• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • staal

Resultaten voor

Staal - België

België
 1. STAPPERT INTRAMET SA

  België

  Verified by europages badge

  De groep STAPPERT is sinds 40 jaar marktleider in de opslag en distributie van producten van roestvrij staal. Ons assortiment telt 15 000 artikelen, waaronder: RVS buizen 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Rondstaven van roestvrij staal 1.4301 1.4404 1.4571 1.4541 1.4021 1.4006 1.4104 - Gelaste en niet gelaste buizen van roestvrij staal 904L 1.4539 UB6 - Massieve rondstaven van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Vuurvaste buis en rondstaf 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplex buizen UNS S31803 1.4462 - Super duplexbuizen UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Massieve duplex- en super duplexrondstaven 1.4462 1.4410 1.4501 - Roestvrij plaatstaal 1.4301 304L 1.4404 316L 1.4571 316TI, 321, 1.4541- Vuurvaste plaat 309 1.4828 1.4833 310 310S 1.4841 1.4845- Duplexplaten UNS S31803 1.4462 - Super duplexplaten UNS S32750 S32760 1.4410 1.4501- Platen van roestvrij staal UB6 904L 1.4539 - Buizen van legeringen 600; 601; 800; 825 - Hastelloy C276 - Buizen en platen 2.4816; 2.4851; 2.4856; 2.4360 - Flenzen van roestvrij staal duplex super duplex 904L UB6 1.4539

 2. STEELIT

  België

  Verified by europages badge

  STEELIT® is een Belgische fabrikant van stijlvolle stalen binnendeuren in standaard afmetingen. Ideaal voor wie houdt van de stalen look aan een betaalbare prijs. Vandaag zijn er 9 modellen op de markt. Zowel voor een warm klassiek als strak modern interieur. Elk met hun eigen stijl en gevoel voor warmte. STEELIT® blinkt uit dankzij een hoogstaande afwerking en eenvoudige installatie. De gunstige prijs-kwaliteitsverhouding is een van de belangrijkste troeven. Je geniet van hoogstaande binnendeuren, zonder diep in de buidel te tasten. Bovendien worden de deuren uit voorraad geleverd. STEELIT® biedt ook hun 9 modellen aan in schuifdeuren inclusief het softclose systeem. Met de héél eenvoudig te monteren stalen rail en de 2 bovenop de deur gemonteerde kwalitatieve loopwielen zorgt de SLIDE collectie voor een unieke uitstraling binnen uw interieur. De STEELIT® SLIDE collectie is zowel in enkele als in dubbele schuifdeur verkrijgbaar en dit in vastgelegde afmetingen. Met het STEELIT® MODULAIR concept bieden wij een waaier aan mogelijkheden om vanuit een STEELIT® enkel of dubbele deur grotere deuropeningen op te vullen met zij- en bovenramen. Er is keuze uit verschillende modellen in vastgelegde afmetingen. De modulaire delen worden ook hier op een eenvoudige maar doordachte manier met elkaar verbonden zodat elke combinatie steeds één stevig geheel vormt. Niet onbelangrijk is het grote prijsverschil voor eender welke modulaire samenstelling t.o.v. diezelfde combinatie in maat.

 3. HAEMERS

  België

  HAEMERS nv is alom gekend om zijn productie van sluitringen. We beschikken over een gamma aan matrijzen en stempels die de productie toelaat van meer dan 5.800 verschillende afmetingen ringen volgs norm of niet-standaard. Dit zonder enige instel- of toolkost voor de klant ! ! Naast producent van sluitringen zijn wij toeleverancier van allerhande perswerk dmv volgmatrijzen. Ook draadtrekken, las- en plooiwerk, ...behoort tot onze mogelijkheden. Enkele van onze realisaties kan u bekijken op de fotopagina. Met meer dan 85 jaar ervaring in deze branche zijn wij u van dienst in allerhande materialen: staal, inox, aluminium, koper, kunstof en zelfs karton. Wij verwerken staal tot 20mm en roestvrij staal tot 15mm dikte.

 4. CENTRA - TECH

  België

  Innovatie door de jaren heen Centra-Tech, opgericht in 1990 door Denis Van Houdt, groeide uit van jong, opstartend bedrijfje tot specialist op het gebied van precisiegereedschappen voor de moderne verspaning. Wij bieden u een uitgebalanceerd programma aan hoogwaardige, innovatieve en betrouwbare producten. Naast de standaardgereedschappen, van de grootste A-merken die wij vertegenwoordigen, bent u bij ons op het juiste adres voor de meest uiteenlopende specialgereedschappen. Als partner staan ons daarbij competente fabrikanten ter zijde, die een vaste kwaliteitsstandaard verzekeren, waardoor u in uw productieproces voor geen onaangename verrassingen komt te staan. Ons enthousiaste en vakkundige team heeft zich ontwikkeld van leverancier tot allround dienstverlener en adviseur. We zijn flexibel, servicegericht en streven ernaar om uw productiedoelstellingen te halen.

