• europages
  • >
  • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
  • >
  • recepten

Resultaten voor

Recepten - België

België
  1. PLUKON CONVENIENCE OLEN

    België

    Verified by europages badge

    Maïski/Plukon Convenience Olen behoort tot de Plukon Food Group, een van de belangrijkste spelers op de Belgische en Europese pluimveevleesmarkt. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar convenience food, specialiseerde Maïski zich in eenvoudig te bereiden kwaliteitsproducten, met een gevarieerd aanbod van kip, rauwe bereidingen, voorgebakken producten, kant-en-klare maaltijden, voorgegaarde granen en culinaire sauzen. Bij Maïski ontwikkelen wij innovatieve bereidingsmethoden en vooruitstrevende verpakkingsconcepten, we geven zo de aanzet tot trends in onze sector. Bij ons wordt veel belang gehecht aan de kwaliteit van onze producten, we selecteren daarom zorgvuldig onze leveranciers omdat we ervan overtuigd zijn dat we alleen met de beste grondstoffen, mooie eindproducten kunnen afleveren. Consumenten eten steeds bewuster en wensen transparantie wat de informatie over hun voedsel betreft. Daarom zetten wij ons elke dag 100 % in voor voortdurende kwaliteitsverbetering, traceerbaarheid en voedselveiligheid. Om dit te bereiken, hanteren wij een volledig geïntegreerd kwaliteitssysteem, dit om de kwaliteit van de producten te behouden en deze waar mogelijk nog voortdurend te verbeteren. Plukon Convenience Olen werkt volledig volgens de HACCP normen en beschikt tevens over een IFS Higher level certificaat ! Verder staan we voor, Belgisch, lokaal, kleine voetafdruk. Bij interesse, contacteer ons gerust, wij helpen U graag verder !

  2. BERTYN

    België

    Vredevol bio voeding goed voor lichaam en milieu Vredevol voedsel creëren dat écht lekker is en bereid wordt met verse biologische grondstoffen in een ambachtelijke sfeer met zin voor creativiteit. Onze bijdrage aan een gelukkige geest in een gezond lichaam. Milieu missie van Bertyn Gezonde voeding voor een gezond lichaam, een milieuvriendelijke werkwijze voor een gezond milieu, een gezond lichaam in een gezond milieu ... Natuurlijk! Onze producten: Protein Steak + vit DProtein Steak + vit D Shoyu Seitan Tamari Seitan Seitan pepersteak Supreme tops XL Gula java Chili tops Teriyaki tops Satay tops Gourmet tops

  3. COLONEL GUSTAVE

    België

    Verified by europages badge

    Colonel Gustave is een project dat zorg draagt voor de planeet. Onze producten worden in België geproduceerd en bestaan voor 95% uit lokale grondstoffen. Ons recept, uitgewerkt door een deskundige in hondenvoeding, is voor 45% gebaseerd op vers kippenvlees (zonder bekken, botten of kraakbeen), aangevuld met lokale vruchten en groenten: bieten, erwten, peren, cichorei, brandnetels... "Wij bieden een assortiment brokken voor honden en katten, aangepast aan de voedingsbehoeften van ieder dier en met een unieke smaak. Onze verpakkingen bestaan uit composteerbare materialen, zonder plastic en zijn compleet recycleerbaar. Wij bieden professionals uit de gezondheidssector voor dieren (dierenartsen, kwekers enz.) en detailhandelaren (tuincentra, dierenwinkels, distributeurs van ecologisch verantwoorde producten enz.) natuurlijke en ethische kwaliteitsproducten. Wij kunnen u diverse soorten verpakkingen bieden en leveren ook bulkproducten... Wenst u een ethisch Belgisch merk van dierenvoeding te vertegenwoordigen? Wilt u graag onze brokken verpakt of onverpakt in uw winkel aanbieden? Wenst u onze brokken onder uw eigen merk te verkopen? Aarzel dan niet langer om uw project met ons te bespreken. Wij werken in heel België, Luxemburg en in het noorden van Frankrijk.

