• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • recyclen van radioactief afval

Resultaten voor

Recyclen van radioactief afval

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. DEVOGELAERE

    België

    Devogelaere Ingooigem - Anzegem Bij ons bent u van harte welkom, zowel als particulier, doe-het-zelver of aannemer. Ons bedrijf werd opgericht in 2001 met als doel het recycleren van bouw- en slooppuin. In 2006 werd geïnvesteerd in een centrale om gerecycleerde producten & natuurlijke granulaten te vermengen met cement en water. De centrale werd in 2012 verder uitgebouwd om ook stortbeton te maken. Wij garanderen stipte leveringen en afhalingen, zorgen voor klantentevredenheid & netheid op het terrein. Onze producten hebben een constante kwaliteit. Wij bieden ook transport aan voor het leveren, afhalen van goederen. Mogelijkheid oplegger, tractor & kipper, containervrachtwagen…

  2. IVBO

    België

    IVBO is het Intergemeentelijk samenwerkingsverband voor Vuilverwijdering en –verwerking in Brugge en Ommeland. 9 gemeenten (Beernem, Blankenberge, Brugge, Damme, De Haan, Jabbeke, Oostkamp, Zedelgem en Zuienkerke) zijn toegetreden tot dit samenwerkingsverband. Onze opdracht bestaat uit de selectieve inzameling en verwerking van huishoudelijk afval en bedrijfsafval.

  3. RECUP OIL

    België

    Welkom bij Recup Oil BVBA, uw partner in allerlei soorten afval! Recup kan desgewenst automatisch bij u langskomen voor alle onderstaande afvalstromen, u bent er dan zeker van dat u nooit meer afval heeft opgeslagen dan toegestaan en daarnaast bent u altijd verzekerd van het scherpste tarief. Recup is een erkend inzamelaar van aflaatolie, koelvloeistof, boorolie (emulsie), remolie, oliehoudend afval, olie-filters, batterijen, plastics en banden. U kunt ook bij Recup terecht voor tankreinigingen, legen en reinigen olie/water/benzine afscheiders en allerlei soorten cleaningswerkzaamheden.

  4. BIOMASS CENTER

    België

    Biomass Center is actief in de verwerking van organische afvalstoffen. De bedrijfsactiviteit is tweevoudig en bestaat enerzijds uit een biogasinstallatie en anderzijds uit een aerobe composteringseenheid. Naargelang de aard en de samenstelling van de aangevoerde afvalstof, wordt bij Biomass Center gekozen voor de optimale verwerkingswijze. Door deze keuzemogelijkheid garandeert  Biomass Center dat het afval op de meest ecologische wijze wordt verwerkt. Biomass Center produceert uit groenafval, OBA of organisch-biologisch afval en mest, elektriciteit en een hoogwaardige compost.

  5. HOUTRECYCLAGE VANDENDRIESSCHE

    België

    De activiteiten van Vandendriessche steunen op 3 pijlers : houtrecyclage, compostering en transport. Houtrecyclage Vandendriessche : het houtafval verkleinen wij tot houtstof, houtsnippers en houtspaanders. Klaar voor hergebruik. Als grondstof in de spaanplatenindustrie of als energiebron voor cementfabrieken. Westcompost : wij composteren uw groenafval. Als groencompost voor uw moestuin of als bodemverbeteraar in parken en tuinen. Transport : wij staan zelf in voor ons transport. Wij halen hout- en groenafval op bij onze klanten, en brengen onze eindproducten naar de klant. Ons wagenpark bestaat uit trekkers, vrachtwagens met containersysteem en opleggers walkingfloor en kipsysteem.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. VANDEWIELE RECYCLING

    België

    Afvalverwerkingsbedrijf: - Hout recycling - Recyclage van groenafval - Afvalvernietiging - Verwerking voedingsafval.

  2. A&S ENERGIE

    België

    A&S Energie verwerkt jaarlijks 170.000 ton niet-recycleerbaar houtafval tot groene stroom. De aanvoer van dit houtafval gebeurt met gesloten vrachtwagens en of schepen. Een binnenschip op het kanaal Roeselare-Ooigem kan tot ± 1.200 ton houtafval per levering aan boord hebben. Dit komt overeen met 60 vrachtwagens die op deze manier dus van de weg gehouden worden. Daarnaast wordt er ook rechtstreeks via de nieuwe kanaalweg houtafval aangevoerd met vrachtwagens. Momenteel wordt reeds een 1/3 van het houtafval dat nodig is voor de productie bij A&S Energie en Spano aangevoerd per schip. Elke vracht houtafval wordt automatisch gewogen op de weegbrug en ondergaat een visuele inspectie. Op geregelde tijstippen worden stalen genomen voor analyse in het labo…

  3. BSV

    België

    BSV en Devamix werden in 2000 opgericht met als doel enerzijds al dan niet verontreinigde grond en bagger- en ruimingspecie te verwerken en anderzijds bouw- en sloopafval te recycleren gelinkt aan een betoncentrale. De activiteiten van BSV werden ondertussen uitgebreid met in-situ bodemsaneringen. Door zijn ligging langs het kanaal Kortrijk-Bossuit, op een terrein van om en bij de 10 ha, kan aanvoer en afvoer zowel per vrachtwagen als per schip geschieden die een extra troef is voor zowel Devamix als BSV. De voornaamste activiteiten van BSV/Devamix kunnen als volgt ingedeeld worden: Devamix : recyclage bouw-en sloopafval, betoncentrale, handel in zand en granulaten. BSV : Centrum voor GrondReiniging (CGR), Tussentijdse OpslagPlaats voor uitgegraven bodem (TOP), SlibRecyclageCentrum (SRC), Bodemsanering (In Situ).

  4. GELDOF RECYCLING

    België

    Geldof in 4 stappen : inzameling, recyclage, uitlevering, bestemming. Welke soorten hout kan u kwijt bij Geldof? Zuiver massief onbehandeld houtafval: palette, kisten, kratten, kabeltrommels, balken, zaagresten, blokken. Ongevaarlijk behandeld houtafval: spaanplaten, multiplex-platen, mdf-platen, osb-platen, geschilderd hout, afbraakhout, meubelhout. Gevaarlijk behandeld houtafval: geïmpregneerd hout, treinbiels, telefoonplaten. Hoe komt uw houtafval bij Geldof terecht? Walking floor – zelflosser, containerwagen met laadkraan, container plaatsen, schip, zelf aanleveren van uw houtafval.

  5. STEVAN

    België

    Stevan is vergund als monodeponie voor het verwerken van baggerspecie, residu van grondreiningsinstallaties en niet-reinigbare verontreinigde gronden. De groeve Stevan is gelegen binnen het ontginningsgebied Lendelede. Er wordt Ieperiaan klei ontgonnen. Deze klei is zeer geschikt voor de keramische industrie. Tot 1982 was het grondstof voor de plaatselijke steenbakkerij. Sindsdien wordt het nog ontgonnen voor andere steen- en pannenbakkerijen uit de regio. De klei die eventueel niet kan aangewend worden voor de verwerking als grondstof in de industrie, wordt nuttig aangewend als afdichtingsmateriaal. Klei laat immers geen water door. Het voldoet aan de strengste normen voor de inrichting als stortplaats. De eigen stortplaats van Stevan wordt er uiteraard mee ingericht en afgewerkt. Ook andere stortplaatsen maakten gebruik van klei uit de groeve van Stevan voor hun inrichting of sanering.