 5. IMCOMA

  België

  Producten Stora-Drain biedt een brede waaier aan producten aan diegene die zich bezig houdt met waterafvoer en waterafvoersystemen: Stora-Drain lineaire afvoergeulen in polyesterbeton deksels en roosters in gietijzer, aluminium en staal roestvrijstalen geulen en klokputten inspectieputten in MDPE, HDPE en PVC individuele zuiveringstoestellen Engineering Services Stora-Drain helpt U bij het optimaliseren en kiezen van de voor U meest geschikte afvoersysteem door: capaciteitsberekeningen voor lineaire afvoersystemen uit te voeren concepten uit te werken Productontwikkeling Onze polyesterbeton producten worden op een flexibele wijze vervaardigd. Stora-Drain heeft door de jaren heen ook zeer goede relaties uitgebouwd met diverse producenten van stalen en gietijzeren producten. We kunnen bestaande producten aanpassen of nieuwe producten ontwikkelen om u de meest economische en beste technische oplossing te geven voor uw behoeftes.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. INDUSTRIELE SCHILDERWERKEN BAETEN

  België

  M.I.S.S. is specialist in het behandelen van stalen en betonnen oppervlakken, zowel op werven als in eigen atelier. Wij bieden met andere woorden een kwalitatieve, flexibele en veilige oplossing voor al uw straal- en schilderwerken. Een team van enthousiaste medewerkers staat ter onzer beschikking om u op een zo efficiënt mogelijke manier te dienen. Bij gevolg streven wij steevast naar een bovengemiddeld resultaat en gaan dan ook met de grootste zorg te werk. Hierboven leveren wij een snelle en bovenal betrouwbare service aan een eerlijke prijs. Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Indien u ons wil bereiken of een offerte wenst, kan dit via onze contactpagina. Chemie – Petrochemie Info – Preventie Winkels – Kantoren Constructies – Atelier

 2. METALEN VERHOESTRAETE

  België

  Metalen Verhoestraete is sinds 1911 actief als zelfstandige voorraadhouder en handelaar van staalproducten en non-ferro metalen. Naast de uitbreiding van het voorraadgamma en het productaanbod werd er in de loop der jaren eveneens continu geïnvesteerd in een state-of-the-art machinepark voor plaat-en profielbewerking. Hierdoor zijn wij in staat om onze klanten zowel kwaliteitsproducten, complexe bewerkingen als een combinatie van beide aan te bieden. knowhow & kwaliteit Onze materiaalkennis, technische knowhow en ervaring zorgen ervoor dat wij door onze klanten als kwaliteitspartner worden beschouwd in zowel de klassieke sectoren (constructie, machinebouw, staalbouw, technische diensten, ... ) als de opkomende sectoren (groene energie, recyclage, architectuur en design, ...).

 3. METAALWERK HANCKE

  België

  Sinds 1963 is metaalwerk Hancke specialist voor al uw staal(bouw) uitdagingen. Dankzij ons hoog-performant machinepark en gekwalificeerde medewerkers leveren wij al vele jaren snel en op maat Met onze webshop willen we een optimale dienstverlening geven aan al onze klanten. Metaalwerk Hancke werkt steeds met actuele staalprijzen. Door de automatische afhandeling van de bestellingen via de webshop kunnen we al onze klanten nog 2 % extra korting geven. Heeft u vragen rond prijzen, heeft u een specifiek project of staat u voor een grote staalaankoop? Voor speciale klanten kunnen wij steeds iets meer doen.Contacteer ons of lees eerst onze prijzenpolitiek. Indien u zelf over geschikt vervoer beschikt kan u steeds uw bestellingen zelf komen afhalen. Indien u uw bestelling liever geleverd heeft, verzorgen wij het transport naar u thuis of naar uw werf. Metaalwerk Hancke kan u ook professioneel advies geven en teken- en studiewerk voor u uitvoeren. Indien u bijstand wenst gelieve ons te contacteren.

