• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bedieningsorganen voor industriële sluitingen

Resultaten voor

Bedieningsorganen voor industriële sluitingen - Import export

 1. BALVINOX

  België

  Verified by europages badge

  Met meer dan 25 jaar ervaring in dienst van bedrijven en industrie is Balvinox een gewaardeerde partner geworden. Balvinox is uw gespecialiseerd detailhandelaar in België voor al uw kranenstelsels en appendages van gepolijst rvs en/of met een ruwheid van ≤ 0, 5 µm. Onze onderneming is gespecialiseerd in de toelevering van afsluiters en kranen van roestvrij staal aan de levensmiddelen- en farmaceutische industrie en stelt zich op als bondgenoot van de vakmensen, industriële installatie- en loodgieterijbedrijven met een aanbod van materiaal van hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan de kwaliteitseisen van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie. Balvinox, dat is de waarborg van een compleet programma van afsluiters en overige kraanaccessoires in overeenstemming met de geldende normen. Onder deze accessoires zult u ook CLAMP dichtingen vinden, die aan dezelfde eisen voldoen. Maar ook ultrazuivere rvs buizen en aansluitstukken bestemd voor de hightech sector.

 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GEMÜ is een toonaangevende fabrikant van kleppen, meet- en controlesystemen. Het mondiaal georiënteerde, onafhankelijke familiebedrijf dat meer dan 50 jaar geleden is opgericht door middel van innovatieve producten en oplossingen voor de bediening op maat van procesmedia in sleutelgebieden GEMÜ is wereldmarktleider in steriele toepassingen voor farmaceutica en biotechnologie. De groep heeft vandaag de dag 900 mensen in Duitsland in dienst, wereldwijd zijn er meer dan 1.600. Er wordt geproduceerd op zes productielocaties in Duitsland, Zwitserland, China, Brazilië, Frankrijk en de Verenigde Staten. Een wereldwijd distributienet wordt uit Duitsland gecoördineerd met 27 dochterondernemingen.. Via een dicht netwerk van handelspartners in meer dan 50 landen is de groep van ondernemingen op alle continenten actief. Met een internationale groeistrategie zal GEMÜ zich op de markten van de toekomst richten.

 3. ROTEX AUTOMATION EUROPE

  Nederland

  Verified by europages badge

  Rotex is een toonaangevende fabrikant en exporteur van vloeistofregelsystemen, klepstandstellers en elektrohydraulische aandrijvingen, met een marktaanwezigheid in meer dan 30 landen. Sinds de oprichting in 1967, heeft Rotex zijn klanten voortdurend voorzien van innovatieve technologie en oplossingen op maat voor een breed spectrum van procesindustrieën zoals de petrochemie, olie en gas, chemie, farmaceutica, energie, voeding en dranken, enz. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 4. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, is een Distributeur, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterij - industrieel, Plaatijzer en buizen, Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, roestvrijstalen fittingen, Electroventielen, accessoires voor leidingen, roestvrijstalen flenzen, slangbeugels, en vlinderkleppen. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 5. TURKOGLU

  Turkije

  Het bedrijf Sensoylar werd in 1978 opgericht onder de merknaam TURKOGLU. Het is één van de belangrijkste Turkse fabrikanten van bouwmaterialen zoals watermeters, kleppen, flexibele gasleidingen voor warmwaterinstallaties, installaties en fittingen, brandweeruitrustingen en specifieke producties. Het is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de sector door een professionele aanpak en is nu een merk bekend om betrouwbare, duurzame, kwaliteitsvolle en stabiele producten. Onze producten kunnen worden gebruik binnen alle sectoren van de water- en gasindustrie evenals de afvalwaterverwerking. De onderneming investeert op constante wijze in Onderzoek en Ontwikkeling voor het vervaardigen van technologische producten gebaseerd op de behoeften van de markt waarmee het de verkopen op zowel de binnenlandse als buitenlandse markt verhoogt. De onderneming exporteert naar talloze markten overal ter wereld en laat zijn concurrenten ver achter zich. De meeste productie- en beheerprocessen zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE markering, MID, ISO-EU richtlijn, GOST, EN, TSE normen.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. IVALTEC

  Frankrijk

  IVALTEC is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging en de commercialisering van industriële appendages. Onze twee voornaamste productengamma's zijn die van de IVALGATE schuifafsluiters (eenrichting, tweerichting, doorgaand, vierkant, silo, drukleiding, manchet, hoge werkdruk) en die van de zeer hoog presterende IVALDISC vlinderafsluiters. De belangrijkste voordelen van onze kranen zijn hun zeer hoge kwaliteit, perfecte waterdichtheid en onderhoudsgemak. Wij leveren aan een lange lijst van klanten in zeer uiteenlopende toepassingsgebieden, zoals waterzuiveringsinstallaties, de chemische industrie, thermische energiecentrales en kerncentrales, papierfabrieken of verwerkingsbedrijven. Dankzij de ervaring van onze technisch en commercieel team, innoveren wij met het doel producten te ontwikkelen die zijn aangepast bij de behoeftes van onze klanten en wensen wij onze activiteiten uit te breiden op internationaal niveau.

 2. PETRAS

  Frankrijk

  Fabrikant van pneumatische aandrijvingen en hydraulische aandrijvingen voor kleppen op installatie van hydro-elektrische centrale alsook elektrohydraulische aandrijvingen voor het industriële kranenstelsels in de sector van off shore & on shore, in OIL & GAZ industrieën, zoals boorinstallaties van aardolie op de vaste grond of op zee, raffinaderijen, tankers en pipelines. Wij zijn tevens werkzaam in de petrochemische, chemische sector, enz.

 3. WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD

  China

  Het bedrijf WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Wuhan, China.

 4. AFC VALVES UK LIMITED (ALPINE FLOW CONTROL)

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf AFC VALVES UK LIMITED (ALPINE FLOW CONTROL), is een Groothandelaar, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren regulatieklep, luchtuitlaatkleppen, keerkleppen, en kogelventielen. Het is gevestigd in Glasgow, Verenigd Koninkrijk.

 5. CREISCENDO

  Frankrijk

  Het bedrijf CREISCENDO, is een Multi-Category, en actief in de sector Import-export - tussenpersonen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, Transformatoren, convertors en gelijkrichters, Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, Mijn- en dagbouw - machines en materialen, thermische isolatie - materialen, en Transformatoren, convertors en gelijkrichters. Het is gevestigd in Chisseaux, Frankrijk.

 1. TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD

  China

  Het bedrijf TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren vlinderkleppen, schermafsluiters, regelafsluiter, en knikkerventiel. Het is gevestigd in Tianjin, China.

 2. FLOLINE CORPORATION

  India

  Het bedrijf FLOLINE CORPORATION, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren knikkerventiel, schermafsluiters, en bofafsluiters. Het is gevestigd in Mumbai, India.

 1. WALWORTH

  Spanje

  Het bedrijf WALWORTH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren knikkerventiel, schermafsluiters, en bofafsluiters. Het is gevestigd in Sevilla, Spanje.

 2. SINWA VALVE INDUSTRY LIMTED

  China

  Het bedrijf SINWA VALVE INDUSTRY LIMTED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren knikkerventiel, schermafsluiters, vlinderkleppen, en bofafsluiters. Het is gevestigd in Oubei Wenzhou, China.

 3. I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Centrifugaalpompen, Debietmeters, Centrifugaalpompen, en Debietmeters. Het is gevestigd in Northwich, Verenigd Koninkrijk.

 4. HYDRAULIC PNEUMATIC SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HYDRAULIC PNEUMATIC SERVICES, is een Multi-Category, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pneumatiek - installaties en gereedschap, Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, Slangen, buizen en pijpen - kunststof, Pneumatiek - installaties en gereedschap, Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, Slangen, buizen en pijpen - kunststof, en roestvrij staal. Het is gevestigd in Preston, Verenigd Koninkrijk.

 5. ICMA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf ICMA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Loodgieterij - industrieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, afstel- en controlekleppen voor uitrustingen en installaties, en Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Cuggiono, Italië.

 6. GLOBAL OILFIELD SUPPLIES

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GLOBAL OILFIELD SUPPLIES, is een Distributeur, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gesmede afsluiters, vlinderkleppen, knikkerventiel, en schermafsluiters. Het is gevestigd in Brandon, Verenigd Koninkrijk.

 7. ZHEJIANG ONERO VALVE CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf ZHEJIANG ONERO VALVE CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren knikkerventiel, schermafsluiters, bofafsluiters, en keerkleppen. Het is gevestigd in Wenzhou, China.

 8. CHINA MED VALVE CO., LTD.

  Verenigde Staten

  Het bedrijf CHINA MED VALVE CO., LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren knikkerventiel, vlinderkleppen, en schermafsluiters. Het is gevestigd in New York, Verenigde Staten.

 1. ROTORK CONTROLS ITALIA S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ROTORK CONTROLS ITALIA S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Elektrische aandrijvingen, lineaire schakelaars, industriële afsluiters, en gemotoriseerde afsluiters. Het is gevestigd in Assago, Italië.

 2. BURACCO SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf BURACCO SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ventielen voor industriële sluitingen, Koppelingen, hydraulisch, Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, Loodgieterij - industrieel, Ventielen voor industriële sluitingen, Koppelingen, hydraulisch, Ventielen voor sanitair installatiemateriaal, en Loodgieterij - industrieel. Het is gevestigd in Montceau Les Mines, Frankrijk.

 3. XIAMEN LANDEE VALVE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Verenigde Staten

  Het bedrijf XIAMEN LANDEE VALVE IMPORT AND EXPORT CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kogelkleppen, vlinderkleppen, regelafsluiter, en industriële afsluiters. Het is gevestigd in Xiamen, Verenigde Staten.

 4. ALPHATECH ARMATUREN- UND ANTRIEBSTECHNIK HANDELS GMBH & CO KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf ALPHATECH ARMATUREN- UND ANTRIEBSTECHNIK HANDELS GMBH & CO KG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 5. AUMA RIESTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf AUMA RIESTER GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Müllheim, Duitsland.

 6. CORINOX

  Spanje

  Het bedrijf CORINOX, is een Distributeur, en actief in de sector Inox. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, accessoires voor kleppen en ventielen, roestvrijstalen fittingen, Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, en mouwplanken. Het is gevestigd in Logroño, Spanje.

 7. VERVO VALVE MANUFACTURER CO., LTD

  Verenigde Staten

  Het bedrijf VERVO VALVE MANUFACTURER CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren knikkerventiel, schermafsluiters, en bofafsluiters. Het is gevestigd in Wilsonville, Verenigde Staten.

 8. ROTORK P.L.C.

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ROTORK P.L.C., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aandrijvingsmechanismes, Elektrische aandrijvingen, Versnellingsbakken, en pneumatische afsluiters. Het is gevestigd in Bath, Verenigd Koninkrijk.

 9. MUCON

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf MUCON, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Macclesfield, Verenigd Koninkrijk.

 10. HOLMBURY LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HOLMBURY LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Hydraulische installaties en uitrustingen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Kleppen en ventielen, hydraulisch, Bedieningsorganen voor industriële sluitingen, Kleppen en ventielen, hydraulisch, kalibreerapparaten, hydraulische installaties, en Bedieningsorganen voor industriële sluitingen. Het is gevestigd in Tonbridge, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis