• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • boerderijen

Resultaten voor

Boerderijen - Fabrikant Producent - België

BelgiëFabrikant/producent
  1. LA FERME D'ARTAGNAN

    België

    Het bedrijf LA FERME D'ARTAGNAN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Dieren en veeteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Ganzeleverpastei, boerderijen, boomkwekerij kaasmakerij, Broeden van kippen, en Ganzeleverpastei. Het is gevestigd in Haccourt, België.

  2. YEZ

    België

    Het bedrijf YEZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren kippenvlees, vegetarische hoofdgerechten, en boerderijen. Het is gevestigd in Neufchateau, België.

  3. MILKONAL (GROUPE HAITONAL)

    België

    Verified by europages badge

    Haitonal onderscheidt zich als een bedrijf dat gespecialiseerd is in de internationale distributie van zuivelproducten en dat zijn reputatie heeft gevestigd als een toonaangevende leverancier van vloeibare melk, melkpoeder en weipoeder. Onze niet aflatende toewijding is om uitzonderlijke producten te garanderen en te leveren, uitsluitend afkomstig van Europese boerderijen die bekend staan om hun ongeëvenaarde expertise in zuivelproductie, terwijl ze toegankelijk blijven voor alle budgetten. Milkonal, een melkpoeder dat grenzen overschrijdt om overal ter wereld een ongeëvenaarde zuivelervaring te bieden. Ons merk belichaamt het summum van kwaliteit in melkpoeder en is een wereldwijde referentie geworden in deze categorie zuivelproducten. Elk deeltje Milkonal melkpoeder is een symbool van compromisloze kwaliteit.Ons productieproces is zorgvuldig ontworpen om de zuiverheid en natuurlijke rijkdom van melk vast te leggen wanneer deze wordt omgezet in poeder.We vertrouwen op een strenge selectie van de beste zuivelingrediënten en strenge normen voor kwaliteitscontrole om de perfectie van elke geproduceerde partij te garanderen.

  4. GILFI

    België

    Verified by europages badge

    Al meer dan 40 jaar verheugt de firma Gilfi, gevestigd in het hartje van de Belgische Ardennen, zich erover, uw partner te zijn als het om nagerechten gaat. Fabrikant van roomijs, waterijs en diepvries bavarois voor horecabedrijven die waarde hechten aan het serveren van nagerechten van kwaliteit. Van hoogwaardige roomijs en pure vruchtenijs, soms verwerkt tot een "trou normand" met kruiden, met alcohol, waarbij de kwaliteit alleen wordt geëvenaard door de originaliteit. De grondstoffen van superieure kwaliteit, melk en room van de boerderij, zorgen voor een natuurlijke en echte smaak. Alle smaken besteld door de chef-koks, die veel ideeën hebben maar vaak niet de passende grondstoffen, kunnen wij op maat produceren. Wij produceren potten in alle maten, individuele nagerechten, gebak en plakken, zowel roomijs, waterijs als bavarois, de keuze is onbeperkt. Meer dan 200 smaken, moeilijk om deze in enkele regels allemaal op te noemen! Het beste is dan ook om ze te proeven.

  5. BIOLECTRIC

    België

    MESTGASINSTALLATIES VAN 10 KW TOT 44 KW Biolectric maakt en installeert pocketvergisters die op basis van bedrijfseigen mest groene energie maken ten behoeve van jouw boerderij. Een biogasinstallatie van 11 kW levert na een jaar in productie 88.000 kWh aan elektriciteit. Wat heb je nodig? Minimum 1500 m³ drijfmest per jaar en ongeveer 200 m² plaats op de boerderij. Wat krijg je van ons? Een sleutel-op-de-deur kleine microvergister met een vermogen van 10 kW tot 44 kW. Een arbeidsluwe, volautomatische mono-vergister op basis van bedrijfseigen mest. De productie van uw eigen groene energie. Onafhankelijkheid van stroomproducenten en distributeurs. Onafhankelijkheid van prijsstijgingen in de toekomst. Onze installatie is na zes jaar terug verdiend.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. KAASBOERDERIJ 'T LEENHOF BV