 4. HASSAL

  België

  De naam Hassal staat voor 'Hasselt Aluminium'. Hassal is een aluminiumgieterij, gespecialiseerd in 'Gravity Die Casting'. Wij zijn een zuiver industriële toeleverancier, die enkel produceert op bestelling. Wij produceren aluminium onderdelen gaande van 200 gram tot 30Kg, voor alle takken van de industrie. Ons afzetgebied is voornamelijk gesitueerd in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Wij stellen ons op als zeer flexibele onderneming en leveren in deze hoedanigheid zowel aan kleine streekgebonden ondernemingen, als aan grote multinationals. Vanaf de beginfase van elk project onderhoudt Hassal nauw contact met de klant om advies te bieden op giet- en vormtechnologisch gebied. De matrijzen of coquilles worden in eigen beheer geproduceerd en onderhouden. Voor machinale bewerkingen wordt nauw samengewerkt met gespecialiseerde toeleveranciers. Hierdoor kan een compleet afgewerkt product aangeboden worden.

 5. Q-DESIGN

  België

  Q-Design nv is gevestigd in de industriezone Deerlijk en is reeds 20 jaar specialist in productie van meubel- en bouwbeslag uit roestvast staal. Voor onze producten worden enkel de beste kwaliteitslegeringen zoals het type AISI 316 gebruikt. Q-Design nv staat garant voor een geoptimaliseerd productieproces en een strenge kwaliteitscontrole. Wij bieden u een solide en kwaliteitsvol product, volledig in eigen beheer! Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Naast ons ruim gamma standaardgrepen, maken wij tevens deurgrepen op maat, ook volgens uw eigen ontwerp afgestemd op uw specifieke eisen en behoeften. Op deze manier streven wij naar de volle 100% tevredenheid bij onze klanten en een maximaal rendement op uw investering.

 1. VERHOYE

  België

  VERHOYE biedt u een ruime keuze aan diverse, hoogwaardig gegalvaniseerde en gelakte staalplaten of sandwich panelen om uw gevel een stuk mooier te maken. Tal van bedrijven uit uw streek hebben de esthetische meerwaarde van renovatie al ontdekt. Het uitgebreid kleurengamma laat toe om elk gebouw of project perfect in zijn omgeving in te passen. Met een realisatie of renovatie van Verhoye NV kiest u voor technische kwaliteit en duurzaamheid. En daar blijft het niet bij! Bedrijven die hun zaak lieten verfraaien, halen vaak een sterk economisch voordeel uit hun renovatieproject, onder de vorm van een aanzienlijke omzetstijging of het verstevigen van hun bedrijfsimago.

 2. DIMA CONSTRUCT

  België

  DIMA CONSTRUCT is een bedrijf gelegen te Lommel, Kristalpark dat zich onderscheidt in de markt door zijn sterke vakmanschap en inzicht op het gebied van staal en inox verwerking. Sinds vele jaren wordt in ons atelier vakmanschap en de beste materialen samengebracht om tot een hoogwaardig product te komen dat aan al uw eisen voldoet. Vakkundige opgeleide medewerkers vervaardigen diverse constructies zoals trappen, leuningen, bordessen, luifels, carports, balustraden, handgrepen, allerlei ondersteuningen voor de bouwindustrie enz. Een van onze specialismes betreft het perfect combineren van staal of inox met andere materialen zoals glas en/of hout. Deze combinaties leveren vaak unieke resultaten op! Onze constructies maken we voor zowel industrie en professionals alsook voor particulieren.

 1. LIEBAERT STAALBOUW

  België

  Wij willen in onze regio’s de beste partner zijn voor bedrijven of organisaties die willen bouwen om hun toekomst en groei te verzekeren. Daartoe kan de klant rekenen op eerlijkheid, betrouwbaarheid en degelijkheid. Wij als organisatie bereiken dit door voortdurend te investeren in nieuwe technologieën en mensen. Onze sterke verticale integratie van het productieproces staat zo als de beste ten dienste van de klant. Hierdoor maken wij het verschil. De bouwheer en de architect heeft wensen, ideeën en dromen. Wij respecteren de opdracht van de architect en willen deze niet overnemen. Wij zijn ingenieurs en vakmensen. Het is onze opdracht om projecten degelijk, snel en flexibel te realiseren. Partner zijn van bedrijven die willen bouwen om hun toekomst en groei te verzekeren zien wij ook als een maatschappelijke rol. Eerlijkheid en openheid zijn in dit verband cruciaal. Daarom opteren we voor een open en transparant communicatiebeleid.

 2. AJK

  België

  Het logo van AJK is een bekend gegeven in het straatbeeld. Zowel containers, opleggers als kippers zijn internationaal gekend bij het professionele publiek. Sinds de oprichting in 1962 is AJK dan ook uitgegroeid tot specialist op vlak van containers en afvalpersen, containersystemen, kippers en -opleggers en gronddumpers. Dankzij de grote flexibiliteit als fabrikant zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid. Een voorstel wordt dan ook steeds op maat gemaakt en opgevolgd. Hiervoor staat een ervaren team ter uwer beschikking, van sales tot (mobiele) service en van engineering tot productie. Ook voor snelle oplossingen of een financieel lichtere formule bieden we u de mogelijkheid om aanhangwagens, kipperopleggers of afvalpersen te huren via AJK Renting. Kortom, ontdek AJK en laat u inspireren door onze boeiende wereld in recyclingmanagement en transport.

 3. ALU-PLUS

  België

  Aluplus is een familiebedrijf gespecialiseerd in het produceren en plaatsen van ramen en deuren in aluminium. Meer dan 25 jaar staat Aluplus garant voor aluminium buitenschrijnwerk van de beste kwaliteit. Het bedrijf beschikt over een eigen productieafdeling met high-tech machinepark en een eigen montageteam. Kwaliteit staat bovenaan het lijstje, vandaar dat er exclusief gewerkt wordt met aluminium profielen van Alcoa. Deze hebben de beste aluminium legering en de beste isolatiewaarde van de markt. Meer informatie hierover kan u terugvinden bij onze producten.

 4. HEUVELMAN STAAL BELGIË

  België

  Heuvelman Staalhandel is een onafhankelijke staalgroothandel en levert een breed assortiment constructiestaal direct uit voorraad. Heuvelman Staalhandel handelt in walserijproducten zoals balkstaal, stafstaal, ronde buizen, profielbuizen en platen. Het staal is afkomstig van producenten uit de hele wereld, is getoetst aan Europese normen en wordt indien gewenst geleverd met fabriekscertificaat. Wij leveren allerhande staalproducten en toebehoren, staalprofielen, metalen, bouwstaal, handelstaal, ...

 5. SOBEMETAL

  België

  Sobemetal is een staalhandel met een uitgebreide voorraad aan kwalitatieve producten: balken, betonstaal, buizen, handelsstaal, platen. Afmetingen die niet tot ons assortiment behoren, kunnen op korte termijn geleverd worden. Sobemetal staat tevens in voor een brede waaier aan bewerkingen op deze producten zodat u een totaalpakket kan aangeboden worden: zagen, knippen, boren, plooien, schilderen & galvaniseren, lassen. Snelheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de sleutelwoorden in onze manier van werken. Dit alles maakt Sobemetal de ideale partner voor al uw staalbehoeften.

 6. STUCKENS METALEN

  België

  Stuckens Metalen is een staalhandel die zich volledig heeft toegespitst op de bouwwereld. Ze kunnen nippen, plooien en prefab maken van betonstaal, betonstaal op standaardlengte 6-12, 13 en 14 meter, standaard- en spaarnetten 5 tot 12 mm, netten wachtwapening, voegwapeningsnetten, knippen en plooien van netten, HEA, HEB, HEM, IPE en UPN balken, lassen, boren en ponsen van constructies, maken van kop- en voetplaten. Ze kunnen doen ook : catnik en verzinkte hoekijzers, afstandhouders, zig zag liggers, sigmafor, spouwgoten en spouwhaken, snelbinders, waterkeringsplaten, regelbare schoren, plat, vierkant en rond ijzer, onregelmatige regelmatige en hoekijzers, koud- en warmgewalste U-ijzersvierkante, rechthoekige en ronde kokers, koud- en warmgewalste, getraande en geperforeerde platen.

 7. THYSSENKRUPP CHRISTON

  België

  ThyssenKrupp Christon, is een van de belangrijkste verdelers van rvs , aluminium en verschillende staalsoorten (stalen buizen, gereedschapsstaal, constructiestaal, metalen voor de luchtvaart, special alloys, fluid power) op de Belgische markt. Een uitgebreid assortiment, marktconforme voorraden, tal van bewerkingen en in-house expertise maken van ons de ideale partner voor bedrijven actief in de metaalverwerkende sector. Verder creëren we ook toegevoegde waarde door middel van afroepcontracten en het laser bewerken van staal, rvs en aluminium.

 8. RAVEYDTS METAAL

  België

  Raveydts uit Vollezele is gespecialiseerd in metaalhandel en -constructies. De zaakvoerder heeft ruim dertig jaar ervaring in woning- en industriebouw. Een onbetaalbare troef, want dankzij die bagage biedt hij de klant specifieke oplossingen, en heldere antwoorden. Ze verkopen metalen balken (zoals HEA, HEB, IPE, en HEM), vierkante, ronde en rechthoekige buizen, betonijzers, betonnetten, en zoveel meer. Op uw vraag zagen ze deze producten op maat. Ze ponsen en branden ook gaten, lassen metaalconstructies voor woningen en bedrijven, en plooien en knippen prefab balken, betonijzers en -netten. Bij Raveydts Metaal vindt u ook L-profielen, spouwisolatie, pvc-bouwfolie, betonmultiplex, groene vezelplaten en alle mogelijke bevestigingsmateriaal.

 1. ACIERS GROSJEAN SA

  België

  De groep ACIERS GROSJEAN is een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar actief is in de handel en de distributie van staal, roestvrij staal, aluminium, plastic, gevelbekleding en bekleding. Wij zijn aanwezig op de Belgische markt via 7 depots om uw behoeften ten aanzien van toelevering of afwerking van staal. Fabrikant en groothandel van eindproducten en halffabricaten met interne afdeling voor de internationale groothandel van deze producten.

 2. BRAKO

  België

  Brako nv is een industriële handelsonderneming in de staalsektor. Wij leveren buizen, flenzen, fittingen en profielen : zowel in staal als in roestvaststaal. Ook in voorraad vindt U gietijzeren fittingen, stalen roosters en het volledige gamma Bekaert-draadmateriaal.

 3. INTERALU

  België

  Al meer dan veertig jaar is Interalu gespecialiseerd in metalen plafonds. En al bijna twee decennia ligt onze focus op de klimaatplafonds. Als bedrijf wil Interalu meer voor u betekenen dan enkel uw leverancier van een uitstekend product. Wij hechten veel belang aan het deel 'samen' in het woord 'samenwerking'. Uw project is ons project. Ons engagement bestaat uit volgende onderdelen: totaaloplossing flexibiliteit innovatie duurzaamheid

 4. HOLVOET STAALCENTER

  België

  Bij Holvoet NV kunt u terecht voor tal van bewerkingen vaak op grote formaten tot 18m lengte en meer: snijden, laseren, autogeen & plasmabranden, plooien, rollen, stralen, schilderen, lasprimen, lassen, boren, afrollen, slitten, ...

 5. INOX FACTORY

  België

  Zoals zijn naam het al aangeeft, is Inox Factory een bedrijf dat gespecialiseerd is in de conceptie en realisatie van werken in inox. Dit bedrijf , opgericht door de familie Augello werkt zowel voor de privé sector als voor de industriële sector. Inox Factory heeft al de kans gehad zijn naam te linken aan grote projecten zoals “Nemo 33”, het diepste zwembad van de wereld, voor wie ze al de structuren in inox gerealiseerd hebben (van de bodem van het zwembad tot de bar).

 6. INTERSIG

  België

  Intersig is gespecialiseerd in bouwstaal-producten. Sinds 1983 proberen we steeds aandacht te besteden aan kwaliteit en service voor onze klanten. Ons productgamma bestaat uit rollen, staven, netten, constructieliggers, afstandhouders en muurwapening. Daarnaast maken we ook draadrolklemmen, draadrichters, afwikkelhaspels, enz.

 7. PEDEO

  België

  Pedeo is een ontwikkelingspartner en betrouwbare leverancier van afgewerkte en gemonteerde hogedrukgietproducten in zink- en aluminiumlegeringen. Met onze creatieve full service aanpak en door onze grote toegankelijkheid zijn we in staat van snel tot een vruchtbare samenwerking te komen.

 8. AMESCO

  België

  Amesco is een metaalconstructiebedrijf, ijzersterk in constructies en installaties voor industriële toepassingen. Het bedrijf beschikt over een modern machinepark en een ploeg van ervaren medewerkers. Amesco is gespecialiseerd in staalconstructies, installaties (material handling), montage en onderhoud van metaalconstructie.

 9. STEEL SERVICE BVBA

  België

  STEEL SERVICE maken staalconstructies, - pons en knipwerk boor, - en zaagwerk, - laswerk ... Ze werken met heel bekwame mensen en met professioneel materiaal om hun project tot in de puntjes af te werken. Een overzicht van onze machinepark : - boor en zaagstraat 'Peddinghaus PCD 1100' (zagen tot 1000 mm breedte)- ponsknipmachine (tot 20 mm dik met Peddinghaus Peddimax 1002, perskracht 100 ton)- lasapparatuur: 6 halfautomaten- halfcapaciteit: 10 ton

 10. VAN BEECK RENE

  België

  Wij zijn de firma Van Beeck René en zijn als voorraadhoudende handelaar op het gebied van nieuwe, gelaste, tweede keus stalen buizen, poutrels, L-en U-profielen, platen, vade mecum, betonijzer, bouwstaal, Inox, aluminium en handelstaal.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis