• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • ambachtelijke chocolade

Resultaten voor

Ambachtelijke chocolade - België

België
  1. RABEKO

    België

    Wij maken heerlijke ambachtelijke confituren en chocoladepasta’s Familiebedrijf ’Rabeko Products’ werd in 1997 opgericht voor de vervaardiging van artisanale confituren. Momenteel produceren wij 14 soorten artisanale confituren met suiker, 8 zonder suiker en 6 Extra Light Confituren met een zeer laag koolhydraatgehalte (4, 9 kcal per 100 g). Al onze confituren zonder suiker en Extra Light confituren worden gezoet met natuurlijke zoetstoffen. In de soorten met suiker zijn er speciale, zeer gegeerde, soorten zoals Kiwi, Aardbeien met Rabarber en zelfs Woudvruchten confituur. Deze laatste wordt eveneens gebruikt voor het vermengen in barbecuesausen. De confituursoorten zonder suiker zijn geschikt voor mensen met diabetes.

  2. LA BELGIQUE GOURMANDE

    België

    Het bedrijf LA BELGIQUE GOURMANDE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Relatiegeschenken voor bedrijven, kistje voor relatiegeschenken, en ambachtelijke chocolade. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

  3. QUEEN'S CHOCOLATE

    België

    Het bedrijf QUEEN'S CHOCOLATE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren pralines, paaseieren van chocolade, ambachtelijke chocolade, en geroosterde amandelen. Het is gevestigd in Hermalle-Sous-Argenteau, België.

  4. PALAIS GOURMANDS

    België

    Het bedrijf PALAIS GOURMANDS, is een Distributeur, en actief in de sector Ganzeleverpastei. Het is tevens aanwezig in de sectoren Streekproducten, en ambachtelijke chocolade. Het is gevestigd in Beauvechain, België.

  5. BARRY CALLEBAUT BELGIUM

    België

    Barry Callebaut is 's werelds grootste chocoladefabrikant. Barry Callebaut's klantenbestand bestaat uit multinationals, nationale merkproducten en ambachtelijke gebruikers van chocolade (chocolatiers, patissiers, bakkers en cateraars). Naast de fabricage doet het bedrijf ook onderzoek naar chocoladerecepten: in de afgelopen jaren hebben zij bijvoorbeeld tandvriendelijke chocolade gelanceerd: chocolade met een hoog niveau van antioxidanten (verkocht onder de merknaam Acticoa).

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. MOL D'ART

    België

  2. BAKKER JAN

    België

    Bewonder hun rijkelijk gevulde etalages en laat u verleiden door een breed assortiment aan taarten, gebakjes, patisserie, huisgemaakte dessertkoekjes, speculaas en pralines. Voor elke zoetekauw wat wils. En vergeet daarbij zeker onze specialiteit niet: het enige echte Reties Lindeboompje. Dit en ander chocolade holgoed gemaakt in eigen atelier. Sinds een tiental jaar zijn ze ons ook een echte koffiebranderij . Maak uw keuze uit hun selectie gemaakt van Arabicabonen van hoge kwaliteit. Het bewijs van hun ambachtelijke koffie is de nog authentieke koffiebrander naast hun koffierekken.

  3. IGNACE

    België

    Alle brood en banket Bakkerij Ignace, met vijf verkooppunten in de Roeselaarse regio, is dé zaak voor alle mogelijke broodsoorten, banketproducten, en heerlijke nagerechten en tussendoortjes. Zoals chocolade (pralines, truffels … ), marsepein of ijs. Organiseert u een feestje? Wij bezorgen u graag het smakelijke pronkstuk waarvan iedereen (letterlijk) de mond vol heeft: onze bekende en overheerlijke frambozenschuimtaart! Vlot bediend Bij Bakkerij Ignace bestelt u tot de dag voor de afhaling. Wilt u bijvoorbeeld koffiekoeken op zondag? Tot zaterdagavond verwerken wij probleemloos uw order. Grote bestelling? Dan hebben we liever iets meer tijd: minimaal twee dagen. Want alleen zo bieden we u de allerhoogste kwaliteit. Smakelijke zaak Ons motto? Bakken is een ambacht! Daarom investeren wij al meer dan 30 jaar in kwaliteitsgrondstoffen, de beste machines, de hoogste hygiëne, en een vriendelijke bediening.

  4. DOOPSUIKER DE BUYSER

    België

    Verjaardag, Moederdag, Sint-Valentijn, vriendenbezoek, een geschenkje zomaar … het geven van geschenkjes is een ware traditie en pralines of chocolade wordt steeds geapprecieerd. Wij kiezen voor de pralines van Pralibel. Door het gebruik van de beste Belgische chocolade, de fijnste ingrediënten en ambachtelijk meesterschap zijn de pralines van Pralibel niet alleen een waar genot voor de smaakpapillen, maar zeker ook een streling voor het oog. Ze bieden een grote diversiteit aan vullingen variërend van een klassieke praliné tot een innovatieve groene thee ganache. De kenners krijgen er nooit genoeg van ! Naast pralines bieden wij ook andere lekkernijen zoals orangetten, zeevruchten, studentenhaver, enz. Met feestdagen zoals Sinterklaas en Pasen staan onze chocoladefiguren en met pralines gevulde schelpen centraal.

