• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vers vlees

Resultaten voor

Vers vlees - Distributeur - België

BelgiëDistributeur
  1. RELLMAN FOODS

    België

    Verified by europages badge

    RELLMAN FOODS: Importeur, exporteur en marktleider van kwaliteits rundvlees van eerste kwaliteit. Vers of diepgevroren rundvlees. Beschikbare certificeringen: Angus Beef; Halal, Bio. Wij importeren uit Argentinië, Brazilië, Uruguay, Nieuw-Zeeland en Ierland. Ons vlees wordt in heel Europa verkocht en zelfs in het Midden-Oosten en Koeweit

  2. CIS VAN DEN BROECK

    België

    Sinds 1998 is Vleeshandel Cis Van den Broeck zich meer en meer gaan bezighouden met het 'traden' van ons vlees. Het Belgische vlees is immers van absolute topkwaliteit, en een product om trots op te zijn. Waarom dus niet overgaan tot de export ervan naar het buitenland. Momenteel voeren wij uit naar 37 verschillende landen. Buitenlandse bedrijven, sommigen wereldwijd, zijn bij ons vaste klant als het gaat om de aankoop en verkoop van vers vlees. Zowel de edele delen als de bij-produkten worden hier verwerkt van zowel varkens- runds- of kippenvlees. Al ons vlees wordt professioneel verpakt naar wens van de klant voor het de deur uitgaat. Wij verpakken het vlees naakt gevroren, polyblock of in doosjes. Onze vriescel heeft plaats voor 3000 pallets. Transport voor de Benelux wordt door onze eigen wagens verzorgd. Verder laten wij het transport uitvoeren door betrouwbare gecertificeerde partners.

  3. KEURSLAGER VAN HOOF

    België

    Sinds wij , bijna 50 jaar geleden, mee pionier waren als keurslager is de wereld hard veranderd maar de essentie van de keurslagers is nog steeds hetzelfde! Als echte fijnproever weet u het ook: een Keurslager is meer dan zomaar een slager. En dat merkt u aan alles. Kwaliteit, versheid én hygiëne: dat is waar het bij uw Keurslager in de eerste plaats om draait. Elke dag opnieuw.

  4. TRAITEUR VAN CAUTER

    België

    TRAITEUR Leveren van maaltijden en ontbijten voor sport- en jeugdkampen, culturele manifestaties, soepen voor wandelingen, deeltijdse catering (leveren van aparte maaltijdcomponenten), eetdagen, pastafeesten, ... Instellingen en scholen Elke schooldag wordt er een dagverse maaltijd gemaakt bestaande uit soep, aardappelbereiding, groenten en vlees. De maaltijden worden geleverd in warmhoudcontainers tussen 10u30 en 12u00. Bestellen kan men tot 9u45. Enkel op voorhand kan men vegetarische menu's, religieuze menu's of aangepaste menu's bestellen. Soepen Elke dag wordt er verse soep gemaakt, geleverd in warmhoudcontainers vanaf 10 liter. Vaste klanten kunnen tot 9u45 hun bestelling doorgeven.Andere dan dagsoepen moet men 24 uren op voorhand bestellen. Broodjes Men levert enkel broodjes op bestelling (24 uren op voorhand). De volgende broodjes zijn mogelijk: broodjes voor recepties (open belegd, toe belegd) smossen toastjes verschillende variëteiten broodjes broodjes voor koffietafels broodjesbuffet