• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • warmtewisselaars

Resultaten voor

Warmtewisselaars - Fabrikant Producent - België

BelgiëFabrikant/producent
 1. VAPOTECH-RCB

  België

  Kwaliteit en doeltreffendheid zijn zonder twijfel cruciaal in uw bedrijf.U wilt ook het beste halen uit uw stoominstallatie. Gebaseerd op 30 jaar ervaring kunnen wij u de juiste oplossingen voor uw thermische energie-aanvraag bieden.Onze constructies komen overeen met de nieuwste technologieën en Europese richtlijnen voor drukinstallaties en milieuvereisten. Vapotech - RCB is een dynamische bedrijf dat continu nieuwe technologieën ontwikkelt.Hiervoor kunnen wij u een serie van standaard stoomketels en warmteterugwinnings-stoomketles die overeenkomen met de vereisten van de markt.Via een constructieve samenwerking kunnen we een doeltreffend, concurrerend en hoogwaardig product bieden.Onze troeven: - Flexibel ontwerp - Hoge thermische doeltreffendheid in warmteterugwinning - Grote workshop - Product op maat - Snelle en correcte leveringen.

 2. D.TRENDS

  België

  D-Trends is gespecialiseerd in centrale stofzuig- en ventilatiesystemen op maat. - centrale stofzuigers Verschillende aansluitpunten in de woning zijn via een netwerk van buizen verbonden met een vast toestel in berging, kelder of garage. Na een grondige analyse van uw plan of woning adviseren we u het beste systeem voor uw bouwproject of renovatie. Wij leveren en installeren uw stofzuigsysteem. - ventilatiesystemen Enkelvoudige ventilatiesystemen : in plaatsen zoals badkamer, toilet, keuken, berg- en washokken die veel vocht en geuren moeten verdragen wordt een mechanische afvoer voorzien. Toevoer van verse lucht gebeurt via slaap- en woonkamer(s) langsheen openingen of roosters in ramen en/of buitenmuren. Het systeem is centraal of niet. Het dubbel ventilatiesysteem met 95% warmterecuperatie : het dubbel ventilatiesysteem met terugwinning zorgt voor een mechanishce ventilatie door een mechanische afvoer en een mechanische toevoer van lucht.

 3. ELLIMETAL

  België

  Ellimetal is wereldwijd bekend als producent van drukvaten en silo’s die voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen voor de olie- en gasindustrie, voor de energiesector en de petrochemie. Ellimetal bouwt silo’s, tanks en apparaten met druk of drukloos, gemaakt van aluminium, staal en roestvrij staal.

 4. SDB

  België

  SDB is al jarenlang een gerenommeerde waarde in ventilatie en aircotechnieken. Door het samengaan met BCV Works en Fluxo zal SDB zich nog sterker toeleggen op het beheersen van oververhitting van gebouwen.

 5. AAMEC

  België

  De producten van Aamec situeren zich hoofdzakelijk in de automobiel sector. Gedurende vele jaren heeft Aamec een grote expertise opgebouwd in machines en installaties die betrekking hebben met "fuel tanks". Deze specifieke machines worden op maat ontwikkeld en gefabriceerd volgens een strikt opgelegd lastenboek.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. THERCON

  België

  Thercon is exclusief importeur van warmtepompen en airco systemen van het Japanse topmerk General in de Benelux. Onze doelstelling is een gezond en comfortabel binnenklimaat creëren in woningen en kantoren. En dat op een milieuvriendelijke manier.

 2. J. DE JONGE FLOWSYSTEMS

  België

  Met ruim 60 jaar ervaring in de (petro-) chemie en tankoverslagbedrijven is J. de Jonge flowsystems uw partner bij uitstek als het gaat om het bieden van een full-service pakket. Een pakket van engineering, nieuwbouw, onderhoud en renovatie op het gebied van complete flowsystemen voor vloeistoffen en gassen tussen vervoerder en opslag-/productiefaciliteiten.

 3. VAN DE WALLE APPARATENBOUW

  België

  Van de Walle apparatenbouw is gespecialiseerd in het ontwerpen en construerenvan shell & tube warmtewisselaars, luchtbatterijen, drukvaten, skids, serpentins, lasconstructies en diverse laswerken. Ze bieden ook verschillende diensten : ontwerp, nieuwbouw, herstellingen, hertuberingen enz...

 4. VDL KTI

  België

  VDL KTI ontwikkelt en produceert onderdelen voor industriële fornuizen (convectie/straling), complete fornuizenmodulen, drukvaten, warmtewisselaars, skids en scheidingsmodulen voor de chemische, petrochemische, olie- en gasindustrie. Alsmede productie van hoogspanningsmasten.

 5. GEA ECOSERVE BELGIË

  België

  Gea EcoServe België BVBA is uw specialist in platenwarmtewisselaars. Wij hebben dichtingen voor alle merken en revisies gebeuren in ons eigen service center. Wij gaan grondig te werk en garanderen u steeds een hoogstaande kwaliteit. Naast de levering van onderdelen omvat ons dienstenpakket ook onderhoud en service van alle platenwarmtewisselaars.

 1. BORIT

  België

  Borit produceert componenten voor brandstofcellen, warmtewisselaars, elektrolysetoepassingen en temperatuurcontrole systemen.

 2. TIMMERMAN

  België

  Timmerman is gespecialiseerd in warmtewisselaars, drukapparaturen en buisleidingen. Ze kunnen ook u helpen met het onderhoud en de herstellingen van u materiaal.

 1. STRUYF

  België

  Bouw van industriële warmtewisselaars en drukvaten.

 2. BTN

  België

  Het bedrijf BTN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is gevestigd in Dison, België.

 3. ALFA LAVAL BENELUX

  België

  Het bedrijf ALFA LAVAL BENELUX, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Warmtewisselaars. Het is tevens aanwezig in de sectoren centrifugaalpompen. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 4. BOILER SERVICE GROUP

  België

  Een specialiteit van het huis bij Boiler Service Group is de stoominstallatie en stoomketel voor de industrie. Wij zorgen niet alleen voor een vlekkeloze plaatsing, onderhoud en service van uw stoomketel, maar geven u ook deskundig advies. We koppelen steeds het geschikte systeem aan uw bedrijf en zorgen ervoor dat uw installatie en/of stoomketel op een energiezuinige manier kan draaien. Een brede waaier aan mogelijkheden om uw stoomketel energiezuinig te maken zoals economizers, rookgascondensors, warmtewisselaars, toerentalregelingen, cascade systemen en automatische zuurstofregelingen voor branders zijn beschikbaar. Ons eigen studiebureau laat u de perfecte stoominstallatie of stoomketel zien die klaar is voor de toekomst.Naast de stoomketels hebben ook thermische olieketels, warmwaterketels en andere verwarmingsinstallaties voor ons geen geheimen meer, maar sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we ons steeds meer toegelegd op de stoomketel en stoominstallaties.

 5. ATAG VERWARMING

  België

  ATAG Verwarming België bvba is fabrikant en leverancier van hoogwaardige CV-toestellen, zonne-energiesystemen en warmtepompen. ATAG bedient hiermee zowel de particuliere als de professionele markt. ATAG heeft een uitgebreid productenscala waarbij het gebruik van de Inox warmtewisselaar consequent de hoofdrol speelt. Dit edelmetaal is onderhoudsarm en zorgt voor een langere levensduur met een gegarandeerd Super Hoog Rendement. Specifieke producteigenschappen zijn: A-kwaliteit (duurzaam, betrouwbaar, veilig), comfortverhogend, milieuvriendelijk, energiebesparend en design. De productenrange bestaat uit de CV-toestellen Blauwe Engel Q, Blauwe Engel Q-CC, Enigma Q, Eco A, ZonneGasCombi Q, Descale waterverzachters en Energion warmtepompen. Alle toestellen zijn in diverse vermogens en systemen (Compact, Solo en Comfort) verkrijgbaar. ATAG biedt ook thermostaten, regelaars, boilers en ZonLichtSystemen aan.

 6. LAMIFIL

  België

  Lamifil is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor het transport van energie en specifieke mechanische toepassingen. Het bedrijf ontwerpt, vervaardigd en levert hoogwaardige producten voor een breed scala van wereldwijde markten: aluminium geleiders die worden gebruikt als core power voor kabels, bovengrondse leidingen voor de transmissie en distributie van elektriciteit, aluminium draden voor mechanische toepassingen zoals hekwerk, sluiting oplossingen, warmtewisselaars, ... aluminium walsdraad gebruikt voor staal desoxidatie, aluminium draden voor optische gronden en fase draden, koperlegering draden voor de automobielsector, elektronica en luchtvaart kabels, koper en koperlegeringen draden en geleiders voor spoorwegen elektrificatie.

 7. HAMON

  België

  De Groep HAMON is een wereldwijd actieve onderneming in de sector van engineering en aanneming (engineering, bouw en projectbeheer), aanwezig in de 5 werelddelen en sinds 1997 aan de Beurs van Brussel genoteerd. De activiteiten zijn ontwerp, vervaardiging van hoofdcomponenten, installatie en onderhoud van koelsystemen, warmtewisselaars voor de sectoren chemie, petrochemie en energie, luchtzuiveringssystemen, alsmede schoorstenen.