  4. KOEKJES BOSSUYT

    België

    Verified by europages badge

    Koekjes Bossuyt is een Belgische artisanale koekjesbakkerij. Bij ons kan je de klassiekers terugvinden zoals carré confituur, amandelgebakjes (frangipane), wafels en kokosrotsjes. Het unieke aan Koekjes Bossuyt is dat je de meeste producten kan verkrijgen in 3 verschillende categorieën: traditioneel, biologisch of zonder toegevoegde suikers. Wij staan voor ambacht, ons ervaren personeel gebruikt de beste ingrediënten om elke dag vers gebakken koekjes aan te bieden aan onze klanten. We houden vast aan onze traditionele recepten maar moderniseren onze productie om steeds de beste producten af te leveren. Je kan de geur van de versgebakken koekjes niet missen als je voor de deur van de fabriek staat. Bij ons staan persoonlijke aanpak en kwaliteit centraal. Door een nauwe band te hebben met onze leveranciers en klanten kunnen we ook zo de beste kwaliteit bieden aan de eindconsument. Koekjes Bossuyt werd opgericht in 1983 door de familie Bossuyt in Roeselare. Deze familie startte als brood en banketbakker. Het brood en de patisserie werd snel achterwege gelaten. Door overnames binnen de koekjessector groeit de onderneming verder, het assortiment wordt zo uitgebreid. In 2009 werd Koekjes Bossuyt, na 30 jaar in handen van de familie Bossuyt, overgelaten aan een nieuwe generatie. De fabriek groeit door de passie en innovatie, tot op de dag van vandaag is Bossuyt nog steeds een Belgisch familiebedrijf.

  5. CONFISERIE CERTIN

    België

    De suikerwarenfabriek Certin is een in 1963 opgericht familiebedrijf dat hart voor zijn beroep heeft. Elk product werd gecreëerd en is altijd gebaseerd op aan hedendaagse smaken aangepaste traditionele recepten. We selecteren onze grondstoffen op zorgvuldige wijze en zien toe op de herkomst en de kwaliteit ervan. We vervaardigen op ambachtelijke wijze, in koperen ketels, vruchtenkoekjes en pralines met ambachtelijke likeur. We hopen dat u even zoveel plezier heeft bij het proeven van onze creaties als dat wij bij het vervaardigen beleven.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
  1. BROUWERIJ DE FENIKS CVBA

    België

    De Feniks is een micro-brouwerij (sinds midden 2016). Met de meesterbrouwers Gino Vantieghem (Unibroue, Liefmans) & Jasper Candaele heeft de brouwerij meer dan 30 jaren internationale brouwervaring. Kurt Decoene en Angela Wang behoren ook tot dit team (internationale zaken & beheer). De Feniks produceert een reeks van 6 biersoorten & en lanceert ook regelmatig Limited Edition of Special Edition bieren. Bieren op maat en recepten worden ontwikkeld in overleg met de klant. De Feniks functioneert ook als starterscentrum voor beginnende brouwers.

  2. CONTINENTAL FOODS BELGIUM

    België

    Continental Foods is België is fabrikant van een uitgebreid productgamma met marktleidende merken in verschillende voedingscategorieën zoals mayonaise, koude en warme sauzen, soepen, desserten, topping sauzen, fonds, bouillons, noodles en groenten-tomatensap. Sommige van onze merken bestaan reeds sinds meer dan 130 jaar en zijn overal beschikbaar zowel in de retail en supermarkten alsook in horeca en foodservice. Onze mayonaises en sauzen worden verkocht onder de alombekende merknaam Devos & Lemmens (D&L) dat veruit marktleider is in België met een uitgebreid assortiment met meer dan 80 verschillende producten. Als Nr 1 in de Belgische markt, brengt D&L voortdurend innovaties op de markt door toevoeging van nieuwe variëteiten en smaken zoals brasil, tex mex, red hot chili, …maar ook gezondere mayonaises zoals mayo met avocado olie of met olijfolie. De meeste van onze mayo’s en sauzen zijn geschikt voor een Halal dieet aangezien ze noch alcohol noch gelatine bevatten en vaak ook glutenvrij. Veel variëteiten zijn beschikbaar zowel in kleinere retail verpakkingen voor de supermarkten en gourmetwinkels alsook grote formaten bestemd voor de out of home consumptie via horeca en foodservice. Onze authentieke Belgische mayonaise wordt reeds sinds 1886 volgens hetzelfde traditionele recept geproduceerd op basis van 80% koolzaadolie en 7.5% eigeel en beantwoordt daarmee aan de meest stricte wetgeving en kwaliteitsnormen, steeds met respect van alle HACCP normen en ISO reglementering.

  3. CIERS BETON

    België

    Ciers Beton is gevestigd in Oostrozebeke. We zijn een CE-gecertificeerd familie-bedrijf dat reeds meer dan 40 jaar betonproducten voor de landbouw produceert. Het bedrijf is met de broers Omer - Robert en Daniel Ciers eind jaren '60 - begin jaren '70 gestart met een paar handvormen. Met de volgende generatie hebben we sterk geïnvesteerd in automatisering en werken we met een 10-tal gemotiveerde werknemers. We beschikken over een eigen labo en doen dagelijks aan interne zelfcontrole om zo de kwaliteit van onze producten te garanderen. Een extern betonadviesbureau helpt ons in het ontwikkelen van accurate recepten en voor het behalen van kwaliteitslabels.

  4. QUALITY FOOD GROUP

    België

    Quality Food Group maakt bereide gerechten onder de naam Cuisine Maison. We bieden een constant product waarbij kwaliteit en smaak centraal staan. Klassiekers tot seizoensgerechten: De koks van Quality Food Group maken elke dag duizenden bereide gerechten klaar. Onze klassiekers zijn stoofvlees, vol-au-vent en balletjes in tomatensaus. Ook onze spaghettisaus, kip curry of bami goreng zijn topproducten. In verschillende seizoenen hebben we een speciaal aanbod. Zo bieden we wild in het jachtseizoen of paëlla en zeeduivel in witte wijnsaus in de zomerperiode aan. Afhankelijk van het product en dankzij onze vacuümverpakkingen en pasteurisatie, blijven onze bereide gerechten vier tot vijf weken houdbaar. Eigen recepten of receptuur van de klant: Quality Food Group maakt zijn bereide gerechten volgens eigen receptuur. Maar indien u dat wenst, kunnen onze koks ook met uw recept aan de slag.

  5. IJS ANITA

    België

    Reeds jaren produceren wij melkijs en ijsproducten volgens ons traditioneel ambachtelijk recept. Wij staan bekend om ons vers bereid melkijs zonder toevoeging van kleurstoffen en bewaarmiddelen ... Natuurzuiver volgens aloud recept ... dat is waar we voor staan! Samenstelling Wij produceren melk-ijs. Dit is niet hetzelfde als room-ijs! Melk-ijs bevat min. 2, 5% vetgehalt en room-ijs bevat min. 9% vetgehalte. Alle melk-ijs mag room-ijs worden genoemd, maar niet alle room-ijs mag melk-ijs genoemd worden. Dit verschil in vetgehalte zorgt ervoor dat de energetische waarde van melk-ijs lager is dan room-ijs. Dus op het gebied van dikmaker is melk-ijs een beetje beter. Men kan het verschil ook merken in het soortelijk gewicht van het ijs. Industrieel ijs weegt zo'n 500 gr/liter. Ons melk-ijs weegt iets meer dan 670 gr/liter. De reden is dat onder room veel lucht kan geklopt worden, en lucht is nu eenmaal de goedkoopste grondstof.

  1. RABBIT

    België

    Rabbit is een familiebedrijf met een geleidelijke uitbreiding. Meer dan tien miljoen maaltijden worden jaarlijks geproduceerd en dit rond de klok (24/24) met uitsluitend verse ingrediënten. Rabbit is IFS gecertificeerd. Rabbit produceert kant en klare maaltijden met verse ingrediënten onder een private label, verkocht via de grote retailers in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Rabbit staat voor een to-the-point innovatieve aanpak met focus op smaak, gezondheid & gemak in hun recepten in lijn met een evoluerende consumentenmarkt en geïnspireerd door nieuwe trends.

  2. MAROLI

    België

    Gegroeid vanuit de ambitie om een uitgekiend design, gecombineerd met doeltreffende functionaliteit, in de praktijk te brengen, is Maroli (°1971) intussen een vaste waarde geworden. Particuliere woning, kantoor of dienstencentrum… ons professionele team maakt van elk interieur een buitengewoon staaltje van esthetisch vernuft. Ongeacht of u vrienden, familie, zakenpartners of klanten wilt ontvangen, wij streven steeds dezelfde hoogstaande kwaliteitsnormen na. Ons recept hiervoor? Ervaren medewerkers met een getraind oog voor details én zorgvuldig geselecteerde topmerken die van kwaliteit hun keurmerk wisten te maken. De persoonlijke service – vanaf het eerste contact tot de finale oplevering – is de rode draad doorheen uw volledige project.

  1. KORDEKOR

    België

    Kordekor realiseert unieke interieurs in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. We gaan daarvoor graag een partnership aan met externe ontwerpers, die een beroep kunnen doen op onze projectcoördinatie, wat een grote meerwaarde kan betekenen dankzij onze eigen multidisciplines. Onze verschillende afdelingen zijn ook afzonderlijk inzetbaar. Oog voor wat mooi is Dat is wat we delen met onze klanten. De appreciatie voor een kleurenpalet, de erkenning van duurzame materialen, de tederheid van een kwalitatieve stof, de aantrekkingskracht van een gedetailleerde afwerking. Voeg daar onze vakkennis, ervaring en specialiteiten aan toe en u hebt het perfecte recept voor elk interieur. Ons engagement De spirit van het Kordekor-team is conceptueel meedenken met de ontwerper & zich onderscheiden in vakkennis en stijl. Kordekor wil verder beheersbaar groeien en streeft naar duurzame langetermijnrelaties met zijn klanten.

  2. DE KAZERIJ

    België

    Goesting in ... karaktervolle kaas van eigen bodem! GOESTING Goesting is volgens de Vlaming het mooiste woord van de Nederlandse taal en betekent 'zin hebben in'. Oorspronkelijk komt het van het Latijnse woord 'gustus', wat 'smaak' betekent. KARAKTERVOLLE KAAS In Flandrien-kaas herontdek je de Vlaamse, authentieke smaak van weleer. Je geniet van de intense en tegelijk zachte nasmaak. Je proeft karaktervolle kaas, een Flandrien waardig! VLAAMSE BODEM Een lekkere Flandrien-kaas ontstaat bij de bron, Vlaamse melk van de allerhoogste kwaliteit. De bereiding van de kazen gebeurt naar traditioneel recept en volgens de strengste kwaliteitseisen, waarbij het vakmanschap van de kaasmaker een cruciale rol speelt. Met een natuurlijk rijpingsproces en de nodige tijd krijg je een Flandrien-kaas waar je echt goesting in hebt!

  3. TEASTATION

    België

    Theewinkel en leverancier voor de horeca met meer dan 200 soorten losse thee, toebehoren en zoete lekkernijen. Een met zorg uitgekozen selectieve van 200 soorten losse kwaliteitsthee, ambachtelijke koekjes, geschenken, toestellen en toebehoren maakt Teastation tot de thee-speciaalzaak in hartje Hasselt. Kom eens langs in de Aldestraat 13 en ontdek de wondere wereld van de thee! Maak je keuze uit ons assortiment pure of gearomatiseerde zwarte, groene, of witte thee, fruit-infusies, kruidensamenstellingen en ons ruime aanbod aan rooibos-varianten. Wij hebben permanent 4 theeën in proeverij voor u klaarstaan.Daarnaast bieden wij een unieke selectie theetoebehoren: tassen, kannen, filters en thee-sets aan. Ambachtelijke koekjes van Basta Sia Buono voor elke lekkerbek en de unieke verzorgingslijn van Teaology. Advies aan de horeca voor het samenstellen van een theekaart en creatie van recepten voor icetea en mocktails.

  4. DANILITH DELMULLE

    België

    Al meer dan 90 jaar bouwen we bij Danilith huizen en appartementen. We doen dit volgens een volstrekt eigen recept: een bouwsysteem met traditionele materialen, geoptimaliseerd in een geautomatiseerd proces. Deze bouwmethode is uniek: ze levert op korte tijd en binnen het budget van de bouwheer een woning op maat en afgewerkt naar keuze op. Een Home made Home. Tijdens de hele bouwperiode kan je ook rekenen op persoonlijk en professioneel advies, met het oog op een duurzaam eindresultaat: een kwalitatief hoogstaande woning die aan de strengste energie-normen beantwoordt.

  5. ANDELOT

    België

    De PROEF brouwerij is specifiek uitgerust voor het ontwikkelen en produceren van bieren voor derden. Wij brouwen op relatief kleine schaal: meestal tussen de 10 en 140 hl per bestelling. De klanten zijn bierarchitecten (die dan meestal zelf het recept aanleveren), opstartende of reeds bestaande brouwerijen (met hun recept of een recept dat we samen uitwerken), of individuele initiatieven. In de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling (O&O) wordt aan toegepast wetenschappelijk onderzoek gedaan, met tot doel de kwaliteit van de bieren beter te beheersen en te verbeteren.

  6. SCHEPERS

    België

    SCHEPERS is al driekwart eeuw een gerenommeerd producent van fijne vleeswaren, gespecialiseerd in gepekelde en gerookte charcuterie van de beste kwaliteit.  Onze absolute topper is de filet d'Anvers extra, runderrookvlees. Al onze producten zijn doorspekt met vakmanschap en passie. Oude ambachtelijke recepten worden hier gecombineerd met verse grondstoffen en de modernste productiemethodes en -middelen.  Het resultaat is een rijk assortiment vleeswaren, dat door steeds meer gourmands - zelfs in het buitenland - gesmaakt wordt. Ook voor maatwerk, volgens de noden van onze klant, hebben wij een luisterend oor en een passende oplossing. Schepers NV biedt volledige gamma’s rokvlees, speksoorten, kipkap en kookham.

  7. RAYJO

    België

    Als toonaangevend juwelenfabrikant is RAYJO sinds 1967 actief in het hartje van Antwerpen, 's werelds grootste centrum voor diamanthandel. Rayjo is een familiebedrijf dat zich profileert als een middelgrote onderneming die zowel productkwaliteit als service hoog in het vaandel draagt. Enthousiaste, gespecialiseerde medewerkers en de toepassing van spitstechnologie zorgen ervoor dat de wensen van de klant op een flexibele manier beantwoord worden. Een archief van meer dan 5000 modellen en onderdelen, het gebruik van de allernieuwste software en onze driedimensionele printers zijn het recept van de hoogwaardige juwelen die u in onze collecties terugvindt.

  8. NOYEN

    België

    Noyen is een familiebedrijf dat worsten en verse bereidingen maakt voor slagers, traiteurs, horeca, voedingswinkels en supermarkten. Onze lokale leveranciers zijn gebonden aan de strengste kwaliteitsnormen. Bij Noyen hebben we al drie generaties lang een passie voor lekker vlees en ambachtelijke recepten. Ons assortiment bestaat uit paardenlookworsten, witte pensen, barbecueworsten, miniworstjes, bloedworsten en Poolse worsten. Op het vlak van bereidingen bieden we culinaire toppers als paella, Coq au vin en couscous aan.

  1. BROUWERIJ DE KONINCK

    België

    Brouwerij De Koninck is bekend dankzij zijn klassieker: De Koninck, het amberkleurige speciaalbier. Een sterk bier met een toegankelijke smaak dat verleidt dankzij zijn pittige mouttoets, lichtbittere afdronk en fluweelzachte aroma. Brouwerij De Koninck werd opgericht in 1833 op de grens tussen Antwerpen en Berchem. Sinds augustus 2010 maakt de brouwerij deel uit van de groep brouwerijen rond Duvel Moortgat. Kennis, expertise en passie voor het bier-brouwen van twee Belgische familiale brouwerijen werden samengevoegd. De Koninck wordt nog steeds volgens het originele recept, met de beste ingrediënten en in de ideale omstandigheden gebrouwen en dit in het centrum van Antwerpen.

  2. DEMEYERE

    België

    Als familiebedrijf begonnen in 1908, is Demeyere vandaag uitgegroeid tot een wereldreferentie inzake de fabricatie van culinair kookgerei in roestvrij staal. Wereldwijd zijn we de enige fabrikant die het technisch concept van elk product aanpast aan de specifieke vereisten van de typische kookprocessen en recepten voor dit product. De technische vereisten voor koken, bakken, roerbakken, braden, enz zijn zeer verschillend. Het technische design en de gebruikte materialen worden daarom per producttype aangepast.  Zo hebben alle kookpotten/pannen, soeppotten/pannen en rechte steelpannen een andere technologie dan de bakpannen/koekenpannen, conische sauteuses, sudderpannen en wordt er weer een andere technologie gebruikt voor de wokken.

  3. CARMINA

    België

    Chocolaterie Carmina, opgericht in 1991 en gekend en geprezen voor haar breed gamma likeurpralines. Uit dit succes kwam achtereenvolgens de productie van de Choco en de voortzetting van het alom bekende Antwerpse streekproduct de Congolais dat al sinds 1912 met het geheime recept verder door Chocolaterie Carmina geproduceerd wordt. Met haar kennis van de juiste ingrediënten, de correcte productiemethode, de flexibele en snelle levertermijnen en de perfecte prijs/kwaliteit is Chocolaterie Carmina de perfecte partner voor al uw chocolade- en zoetwarenproducten. Ook producten op maat worden door ons niet geschuwd en kunnen door onze jaren ervaring, generatie op generatie als familiebedrijf perfect ontwikkeld worden.

  4. BROUWERIJ DONUM IGNIS

    België

    Als ambachtelijke of artisanale brouwerij brouwen we onze bieren nog op kleine schaal, met een kleine mechanisatiegraad en met veel liefde voor het brouwen en de geproduceerde bieren. Ook het bottelen en het plaatsen van kroonkurken en het etiketteren gebeurt in de brouwerij zelf. Ambachtelijke brouwerij Donum Ignis brouwt in Snoa (Sinaai). Je mag terecht zeggen dat NOORderbierke en ZUIDerbierke échte Snoase bieren zijn, gebrouwen en gebotteld op Snoase bodem! Onze ambachtelijk gebrouwen degustatiebieren zijn gebrouwen volgens eigen origineel recept. Bovendien zijn alle bieren vrij van schuimstabilistatoren, bewaarmiddelen of sulfiet!

  5. DELITRADE

    België

    Ons bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van artisanale geleiproducten. Wij maken geleiproducten met respect voor vakmanschap en ambacht. Al onze producten herken je aan hun typische volle en smeuïge smaak. Dat komt omdat we volgens een authentiek en traditioneel recept werken. Ons assortiment is bovendien zeer gevarieerd met een aanbod dat zowel jong als oud aanspreekt. Momenteel zijn we marktleider in de Benelux en daar zijn we trots op, vooral omdat door ons vakmanschap onze eigen identiteit hebben kunnen behouden.

  6. MECO INGREDIENT

    België

    MECO vervaardigt en verdeelt een uitgebreide waaier aan voedsel ingrediënten voor het bakkersbedrijf en banketbakkerij producten. Onze doelklanten zijn producenten van consumptiegoederen zoals graanmolens, grote broodfabrieken, maar ook cateringsfirma's (restaurants), fast-food ketens en supermarkt bakkerijen. De MECO productmengeling bestaat uit broodverbeteraars, volledige mengelingen voor diverse soorten deeg en gebakje, volledige poedermengelingen voor room en ook ingrediënten voor bevroren Deens en bladerdeeg. Aangezien wij onze ingrediënten in ultra-modern graanmolens en op basis van uitstekende grondstoffen volgens onze eigen ontwikkelde recepten vervaardigen die in ervaren voedingslaboratoria worden geanalyseerd en worden getest, het verklaart waarom de afgelopen jaren die wij in het leveren van hen niet alleen aan een brede waaier van lokale wijze klanten maar ook de uitvoer zijn geslaagd.

  7. APICBASE

    België

    Beheer alle keukens van je horeca-onderneming in één app. Neem datagedreven beslissingen en optimaliseer voorraadbeheer, kostcontrole, planning, inkoop en winstgevendheid. Apicbase is de centrale hub voor ingrediënten, recepten en menu's, met automatische foodcostberekeningen, margecontrole en allergenenchecks. De informatie is overal, altijd en op elk apparaat toegankelijk. Met de voorraadmodule bespaar je heel wat tijd op voorraadtellingen en krijg je een uitgebreid overzicht van je voorraad. Met de inkoopmodule vlieg je door je inkooproutine, dankzij bestelsuggesties gebaseerd op reële kassagegevens en voorraadstatus. Bestel rechtstreeks bij je leveranciers. Meer dan 1000 horeca zaken in binnen- en buitenland maken al gebruik van Apicbase om hun dagelijkse routines te automatiseren, en om meer inzichten te krijgen in de zaken waar het echt om draait. Restaurants en hotels die Apicbase gebruiken zien een vermindering in food waste, zijn beter in staat om hun menu te optimaliseren en besparen massa's tijd aan taken die ze anders manueel moeten opvolgen.

  8. AGRAFRESH

    België

    Agrafresh is een dynamische familiale onderneming. Wij streven ernaar al onze klanten dagelijks te bevoorraden met de meest kwalitatieve en verse groenten. Wij zijn een bedrijf dat een zo volledig mogelijk, hoogwaardig en competitief producten- en dienstenpakket levert, zowel aan retail als aan de voedingsindustrie en -distributie. Agrafresh beheert de volledige productiecyclus: eigen teelt en oogst, aankoop en import, opslag en verwerking met een hoog-technologisch machinepark (snijmachines aangepast aan de te snijden producten, computergestuurd mengen, wassen door middel van turbulentie van het water waardoor geen mechanische delen in de wassers komen, automatisch drogen van de producten en automatisch wegen en afvullen van de verpakkingen), orderverwerking en verpakking. Agrafresh staat borg voor: verpakking onder uw merknaam of Agrafresh, een onbeperkt aanbod, gegarandeerde kwaliteit en versheid, volledige flexibiliteit qua recepten en verpakkingen.

  9. WYCAM'S

    België

    Wycam’s Traditionele Belgische confiserie. Wycam’s is een Belgische producent van traditioneel en kwaliteitsvol hard suikerwerk dat gemaakt wordt volgens een zeer modern fabricageproces. Alle producten worden vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten en verpakt met de modernste technieken. Wycam’s koos voor een unieke formule: hard suikerwerk verpakt in blikjes met een mooie ambachtelijke uitstraling. Wycam’s heeft al meer dan 60 jaar een belangrijke en unieke positie in de wereld van de Belgische confiserie. Volgens authentieke recepten, maar met de modernste apparatuur, levert Wycam’s betaalbare kwaliteitsproducten, die bij iedereen in de smaak vallen. Merken: Wycam’s Borstbollen, Wycam’s Mintoes en Wycam’s Vruchten Bonbons.

  10. HET ANKER

    België

    Het Anker staat borg voor een authentieke en unieke smaaksbeleving bij de bierliefhebber en groeide uit tot een internationaal gelauwerde brouwerij. Dat succes danken wij grotendeels aan onze authenticiteit. De oude recepten vormen nog steeds de basis van het brouwproces en een variëteit aan hop en kruiden brengen onze bieren op smaak. Sinds de jaren negentig kreeg de brouwerij een flinke opknapbeurt.  Charles Leclef, de vijfde generatie van de familie die de brouwerij in 1872 over kocht, startte met de restauratie van de oude gebouwen en moderniseerde de koeling-, gisting- en lageringinstallaties. Een groot deel van het bier is bestemd voor de export: Japan, Mexico, Verenigde Staten, Denemarken, Italië, Frankrijk, Nederland, Groot-Brittannië, Scandinavië, Australië, Canada, Polen, … 25 landen in totaal zijn verlekkerd op onze bieren ( Gouden Carolus Classic, Gouden Carolus Tripel…, Cuvée van de Keizer, Lucifer, Maneblusser, Anker pils, Anker Herfstbok, Boscoli).

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

  • Alleen relevante leveranciers
  • Voldoet aan gegevensprivacy
  • 100% gratis