• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • wafels

Resultaten voor

Wafels - Fabrikant Producent - België

BelgiëFabrikant/producent
 1. GENERAL WAFFEL MANUFACTORY

  België

  Verified by europages badge

  General Waffel Manufactory. Fabrikanten van wafels van vader op zoon sinds 1952 onder het merk PEGI. Wij zijn gespecialiseerd in de productie van Luikse wafels (wafels met parelsuiker) in allerlei vormen: gebakken wafels, verpakt of los, verse of diepgevroren deegklompen. Wij hebben geholpen om in verschillende landen productie-eenheden op te richten o.m. in de Verenigde Staten (Californië, Miami), Costa Rica, Spanje, Zuid-Afrika, Saudi-Arabië en Canada. Leer onze Luikse wafels met hun unieke smaken kennen! U kunt op onze professionaliteit rekenen. Onze producten zijn 100% natuurlijk, zonder kleurstoffen noch conserveermiddelen. Strenge controles op het gebied van kwaliteit en hygiëne, BRC, koosjer en halal certificering. Neem voor meer informatie contact ons op!

 2. ACEMAL NV

  België

  Verified by europages badge

  ACEMAL NV - Met zijn onderlegd en flexibel team kan ACEMAL voor elke wafelproducent oplossingen op maat uitwerken. Industriële installaties voor wafels, koekjes, pancakes, blinis, hotcakes, etc. Aarzel niet om ons te raadplegen indien u geinterreseerd bent in andere producten. Onze kennis laat ons toe om productie lijnen aan te passen volgens de vraag van de klant.

 3. DELY GAUFRES SRL

  België

  Dely Wafels biedt u een assortiment van diepgevroren Belgische wafels. Onze kenmerken zijn kwaliteit, gebruiksgemak en flexibiliteit. In 2001 richten Ellen Tournois & Davy Van Poucke de firma Dely Wafels op om de Belgische wafel aan de meeste fijnproevers aan te kunnen bieden. Door de flexibiliteit van het familiebedrijf in stand te houden is Dely Wafels langzamerhand gegroeid en de firma is vandaag een wereldwijd erkende producent van Brusselse wafels. De onderneming werkt met nauwgezetheid en passie en past zich aan de verwachtingen aan.

 4. LILLY'S CAKES

  België

  Belgisch gebak is al even uniek als de wereldberoemde Belgische chocolade. Eén van de exponenten van die patisseriecultuur is Lilly's Cakes. Een artisanale bakkerij die de familierecepturen van de vroegere Biscuiterie Boone in Gent, de Biscuiterie Jacky in Antwerpen en de wafelfabrikant Alliance in Hasselt verenigt tot een assortiment waarin elk gebakje het synoniem is van pure verwennerij. Door te blijven investeren in de meest geavanceerde industriële productieprocessen heeft Lilly's Cakes zich inmiddels ontwikkeld tot dé specialist-bakker van frangipanegebak, genoise cakes en zachte eiwafels.

 5. LOTUS BAKERIES

  België

  Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het traditionele en gezonde segment van tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nākd, Trek, BEAR en Urban Fruit. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productievestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, en zeventien eigen verkooporganisaties in Europa, Amerika en Azië. Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten. Met Peijnenburg en Snelle Jelle is de onderneming marktleider in ontbijtkoek in Nederland. Onder de merken Nākd, Trek, BEAR en Urban Fruit biedt Lotus Bakeries lekkere tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HEULSE PANNEKOEKEN

  België

  Fabrikant van de lekkerste pannenkoeken van Kortrijk & omstreken! Wij leveren aan verenigingen en scholen aan speciale prijzen ! U hoeft enkel de pannekoek op te warmen Deeg voor Luikse wafels + verhuur wafelijzers. Brusselse wafels. Verkooppunt van dé echte neuzen (cuberdons)! Erkend streekproduct!

 2. MARC'S IJS

  België

  Ijsmaker + springkastelen (verhuur)

 3. CONFI MIX

  België

  Confi Mix Reuze Snoep is groothandel in alle snoepgoed, biscuits, wafels, chocolade en frisdranken.

 4. THIJS BISCUITERIE

  België

  Thijs Biscuiterie is een bedrijf gespecialiseerd in het maken van wafels. Ze stellen verschillende soorten voor: Chocosterren, Fantasia, Flashwafels, Mammoet, Suikerwafels, Vierkante wafels.

 5. AVIGAUF

  België

  Het bedrijf AVIGAUF, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Koekjes en cakejes, wafels, en Koekjes en cakejes. Het is gevestigd in Battice, België.

 1. AMPI

  België

  Het bedrijf AMPI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Componenten en onderdelen voor grote huishoudelijke apparaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen, wafelmachines, wafels, en Brood-, banket- en zoetwarenindustrie - machines en materialen. Het is gevestigd in Hannut, België.

 2. AVIETA

  België

  Het bedrijf AVIETA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hobby- en handwerkartikelen, Suiker wafels, wafels, en Hobby- en handwerkartikelen. Het is gevestigd in Vinalmont, België.

 1. WAFFLE FACTORY

  België

  Het bedrijf WAFFLE FACTORY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren wafels, Suiker wafels, en snelle restauratie. Het is gevestigd in Marquain, België.

 2. TUTTI FRUTTI

  België

  Het bedrijf TUTTI FRUTTI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Roomijs en sorbets. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervaardiging van ijs, pannenkoeken, ijstaarten, en wafels. Het is gevestigd in Alleur, België.

 3. BELGAUFRE

  België

  Het bedrijf BELGAUFRE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Snoepgoed zonder chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren snack, en wafels. Het is gevestigd in Marquain, België.

 4. DELIGOUT

  België

  Het bedrijf DELIGOUT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hobby- en handwerkartikelen, wafels, Hobby- en handwerkartikelen, en Suiker wafels. Het is gevestigd in Mouscron, België.

 5. L&L PLAQUETTE

  België

  Het bedrijf L&L PLAQUETTE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Melkproducten. Het is tevens aanwezig in de sectoren boter, fabricage yoghurt, en wafels. Het is gevestigd in Mesnil-St-Blaise, België.

 6. MARQUETTE ET FILS

  België

  Het bedrijf MARQUETTE ET FILS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Koekjes en cakejes. Het is tevens aanwezig in de sectoren wafels, en koeken. Het is gevestigd in Tournai, België.

 7. BELGAUFRA

  België

  Het bedrijf BELGAUFRA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren wafels. Het is gevestigd in Wavre, België.

 8. MILCAMPS

  België

  Het bedrijf MILCAMPS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren Snoepgoed zonder chocolade, wafels, en Snoepgoed zonder chocolade. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 1. GOFRINO

  België

  Het bedrijf GOFRINO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Brood en gebak. Het is tevens aanwezig in de sectoren wafels. Het is gevestigd in Waremme, België.

 2. HUGO WAFELS

  België

 3. KOEKJES BOSSUYT

  België

  Verified by europages badge

  Koekjes Bossuyt is een Belgische artisanale koekjesbakkerij. Bij ons kan je de klassiekers terugvinden zoals carré confituur, amandelgebakjes (frangipane), wafels en kokosrotsjes. Het unieke aan Koekjes Bossuyt is dat je de meeste producten kan verkrijgen in 3 verschillende categorieën: traditioneel, biologisch of zonder toegevoegde suikers. Wij staan voor ambacht, ons ervaren personeel gebruikt de beste ingrediënten om elke dag vers gebakken koekjes aan te bieden aan onze klanten. We houden vast aan onze traditionele recepten maar moderniseren onze productie om steeds de beste producten af te leveren. Je kan de geur van de versgebakken koekjes niet missen als je voor de deur van de fabriek staat. Bij ons staan persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Door een nauwe band te hebben met onze leveranciers en klanten kunnen we ook zo de beste kwaliteit bieden aan de eindconsument. Koekjes Bossuyt werd opgericht in 1983 door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie startte als brood en banketbakker. Het brood en de patisserie werd snel achterwege gelaten. Door overnames binnen de koekjessector groeit de onderneming verder, het assortiment wordt zo uitgebreid. In 2009 werd Koekjes Bossuyt, na 30 jaar in handen van de familie Bossuyt, overgelaten aan een nieuwe generatie. De fabriek groeit door de passie en innovatie, tot op de dag van vandaag is Bossuyt nog steeds een Belgisch familiebedrijf.

 4. BEAUVOORDS BAKHUIS

  België

  Beauvoords Bakhuis is een pannenkoekenbakkerijen. Ze werken met de originele recepten. Ze blijven werken met verse kwaliteitsingrediënten. Op dat vlak sluiten we geen compromissen. Ze voorzien: zoete pannenkoeken, ongezoete pannenkoeken, bio pannenkoeken, pannenkoeken met bier maar ook verschillende wafels.

 5. LES GALETTES DE LUC

  België

  Het bedrijf LES GALETTES DE LUC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biscuits en koekjes. Het is tevens aanwezig in de sectoren koeken, en Suiker wafels. Het is gevestigd in Celles, België.

 6. CLARYS FOOD INGREDIENTS BELGIUM

  België

  Onze producten. Voor maalderij : up to date gamma Claryfar hulpstoffen voor optimale correctie en verbetering van oogstgerelateerde kwaliteitsafwijkingen of invulling van specifieke technische bakproductvereisten. Voor bakkerij: back to basics modulaire verbeteraarmodules voor gepersonaliseerde kwaliteitssturing op brood, kleingoed, viennoiserie en andere gegiste bakkerijluxegoederen. Voor biscuiterie : functionele hoogactieve hulpstofconcentraten voor kwaliteitsoptimalisatie van pannenkoeken, wafels, malse banketwaren en krokante biscuitproducten. Voor chocolade: hoog natuurlijke stabilisatiesystemen voor structuuroptimalisatie en houdbaarheidsverlenging van authentieke ganaches, vetcremes en andere pralinevullingen. Voor kant- en klaar : oplossing voor uw kant- en klare maaltijd. Voor vlees: wij verschaffen u de gepaste know how en ondersteuning bij uw vragen aangaande vleesproducten, bereide vleeswaren en vleesbereidingen.