• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • smeermiddelen

Resultaten voor

Smeermiddelen - Fabrikant Producent - België

BelgiëFabrikant/producent
 1. PLATINOIL

  België

  Verified by europages badge

  Aigremont n.v. is een familiebedrijf dat sinds 1934 gespecialiseerd is in de productie van margarines en vetstoffen. Dankzij onze diepgaande kennis van vetstoffen hebben we assortimenten insmeeroliën en stoffen die het uit de vorm halen vergemakkelijken kunnen ontwikkelen voor de meest veeleisende professionals en industriëlen, met name door aan de strengste technische eisen te voldoen.

 2. MEMOLUB

  België

  Het automatische en op afstand bedienbare smeersysteem dat het meest voorgeschreven wordt, is aanwezig op de 5 continenten. Een eenvoudige en doeltreffende oplossing, in mono- en multipunt. HET MEEST DOELTREFFENDE ELEKTRO-MECHANISCHE SMEERSYSTEEM.Al 25 jaar is MEMOLUB® de referentie in de wereld voor alle soorten toepassingen en industrieën: lagers, open tandwieldrijfwerken, kettingen, banden. Rendement op investering gegarandeerd. GELD BESPAREND.Continu smering en bescherming van installaties van lange duur. Vermindering van productiestoppen en mechanische defecten. Vermindering van onderhoudskosten. BETROUWBAAR.Onmiddellijke werkingscontrole. Gepatenteerde doseerpomp. Neemt scheidingsproblemen van vet weg. VEILIG. Installatie op afstand van moeilijke plekken of plekken waarbij de toegang gevaarlijk is. Smeerniveau is leesbaar op afstand. MILIEUBESPAREND.Afstelbaar tot in het oneindige. Zeer weinig impact op het milieu. Vermindering van het verbruik van smeermiddelen.

 3. UNIL LUBRICANTS

  België

  Unil Lubricants NV is met meer dan 100 jaar ervaring een gevestigde waarde als producent van smeermiddelen, motorolie, transmissieolie, hydraulische olie, vetten, metaalbewerkingsvloeistoffen en sprays. Met een gamma van meer dan 500 hoogwaardige kwaliteitsproducten, biedt Unil Lubricants een antwoord op alle eisen en vragen van de klanten binnen de industrie, de automotive-, landbouw- en transportsector. Een stabiele partner met extra aandacht voor betrokkenheid, service en flexibiliteit. Dankzij het eigen laboratorium garandeert Unil Lubricants een constante kwaliteit van de producten en een voortdurende technische innovatie.

 4. B.S.INTERNATIONAL

  België

  Ontwikkelaars die al meer dan 25 jaar actief zijn op het gebied van de petrochemie. En veel ervaring hebben met alle typen goederen - vloeistoffen (in bulk & vaten & vaste stoffen (in bulk & zakken). Hoofdactiviteiten zijn inkoop, verkoop & een marketingverlengstuk vanuit onze hoofdvestiging in België nabij de belangrijke Europese haven van Antwerpen. We houden ons bezig met vervoer/logistiek/vrachtbrieven/warehousing-coördinatie tot de laatste kilometer met als doel de franco levering inclusief rechten aan onze eindgebruikers. Sinds 2006-2007 fungeren wij als sales- en marketingbureau voor Europa / Turkije / Rusland van Kothari Petrochemicals Ltd – India’s grootste producent van POLYISOBUTEEN + hun enige vertegenwoordiger. Dealer en distributeur voor NIEUWE THERMOPLASTISCHE KUNSTSTOFFEN en diverse PETROCHEMISCHE STOFFEN, OPLOSMIDDELEN. Europe Office-vestiging voor middelgrote niet-Europese bedrijven die een kantoor willen vestigen in Europa tegen lage kosten. Coördinatie van sourcing & logistiek voor Europese inkopers (bijv. precisieonderdelen) die in Azië willen inkopen (India) maar niet over de noodzakelijke infrastructuur beschikken.

 5. RIJKEN TRADING COMPANY BELGIUM

  België

  RTCB staat in voor de distributie van de SRS-smeermiddelen die wij betrekken bij de oudste maar tevens de modernste smeerolieraffinaderij ter wereld. RTCB voorziet zowel de grote als de kleinere ondernemingen van de beste smeermiddelen. Eerste raffinage 'base oils' zonder toevoeging van 'recycled' oliën is onze grote kwaliteitswaarborg. Onze "Know-How in Oil" en onze ijzersterke service zijn belangrijke troeven voor ons kliënteel dat bestaat uit professionele gebruikers. Ons eigen wagenpark verzekert snelle en stipte leveringen waarbij de raffinaderijkwaliteit gewaarborgd blijft. In de autosport is SRS gekend als een zeer betrouwbaar smeermiddel: SRS-smeermiddelen weerstaan de zwaarste beproevingen, al decennialang! Op alle vlakken heeft RTCB een reputatie opgebouwd van echte oliespecialisten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. J.S. OFFSET SERVICES

  België

  JS Offset Services doet preventief onderhoud aan Drukpersen en stans machines.Alsook reparaties en revisie.Machineverhuis hoort ook bij onze specialiteiten.Wij hebben klanten in de hele Benelux waarvan enkele zeer grote kartonnages en drukkerijen. Wij organiseren ook zaterdag onderhoud aan uw machines. Volgende producten bieden wij ook aan: Filters: alle toepassingen (foodgrade) smeermiddelen H1 Wasborstels voor Man Roland machines Beschermings-, was- en verzorgingsproducten: Wij mogen u met trots meedelen dat wij sedert december 2013 de activiteiten van Egraph en Interlub hebben overgenomen. Zo zijn wij de exclusieve invoerder voor de Benelux van Elkalub producten. Elkalub is vooral gespecialiseerd in smeermiddelen voor de voedings-, grafische en farmaceutische sector. ( Foodgrade ) Wij leveren olie, vet, siliconenolie, spray's.... Wij geven ondersteuning bij het zoeken naar het geschikte smeermiddel voor uw toepassing.

 2. IMBEMA CLETON

  België

  Imbema Cleton NV is toeleverancier op het gebied van industriële producten, opgesplitst in vier productgroepen: slangen en koppelingen, smeermiddelen, reiniging en persoonlijke beschermingsmiddelen. Naast de distributie van deze productgroepen behoren engineering, fabricage en onderzoek en ontwikkeling tot hun dagelijkse werkzaamheden. Imbema Cleton NV biedt distributie, engineering, fabricage, onderzoek en ontwikkeling wordt gedaan met oplossingen voor de volgende markten: voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, chemie, petrochemie, recyclage,  industriële reiniging,  olie- en gaswinning, bouw,  weg- en waterbouw en transportindustrie aan.

 3. VEROLUB

  België

  Verolub is uitsluitend bezig met de verkoop van smeermiddelen en bijhorende diensten, zoals smeeradvisering, het opstellen van smeerplannen, olieanalyses en-monitoring behoren tot zijn dagdagelijkse werkzaamheden. De juiste productkeuze in functie van de toepassing, dragen immers in belangrijke mate bij tot verlengde standtijden, besparingen en een verlengde levensduur van machines en onderdelen. Verolub verdeelt de volgende producten: motorolie, transmissie olie, agri producten, hydraulische vloeistof, smeervetten, coolants, remvloeistof, industriële smeermiddelen, reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten.

 4. USOCORE

  België

  Al haast een eeuw is Usocore leverancier van een breed gamma aan petrochemische en chemische producten: van witte oliën tot paraffine wassen, van koelvloeistoffen tot industriële smeermiddelen. Wereldwijd kiezen bedrijven voor de hoogwaardige, stabiele kwaliteit van de producten van Usocore. Maar Usocore levert meer dan alleen producten.Vanuit vestigingen in Benelux en Frankrijk bieden we onze klanten specialistische intensieve services gebaseerd op laboratoriumanalyses en uitbreidbaar tot volledig chemical management.Steeds vanuit respect voor het milieu, met oog voor innovatie en met een aandachtig oor voor de wens van de klant.

 5. BETA OILS

  België

  Beta Oils is actief als producent en leverancier van smeermiddelen, additieven, teer – bitumen en aanverwante producten voor verschillende industrieën: automotive, transport, landbouw, industrie, marine en bouw. De producten die Beta Oils produceert zijn onderverdeeld in verschillende productgroepen: smeermiddelen en vetten, brandstofsysteem behandelingen voor benzine, brandstofsysteem behandelingen voor diesel, motorolie behandelingen, versnellingsbakolie behandelingen, radiator behandelingen, winterproducten, remvloeistoffen, bitumen coatings en speciale producten.

 1. PETRONAS LUBRICANTS BELGIUM

  België

  Patronas Lubricants Belgium is producent en verdeler van de Sunoco™producten voor de EMEA. PLB heeft blending en afvulplants in Hemiksem en Aartselaar (België, Antwerpse haven) en Rotterdam (Nederland). PLB is specialist in motor oliën, zware diesel oliën, tractoroliën, smeermiddelen voor motorrijwielen, raceoliën, transmissievloeistoffen, industriële smeermiddelen, koelsmeermiddelen, sproeioliën, marine smeermiddelen, voedingssmeermiddelen, witte oliën en biologische afbreekbare smeermiddelen.

 2. VAN RAAK CHEMICALS

  België

  Wij zijn fabricant van ADBLUE (VDA), ontkistingsoliën voor beton en smeermiddelenhandelaar met als hoofdmerk ENI. Smeermiddelen voor automotive en industrietoepassingen, zowel actief op thuismarkten als exportmarkten. Tevens handelaar in antivriesmiddelen, smeervetten, koelsmeermiddelen en speciaalsmeermiddelen. Specialist gasmotoroliën, verdeler MORRIS lubricants. Private label smeermiddelen VRC.

 1. GROENEVELD BELGIUM

  België

  De hoofdproductgroep "Geautomatiseerd Onderhoud" ontwikkelt en produceert systemen voor automatische vetsmering, alsmede Oilmaster, een kostenbesparend systeem voor modern oliemanagement van een verbrandingsmotor. Al meer dan 40 jaar is Groeneveld actief op het vlak van geautomatiseerd onderhoud voor transport, off-road, bussen, treinen, port equipment en industrie.

 2. CRC INDUSTRIES EUROPE

  België

  CRC Industries Europe bvba is een dynamische, multinationale onderneming met moederbedrijf in Philadelphia (USA) en Europees hoofdkwartier in Zele. Wij produceren en verdelen gespecialiseerde chemische producten, waaronder smeermiddelen, reinigers, ontvetters en anticorrosiemiddelen voor de elektronica- en automobielsector en de industrie in het algemeen.

 3. ADDILUB

  België

  Addilub, gevestigd te Melsele, is sinds jaren actief en dé specialist in smeermiddelen, additieven, koelvloeistoffen, oliën, vetten voor car care, automotive, industrie en fleet.

 4. CHIEF OIL INTERNATIONAL

  België

  Uw specialist voor smeermiddelen.

 5. BIRAL LUBRICANTS

  België

  Het bedrijf BIRAL LUBRICANTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen voor auto's. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeermiddelen, en additieven voor brandstoffen. Het is gevestigd in MOUSCRON, België.

 6. LUBRITECH

  België

  Het bedrijf LUBRITECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen voor auto's, Smeermiddelen voor auto's, en smeermiddelen voor de voedingsindustrie. Het is gevestigd in Antoing, België.

 7. WIPA CHEMICALS INTERNATIONAL NV

  België

  Het bedrijf WIPA CHEMICALS INTERNATIONAL NV, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeermiddelen voor de industrie, en synthetische smeermiddelen. Het is gevestigd in Evergem, België.

 8. KLUBER LUBRICATION BENELUX

  België

  Het bedrijf KLUBER LUBRICATION BENELUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Smeermiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren synthetische smeermiddelen, en smeermiddelen voor personenauto's. Het is gevestigd in Dottignies, België.

 1. ASHLAND

  België

  Ashland is een chemieconcern, het produceert chemicaliën, plastics, motorolieproducten, en het levert andere specialistische producten. Het bedrijf heeft zijn oorsprong als aardolieverwerker en is gevestigd in meer dan 100 landen wereldwijd,

 2. XENUM

  België

  Xenum zijn top tier smeermiddelen en ‘Techno-Chemicals’ voor professionals. Onze producten zijn ontworpen voor auto’s, boten, motoren en industriële toepassingen. We zijn experts in wat we doen. Onze passie en knowhow drijft ons tot het ontwerpen en ontwikkelen van de beste producten. Hiervoor werken we samen met de beste laboratoria en experts in ieder domein. We kijken heel nauwgezet naar de markt en staan dicht bij onze klanten. Xenum producten zijn ‘High Tech’ ontwikkelingen; bijgevolg kan het zijn dat onze klant assistentie nodig heeft. Het juiste product op de juiste plaats laat motoren en machines beter presteren, kracht (brandstof) besparen, betrouwbaarheid en uithouding winnen. Wij bieden onze distributeurs, klanten en partners de ondersteuning en naverkoop welke ze verdienen. Xenum is actief in motorsport waar intensief wordt samengewerkt met verschillende teams. Samen met hen ontwikkelen specifieke producten in de meest extreme omstandigheden. Dit is onze referentie voor de prestaties en betrouwbaarheid van onze producten. Racemotoren hebben er baat bij: dan zeker ook jouw motor.

