• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bandstaal voor veren

Resultaten voor

Bandstaal voor veren - Import export

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw staalleverancier uit het Sauerland. Wij zijn uw rots in de branding, en de Flender-bedrijfsfilosofie is gebaseerd op vier peilers: wij zijn flexibel, speciaal, snel en betrouwbaar! Wij meten ons graag aan deze attributen. Onze sterkte ligt bij kleine hoeveelheden gehard en ongehard veerstaal alsmede bij microgelegeerd bandstaal. De grote opslagcapaciteiten en de korte levertijden maken Flender-Stahl voor vele vaste klanten in Duitsland en Europa tot een betrouwbare partner. Een vaak verwaarloosd thema is materiaal dat u niet meer nodig hebt! Hebt u ruimte in uw magazijn nodig? Flender-Stahl koopt coil-goederen en tafelmateriaal - hierdoor creëert u kostbare opslagruimte en het levert geld op. Deel ons eenvoudig uw overschotten mee, graag doen wij u een interessant aanbod. Onze producten: koudgewalst bandstaal, warmgewalst bandstaal, hoogwaardig constructiestaal, veerbandstaal

 2. MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MARIO SCHAAF GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandstaal voor veren. Het is gevestigd in Möglingen, Duitsland.

 3. AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf AALPHA-STEEL-HANDELSGESELLSCHAFT MBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Bandstaal voor veren. Het is gevestigd in Wels, Oostenrijk.

 4. ALL MÉTAL SERVICE

  Frankrijk

  Het bedrijf ALL MÉTAL SERVICE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bandstaal, koudgewalst. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, Bandstaal voor veren, band van warm gewalst staal, en rvs, speciale en gewone staalsoorten. Het is gevestigd in Beauvais, Frankrijk.

 5. AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf AZIENDA METALLI LAMINATI S.P.A., is een Onderaannemer, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, Bandstaal, koudgewalst, Bandstaal voor veren, Bandstaal, koudgewalst, en koperen linten. Het is gevestigd in Quargnento, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S.

  Turkije

  Het bedrijf BIRLER CELIK SAN VE TIC A.S., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandstaal voor veren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Borstels en troffels, Bevestigingsklemmen voor elektronische onderdelen, koppelingen voor industriële voertuigen, en klembeugels met veer. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. GUANG ZHOU SHI GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf GUANG ZHOU SHI GUANG WEI YOU LIANG TRADING CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandstaal voor veren. Het is gevestigd in Guangzhou, China.

 3. TENG YAO HARDWARE INDUSTRIAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf TENG YAO HARDWARE INDUSTRIAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandstaal voor veren. Het is gevestigd in Taichung City, Taiwan R.O.C..

 4. ANIL SPECIAL STEEL INDUSTRIES LTD

  India

  Het bedrijf ANIL SPECIAL STEEL INDUSTRIES LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Plaatstaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, Zaagbladen en -kettingen, band van gehard staal, Bandstaal voor veren, en Zaagbladen en -kettingen. Het is gevestigd in Jaipur, India.

 5. RAYNAUD RESSORTS

  Frankrijk

  Het bedrijf RAYNAUD RESSORTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandstaal voor veren. Het is gevestigd in Goncelin, Frankrijk.

 1. R. WAGNER & C. S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf R. WAGNER & C. S.P.A., is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, en Bandstaal voor veren. Het is gevestigd in Milano (Mi), Italië.

 2. SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA

  Spanje

  Het bedrijf SISTEMAS DE EMBALAJE SORSA SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, en Bandstaal voor veren. Het is gevestigd in Sant Quirze Del Valles, Spanje.

 1. INAC S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf INAC S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, Bandstaal, koudgewalst, Bandstaal voor veren, en Bandstaal, koudgewalst. Het is gevestigd in Valmadrera, Italië.

 2. MECHFAST LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MECHFAST LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, en Bandstaal voor veren. Het is gevestigd in Nottinghamshire, Verenigd Koninkrijk.

 3. SARONNO METALLI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf SARONNO METALLI S.R.L., is een Onderaannemer, en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, Bandstaal, koudgewalst, Bandstaal voor veren, en Bandstaal, koudgewalst. Het is gevestigd in Saronno, Italië.

 4. DUE EFFE ACCIAI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf DUE EFFE ACCIAI S.R.L., en actief in de sector Strips - ijzer en staal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, Bandstaal, koudgewalst, Bandstaal voor veren, en Bandstaal, koudgewalst. Het is gevestigd in Castelliri, Italië.

 5. W. & H. SCHÜTTE GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf W. & H. SCHÜTTE GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, en Bandstaal voor veren. Het is gevestigd in Iserlohn, Duitsland.

 6. IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf IHW-HUINTJES GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Band- en plaatstaal - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandstaal voor veren, en Bandstaal voor veren. Het is gevestigd in Velbert, Duitsland.

 7. STEELEX INCORPORATION

  Bangladesh

  Het bedrijf STEELEX INCORPORATION, is een Distributeur, en actief in de sector Bandstaal voor veren. Het is gevestigd in Dhaka, Bangladesh.

 8. DELNA S.P.A.

  Italië

 1. C.L.M. S.R.L.

  Italië

 2. STEEL STRIP

  Italië

 3. ALUSTEEL COATING S.R.L.

  Italië

 4. LAMINA S.P.A.

  Italië

 5. CENTRO SERVIZI MERIDIONALE S.R.L.

  Italië

 6. S.T.M. S.R.L.

  Italië

 7. ESINOX S.R.L.

  Italië

 8. SUPERCONDUTTORI SRLS

  Italië

 9. THEIS ITALIANA S.R.L.

  Italië

 10. CIPRIANI S.R.L. UNIPERSONALE

  Italië

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis