• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bedrijfsveiligheid - uitrustingen

Resultaten voor

Bedrijfsveiligheid - uitrustingen - Import export

 1. NIERHAUS GMBH MARKE WOHLTAT KNIESCHONER

  Duitsland

  Als betrouwbare leverancier voor professionele kniebescherming in de mijnbouw ontstond in samenwerking met Normausschuss Bergbau al in 1953 de Bergbau DIN Norm 23311 voor de mijnbouw. Daarmee werd optimale bescherming omschreven voor de gebruikers en tegelijkertijd een hoge kwaliteitsstandaard voor kniebescherming van onze fabriek. Aan de eisen van de nieuwe Europese norm DIN EN 14404 uit 2005 wordt met respect voor de oude kwaliteitsnormen uiteraard voldaan. Met het gedeponeerde merk Wohltat staan onze producten voor hoogwaardige en robuuste kniebeschermers voor een in de loop der jaren gegroeid spectrum aan uiteenlopende gebruikers. Zij bieden een effectieve en blijvende bescherming van de knie bij allerlei soorten werkzaamheden die op de knie worden uitgevoerd. Wat ooit begon met de productie van kniebeschermers voor het werk in de mijnbouw, is tegenwoordig een onderneming die voor alle vormen van ambachtelijk werk kniebeschermers produceert omwille van bescherming en veiligheid.

 2. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Duitsland

  Groothandel met internetshop in medische hulpmiddelen: handschoenen, spuiten, canules, i.v.Katheters, vleugelcannulae, medische pleisters, kinesiologietapes, in & transfusie, röntgentoebehoren

 3. GLOBUS GROUP

  Verenigd Koninkrijk

  Globus Group is toegewijd aan het ontwikkelen van innovatieve, goed presterende, veerkrachtige en betrouwbare PBM-producten voor distributeurs en klanten in alle sectoren wereldwijd. Als een van Europa's grootste PBM-fabrikanten produceren we beschermende kleding en ademhalings-, hand-, oog-, hoofd- en gehoorbescherming. We willen levenslange relaties met klanten opbouwen en een op maat gemaakte, ondersteunende service bieden. Onder de paraplu van de Groep valt een breed scala aan toonaangevende merken, waaronder: Riley, ons assortiment hoogwaardige veiligheidsbrillen: Een reeks hoogwaardige, stijlvolle monturen die met vindingrijkheid zijn gemaakt volgens uitzonderlijke normen in een eigentijdse, moderne stijl. Riley is ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologie voor veiligheidsbrillen en is geschikt voor een reeks toepassingen in overeenstemming met EN 166, Benchmark: Een reeks kosteneffectieve PBM's, waaronder kleding, oog-, hand-, gehoor- en ademhalingsbescherming.Producten worden regelmatig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze een hoog kwaliteitsniveau behouden.Om het assortiment te bekijken, klik hier.

 4. RUDOLF UHLEN GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een fabrikant van persoonlijke beschermingsmiddelen. Een speciaal zwaartepunt van onze productie ligt op het gebied van gelaats- en oogbescherming. Het standaardassortiment omvat helmhouders, hoofddeksels, beschermingsschermen tegen mechanische en chemische inwerkingen, goudopgedampte beschermingsschermen als infraroodbescherming, hitteschilden van draadgaas tot en met lasbrillen. Naast ons uitgebreide standaardgamma willen wij ook rekening houden met de uiteenlopende beschermingseisen van speciale werktoepassingen. Daarom vervaardigen wij in overleg met onze klanten speciale beschermende schermen! Als de spil voor klanttevredenheid passen wij twee principes toe: 1. De kwaliteit van de producten moet goed zijn. 2. Creatieve communicatie vindt plaats met de klant. Profiteer van onze jarenlange ervaring op alle gebieden van gelaatsbescherming en neem contact met ons op. Wij zien uit naar een constructief gesprek.

 5. AC2M

  Frankrijk

  AC2M biedt een compleet assortiment veiligheidshekken en ladders voor de toegang tot tanks. De veiligheidshekken beveiligen verladingszones tussen verschillende niveaus op platforms. De veiligheidskiephekken beveiligen de toegang tot de koepel van tanks via een vervormbare ladder en een reling. De mobiele ladders beveiligen de toegang tot de koepels van tanks. Onze producten worden op maat ontworpen en vervaardigd en kunnen ook geautomatiseerd worden. NF E85-014/015 - NF EN ISO 14122-3.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAVINSA

  Spanje

  Fabrikant van plastic veiligheids- en werkschoenen (PBM). Veiligheidsschoenen van PVC en PU. Regenlaarzen. Wij vervaardigen laarzen voor de levensmiddelensector, de bouw, de industrie, de visserij, regenlaarzen voor vrijetijdsbestedingen, laarzen van polyurethaan, pneumatische laarzen, reflecterende accessoires.

 2. LEUZE ELECTRONIC GMBH + CO. KG

  Duitsland

  Internationale sensor expert in industriële automatiseringstechnologie. Met nieuwsgierigheid en vastberadenheid zorgen wij al meer dan 50 jaar voor innovatie en technologische mijlpalen.

 3. ASPIR'ELEC - ASPIRATION, FILTRATION DÉPOUSSIÈRAGE INDUSTRIEL

  Frankrijk

 4. STOMMPY

  Italië

 5. HUGHES NOTDUSCHEN GMBH

  Duitsland

 1. ARTEC UMWELTPRAXIS GMBH

  Duitsland

 2. FINNIMPORT GMBH ARBEITSSCHUTZ UND BERUFSBEKLEIDUNG

  Duitsland

 1. SAND12 GMBH

  Duitsland

 2. KOCH + SCHRÖDER GMBH

  Duitsland

 3. TECSAG DEUTSCHLAND

  Duitsland

 4. MPM DEUTSCHLAND GMBH

  Duitsland

 5. WÜRTH INDUSTRIE SERVICE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. KELLNER & KUNZ AG

  Oostenrijk

 7. CHEMFIDENCE SERVICES GMBH

  Duitsland

 8. MILTEX GMBH

  Duitsland

 1. HUGO JOSTEN BERUFSKLEIDERFABRIK GMBH & CO KG

  Duitsland

 2. MW VERPACKUNGEN

  Duitsland

 3. DAVINCI SMARTWEAR GMBH

  Duitsland

 4. SB INGROSS

  Italië

 5. FRÖLICH INDUSTRIEBEDARF

  Duitsland

 6. FRIEDRICH MÜNCH GMBH & CO KG

  Duitsland

 7. UVVPLUS SAFETY MANAGEMENT GMBH

  Duitsland

 8. ASP SAFETY MANAGEMENT INH. BERNHARD SÜSS

  Duitsland

 9. KÖGL GMBH

  Oostenrijk

 10. HABERKORN AG

  Zwitserland

Filters

Resultaten voor

Bedrijfsveiligheid - uitrustingen - Import export

Aantal resultaten

2.346 bedrijven