 3. WOLF OIL

  België

  Wolf Oil Corporation is een onafhankelijk smeermiddelenbedrijf met een duidelijke toekomstvisie. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van speciaal aangepaste en technologisch geavanceerde smeermiddelen waarmee motoren beter, sneller, groener en schoner worden. Wolf Oil Corporation produceert: verschillende motoroliën, transmissievloeistoffen, remvloeistoffen, onderhoudsproducten, vetten en ander producten voor de industrie, landbouw, moto en boten.

 4. BEITO

  België

  Het bedrijf BEITO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voertuigen - accessoires en interieurs. Het is tevens aanwezig in de sectoren Accu's, smeermiddelen voor de industrie, Accu's, accu's voor landbouwtractoren, en accu's voor bussen. Het is gevestigd in Charleroi, België.

 5. LUBRICHIM

  België

  Het bedrijf LUBRICHIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren smeermiddel op plantaardige basis, en additieven. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 6. BELGIAN SHELL

  België

  Het bedrijf BELGIAN SHELL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Petroleumraffinage - brandstoffen en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Smeermiddelen voor auto's, distributeurs brandstof en tankstations, en Smeermiddelen voor auto's. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 7. INGELBEEN-SOETE

  België

  Klant én kwaliteit staan bij Ingelbeen-Soete centraal sedert 1929. Reeds meer dan 80 jaar verkopen we smeermiddelen in België en Luxemburg. Ingelbeen-Soete combineert de kracht en flexibiliteit van een familiale onderneming met de know-how en ervaring van 's werelds grootste speler ExxonMobil. De bedrijfswaarden zijn daarbij nog steeds betrouwbaarheid, integriteit en eerlijkheid. Zowel naar klanten, medewerkers, partners en leveranciers. "Ingelbeen-Soete combineert de kracht en flexibiliteit van een familiale onderneming met de know-how en ervaring van 's werelds grootste speler ExxonMobil." Automotive Transport & Aannemerij Energie Landbouw Industrie Aviation Marine Voedingsindustrie

 8. BOUTS

  België

  Bouts Petroleumproducten is een Q8 brandstofleverancier. De firma is al decennialang een gevestigde waarde in de Limburgse petroleumindustrie. Met een moderne opslagplaats van meer dan veertien miljoen liter staan Bouts in voor de distributie van mazout, diesel, benzines, petroleum en smeermiddelen in heel Limburg. Als partner van Q8 bieden wij u alleen maar kwalitatief hoogstaande producten aan. U vindt bij ons: stookolie, mazout, gasolie, mazout HIQ, gasolie Extra, diesel, benzines, petroleum en smeermiddelen.

 9. BONDIS

  België

  Bondis bvba is gespecialiseerd in de distributie en verkoop van hoogwaardige technisch onderhoudsproducten voor industriële toepassingen. Ons assortiment van zorgvuldig geselecteerde producten bevat hoogwaardige oliën en vetten, ecologische reinigingsmiddelen en ontvetters, metaalbewerkingsvloeistoffen, beschermende coatings, contaminatiecontrole breathers, hydraulische en pneumatische ventielen, automatische smeerinrichtingen en enkele technisch onderhoud spuitbussen voor de meest veeleisende vereisten in uw branche. Bondis is bevoegd distributeur voor LUBETEC, TRI-FLOW, SUPER LUBE en WHITMORE'S smeermiddelen, reinigers en ontvetters Mykal, AIR SENTRY luchtinlaatinrichtingen en KATS Coatings.

 10. MAVOM

  België

  Mavom is sinds 1938 specialist in productie, marketing en verkoop van hoogwaardige chemische producten voor industriële toepassingen. Met vestigingen in Nederland en België en zo'n 70 medewerkers levert Mavom aan een groeiend aantal klanten. Mavom vervaardigt in eigen productie: oppervlaktebehandelings- producten, reinigers en galvanische processen.Verder worden o.a. smeermiddelen, lijmen, onderhoudsproducten en vele andere chemische specialiteiten geïmporteerd. De markten waarop Mavom zich richt zijn de metaal-electro, chemie en elektronica. Een groot deel van Mavom's producten vindt via de technische handel de weg naar de industriële eindafnemer.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis