• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bandtransport - installaties- hoog en laag

Resultaten voor

Bandtransport - installaties- hoog en laag - Import export

 1. BENNE SA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  BENNE SA is een klein familiebedrijf te Casters (Tarn 81) gespecialiseerd in het ontwerp van transportbanden op maat. Wij ontwerpen en vervaardigen transportbanden en transportlijnen op maat voor onze klanten volgens hun bestek. De bouw van deze lijnen op maat wordt uitgevoerd op basis van door ons gecreëerde modellen met standaard transportbanden. Deze instelbare, verstelbare en moduleerbare modellen vormen de basis van onze ontwerpen. Ze maken nu deel uit van ons assortiment standaard transportbanden die we 'Néoveurs' noemen.Ons bedrijf biedt tevens detailverkoop van banden, riemen en transportbanden evenals alle losse onderdelen waaruit deze transportbanden bestaan. Wij bieden tevens onze diensten aan voor de ketelbouw, mechanica en lakken, daar wij dit alles uit kunnen voeren. Wij zijn gespecialiseerd in de sector van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie maar kunnen tevens productielijnen voor alle overige activiteiten produceren. Alle aanvragen worden door onze ingenieurs van de 'pre-project' afdeling behandeld om uw behoeften te begrijpen en uw werkomgeving te analyseren. BENNE SA ontwerpt een lijn op maat om uw producten te transporteren of verwerken en die zich perfect aan uw werkomgeving aanpast. De volledige productie wordt uitgevoerd in onze werkplaats te Castres dankzij een Franse knowhow die al meer dan een eeuw van generatie op generatie wordt doorgegeven.

 2. SAUTEC

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SAUTEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Transportbanden. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandtransport - installaties, hoog en laag, Laden en lossen - materiaal en uitrusting, Bandtransport - installaties, hoog en laag, en Laden en lossen - materiaal en uitrusting. Het is gevestigd in Tourcoing, Frankrijk.

 3. MAXGERMANY GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAXGERMANY GMBH, is een Agent/ Vertegenwoordiger, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is gevestigd in Schwabach, Duitsland.

 4. ADC ELECTROMÉCANIQUE

  België

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ADC ELECTROMÉCANIQUE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren bandtransporteurs, kettingtransporteurs, pallettransporteurs, en transportbanden. Het is gevestigd in Estaimbourg, België.

 5. ACS LUX

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ACS LUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Aluminiumconstructies, Aluminiumconstructies, Vloertransportbanen, Hangtransportbaan, en werkbladen. Het is gevestigd in Drinklange, Luxemburg.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PROGRES MACHINERY S.C.

  Polen

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PROGRES MACHINERY S.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandtransport - installaties, hoog en laag, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, constructie van machines en uitrustingen, Bandtransport - installaties, hoog en laag, kettingtransporteurs, Transmissiesystemen en onderdelen - mechanisch, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en transporttapijten met metalen barriere en rubber. Het is gevestigd in Pieczkowo, Polen.

 2. NARVIFLEX

  België

  Narviflex is het grootste transportbanden servicebedrijf in de Benelux. Wij zijn gespecialiseerd in Kunststof  en Rubber  Transportbanden, evenals alle Componenten voor Interne transportbandinstallaties. De afdeling COPS , maakt eveneens deel uit van de groep Narviflex en is gespecialiseerd in uitvoeren van onderhoud aan transportbandinstallaties en mechanische aanpassingswerken. Binnen de groep, is Narviplastx, de afdeling die gespecialiseerd is in Industrial Plastics, met grote voorraad in staf- en plaatmateriaal, evenals competitieve bewerkingsmogelijkheden. Producten: kunststof transportbanden, rubber transportbanden, modulaire banden, tand- en drijfriemen, rond- en v-snaren pur, trommels, trogstellen en rollen, trommelmotoren en rollerdrives, rubber, plastics en bekledingen, afschrapers, teflonbanden, metaalgaasbanden, elevatorbanden, riemverbinders.

 3. SERIMECA

  Frankrijk

  SERIMECA is een onderneming die al meer dan 20 jaar aanwezig is in de sector van Onderzoek en Bouw van Bandtransport-, doorvoer- en logistieksystemen. Afhankelijk van uw projecten is SERIMECA in staat om gepersonaliseerde en specifieke systemen voor u te ontwikkelen voor goederenverzet, bandtransporteurs, manipulatoren, palletstapelaars, goederenliften, opslagsystemen, verpakkingsmachines...in de sector van machine-industrie, farmaceutica, voedingsmiddelenindustrie…

 4. TIP-TOP INDUSTRIE

  België

  Tip-Top Industrie is gespecialiseerd in transportbanden in rubber en kunststof voor het transporteren, opslaan en het verhandelen van bulk- en stukgoederen. Van het installeren tot het dag en nacht onderhouden van uw transportbanden kunt u terecht bij Tip-Top Industrie. Wij bieden u zowel rubber- als kunststoftransportbanden, trommelbekledingen, zowel in rubber als in keramiek, een uitgebreid gamma van slijtvaste industriële rubbers, bandafschrapers alsook onze eigen rubberproducten.

