bespaart, maar ook omdat u met een uiterst duurzame organisatie te maken hebt. Want Bandall pakt hierin wereldwijd zijn rol. Al meer dan 30 jaar. Bandall is een internationaal opererend familiebedrijf dat zich sinds 1990 volledig richt op duurzame bundel- en banderolleeroplossingen in de verpakkingsindustrie. Daarmee bieden we oneindig veel oplossingen in de gehele industrie, met voordelen voor het terugdringen van plastics en verpakkingsmateriaal. Met een wereldwijd netwerk aan distributeurs en eigen buitenlandse vestigingen is Bandall altijd lokaal vertegenwoordigd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. QUICK-PACK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf QUICK-PACK GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is gevestigd in Tannheim, Duitsland.

 2. BECK PACKAUTOMATEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BECK PACKAUTOMATEN GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is gevestigd in Frickenhausen, Duitsland.

 3. ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ZAPPE PACKAGING TECHNOLOGY GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banderolleermachines, Felsmachines, Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines, Banderolleermachines, Felsmachines, sluitmachines, gecombineerde, voor flessen, verpakkingsmachines met film, thermische persvormmachines, en Chemische en farmaceutische industrie - verpakkingsmachines. Het is gevestigd in Witten, Duitsland.

 4. SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIGNODE PACKAGING SYSTEMS GMBH - BUSINESS UNIT SMB SCHWEDE MASCHINENBAU, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, Plastic verpakkingen, Intern transport - systemen en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd, spanner voor bandijzer, automatische wikkelmachine, en bandijzer. Het is gevestigd in Goldkronach, Duitsland.

 5. ESPAC MASCHINENBAU

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ESPAC MASCHINENBAU, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is gevestigd in Neuffen, Duitsland.

 1. REFACOM

  België

  De firma Refacom®, opgericht in 1991 en gevestigd in Lot (België), is gespecialiseerd in folieverpakkingsmachines en omsnoeringsmachines. Wij beschikken voor deze verpakkingstechnieken over een compleet assortiment machines en verbruiksgoederen, exclusief te verkrijgen in België en Luxemburg. Ons breed assortiment geeft ons de mogelijkheid om moduleerbare configuraties te ontwerpen, aangepast aan alle bijzonderheden van de te behandelen producten, en om u een gepersonaliseerde service te bieden om zodanig aan al uw behoeften te voldoen. Onze machines zijn bedoeld om deze procedés te automatiseren, zodat u uw productiviteit kunt verhogen en kostbare tijd kunt besparen. Sinds zijn oprichting heeft Refacom® exclusieve partnerschappen afgesloten met innovatieve en wereldwijd bekende ondernemingen, zoals: Bolloré, Smipack, Hugo Beck, Guelt, Horbitek, Albagnac, TLM Packaging en Befor technitrans. Onze teams staan tot uw beschikking om u een complete verkoop-, klanten- en technische service te verlenen.

 2. BRANDING BY BANDING

  Nederland

  Branding by Banding is een innovatief en duurzaam labelings- en verpakkingsconcept van Bandall en Speciaaldrukkerij Max. Aarts. Banderolleren met een bedrukte banderol van papier of (bio-)folie staat centraal. Het concept biedt unieke mogelijkheden om uw product met zo min mogelijk materiaal de prefecte uitstraling te geven. Bovendien kan het met een goed uitgedacht design de pakkans in het supermarktschap aanzienlijk verhogen. Een banderol biedt veel ruimte voor branding en productinformatie, terwijl het product zelf uitstekend zichtbaar blijft. Door daarbij ook gebruik te maken van contourstansen of transparante delen wordt de zichtbaarheid op het product extra versterkt. Het concept is succesvol in alle marktsectoren en ook ideaal voor private label. We begeleiden u vanaf het eerste idee tot aan het volledig gebanderolleerde product. Alles komt aan bod; dus ook eisen ten aanzien van duurzaamheid, milieu en recycling. Maar denkt u ook aan de positie van marketinginformatie, herkomstgegevens en productinformatie. Of aan flexibele communicatie, zoals barcodes, houdbaarheidsdata, lotnummers, et cetera. De Bandall bundel en banderolleermachines kunnen naadloos in uw productielijn worden geïntegreerd, maar zijn ook als stand alone applicaties inzetbaar. De productie van uw banderolleermateriaal voldoet aan de hoogste eisen ten aanzien van hygiëne, inclusief BRC, Sedex en ISO 9001. Dit maakt het banderolleermateriaal ook geschikt voor de voedingsindustrie.

 1. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Wij ontwikkelen en verkopen al meer dan 50 jaar wereldwijd folieverpakkingsmachines. Elke Kallfass filmverpakkingsmachine heeft veel expertise in systeemoplossingen en ervaring in de branche. Ons uitgebreide machineprogramma omvat hoeklasmachines, 1 of 2 zijlasmachines, foliesluitmachines, buiszakmachines, bundelverpakkingsmachines (case packers), spanningspakkers, krimptunnels en een grote keuze aan componenten, zoals Grijperaanvoer, transportbanden, oplegsystemen, stapelstations en folievouwinrichtingen.De verpakkingssystemen van Kallfass verwerken polyethyleenfolies (PE), polypropyleenfolies (PP), polyolefinefolies (PO) of ook biofolies uit hernieuwbare grondstoffen zoals PLA-folies. Kallfass verpakkingssystemen zijn beschikbaar voor handmatige, gedeeltelijk geautomatiseerde of volledig geautomatiseerde folieverpakkingen. Met onze systemen, enkele of meerdere pakketten ofmultipacks in volledige verpakking of met foliemof geproduceerd worden

