• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bekistingsmaterieel

Resultaten voor

Bekistingsmaterieel - Import export

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Als technologisch toonaangevende leverancier zijn we al vele jaren een voorkeurspartner van de internationale bouwsector.Onze longitudinaal gelaste bekleding voor voorgespannen betontechnologie en rechthoekige uitsparingbuizen voor de prefab industrie zijn slechts twee voorbeelden van onze uitstekende productie-expertise. Daarom streven we voortdurend naar nieuwe innovaties en verbeteringen.Dunwandige, longitudinaal gelaste buizen, verkocht per meter of buisvormige cilinders voor gebruik in verschillende industriële sectoren, zijn een uitdrukking van ons technologisch leiderschap in ontwikkeling en productie. Wij produceren op maat gemaakte buizen en componenten voor "rationele constructie" in de hoogste productkwaliteit die wij als vanzelfsprekend beschouwen. Bovendien overtuigen wij met ons klantgericht, deskundig advies en een flexibele, betrouwbare en efficiënte service. Daarom bieden we ook oplossingen op maat voor de meest uiteenlopende vereisten.

 2. DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is gevestigd in Burglengenfeld, Duitsland.

 3. 2LI SERVICE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf 2LI SERVICE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Onderzoeksbureaus - bouw en openbare werken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Rolsteigers, Steigers - staal, Bouw - materieel en installaties, Bekistingsmaterieel, Bekistingswerken, Gelaagd hout - machines en materiaal, Bouw, bouwkeet, en Rolsteigers. Het is gevestigd in La Roche Blanche, Frankrijk.

 4. SCHALTEC GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SCHALTEC GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is gevestigd in Herbertingen, Duitsland.

 5. FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U.

  Spanje

  CÁVITI is een baanbrekend systeem voor het integreren van elementen van gerecycleerd plastic zoals bekistingen voor de bouw. CÁVITI is een avant-gardistisch product dat de uitvoer van smeedwerk voor sanitaire installaties, geventileerde bodems en lichte verhogingen vereenvoudigt en tevens tijd en geld bespaart. Het voldoet aan de normen voor prefab elementen van gerecycleerd polypropyleen en kan snel een eenvoudig gemonteerd worden voor het verkrijgen van een bekisting met eigen steunen voor ruimtes van 5 tot 70 cm.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. JH-ITC GMBH

  Duitsland

  Iedere aannemer weet hoeveel kosten zijn gemoeid met bekistingen, stellingen of ankers, vooral omdat deze soms weken- of maandenlang op de bouwplaats nodig zijn. Dat gaat ook op voor bouwmachines en vooral voor kranen, die immers ook vaak een lange standtijd hebben, tot uiteindelijk ook de laatste werkzaamheden op de bouwplaats zijn afgerond. Bij investeringen is het daarom zinvol om na te gaan hoeveel ankers, stellingen of bekistingen moeten worden ingezet. De investeringskosten liggen voor tweedehands onderdelen aanzienlijk lager. Omdat we uitsluitend gecontroleerde, volledig functionerende goederen in uitstekende staat verkopen, is de inzettijd ervan nauwelijks minder dan bij nieuwe goederen. Neem de proef op de som. Vraag ons offerte voor bijvoorbeeld tweedehands ankers en vergelijk deze met overeenkomende nieuwe artikelen. U komt erachter hoeveel voordeliger u uit bent. En dat stelt u in staat om bij uw offertes al uw concurrenten het nakijken te geven.

 2. DBS-BEKISTING

  België

  DBS-bekisting is reeds meer dan 20 jaar een gedreven speler op de markt voor verhuur en verkoop van betonbekistingen. DBS-bekisting staat in voor de verkoop en verhuur van PASCHAL bekisting op de Belgische markt. In het ruime huurpark vindt u verschillende bekistingsystemen met elk hun eigen toepassing: Logo-wandbekisting, Raster-universele bekisting, TDR-rondbekisting en kolombekistingen. Daarnaast vervolledigen schoorbokken voor eenzijdige toepassingen en klimsystemen voor hogere betonconstructies het gamma.

