• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • maaltijden - kant en klaar - en delicatessen

Resultaten voor

Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen - Fabrikant Producent - België

BelgiëFabrikant/producent
 1. FOOD PARTNERS CO

  België

  Verified by europages badge

  FOOD PARTNERS CO, opgericht in 2000, is gespecialiseerd in het ontwerp en de productie van verse, gesteriliseerde of gepasteuriseerde kant-en-klaar maaltijden voor de Food Services & het supermarktwezen. Wij produceren en bieden: - Voedingsproducten onder uw eigen merknaam - Een breed assortiment kant-en-klare maaltijden op basis van zeevruchten, groenten en vlees, die wij produceren in gepasteuriseerde of gesteriliseerde gerechten. - Onderzoek & receptontwikkeling en productie in onze fabriek. Sinds 2022 heeft FOOD PARTNERS CO een innovatief assortiment parelijsthee ontwikkeld en op de markt gebracht, beter bekend als BUBBLE TEA.Deze originele en verfrissende drank is zeer populair bij jonge volwassenen. Wij bieden onze BUBBLE TEA aan onder ons eigen merk BUBBLE GO of als private label in de BeNeLux, Frankrijk & Duitsland. Neem vandaag nog contact op met ons team om uw project te bespreken.

 2. PIDY

  België

  Pidy is een Belgisch familiaal innoverend voedingsbedrijf, actief in de productie van klaar-om-te-vullen producten. Als wereldleider in bladerdeeg, zijn wij tevens een competitief aanbieder van producten uit zanddeeg, fonçagedeeg, korstdeeg, soezendeeg en croustadedeeg. Wij beschikken over 3 productievestigingen: België, Frankrijk en Amerika. Verder zijn er 5 verkooporganisaties: Benelux, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Amerika en Export. Deze staan dagelijks in voor een perfecte service en marktondersteuning naar onze klanten in meer dan 50 landen. Aperitiefhapjes Een productgamma met een ruim assortiment aan bladerdeeg hapjes alsook knapperige producten, deze laatste moeten niet meer voorverwarmd worden. Dit betekend tijdbesparing en laat toe uw creaties op voorhand af te werken. Maaltijden Pidy verwent je met een uitgebreid gamma om een lekkere maaltijd te bereiden. Met een bladerdeeg product of quiche bodem heb je snel een lekker gerecht. Desserts Pidy biedt een ruim assortiment aan zoete producten. Absolute topper is onze zanddeeg. Ook voor de Soezen hebben we onze receptuur aangepast, waardoor we lekkere en gelijkmatige producten bekomen. Frozen Pidy heeft ook een uitgebreid Frozen gamma. Als trendsetter heeft Pidy de “voorgebakken” taartjes ontwikkeld. Dit is een half afgebakken zanddeegtaartje met alleen maar voordelen.

 3. FRAGEL

  België

  Fragel te Winksele is al ruim 35 jaar producent van diepvriessoepen. Wij produceren diepvriessoepen en dagschotels voor horecagelegenheden, restaurants en winkelketens. Dankzij onze jarenlange ervaring, vlotte levering en goede prijs-kwaliteitverhouding, hebben wij in de achterliggende jaren een stevige samenwerking kunnen opbouwen met tal van gerenommeerde horeca- en winkelketens. Dat resulteert erin dat onze producten op talloze locaties aanwezig zijn, en dus voor iedereen bereikbaar! Hoewel we bekend staan als fabrikant van diepvriessoepen, leveren wij ook verse producten en dagschotels. Onze vlees- en visschotels staan bekend om hun kwalitatieve ingrediënten, de vele vitamines uit groenten en vlees die we er in verwerken en de scherpe prijsstelling waartegen alles verkrijgbaar is.

 4. TERBEKE

  België

  Ter Beke is een innovatieve Belgische verse voedingsgroep, die een uitgebreid gamma kwalitatieve verse voedingsproducten en bijbehorende diensten commercialiseert in tal van Europese landen. Vandaag zijn we vooral gespecialiseerd in productie en verkoop van fijne vleeswaren en koelverse bereide gerechten vanuit 7 industriële vestigingen in België en Nederland. Bij Ter Beke werken ongeveer 1.650 medewerkers. Ter Beke is sinds 1986 genoteerd op Euronext Brussel en realiseerde in 2014 een omzet van EUR 399, 7 miljoen.

 5. ESTHIO

  België

  Esthio is een professioneel cateringbedrijf dat zowel warme maaltijden, koude maaltijden als broodjes aanbiedt. Esthio staat voornamelijk in voor een gezonde en gevarieerde lunch. Daarvoor stellen wij maandelijks een ander menu samen, zowel voor volwassenen als kinderen. Onze maaltijden zijn perfect in balans. Dat kunnen we verzekeren door de manier waarop ze tot stand komen. We beginnen alvast met grondstoffen van eerste kwaliteit. Alle ingrediënten die wij gebruiken zijn lekker vers en rijk aan smaak. Deze ingrediënten worden vervolgens verwerkt volgens de HACCP-normen. Temperatuur, flow, hygiëne ... alles wordt tot in de puntjes gecontroleerd.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DELICIO

  België

  Delicio is een kleine onderneming die op ambachtelijke wijze vissalades, vleessalades en groentesalades produceert. Het geheime en exclusieve recept van deze hoogwaardige kwaliteitssalades vindt zijn oorsprong in 1968. Het huidige, brede assortiment salades is gebaseerd op de jarenlange ervaring van vader en zoon Vanheuverswijn. Door het hanteren van strenge hygiënevoorschriften en het werken conform de HACCP-richtlijnen, staat Delicio garant voor heerlijke, rijk gevulde salades van een constante hoge kwaliteit.

 2. LUNCHTIME

  België

  Bereide maaltijden Lunchtime produceert dagelijks verse kant-en-klare maaltijden in CA-verpakking, die voornamelijk verkocht worden via warenhuizen, kruidenierszaken en bedrijven. Private labels zijn hierbij mogelijk.

 3. MEAT&MORE

  België

  Met meer dan 25 jaar ervaring in vlees en retail kan u ons gerust beschouwen als een ervaren vakspecialist. Het hart van onze onderneming ligt in het Oost-Vlaamse Aalter, waar de volgende vijf pijlers gecentraliseerd worden: - Selectie & aankoop - Versnijding & bereiding - Bewaring & Opslag - Orderpicking & Transport - Service & Administratie

 4. MESTDAGH

  België

  Sinds 1978 maakt Mestdagh met liefde voor het vak artisanale diepvriesproducten. We verkopen een selectie van kwalitatief hoogstaande hapjes en desserten onder ons huismerk. Op maat van de klant maken we bovendien exclusieve zoete als zoute bereidingen onder private label.

 5. K&F DE PAUW

  België

  Trendsetter in exclusieve délicatessen en eindejaarsproducten.

 1. NEW GENERALE TRAITEUR

  België

  Traiteur.

 2. DR.OETKER

  België

  Groothandel in voedingsmiddelen.

 1. FOOD STHO

  België

  Foodstho is een producent van diepvriesgoederen en maaltijdcomponenten van hoge kwaliteit die hoogwaardige en innovatieve producten voor de convenience-markt brengen.

 2. CULINOR

  België

  Culinor, Convenience cuisine. In de snelgroeiende markt van kant-en-klaar gerechten wordt de vraag naar betere kwaliteit en een fijnere smaak steeds groter.

 3. FRIANDA

  België

  Het bedrijf FRIANDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Restaurants, traiteurs en catering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, en regionale en typische levensmiddelen. Het is gevestigd in Herstal, België.

 4. FLORIDIENNE

  België

  Het bedrijf FLORIDIENNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, anorganisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, non-ferro metalen, additieven voor kunststoffen, en schaal- en schelpdieren. Het is gevestigd in Waterloo, België.

 5. LES DELICES DU CENTRE

  België

  Het bedrijf LES DELICES DU CENTRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Restaurants, traiteurs en catering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, verse kant-en-klare gerechten, voedingsmiddelenindustrie, en maaltijd voor evenementen. Het is gevestigd in Strepy-Bracquegnies, België.

 6. PATISSERIE WITTAMER ET CO

  België

  Het bedrijf PATISSERIE WITTAMER ET CO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Luxe broodjes, Gebak, Delicatessen, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Luxe broodjes, Gebak, en Delicatessen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 7. DELASIA - ISALI

  België

  Het bedrijf DELASIA - ISALI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restaurants, traiteurs en catering, Restaurants, traiteurs en catering, exotische borden, en Aziatische keukens. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 8. VEWI

  België

  Het bedrijf VEWI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restaurants, traiteurs en catering, en Restaurants, traiteurs en catering. Het is gevestigd in Obaix, België.

 1. DIDDEN

  België

  Het bedrijf DIDDEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren sauzen en specerijen, sla, en voeding. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 2. LES NOTES DE MON JARDIN

  België

  Het bedrijf LES NOTES DE MON JARDIN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Restaurants, traiteurs en catering, Restaurants, traiteurs en catering, en kant-en-klare gerechten. Het is gevestigd in Tubize, België.

 3. 2VD

  België

  Het bedrijf 2VD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Andenne, België.

 4. AMIFOOD

  België

  Het bedrijf AMIFOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Jemeppe, België.

 5. DEVAMEAT

  België

  Het bedrijf DEVAMEAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Rundvlees. Het is tevens aanwezig in de sectoren Slagerijvlees en vers pluimvee, Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen, Slagerijvlees en vers pluimvee, en Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 6. ALGI

  België

  Het bedrijf ALGI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is gevestigd in Wavre, België.

 7. PUNCHFOOD

  België

  Het bedrijf PUNCHFOOD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Maaltijden - kant en klaar - en delicatessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Biologische voeding, Dieet- en biologische voeding, en Biologische voeding. Het is gevestigd in Ceroux-Mousty, België.

 8. COQ DES PRES

  België

  Verified by europages badge

  De coöperatie Coprobel groepeert 25 gepassioneerde pluimveehouders die al meer dan 20 jaar smaakvolle, biologische, eerlijke scharrelkippen van uitmuntende kwaliteit fokken en verhandelen onder de naam le Coq des Prés.De kip is heel of in stukken verkrijgbaar, vers of diepgevroren en in diverse, aan de vraag van de klant aangepaste verpakkingen. De leden van de coöperatie bieden tevens hun biologische eieren aan, l’Œuf des Prés, en een assortiment biologische ingemaakte etenswaren in glazen potten (rillettes, patés, pastei-vulling, balletjes, enz.) vervaardig in hun nieuwe ambachtelijke werkplaats die geopend werd in 2023, le Bocal des Prés. Door voor de Coq des Prés kip te kiezen, kiest u met name voor: - (Uiterst) smaakvolle kip / eieren, van hoogwaardige kwaliteit, regelmatig aanbevolen door beroemde chef-koks, - De kracht van een coöperatie, - Eerlijke en evenwichtige beloningen van de diverse partners binnen de keten, - Een duurzame, Belgische en transparante keten, - Een streng gecontroleerde biologisch bestek. En meer … : - Een hoogwaardige voeding uit de omgeving, - Gezondheid door preventie en natuurlijke behandelingsmethodes, - Lichte verblijven met uitsluitend natuurlijke ventilatie, - Een programma voor de inrichting van buitenruimtes. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze geschiedenis en onze producten.