  5. VERMEIREN PRINCEPS

    België

    Vermeiren vervaardigt speculaas in al zijn vormen: van de befaamde speculoospasta, over biologische speculoos, fairtrade speculoos en speculoos zonder toegevoegde suiker, tot speculoos met stukjes chocolade en speculoos met amandel. Voor elk wat wils, maar telkens met de heerlijke smaak van ambachtelijke speculoos, zonder smaakstoffen of bewaarmiddelen. Vermeiren verwerkt uitsluitend natuurlijke grondstoffen en kruiden in haar speculoosproducten. De helft van de koekjes worden met het Vermeiren-label op de markt gebracht, de andere helft met een private label. Alle soorten speculoos zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Voor de horeca zijn ook per stuk verpakte koekjes beschikbaar in diverse smaken.

  1. CHOCOLATERIE DE SCHUTTER

    België

    Opgericht in 1919. Produceert authentieke Belgische holle chocoladefiguren: Sintartikelen en kerstartikelen, paasfiguren, chocolade harten, biologisch gamma, referenties zonder toegevoegde suikers. Private label projecten. Combinatie van ambachtelijke stielkennis met frisse innovatieve aanpak.

  2. MEYNENDONCKX

    België

    Al sinds 1990 is de naam Meynendonckx een gevestigde waarde in de wereld van chocolade en confiserie. In 2001 werd Chocolaterie Bakkershuys opgericht. Hier produceren wij chocoladen holgoedfiguren, chocoladen lollies en chocopasta op ambachtelijke wijze. Deze producten worden gemaakt met de allerbeste ingrediënten. Onze collectie is exclusief gecreëerd voor de klanten van de firma Meynendonckx. Hierdoor kunnen wij altijd inspelen op de wensen en de smaak van onze klanten.

  1. L'ART DE PRASLIN

    België

    Het bedrijf L'ART DE PRASLIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ambachtelijke chocoladefabriek, en pralines. Het is gevestigd in Wavre, België.

  2. CYRIL CHOCOLAT

    België

    Het bedrijf CYRIL CHOCOLAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Noga, Ambachtelijke chocoladefabriek, fabrikant van pralines, en Noga. Het is gevestigd in Samrée (La Roche-en-Ardenne), België.

  3. CHARLEMAGNE CHOCOLATIERS

    België

    Het bedrijf CHARLEMAGNE CHOCOLATIERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed met chocolade, Snoepgoed met chocolade, en Ambachtelijke chocoladefabriek. Het is gevestigd in Herstal, België.

  4. SWEET SWITCH

    België

    Het assortiment van SWEET-SWITCH® combineert lekker en gezond op een unieke wijze! Onze producten zijn van topkwaliteit. We selecteren enkel de beste grondstoffen om u een unieke smaaksensatie te kunnen geven. Naast de beste kwaliteit biedt SWEET-SWITCH® u ook heel wat gezondheidsvoordelen. Zo is het gehele assortiment vrij van toegevoegde suiker en zijn heel wat van onze producten glutenvrij, geproduceerd zonder palmolie en , geproduceerd zonder palmolie en rijk aan vezels.

  5. CHOCOLATERIE DRUART

    België

    Het bedrijf CHOCOLATERIE DRUART, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ambachtelijke chocoladefabriek, en chocoladeverkoper. Het is gevestigd in Angreau, België.

  6. LA CHOCOLATERIE DU HAUT CLOCHER

    België

    Het bedrijf LA CHOCOLATERIE DU HAUT CLOCHER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed met chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren pralines, en Ambachtelijke chocoladefabriek. Het is gevestigd in Voroux Goreux, België.

  7. DEREMIENS CHOCOLATIER

    België

    Het bedrijf DEREMIENS CHOCOLATIER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ambachtelijke chocoladefabriek, en chocoladeverkoper. Het is gevestigd in Chiny, België.

  8. CHOCOLATERIE DEMARET

    België

    Het bedrijf CHOCOLATERIE DEMARET, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Cacao en chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ambachtelijke chocoladefabriek, chocoladeverkoper, en pralines. Het is gevestigd in Manaihant-Battice, België.

  1. DEBAILLEUL PRODUCTS

    België

    Het bedrijf DEBAILLEUL PRODUCTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Cacao en chocolade, Cacao en chocolade, en ambachtelijk ijs. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

  2. CHEZ LIO

    België

    Het bedrijf CHEZ LIO, en actief in de sector Gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed met chocolade, Snoepgoed met chocolade, en Ambachtelijke chocoladefabriek. Het is gevestigd in Limal, België.

  3. CORNE DYNASTIE

    België

    Het bedrijf CORNE DYNASTIE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Cadeaus, souvenirs en promotie artikelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren lekkernijen met chocolade en cacao, bonbons, chocoladeverkoper, en ambachtelijke pralinemachine. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

  4. RAVICO

    België

    Het bedrijf RAVICO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Borstplaat en pure chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gebak, Gebak, en ambachtelijke pralinemachine. Het is gevestigd in Londerzeel, België.