• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • verse kant-en-klare gerechten

Resultaten voor

Verse kant-en-klare gerechten

BelgiëBrugge en West-Vlaanderen
  1. DV FOODS

    België

    DV Foods is gespecialiseerd in bladerdeegproducten voor traiteur en dessert. De verschillende bladerdeegproducten kunnen worden gebruikt als garnituur of als bakje om te vullen. Hun veelzijdigheid geeft chef-koks de mogelijkheid hun eigen stempel op hun gerechten of hapjes te drukken. DV Foods heeft daarnaast een groot assortiment chocoladeproducten. Ze vormen een ideale basis voor een eigentijds dessertbord. Als kuipje kunnen ze worden gevuld met chocolademousse, bavarois, sorbet en tal van andere producten. Ambachtelijke vanillewafeltjes, toasts en (droge en vloeibare) toppings voor ijsproducten maken het assortiment compleet. Met innoverende producten speelt DV Foods bovendien in op jaarthema’s zoals Valentijn, Pasen en de eindejaarsperiode.

  2. CULINAIRE SLAGERIJ

    België

    Bent u op zoek naar een traiteur die u iedere dag een ruime keus geeft in verse huisbereide gerechten? Culinaire Slagerij Wielsbeke is het adres voor u. Elke dag kunt u bij deze slagerij in de regio Waregem kiezen uit diverse nationale en internationale gerechten voor een goede prijs.

  3. MECO

    België

    Meco nv blinkt uit in de kunst van het vakmanschap. Dat komt helemaal tot zijn uiting in ons gloednieuw uitbeen atelier. Hier verwerken we de karkassen van zowel, varkens, kalveren, lammeren als runderen. Aan de hand van de opgestelde versnijdingsfiches gaan onze slagers aan de slag om alle onderdelen uit te benen en snijklaar af te vliezen. Zo stomen we ieder stuk vlees klaar voor portionering of stukverkoop. Het spreekt voor zich dat we bij dit proces zo goed mogelijk uw wensen respecteren. Zodat u zich helemaal kan vinden in zowel het snijgewicht, de snit, de verpakking, het assortiment als de bewerking. Panklare gerechten: van aperobrochette tot zigeurschnitzels. Gehaktafdeling : van bouletten, vleesbroden tot diverse hamburgers, worsten… Koude schotels: gedresseerde salads… Warme keuken: stoofvlees, vol-au-vent, … Ook Halal, vegetarisch en visproducten.