 3. PROMSTROIKONTRAKT

  Rusland

  "PromStroiKontrakt" is gespecialiseerd in ontwerp, integratie, engineering en technische ondersteuning op het gebied van de monolithische constructie van gebouwen en structuren van uiteenlopende complexiteit, waaronder muurbekisting, vloerbekisting, zuilbekisting, bekistingsstaal, beton, isolatie, engineering en afbouwwerkzaamheden. De hoofdactiviteit van de onderneming is bekistingstechnologieën. Ons productaanbod omvat onder meer: houtbalk-, paneel- en lichte bekistingssystemen, steigertoren, steigers, telescopische stempels, hydraulische zelfklimmende bekisting. Passende en tijdige uitvoering van geavanceerde technologieën, verbeterde productiecapaciteit en permanente scholing garanderen een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten – dit alles stelde de PromStroyKontrakt Group ondernemingen in staat één van de marktleiders te worden in allerlei marktsegmenten van de bouw door de productie, de logistiek en de technische capaciteiten te combineren. Onze objectieven zijn onder meer: bouw van Kerncentrales, hydraulische Krachtcentrales, bruggen, tunnels, wegen.

 4. VAN HAUT

  België

  Bij Van Haut, de bekistingspecialist, kunt u bekistigen huren of verkopen. Het bedrijf biedt u een ruim gamma van diensten en producten : bespreking van het ontwerp, CAD bekistingsplannen, enz. Iedere gehuurde bekisting wordt bij ons nagekeken, gereinigd en hersteld. Machinale verwerking volgens de hoogste kwaliteitseisen. Van Haut is ook gespecialiseerd in : beschoeiing, funderingmachines, prefab en betonstaalmachines, betoncentrales, bouwmachines, betonmixers, hoogwerkers, zaagmachines, grondverdichting, betonverdichting, en elementstellers.

 5. DOKA

  België

  Doka is de marktleider op het gebied van moderne modulaire systeembekistingen, beschikt het bedrijf over een zeer uitgebreid product portfolio dat voor elke bekistingsopdracht een passende oplossing kan bieden. Dankzij hun jarenlange ervaring hebben ze bekistingssystemen en systeemcomponenten ontwikkeld die garant staan voor een hoge levensduur, maximale rentabiliteit en optimale arbeidsveiligheid. Mede door de uitgebreide kennis en projectervaring van hun medewerkers wordt reeds in een vroeg stadium de basis gelegd voor een rendabele en stipte uitvoering van het bouwproject.

 1. KBC DIFFUSION

  Frankrijk

  Specialist in de verkoop van materiaal voor de bouwsector.Wij bieden een breed assortiment materieel voor horizontale of verticale bekistingen alsook ondersteuningstorens en elektriciteitskasten voor bouwplaatsen. Bij ons vindt u tegen de beste prijs geavanceerd materieel dat aan de huidige veiligheidseisen en aan uw technische behoeften voldoet. U profiteert van onze domeinkennis, persoonlijk deskundig advies en een geoptimaliseerd leveranciers- en toeleveringsnetwerk.

 2. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Frankrijk

  MATELOC is een serviceprovider die oplossingen biedt voor verschillende activiteitensectoren zoals de bouw en openbare werken. MATELOC stelt een park van metalen bekistingsschotten ter beschikking alsook accessoires van bekistingsmaterieel. verhuur van metalen bekistingsschotten en verhuur van accessoires en bekistingsmaterieel. MATELOC is eveneens in het bezit van een park met recente kranen voor de garantie van een goed beheerde bouwplaats.

 1. CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE

  België

  De dynamische aanpak en grote ervaring van een hecht team zorgt sinds meerdere jaren voor de ontwikkeling en de productie van de meest adequate bekistingsystemen voor uw betonproducten, dit zowel op de werf als in de productiehal.

