• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gebrande koffie

Resultaten voor

Gebrande koffie - Dienstverlener - België

BelgiëDienstverlener
  1. KOFFIECAFE

    België

    66 enthousiaste koffiebranders en koffieleveranciers vormen samen koffiecafe, het koninklijk verbond van koffiebranders. Koffiecafe staat zowel voor de kleine regionale koffiebranders als de koffiebranders die nationaal en internationaal leveren. Onze structuur is heel eenvoudig om elk lid zo goed mogelijk te kunnen dienen. De voornaamste doelstellingen zijn: De belangen van haar leden koffiebranders te behartigen door hen bij te staan voor zaken op legislatief gebied en voedselveiligheid. Koffie op generieke wijze te promoten.

  2. JOVADO

    België

    Jovado Koffie, uw horeca leverancier Al meer dan 30 jaar zijn wij in de horeca sector actief en voorzien wij restaurants, tearooms, bedrijven, sportclubs, scholen, … van heerlijke, op ambachtelijke wijze gebrande koffie. Tevens zorgen wij voor levering ter plaatse van zowel koffie als koffiemelk, suiker, koekjes, soep en confiserie. Met onze twee vestigingen in Brugge en Lanaken kunnen wij snel leveren over heel België en onze buurlanden. Ook horeca toestellen en koffietoestellen kunnen wij voorzien voor enkele personen of voor honderden personen, geen probleem wij hebben voor ieder wat wils.

  3. DONKO'S KOFFIE

    België

    Ambachtelijke koffiebranderij Van zodra u een pak Donko’s koffie opendoet, merkt u het verschil al. Het subtiele aroma van onze versgebrande bonen komt u verleidelijk tegemoet. Onze koffies, selectief en kwalitatief Bij de aankoop van onze ruwe koffiebonen hanteren wij steeds de strengste criteria. Enkel de beste telers en de beste plantages komen hiervoor in aanmerking. Naast Afrika en Azië, gebeurt het gros van de aanvoer gebeurt vanuit Centraal en Zuid Amerika. Dit heeft vooral te maken met de ideale klimaatomstandigheden, met de oriëntatie/hoogte van de plantages en met de zorg en betrokkenheid van de plaatselijke koffieboeren. Zo kunnen wij u steeds verzekeren van de beste kwaliteit. Op kwaliteit gebrand Na het selecteren worden de bonen op ambachtelijke wijze gemengd en gebrand in onze familiebranderij. Bij het koffiebranden zijn het de mensen die de machines sturen, en niet omgekeerd. Wij staan letterlijk en figuurlijk met onze neus op het hele productieproces. De streng geselecteerde bonen worden 12 à 14 minuten lang geroosterd aan 180 tot 220°C, afhankelijk van de samenstelling. Hierbij worden er constant controles gedaan tot het juiste aroma wordt bereikt. Met andere woorden, tot we zelf tevreden zijn met het resultaat en we het waardig achten om het u te laten proeven. Wij willen immers dat u hetzelfde plezier aan koffie beleeft als wij.