    België

    Kaasboerderij 't Leenhof is een familiale melkkoeien en melkgeitenboerderij die reeds meer dan 30 jaar ervaring heeft in het maken van echte rauwmelkse boerenkaas van weidemelk. Want zowel de koeien en geiten kan je in de zomer rond de boerderij zien grazen. Zelfs het andere voer dat de dieren extra voorgeschoteld krijgen wordt grotendeels op onze eigen akkers geteeld want we vinden het zeer belangrijk om enkel onze eigen melk te verwerken omdat wij het gehele productieproces zelf willen controleren en beheren. In het verleden beperkten wij ons uitsluitend tot de verwerking van de melk van onze 200 geiten tot allerlei rauwe handgeschepte geitenkaasjes en delicatessen maar omdat sedert kort er ook 3 kinderen mee in het bedrijf zijn gestapt die mee het verhaal verder willen schrijven zullen wij met de bouw van onze nieuwe kaasmakerij ook een deel van de melk van onze 60 melkkoeien gaan verwerken. Alle afgewerkte producten worden vervolgens professioneel verpakt en streng gecontroleerd door ons HACCP plan waardoor wij een BRC-certificaat kunnen voorleggen. Kaasboerderij 't Leenhof staat voor : "echte boerenkaas afkomstig van eigen weidemelk en dat verschil.... , dat proef je!

  2. SCHOBBEJAKS HOOGTE

    België

    De grootste struisvogel boerderij van België waar struisvogels gekweekt worden, gaande van het ei tot en met slachtvogels. Struisvogelfilet, struisvogelstoofvlees, struisvogelsteak, struisvogelworst, struisvogelpaté, struisvogelhamburgers, struisvogelsalami, struisvogelfilet gerookt. Pluimen - Lederwaren : niet enkel struisvogelvlees of struisvogeleieren zijn er te verkrijgen. Ontdek ons overige assortiment en mogelijkheden ! ! ! Prachtig beschilderde struisvogeleieren: bij heel wat gelegenheden (geboorte, huwelijk, ... ) passen ze perfect in het kader.

  3. BROUWERIJ DER TRAPPISTEN VAN WESTMALLE

    België

    De abdij van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart van Westmalle behoort tot de Orde van de Cisterciënzers, die gesticht werd in de elfde eeuw. Deze orde wordt kortweg en gemakshalve ‘de trappisten’ genoemd, naar de Normandische abdij La Trappe. Van daaruit verspreidde zich sinds de zeventiende eeuw een hervorming van de Cisterciënzerorde. De abdij van Westmalle, gesticht in 1794, maakt deel uit van de 'Cisterciënzers van de Strikte Observantie', maar is vooral bekend als ‘de abdij van de trappisten van Westmalle’. De abdij biedt een gastenverblijf aan, beschikt over een paar bedrijven direct gerelateerd aan de abdij: een brouwerij, kaasmakerij en boerderij.

  4. ECOLAB

    België

    Ecolab staat erg diverse ondernemingen en instellingen bij in het ontwikkelen, toepassen, monitoren en verbeteren van schoonmaak- en hygiënebehoeftes over de hele wereld. Voor diverse klantengroepen over de hele wereld levert Ecolab een doeltreffend gamma van schoonmaak- en hygiëneoplossingen. De omvang van onze toepassingen is groot: ze gaan van het schoonmaken van glazen tot het reinigen van biertanken of het desinfecteren van operatietafels. Ecolab levert 'from Farm to Fork'-hygiënekennis (van de boerderij tot het bord) aan productie-eenheden van de meest bekende merknamen in de voedingsmiddelen- en drankindustrie. Met ons '360° Protection Program' verzekeren we een evenwichtige hygiëne en patiëntenwelzijn in de gezondheidszorg, maar ook gasttevredenheid in hotels. Of u nu betrokken bent bij schoonmaak- of cateringbeheer,  bij het leasen van textiel, of elke andere activiteit die professionele hygiëneresultaten moet aanleveren: Ecolab is de eerste keuze voor duurzame oplossingen.

  5. FROMAGERIE REGAL

    België

    Fromagerie Régal is een ambachtelijke kaasmakerij, gespecialiseerd in de productie van verse kaas. Het bedrijf houdt een ancestrale vakkennis in stand van de valorisatie van de melk uit de boerderijen van het Land van Herve. Producent van de traditionele MAQUEE DE CAMPAGNE, de zoute verse kaas REGALOU en de diverse verse kaassoorten van LA FERME BIDELOT. De kaasmakerij heeft verschillende assortimenten van verse kaas ontwikkeld bestemd voor traditionele zuivelwinkels, voor grote en middelgrote supermarkten, voor instellingen en ook voor professioneel gebruik, bijvoorbeeld banketbakkers, cateraars en de agrovoedingsindustrie. De verse kaassoorten van Régal zijn uitstekende ingrediënten voor zoute of zoete gerechten. Régal kan de verse kaas voor u maken die het beste aan uw behoeftes voldoet, al naar gelang uw wensen. Régal is de Belgische ambachtelijke verse kaasmaker!