• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • belgische chocolade

Resultaten voor

Belgische chocolade

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. CHOC-O-LAIT

    België

    Choc-o-lait zag het levenslicht begin 2004 en is een nieuw concept chocolademelk. Zoals de meeste goede ideeën is het concept de eenvoud zelve: een houten stokje met aan het uiteinde een blok echte, Belgische Callebaut chocolade. Eén minuutje roeren in een kop hete melk en je hebt een heerlijk authentieke chocolademelk. De keuze voor een perfect vierkant blokje chocolade is er gekomen omdat de oprichters wilden refereren naar een authentieke blok pure chocolade. Van bij de start hebben de ontwikkelaars er direct voor gekozen om vier verschillende smaken (puur, melk, hazelnoot en Cointreau) tegelijk uit te brengen. Dit werd gedaan omdat ze zich op die manier nog beter konden onderscheiden van andere chocolademelk merken. Ondertussen worden al veertien smaaksensaties van Choc-o-lait gecommercialiseerd en wordt het merk verkocht in meer dan 40 landen. De doelgroep van Choc-o-lait is nog steeds de speciaalzaak, bakker, chocolaterie, ... en dit zal altijd zo blijven.

  2. HERMAN DESSERTS

    België

    Alleen de zuiverste ingrediënten, dat proeft je! De hemelse smaak van de Herman Desserts start met kwalitatief hoogstaande grondstoffen. Daarom gebruiken we enkel de beste ingrediënten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kleurstoffen, bewaarmiddelen en additieven worden niet toegevoegd aan onze producten. We werken op basis van uitsluitend Belgische chocolade met 100% cacaoboter (ambao), echte room, zuiver eiwit en eigeel. Gewone en gezonde ingrediënten dus, zoals je die in eigen keuken zou gebruiken. Private label: Grote afnemers hebben vertrouwen in ons product. Zo kopt het Nieuwsblad een boeiend persartikel over Herman Desserts. Om een goede chocolademousse te bereiden, bestaat er geen geheim. Herman Desserts gebruikt enkel verse producten van de beste kwaliteit. Herman Desserts is uw vertrouwen waard als uw huisleverancier van uw merk.

  3. PRALIBEL

    België

    Pralibel is al jaren een gewaardeerd Belgische chocolatier en onderscheidt zich door te focussen op innovatie en kwaliteit.Ons assortiment bevat een breed scala aan heerlijke en unieke pralines voor alle gelegenheden, geliefd bij onze klanten wereldwijd.Onze chocolaatjes zijn zowel in bulk als in afgewerkte verpakking verkrijgbaar, met prachtige ontwerpen om dat onderscheidende Pralibel-karakter te laten zien.Pralibel vindt Belgische chocolade opnieuw uit.

  4. CHOCOLATERIE CARRE

    België

    Dirk Naert, meester-chocolatier ontwikkelde een uniek en handgemaakt product ; ChocOBeer : Een bierpraline met vloeibare biervulling. Een gepatenteerd product. Belgisch bier en Belgische chocolade. BEST OF BOTH worlds. Het ideale geschenk en export product. Brouwerij Bockor stapte als eerste mee in het verhaal, binnenkort volgen de bieren van Brouwerij Palm en Brugse zot.

  5. NOBLE CHOCOLATES

    België

    Belgische chocolade wordt gerekend tot de beste ter wereld, een reputatie waarvan wij graag meesnoepen en die wij te danken hebben aan het feit dat ons land gewoon een rijk verleden heeft als chocoladeproducent. Naast de morele plicht om deze nationale waarde eer aan te doen, wil Noble Chocolates nog een stapje verder, en streeft ze ernaar de grootste critici op dit vlak te verrassen met iets unieks; iets wat hun notie van finesse te boven gaat. Geen bescheiden doelstelling!

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. KOEKJES BOSSUYT

    België

    Verified by europages badge

    Koekjes Bossuyt is een Belgische artisanale koekjesbakkerij. Bij ons kan je de klassiekers terugvinden zoals carré confituur, amandelgebakjes (frangipane), wafels en kokosrotsjes. Het unieke aan Koekjes Bossuyt is dat je de meeste producten kan verkrijgen in 3 verschillende categorieën: traditioneel, biologisch of zonder toegevoegde suikers. Wij staan voor ambacht, ons ervaren personeel gebruikt de beste ingrediënten om elke dag vers gebakken koekjes aan te bieden aan onze klanten. We houden vast aan onze traditionele recepten maar moderniseren onze productie om steeds de beste producten af te leveren. Je kan de geur van de versgebakken koekjes niet missen als je voor de deur van de fabriek staat. Bij ons staan persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Door een nauwe band te hebben met onze leveranciers en klanten kunnen we ook zo de beste kwaliteit bieden aan de eindconsument. Koekjes Bossuyt werd opgericht in 1983 door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie startte als brood en banketbakker. Het brood en de patisserie werd snel achterwege gelaten. Door overnames binnen de koekjessector groeit de onderneming verder, het assortiment wordt zo uitgebreid. In 2009 werd Koekjes Bossuyt, na 30 jaar in handen van de familie Bossuyt, overgelaten aan een nieuwe generatie. De fabriek groeit door de passie en innovatie, tot op de dag van vandaag is Bossuyt nog steeds een Belgisch familiebedrijf.

  2. GEDIMEX INGREDIENTS BV

    België

    GEDIMEX BV is een Belgische onderneming met meer dan 35 jaar ervaring op het vlak van export voor en naar voedingsindustrieën, over de hele wereld. De focus ligt op gedroogde ingrediënten, gebruikt in volgende sectoren : - bereide maaltijden - bakkerij industrie - chocolade industrie - sauzen, mayonaise en dressing productie - herverpakkingsnijverheid (vanuit bulk naar retail verpakkingen) Wij verzorgen leveringen per volle vracht (truck of container) wereldwijd. Core business is : - aardappelvlokken - aardappelgranulaat - zetmeel van aardappelen, mais, tapioca en rijst - groenten- en fruit in vlokken en poeders - gedroogde kruiden - soja : bloem - lecithine - proteïnen. Contacteer ons voor verdere informatie.

  3. NATRAJACALI

    België

    Natrajacali is een Belgisch dochterbedrijf van Natra, een Spaans producent van chocolade producten die wereldwijd actief is. Natrajacali is gevestigd in Bredene (bij Oostende) en produceert verschillende chocoladeproducten: zeevruchten, pralines, chocoladerepen en –tabletten. Deze productiesite werd in 1988 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een gekende chocoladeproducent waar een honderdtal medewerkers instaan voor de productie en distributie van kwalitatieve chocoladeproducten.