• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • gans - vers

Resultaten voor

Gans - vers - Groothandelaar - België

BelgiëGroothandelaar
  1. CIS VAN DEN BROECK

    België

    Sinds 1998 is Vleeshandel Cis Van den Broeck zich meer en meer gaan bezighouden met het 'traden' van ons vlees. Het Belgische vlees is immers van absolute topkwaliteit, en een product om trots op te zijn. Waarom dus niet overgaan tot de export ervan naar het buitenland. Momenteel voeren wij uit naar 37 verschillende landen. Buitenlandse bedrijven, sommigen wereldwijd, zijn bij ons vaste klant als het gaat om de aankoop en verkoop van vers vlees. Zowel de edele delen als de bij-produkten worden hier verwerkt van zowel varkens- runds- of kippenvlees. Al ons vlees wordt professioneel verpakt naar wens van de klant voor het de deur uitgaat. Wij verpakken het vlees naakt gevroren, polyblock of in doosjes. Onze vriescel heeft plaats voor 3000 pallets. Transport voor de Benelux wordt door onze eigen wagens verzorgd. Verder laten wij het transport uitvoeren door betrouwbare gecertificeerde partners.

  2. DANIELSAZUUR

    België

    Import, export, verwerking en distribute van verse en diepgevroren vis en visproducten. Onze activiteiten: - Aankoop : aankopen waar de vis is. - Productie De verwerking en productie gebeurt volledig in de vestiging te Zeebrugge. Ons bedrijf is uitgerust met de modernste productieapparaten zoals lasergestuurde portie-cutters, sorteerlijnen , computerweegterminals etc. - Distributie Na verpakking van de producten in styropor , karton , kunststof trays etc. , worden de producten opgeslagen in de koelruimtes om nadien met eigen koelwagens op transport te gaan naar klein- , groothandel , supermarkt , cateraar etc.

  3. TASTE UP BVBA

    België

    Taste Up is een kruidengroothandel uit Dilbeek die verse kruiden, pepers, salades en eetbare bloemen verpakt en levert. We optimaliseren elke dag de weg die onze verse producten afleggen van onze eigen kruidenkwekerij en buitenlandse tuinen tot bij onze klant. Taste Up is gedreven door innovatie. We zijn constant op zoek naar nieuwe technologieën en methodes om onze verpakking en transport zo goed mogelijk te ontwikkelen. Naast onze eigen serres werken we ook samen met kwalitatieve partners in het buitenland. Alle verpakking en levering gebeurt door onszelf, waardoor we over de ganse lijn kunnen garant staan voor een optimaal verwerkingsproces. De passie voor verse producten en service drijven ons steeds opnieuw naar een ander level. We breiden ons assortiment voortdurend uit met nieuwe producten, zowel uit binnen- als buitenland. Taste Up is gespecialiseerd in het kweken van kervel, rucola, radijzen en winterpostelein. Daarnaast hebben we tijdens het zomerseizoen nog allerlei bijzondere kruiden in de serres staan. Zowel basissoorten - bijvoorbeeld estragon - als specialere soorten zoals Thaise basilicum en citroenthijm. Door gebruik te maken van kweekprogramma’s afgestemd op onze klanten, kunnen wij hen het hele jaar rond voorzien van verse salades en kruiden uit onze eigen tuinen.

  4. ABRAMO

    België

    Abramo, trendsetter in het aperitiefgebeuren in de Benelux , is een jong dynamisch bedrijf sinds 1990, gevestigd in Zwevegem. Met vernieuwing als motto groeide de onderneming uit tot een stevige KMO met een veertigtal vaste medewerkers. Abramo produceert delicatessen op ambachtelijke wijze waarbij zorgvuldigheid en passie voor voeding centraal staan. Kwaliteit en versheid gaan hier hand in hand. Abramo is een vers specialist maar actief sinds menige jaren met dezelfde filosofie in het diepvriesgebeuren. Grondstoffen worden nauwkeurig uitgekozen en doorlopen het artisanale, flexibele productieproces. Omdat het bedrijf alles zelf in huis bereidt - tot en met het mengen van de kruiden toe – heeft het verregaande inspanningen geleverd om perfect te beantwoorden aan de voorschriften rond hygiëne en traceerbaarheid. Abramo staat voor een onberispelijke kwaliteit. Het flexibele karakter van de onderneming laat toe snel in te spelen op de markttendensen van de Frans-Belgische keuken tot Braziliaanse tortillas en zorgt zo voor één grote wereldkeuken. Van een klassieke zakouski tot het meest innovatieve aperitiefhapje, als specialist in het vak denkt Abramo mee met de klant tot het plaatje klopt.

  5. DE BEAUVOORDER PATE

    België

    Op minder dan 10 jaar tijd wist de firma zich een benijdenswaardige positie te veroveren in de vleeswarensector. Om deze positie van kwalitatief leider te behouden, gaat De Beauvoorder geen enkele moeite noch investering uit de weg: spitstechnologie op alle niveau's, exclusieve producten aangepast aan de smaak van de consument en de hechte teamvorming binnen de firma, versterken steeds meer deze toppositie. Door intensieve research ontwikkelde De Beauvoorder, van oorsprong ambachtelijk patébakker, door de jaren heen een gans gamma verfijnde producten. Er is ook een uitgebreid gamma kookhammen, zouterijwaren, gevogelte en kookworsten. Rode draad doorheen dit alles zijn de kwaliteit, de smaak, de culinaire creativiteit en versheid. Versheid, één van de stokpaardjes van De Beauvoorder. Niet enkel gebruikt men prima verse grondstoffen maar er wordt ook zoveel mogelijk geproduceerd op bestelling, hetgeen uiteindelijk het product ten goede komt.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. HOTEL DE VIERTORRE

    België

    "Hotel-Restaurant De Viertorre is een gezellig familiehotel in Blankenberge, ons rustiek oud herenhuis is volledig gerenoveerd en beschikt over alle hedendaags comfort.Ons familiehotel**(*), met 6 kamers is rustig gelegen en toch bent u overal dichtbij. Het is een sfeervol hotel is gelegen op 15 meter van het Leopoldspark, op 40 meter van de zee en 75 meter van de marinehaven. Vlakbij is er een tramhalte van de kusttram die de ganse Belgische kustlijn aandoet van Knokke tot De Panne.In ons het gezellig restaurant kunt u genieten in alle rust van de Franse keuken. U dineert in alle rust, maar ook uw kinderen zijn hier altijd welkom! De vrouw des huize is de chef in onze keuken en verwent u graag, zodat u zich bij ons perfect thuis voelt. Iedere morgen worden er eigen verse broodjes gebakkenNu ook op aanvraag gluten vrij brood te verkrijgen.

  2. ZEEVISGROOTHANDEL ANDRE

    België

    De activiteiten van het bedrijf zijn: - Vis import & export (vers en diepvries). - Leverancier voor groothandel, collectiviteiten en visspecialist. - Produceren van alle handgesneden filets, exacte porties in MAP verpakking en andere visprodukten. - Distributie van de goederen in het ganse land met eigen gekoeld wagenpark.

  3. DANCKERS PLUIMVEEHANDEL

    België

    Danckers Pluimveehandel is de referentie voor vers, ambachtelijk en hoogkwalitatief vlees van wild & gevogelte in de ganse provincie Antwerpen. Wij behandelen elke vraag van onze klant op dezelfde flexibele manier om service en levering op maat te kunnen realiseren. Het Danckers pluimvee – team bedient slagers, supermarkten, marktkramers, groothandel, ... uit de ganse provincie Antwerpen.

  4. BLEIJENBERG

    België

    Bleijenberg is één van de grootste versleveranciers voor delicatessen, slagers, supermarkten, broodjeszaken, grootkeukens in de Antwerpse regio, levert over het ganse land met een eigen koel transport. Met een uitgebreid assortiment van meer dan 4000 verse artikelen, eigen import van specialiteiten uit Italië, Duitsland, Spanje en Frankrijk kunnen wij aan de steeds meer eisende consument het gepaste product leveren.

  5. MOSSELHANDEL BART BLANKENBERGE

    België

    Mosselhandel Bart Blankenberge bvba heeft zich gespecialiseerd in schaal- en schelpdieren zoals mosselen, levende en gekookte kreeften, oesters en verse langoustines, Koningkrab, scampi, gamba enz. Zij leveren dagelijks aan de HORECA. De koelwagens rijden het ganse jaar uit.