 5. FEDEX EXPRESS

  Spanje

  FedEx Express is de grootste koeriersdienst wereldwijd, snelle en betrouwbare service naar 220 landen en grondgebieden.

 1. REXNORD

  België

  Rexnord is een toonaangevende organisatie op het gebied van interne transportinstallaties en aandrijftechniek.

 2. OCA - OUEST CONVOYEUR AUTOMATISME

  Frankrijk

  Het bedrijf OCA - OUEST CONVOYEUR AUTOMATISME, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandtransport - installaties, hoog en laag, transporteurs, transportinstallaties, en Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is gevestigd in Montilliers, Frankrijk.

 1. GEMT

  Frankrijk

  Het bedrijf GEMT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is gevestigd in Collégien, Frankrijk.

 2. PERUZA LTD

  Letland

  Het bedrijf PERUZA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelenindustrie, diversen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Automatisering - installaties en uitrustingen, Robots - industrie, Bandtransport - installaties, hoog en laag, Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking, Automatisering - installaties en uitrustingen, Robots - industrie, Bandtransport - installaties, hoog en laag, en Vissen - machines en gereedschappen voor verwerking. Het is gevestigd in Ropazu Novads, Mucenieki, Letland.

 3. GOVONI HANDLING SYSTEMS SRL

  Italië

  Het bedrijf GOVONI HANDLING SYSTEMS SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportkettingen, Intern transport - systemen en materialen, Transportkettingen, Intern transport - systemen en materialen, en schroeftransportbanden. Het is gevestigd in Cento, Italië.

 4. CM AUTOMAZIONE SRL

  Italië

  Het bedrijf CM AUTOMAZIONE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportbanden. Het is gevestigd in Giussano, Italië.

 5. CONVOYNORT

  Frankrijk

  Het bedrijf CONVOYNORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is gevestigd in Bethune, Frankrijk.

 6. ARCANE

  Frankrijk

  Het bedrijf ARCANE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportbanden, complete constructie van bandtransporteurs, en kettingtransporteurs. Het is gevestigd in Aizenay, Frankrijk.

 7. HABASIT FRANCE SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf HABASIT FRANCE SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren banden voor transporteurs en hijswerktuigen, profiel van kunststof, transportbanden voor mechanische goederentransporteurs, en vlakke riemen. Het is gevestigd in Mulhouse, Frankrijk.

 8. RGD REVISION GEOMETRY DESIGN

  Turkije

  Het bedrijf RGD REVISION GEOMETRY DESIGN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 1. MANUSYSTEMS

  Frankrijk

  Het bedrijf MANUSYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bandtransport - installaties, hoog en laag, en Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is gevestigd in Venarey Les Laumes, Frankrijk.

 2. A.R.C.E.M.I. IMPIANTI S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf A.R.C.E.M.I. IMPIANTI S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Intern transport - systemen en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportkettingen, Bandtransport - installaties, hoog en laag, Transportkettingen, Bandtransport - installaties, hoog en laag, liftinstallaties, en emmertransporteurs. Het is gevestigd in Mattarello Di Trento, Italië.

 3. F 2 M

  Frankrijk

  Het bedrijf F 2 M, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren stortgoten, stortkokers, en transportbanden. Het is gevestigd in Roézé Sur Sarthe, Frankrijk.

 4. CMAT

  Frankrijk

  Het bedrijf CMAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren rollentransportbanden voor mechanische goederentransporteurs. Het is gevestigd in SAINT ANDRE DES EAUX, Frankrijk.

 5. CHEVEUX STMM

  Frankrijk

  Het bedrijf CHEVEUX STMM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - systemen en materialen, en Intern transport - systemen en materialen. Het is gevestigd in Mesnil Saint Nicaise, Frankrijk.

 6. FROST FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf FROST FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Intern transport - systemen en materialen, hangtransportbandd met gesmede kettnig, lagers en onderdelen voor transportbanden, Intern transport - systemen en materialen, en omgekeerde transportband voor lak. Het is gevestigd in Savigny-Le-Temple, Frankrijk.

 7. BELTIS

  Frankrijk

  Het bedrijf BELTIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportbanden van pvc, fabricage van transportbanden, en accessoires voor metalen transportmatten. Het is gevestigd in Saint-Germain De La Grange, Frankrijk.

 8. M C M CONVEYOR SYSTEMS

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf M C M CONVEYOR SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportsystemen, Transportsystemen, en mechanische lattentransporteurs voor goederenverlading. Het is gevestigd in Oldham, Verenigd Koninkrijk.

 9. MALFROY

  Frankrijk

  Het bedrijf MALFROY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren transportbanden, en bandtransporteurs. Het is gevestigd in Moirans En Montagne, Frankrijk.

 10. MERTAY MAKINA LTD

  Turkije

  Het bedrijf MERTAY MAKINA LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bandtransport - installaties, hoog en laag. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoire roestvrij staal, aluminium accessoires, trolley, en stalen tanks. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis