• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gebrande koffie in bonen

Resultaten voor

Gebrande koffie in bonen - Distributeur - België

BelgiëDistributeur
  1. MOKAFINA

    België

    Mokafina is een Belgische koffiebranderij waar de focus ligt op kwaliteit, ambacht en service. We garanderen altijd verse koffie met een lokaal karakter. We bieden zowel koffie oplossingen aan voor horeca en business, als het creëren van private label koffie. We bieden het 1-stop-shop principe aan: Mokafina omvat alles gaande van koffiemachines tot koffie en alle mogelijke toebehoren. Denk bijvoorbeeld aan thee, melk, suiker en koekjes, maar ook onderhoudsproducten en disposables. Inclusief service! We kijken samen met u wat de ideale oplossing is voor uw bedrijf, horeca zaak of private label. Onze koffiebonen doorlopen een heel kwaliteitsproces voordat ze bij ons toekomen om gebrand te worden. De bonen worden medium gebrand, omdat ze zo hun smaak beter behouden. Onze koffie is altijd vers en lokaal gebrand in Wijnegem, Antwerpen. Wij leveren snel en vrij. U beslist de plaats, hoeveelheid en frequentie. Onderhoud, herstelling en vervanging van onze machines bij eventuele uitval inbegrepen in onze offerte.

  2. DONKO'S KOFFIE

    België

    Ambachtelijke koffiebranderij Van zodra u een pak Donko’s koffie opendoet, merkt u het verschil al. Het subtiele aroma van onze versgebrande bonen komt u verleidelijk tegemoet. Onze koffies, selectief en kwalitatief Bij de aankoop van onze ruwe koffiebonen hanteren wij steeds de strengste criteria. Enkel de beste telers en de beste plantages komen hiervoor in aanmerking. Naast Afrika en Azië, gebeurt het gros van de aanvoer gebeurt vanuit Centraal en Zuid Amerika. Dit heeft vooral te maken met de ideale klimaatomstandigheden, met de oriëntatie/hoogte van de plantages en met de zorg en betrokkenheid van de plaatselijke koffieboeren. Zo kunnen wij u steeds verzekeren van de beste kwaliteit. Op kwaliteit gebrand Na het selecteren worden de bonen op ambachtelijke wijze gemengd en gebrand in onze familiebranderij. Bij het koffiebranden zijn het de mensen die de machines sturen, en niet omgekeerd. Wij staan letterlijk en figuurlijk met onze neus op het hele productieproces. De streng geselecteerde bonen worden 12 à 14 minuten lang geroosterd aan 180 tot 220°C, afhankelijk van de samenstelling. Hierbij worden er constant controles gedaan tot het juiste aroma wordt bereikt. Met andere woorden, tot we zelf tevreden zijn met het resultaat en we het waardig achten om het u te laten proeven. Wij willen immers dat u hetzelfde plezier aan koffie beleeft als wij.

Filters

Resultaten voor

Gebrande koffie in bonen - Distributeur - België

Aantal resultaten

2 Bedrijven

Type bedrijf