• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • automaat

Resultaten voor

Automaat

BelgiëAntwerpen en omgevingDienstverlener
  1. AUTOBAR BELGIUM

    België

    Opgericht in 1966, behoren wij sinds 1983 tot de Internationale Autobar-groep, gevestigd in Londen. De Autobar-groep is actief in 11 Europese landen en beheert meer dan 255.000 automaten bij 150.000 klanten. In totaal werken er 5.000 mensen, waarvan ongeveer 210 bij Autobar Belgium. De koffieautomaten van Autobar Belgium bereiden in België bij zo'n 4500 klanten jaarlijks meer dan 125 miljoen kopjes koffie.Sinds oktober 2010 maakt de Autobar group deel uit van CVC Capital. Autobar Belgium bestaat uit twee divisies. AUTOBAR : Bundelt automaten, levering van producten, stockbeheer, onderhoud en (full)service. ROODE PELIKAAN : Richt zich exclusief tot de horeca met het Roode Pelikaan Horecaconcept.

  2. PROREST

    België

    Bedrijfscatering Alle reden om een professionele cateraar in huis te hebben die dit bij u realiseert en uit handen neemt. Prorest doet dit iedere dag in vele bedrijfsrestaurants in heel België. Wij stellen met u de dienstverlening samen. Maar daar blijft het niet bij. Prorest onderzoekt continu nieuwe mogelijkheden om het aanbod en de service te vernieuwen. Zo blijven wij uw medewerkers verrassen en zorgen we voor variatie. Verzorging van automaten Voor frisdrank-, snack- en koffieautomaten werken wij samen met gerenommeerde partners. Prorest zorgt dan uiteraard voor het volledige contractbeheer. Onze Prorest medewerkers kunnen zorgen voor het dagelijks vullen en schoonhouden van de automaten. Verzorging van vergaderservice Ons cateringteam verzorgt op aanvraag uw vergaderservice. Wenst u koffie en thee tijdens uw vergadering, een uitgebreid ontbijt , een luxe broodjeslunch of een diner met bediening, ... Bij de start van het contract stellen wij met u een banket map samen, waarin we verschillende arrangementen voor deze vergaderservice opnemen. Projectadvies Prorest heeft de deskundigheid in huis als het gaat om het analyseren en beoordelen van de cateringprocessen binnen uw bedrijf of instelling. Wij geven u graag advies over zaken als voedingskundige kennis, het opzetten van een HACCP systeem (Hazard Analysis and Critical Control Points), het efficiënter indelen van werkzaamheden of het optimaliseren van de kosten. ...