• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • catering - bedrijfsrestaurants- ziekenhuizen- scholen

Resultaten voor

Catering - bedrijfsrestaurants- ziekenhuizen- scholen

BelgiëHasselt en Limburg
  1. TRAITEUR VAN CAUTER

    België

    TRAITEUR Leveren van maaltijden en ontbijten voor sport- en jeugdkampen, culturele manifestaties, soepen voor wandelingen, deeltijdse catering (leveren van aparte maaltijdcomponenten), eetdagen, pastafeesten, ... Instellingen en scholen Elke schooldag wordt er een dagverse maaltijd gemaakt bestaande uit soep, aardappelbereiding, groenten en vlees. De maaltijden worden geleverd in warmhoudcontainers tussen 10u30 en 12u00. Bestellen kan men tot 9u45. Enkel op voorhand kan men vegetarische menu's, religieuze menu's of aangepaste menu's bestellen. Soepen Elke dag wordt er verse soep gemaakt, geleverd in warmhoudcontainers vanaf 10 liter. Vaste klanten kunnen tot 9u45 hun bestelling doorgeven.Andere dan dagsoepen moet men 24 uren op voorhand bestellen. Broodjes Men levert enkel broodjes op bestelling (24 uren op voorhand). De volgende broodjes zijn mogelijk: broodjes voor recepties (open belegd, toe belegd) smossen toastjes verschillende variëteiten broodjes broodjes voor koffietafels broodjesbuffet

  2. DELIVA

    België

    Deliva werd opgericht in 1991 en is uitgegroeid tot een productie-unit (10.000 m²) voor soepen, sauzen, vacuüm gegaarde maaltijden en maaltijdcomponenten. Wij maken smaakvolle gerechten van topkwaliteit voor jong en oud. Onze expertise is het vertalen van hoogstaande huis- en of restaurant bereidingen naar de industriële keuken. De verwachtingen en behoeften van onze klanten zijn de inspiratie voor onze chefs om telkens nieuwe gerechten te creëren. Hierbij wordt rekening gehouden met de allerindividueelste wensen in de samenstelling van de voeding, de calorie waarden, de eiwitten, de hoeveelheden en de kostprijs.