 2. ATS-TANNER BANDING SYSTEMS

  Nederland

  ATS-Tanner Banding Systems B.V. voor Innovatief Banderolleren. Ruim 25 jaar traditie, gepaard met een uitgesproken innovatieve kracht en compromisloze eisen aan kwaliteit kenmerken het beeld van de ATS-Tanner Group. In de zes hoofdsectoren Graphics, Food, Manufacturing, Logistics, Pharma en Merchandising overtuigt de groep door een grote competentie bij het oplossen van problemen op het gebied van de eind- en transportverpakking. Als klant ontvangt u uit één hand gekwalificeerde projectadviezen, de precies bij de taakstelling passende machine alsmede hoogwaardig verbruiksmateriaal in een enorme assortimentbreedte. Banderolleermachines Door een permanente nieuwe en verdere ontwikkeling van de verschillende banderolleermachines in ons ATS-Tanner Banding Systems AG voldoen wij aan de eisen van de markt en kunnen u de optimale banderolleeroplossing bieden.

 3. IMEADE

  Frankrijk

  Het bedrijf IMEADE, is een Distributeur, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Etiketteren en markeren - machines, verpakkingsmachines, vormmachines voor kartonnen verpakkingen, automatische bandijzeromlegmachine, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Montrem, Frankrijk.

 4. TECHNIQUES ET INNOVATIONS

  Frankrijk

  Het bedrijf TECHNIQUES ET INNOVATIONS, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Staalband voor verpakking, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Etiketteren en markeren - machines, bandijzeromlegmachines, Staalband voor verpakking, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Etiketteren en markeren - machines. Het is gevestigd in Muttersholtz, Frankrijk.

 5. SPG PACKAGING SYSTEMS GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SPG PACKAGING SYSTEMS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is gevestigd in Hilden, Duitsland.

 6. QUANDEL VERPACKUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf QUANDEL VERPACKUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is gevestigd in Neunkirchen, Duitsland.

 7. WILLEMS STRETCH HOODING

  Nederland

  Het bedrijf WILLEMS STRETCH HOODING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verpakkingsindustrie - machines en materialen, machines voor uitspreiden, en Verpakkingsindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Bladel, Nederland.

 8. MAKREV PACKAGING

  Turkije

  Het bedrijf MAKREV PACKAGING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor de zoetwarenindustrie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banderolleermachines, en Banderolleermachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. PETRI VERPACKUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PETRI VERPACKUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Inkistmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Palettiseermachines, Banderolleermachines, verpakkingsmachines met film, kartonmachines voor verpakking, Palettiseermachines, en Banderolleermachines. Het is gevestigd in Löhne, Duitsland.

 2. CGM CELIK GRAPHISCHE MASCHINEN

  Duitsland

  Het bedrijf CGM CELIK GRAPHISCHE MASCHINEN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is gevestigd in Untermeitingen, Duitsland.

 3. ELESA GANTER IBÉRICA S.L.

  Spanje

  Het bedrijf ELESA GANTER IBÉRICA S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren ontwerp industriële installaties. Het is gevestigd in Soraluce-Guipúzcoa, Spanje.

 4. ATS TANNER FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf ATS TANNER FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is gevestigd in Saint Julien En Genevois, Frankrijk.

 5. BAMATEC GMBH SÖMMERDA

  Duitsland

  Het bedrijf BAMATEC GMBH SÖMMERDA, is een Multi-Category, en actief in de sector Indoosmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banderolleermachines, Banderolleermachines, postzegelmachine, en bandijzer. Het is gevestigd in Sömmerda, Duitsland.

 6. HELLMANN VERPACKUNG INH. JOACHIM HELLMANN

  Duitsland

  Het bedrijf HELLMANN VERPACKUNG INH. JOACHIM HELLMANN, is een Groothandelaar, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is gevestigd in Lehrte, Duitsland.

 7. AFTECH INH. JÜRGEN FETZER

  Duitsland

  Het bedrijf AFTECH INH. JÜRGEN FETZER, is een Dienstverlener, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reprografie - machines en materialen, Machine voor metalen verpakkingen, Reprografie - machines en materialen, en Machine voor metalen verpakkingen. Het is gevestigd in Zimmern O.r., Duitsland.

 8. HARALD HINDERER

  Duitsland

  Het bedrijf HARALD HINDERER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zuivelindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Conservenindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, Banderolleermachines, Conservenindustrie - machines en materialen, Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen, Verpakkingsindustrie - machines en materialen, en Banderolleermachines. Het is gevestigd in Rudersberg, Duitsland.

 9. KÜRELSAN ELEKTRONIK MAKINE SANAYI

  Turkije

  Het bedrijf KÜRELSAN ELEKTRONIK MAKINE SANAYI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Banderolleermachines. Het is gevestigd in Antalya, Turkije.

 10. ALEITHE HAFTETIKETTEN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ALEITHE HAFTETIKETTEN GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bewegwijzering - materialen en borden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Banderolleermachines, Drukletters, Bedrukken en graveren van rubber en kunststof, Drukwerk - flexografie, Banderolleermachines, Drukletters, Bedrukken en graveren van rubber en kunststof, en Drukwerk - flexografie. Het is gevestigd in Lutherstadt Wittenberg, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis