• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bedieningsorganen voor industriële sluitingen

Resultaten voor

Bedieningsorganen voor industriële sluitingen - Import export

 1. BALVINOX

  België

  Verified by Europages badge

  Met meer dan 25 jaar ervaring in dienst van bedrijven en industrie is Balvinox een gewaardeerde partner geworden. Balvinox is uw gespecialiseerd detailhandelaar in België voor al uw kranenstelsels en appendages van gepolijst rvs en/of met een ruwheid van ≤ 0, 5 µm. Onze onderneming is gespecialiseerd in de toelevering van afsluiters en kranen van roestvrij staal aan de levensmiddelen- en farmaceutische industrie en stelt zich op als bondgenoot van de vakmensen, industriële installatie- en loodgieterijbedrijven met een aanbod van materiaal van hoogwaardige kwaliteit die voldoet aan de kwaliteitseisen van de levensmiddelen- en farmaceutische industrie. Balvinox, dat is de waarborg van een compleet programma van afsluiters en overige kraanaccessoires in overeenstemming met de geldende normen. Onder deze accessoires zult u ook CLAMP dichtingen vinden, die aan dezelfde eisen voldoen. Maar ook ultrazuivere rvs buizen en aansluitstukken bestemd voor de hightech sector.

  Website Open In New icon
 2. GEMÜ GEBRÜDER MÜLLER APPARATEBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  De GEMÜ Group is een toonaangevende fabrikant van afsluiter-, meet- en regelsystemen voor vloeistoffen, stoom en gassen. Wereldwijd opererende familieonderneming in tweede generatie De wereldwijd opererende, onafhankelijke familieonderneming werd in 1964 door Fritz Müller opgericht en is met zijn innovatieve producten en klantspecifieke oplossingen overal ter wereld hét adres op het gebied van de besturing van procesmedia. GEMÜ wordt als familieonderneming in tweede generatie door de directeur-aandeelhouder Gert Müller en zijn neef Stephan Müller geleid. Innovaties en onderscheidingen aan de lopende band De beide directeuren Gert Müller en Stephan Müller maken zich sterk voor innovatie en slaan met GEMÜ de weg naar de toekomst in. In het licht hiervan heeft de onderneming in oktober 2018 met inevvo solutions een start-up-onderneming opgericht, die de kansen die de digitalisering biedt volledig benut en Industrie 4.0-oplossingen zoals het RFID-gebaseerde CONEXO-systeem verder ontwikkelt en op de markt brengt. Maar ook op productgebied getuigen onderscheidingen zoals de „ACHEMA Innovation Award“ evenzeer van de innovatiekracht van de onderneming als nieuwe opleidingsconcepten, waarbij een zelf ontwikkeld Virtuell Reality Training wordt toegepast.

  Website Open In New icon
 3. PETRAS

  Frankrijk

  Verified by Europages badge

  Fabrikant van pneumatische aandrijvingen en hydraulische aandrijvingen voor kleppen op installatie van hydro-elektrische centrale alsook elektrohydraulische aandrijvingen voor het industriële kranenstelsels in de sector van off shore & on shore, in OIL & GAZ industrieën, zoals boorinstallaties van aardolie op de vaste grond of op zee, raffinaderijen, tankers en pipelines. Wij zijn tevens werkzaam in de petrochemische, chemische sector, enz.

  Website Open In New icon
 4. ELITE LINE INDUSTRIAL CORP.

  Taiwan R.O.C.

  Verified by Europages badge
 5. AUMA RIESTER GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. TURKOGLU

  Turkije

  Het bedrijf Sensoylar werd in 1978 opgericht onder de merknaam TURKOGLU. Het is één van de belangrijkste Turkse fabrikanten van bouwmaterialen zoals watermeters, kleppen, flexibele gasleidingen voor warmwaterinstallaties, installaties en fittingen, brandweeruitrustingen en specifieke producties. Het is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de sector door een professionele aanpak en is nu een merk bekend om betrouwbare, duurzame, kwaliteitsvolle en stabiele producten. Onze producten kunnen worden gebruik binnen alle sectoren van de water- en gasindustrie evenals de afvalwaterverwerking. De onderneming investeert op constante wijze in Onderzoek en Ontwikkeling voor het vervaardigen van technologische producten gebaseerd op de behoeften van de markt waarmee het de verkopen op zowel de binnenlandse als buitenlandse markt verhoogt. De onderneming exporteert naar talloze markten overal ter wereld en laat zijn concurrenten ver achter zich. De meeste productie- en beheerprocessen zijn gecertificeerd volgens de ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE markering, MID, ISO-EU richtlijn, GOST, EN, TSE normen.

 2. IVALTEC

  Frankrijk

  IVALTEC is al meer dan dertig jaar gespecialiseerd in het ontwerp, de vervaardiging en de commercialisering van industriële appendages. Onze twee voornaamste productengamma's zijn die van de IVALGATE schuifafsluiters (eenrichting, tweerichting, doorgaand, vierkant, silo, drukleiding, manchet, hoge werkdruk) en die van de zeer hoog presterende IVALDISC vlinderafsluiters. De belangrijkste voordelen van onze kranen zijn hun zeer hoge kwaliteit, perfecte waterdichtheid en onderhoudsgemak. Wij leveren aan een lange lijst van klanten in zeer uiteenlopende toepassingsgebieden, zoals waterzuiveringsinstallaties, de chemische industrie, thermische energiecentrales en kerncentrales, papierfabrieken of verwerkingsbedrijven. Dankzij de ervaring van onze technisch en commercieel team, innoveren wij met het doel producten te ontwikkelen die zijn aangepast bij de behoeftes van onze klanten en wensen wij onze activiteiten uit te breiden op internationaal niveau.

 3. WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD

  China

 4. TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD

  China

 5. FLOLINE CORPORATION

  India

 1. WALWORTH

  Spanje

 2. SINWA VALVE INDUSTRY LIMTED

  China

 3. I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD

  Verenigd Koninkrijk

 4. MECATORK ACTIONNEURS

  Frankrijk

 5. ZHEJIANG ONERO VALVE CO.,LTD.

  China

 6. ROTORK CONTROLS ITALIA S.R.L.

  Italië

 7. BURACCO SAS

  Frankrijk

 8. CHINA MED VALVE CO., LTD.

  Verenigde Staten

 9. VALFONTA CONTROL VALVES

  Spanje

 10. ROTORK P.L.C.

  Verenigd Koninkrijk

 1. KINETROL - ROBINETTERIE ET AUTOMATISMES

  Frankrijk

 2. KSB

  Frankrijk

 3. KDV FLOW

  Verenigd Koninkrijk

 4. KONRAD ARMATURENTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. WENZHOU RUIXIN VALVE CO.,LTD

  Australië

 6. ICMA S.P.A.

  Italië

 7. HYDRAULIC PNEUMATIC SERVICES

  Verenigd Koninkrijk

 8. XIAMEN LANDEE VALVE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Verenigde Staten

 9. VALPES

  Frankrijk

 10. WOOSUNG VALVE CO., LTD

  Zuid Korea