 2. COFFRAL

  België

  Coffral is een verhuurbedrijf van bekistings- en ondersteunings- en beveiligingsmaterialen met meerdere vestigingen in Europa. De Nederlandse en Belgische vestigingen werken nauw samen. Met de opgedane ervaring mag Coffral zich terecht marktleider noemen in zijn branche. Coffral biedt producten en diensten als schoren, trappentoren, metselstelling, vloerbekisting en veiligheidsmatten.

 3. COMETAL

  België

  COMETAL N.V. is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van uiterst rendabele bekistingen en mallen voor de prefab. Cometal biedt bekistingsoplossingen voor 2 belangrijke hoofdtoepassingen: bekisting van het storten van beton op de werf, bekistingen voor het storten van geprefabriceerde betonelementen.

 4. CD-CONSULT

  België

  CD-CONSULT verkoopt nieuwe en tweedehands beton machines van merken gelijk Terex en CCF beton machines. Deze CCF machines waren voorheen DRION/CMI en terex machines. CCF Heeft drie nieuwe types op de markt. Ook machines voor bepaalde projecten kunnen worden gerealiseerd. wisselstukken en scholing van beton. Weldra de nieuwe betonmachine CCF 200 - 3 , soon, the new paver CCF200 - 3 Sales new and secound hands concrete pavers CCF and service for concrete pavers Terex and spare parts

 5. FORM-ON GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf FORM-ON GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren kisten voor de bouwindustrie. Het is gevestigd in Amstetten, Oostenrijk.

 6. STABILO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf STABILO SP. Z O.O., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouw - materieel en installaties, Bekistingswerken, bekistingen voor beton, Bouw - materieel en installaties, en Bekistingswerken. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 7. PASCHAL

  Frankrijk

  Het bedrijf PASCHAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren bekistingsmaterieel voor de bouwindustrie, ontwerpsoftware, tunnelbekisting, en bekistingen voor beton. Het is gevestigd in Moissy Cramayel Cedex, Frankrijk.

 8. ELVERMANN GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ELVERMANN GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is gevestigd in Dorsten, Duitsland.

 1. TOBLER AG

  Zwitserland

  Het bedrijf TOBLER AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is gevestigd in Rheineck, Zwitserland.

 2. NOE-SCHALTECHNIK GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf NOE-SCHALTECHNIK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is gevestigd in Oensingen, Zwitserland.

 3. NOVARENT SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf NOVARENT SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren beplating van machines, afbouw van steigers, voetstukken voor steigers, en metalen bouwsteigers. Het is gevestigd in Szczecin, Polen.

 4. TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES

  Frankrijk

  Het bedrijf TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is gevestigd in Grisolles, Frankrijk.

 5. ISCHEBECK FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf ISCHEBECK FRANCE, en actief in de sector Bekistingswerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekistingsmaterieel, grondsaneringswerk, Bekistingsmaterieel, trekschoren, en schoren voor de bouw. Het is gevestigd in SARTROUVILLE, Frankrijk.

 6. NOE-PL SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf NOE-PL SP. Z O.O., is een Multi-Category, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekistingswerken, Betonwerken, beplating van machines, multifunctionele bekistingen, Bekistingswerken, en Betonwerken. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 7. RATEC GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RATEC GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonwerken. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bekistingsmaterieel, bekistingen voor beton, en Bekistingsmaterieel. Het is gevestigd in Hockenheim, Duitsland.

 8. AUGUST WENDLER OHG

  Duitsland

  Het bedrijf AUGUST WENDLER OHG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is gevestigd in Auenwald, Duitsland.

 9. ROBUD GROUP

  Duitsland

  Het bedrijf ROBUD GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren bekistingsplaten voor de bouw, bekistingsschotten beton, bekistingen voor beton, en schoren voor de bouw. Het is gevestigd in Ennigerloh, Duitsland.

 10. ROBUD GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf ROBUD GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bekistingsmaterieel. Het is tevens aanwezig in de sectoren bekistingen voor beton, bekistingsschotten beton, bekistingsmaterieel voor de bouwindustrie, en stalen bekistingsmateriaal. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis