• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • hub

Resultaten voor

Hub - België

België
  1. NATURAL HUB PALLANGYO

    België

    Verified by europages badge

    Het bedrijf NATURAL HUB PALLANGYO, is een Groothandelaar, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Peulgewassen, Specerijen, Peulgewassen, voor, Specerijen, en zaad. Het is gevestigd in Merksem Antwerpen, België.

  2. GHOST WRITER HUB

    België

    Het bedrijf GHOST WRITER HUB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Adviesbureaus - marketing strategie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Advies en strategie in Marketing / E-marketing, en Analyse van web prestaties. Het is gevestigd in Watermael-Boitsfort, België.

  3. ICO

    België

    De toegangspoort tot Europa ICO bedient een uitgebreid netwerk van diepzeerederijen die wereldwijd een waaier aan bestemmingen van en naar alle continenten aandoen. Onze terminals in Zeebrugge en Antwerpen zijn een belangrijke draaischijf voor roll-on/roll-off goederenbehandeling, met vlotte verbindingen van en naar alle continenten alsook met distributie binnen Europa. Dankzij dit uitgestrekte netwerk biedt ICO vooral de automobielindustrie een sterk hub en spoke concept. ICO bekleedt daarmee een unieke positie in Europa. Bovendien liggen beide locaties heel centraal en genieten klanten zo nog meer van een service op maat. De Forwarding afdeling van ICO biedt tevens te mogelijkheid om het volledige door-to-door pakket te kunnen aanbieden en dit tegen uiterst aantrekkelijke tarieven. Compleet dienstenaanbod Naast de behandeling van auto’s en andere rollende goederen aan boord van zeeschepen en op terminal biedt ICO nog een aantal aanvullende diensten. In onze 4 Vehicle Processing Centers worden nieuwe wagens volledig klaargemaakt voor levering of verscheping. Gespecialiseerde teams staan in voor reparatie, PDI behandeling, montage van accessoires en recent werd een belangrijke remarketingafdeling hieraan toegevoegd. De dienst agentuur en logistiek ontwikkelt op maat gemaakte oplossingen op vraag van de klant. In alles wat we doen, hanteren we bovendien de hoogste kwaliteitsnormen en geven we absolutie prioriteit aan een duurzame werkomgeving.

  4. UNIVERSAL EXPRESS ZEEBRUGGE - ROAD & SEAFREIGHT

    België

    Met Universal Express wordt elk Europees gebied bediend op een zeer punctuele en betrouwbare wijze en dit binnen de 24 of 48 uren dankzij een groepage dienst met hoge frequentie die daarenboven berust op de meest geavanceerde informatica technologieën. Universal Express beslaat volgende segmenten binnenin de baanvrachtactiviteit: : nationale en internationale groepage; volledige of gedeeltelijke loten; vracht; express, just-in-time; paneuropees netwerk; rechtstreeks of via eerste classe correspondenten. Deze topprestaties zijn te danken aan een zeer sterke aanwezigheid van de Groep op de Europese markt maar eveneens aan een "door-to-door" courier- en groepage dienst die georganiseerd werden volgens een coherent transportplan dat gebaseerd is op de techniek van de hubs.

  5. APICBASE

    België

    Beheer alle keukens van je horeca-onderneming in één app. Neem datagedreven beslissingen en optimaliseer voorraadbeheer, kostcontrole, planning, inkoop en winstgevendheid. Apicbase is de centrale hub voor ingrediënten, recepten en menu's, met automatische foodcostberekeningen, margecontrole en allergenenchecks. De informatie is overal, altijd en op elk apparaat toegankelijk. Met de voorraadmodule bespaar je heel wat tijd op voorraadtellingen en krijg je een uitgebreid overzicht van je voorraad. Met de inkoopmodule vlieg je door je inkooproutine, dankzij bestelsuggesties gebaseerd op reële kassagegevens en voorraadstatus. Bestel rechtstreeks bij je leveranciers. Meer dan 1000 horeca zaken in binnen- en buitenland maken al gebruik van Apicbase om hun dagelijkse routines te automatiseren, en om meer inzichten te krijgen in de zaken waar het echt om draait. Restaurants en hotels die Apicbase gebruiken zien een vermindering in food waste, zijn beter in staat om hun menu te optimaliseren en besparen massa's tijd aan taken die ze anders manueel moeten opvolgen.