• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • vers vlees

Resultaten voor

Vers vlees

BelgiëGent en Oost-Vlaanderen
  1. DE BRUYCKER

    België

    Zoveel meer dan een vleesleverancier: een betrouwbare partner voor cateraars. Cateraars, grootkeukens en horeca formules zijn sinds vele jaren de vertrouwde en gekoesterde doelgroep van De Bruycker. Catering is onze tweede natuur. Wij luisteren aandachtig naar u, zodat we precies weten wat u nodig hebt en wat u van ons verwacht. Bij De Bruycker kiest u uit een breed assortiment vers rood vlees, gevogelte en specialiteiten. Onze vleesproducten zijn uitgebalanceerd voor de koude en warme lijnkeuken. Daarnaast bieden wij u een assortiment voorgegaarde maaltijdcomponenten, die na regeneratie een perfecte kwaliteit bieden. Zo laat u uw klanten proeven van de echte smaak van traditioneel bereide gerechten, met de convenience die uw bedrijf verwacht.

  2. CULINAIRE SLAGERIJ FILIP EN ANNEMIE

    België

    Filip en Annemie verwelkomen u in hun slagerij in Boekhoute om u vers vlees aan te bieden. De Culinaire Slagerij Filip en Annemie biedt u een ruim assortiment aan van zowel vers vlees als charcuteriewaren, kazen en bereide gerechten. Ook kunt u bij ons terecht voor de verzorging van uw koude en warme schotels. U kunt ook hertenvlees vinden. De herten worden in de slagerij volledig verwerkt.

  3. TER SAKSEN

    België

    Wij zijn ervan overtuigd dat een stukje vlees perfect past in een gevarieerd, gezond voedingspatroon.Vanzelfsprekend houden wij bij de aankoop van ons vlees ook rekening met milieu-effecten; wij kiezen voor lokale vleesproductie waarbij de uitstoot van CO2 beperkt blijft.Daarom garanderen wij de verkoop van vers, inlands vlees van vertrouwde en vaste producenten en van superieure kwaliteit.

  4. PINKI

    België

    Pinki selecteerde voor u het meest verse en beste vlees van over de hele wereld.

  5. FIERS J&B

    België

    Specialist in vlees en kip. Stelt u hoge kwaliteitseisen aan vleesbereidingen en kipbereidingen? Fiers doet dat ook  al meer dan 50 jaar. Wij hebben de mensen en de middelen om hoogwaardige vleesbereidingen en gevogeltebereidingen te produceren. Met frequente bevoorradingen krijgt u ze vers aangeleverd. Door permanent te blijven innoveren volgen wij voor u de nieuwste trends in de sector. Zo groeit ons aanbod waardoor u vindt wat u zoekt. Vlees : een breed aanbod van klassiekers. Denk bijvoorbeeld aan Iers of Braziliaans rundsvlees of diverse varkensbereidingen. Maar wij bieden u meer dan dat. Maandelijks zetten we een vreemde diersoort in de kijker, speciaal op maat van de horeca. Gevogelteproducten : de specialiteit van het huis. Wildvlees : tijdens het wildseizoen presenteren we u een gevarieerde selectie van de beste soorten wildvlees. In onze aanbod vindt u ook diepvriesproducten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. NOYEN

    België

    Noyen is een familiebedrijf dat worsten en verse bereidingen maakt voor slagers, traiteurs, horeca, voedingswinkels en supermarkten. Onze lokale leveranciers zijn gebonden aan de strengste kwaliteitsnormen. Bij Noyen hebben we al drie generaties lang een passie voor lekker vlees en ambachtelijke recepten. Ons assortiment bestaat uit paardenlookworsten, witte pensen, barbecueworsten, miniworstjes, bloedworsten en Poolse worsten. Op het vlak van bereidingen bieden we culinaire toppers als paella, Coq au vin en couscous aan.

  2. V.B. SATE

    België

    VB Saté, uw adres voor vers bereide satés. Een jong dynamisch team o.l.v. Angelique staat elke dag klaar om excellente satés te leveren aan traiteurs en slagers. Diepgevroren worden de satés ook aan groothandelaars bezorgd. Snelle bereiding van het vlees recht van het slachthuis in perfect hygienische omstandigheden is de kwaliteits garantie voor uw klanten.