• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • verpakking van groente en fruit

Resultaten voor

Verpakking van groente en fruit - België

België
 1. CNUDDE VERPAKKING

  België

  EIEREN verpakking: In ons breed standaard gamma vindt u zowel kleinverpakkingen voor kooi, scharrel en vrije uitloop eieren als doosjes voor kwarteleitjes. FRUIT & GROENTEN verpakking: Vormkarton is perfect voor appels, peren, meloenen, perziken, pruimen, sinaasappels, bessen, tomaten en allerlei andere soorten groenten en fruit die elke dag over de hele wereld worden vervoerd. Vormkarton absorbeert schokken. Het ondersteunt het verpakte fruit en beschermt het tegen kneuzen, zowel tijdens het verpakken en de opslag als het vervoer. Het fruit oogt vers en aantrekkelijk in de displays! FLESSEN verpakking: Ontworpen om de vorm van de fles perfect te omsluiten, pulptrays en interlayers garanderen een optimale bescherming voor flessen en hun labels. De trays beschermen efficiënt de meest kwetsbare producten gedurende de opslag, het transport of behandeling operaties...

 2. EDEN

  België

  ‘Eden’ biedt premium aardappelen, groenten en fruit aan die een explosie aan zintuiglijke ervaringen teweegbrengen. Vers geplukt, versneden, geperst en/of verpakt onder de meest ideale omstandigheden en met behoud van kracht, intensiteit en vitaminen.‘Eden’ stelt het superieur genot centraal. Individueel of gezamenlijk, maar langer houdbaar dan ooit. Door lokaal en loyaal te produceren brengt Eden de gebruiker terug naar de essentie van smaak. Eden biedt onder meer vers verpakte producten als rucola, soja, wok groeten, sla mix, wortelen, aardappelen mix en veel meer.

 3. CORENT NV

  België

  Wij zijn gespecialiseerd in het verpakken van groenten en fruit. Als een toonaangevend en professioneel inpakbedrijf bieden wij een breed assortiment verpakkingen voor diverse soorten AGF-producten: flow-pack, schaalverpakking, netverpakking. Door dit ruim aanbod, de hoge kwaliteit en de goede service die we voor onze klanten nastreven, spelen we voortdurend in op de nieuwste ontwikkelingen in de verpakkingssector.

 4. ANL PLASTICS

  België

  ANL Plastics ontwikkelt en produceert gethermoformeerde kunststof verpakkingen. U kan bij ANL Plastics terecht voor verpakkingen op maat van de behoeften van uw product en een ruim standaard gamma. Standaard en maatwerk verpakking voor versproducten zoals fruit, groenten, bereide maaltijden, vis en vlees. Standaard en maatwerk verpakking voor biscuit, chocolade, snacks, ijs, zuivel en diepvriesproducten. Verpakkingsoplossingen voor consumentengoederen en schokgevoelige producten. Gethermoformeerde onderdelen voor fabrikanten met producten in de meest diverse soorten.

 5. DDS KISTENFABRIEK

  België

  DDS is de grootste producent van houten kwaliteitskisten voor groenten- en fruitsector gevestigd te Oudenaarde en Sint-Truiden. De populier-zagerij en schillerij zijn ondergebracht in DDS VERPAKKINGEN NV te Oudenaarde. Onze produkten : perenkrat, appelkrat, aardbeienkist, tomatenkist, venkelkist, chinese koolkrat, eenlaags fruitkrat, radijskist, aspergekist, tomatenkistje, bloembollenkistje, witloofkist.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CARTONNAGE P VAN DE VELDE

  België

  Producent van verpakking in massief karton, duplex en microgolf. Specialiteit : Vleesverpakking, kipverpakking, groenten en fruit verpakking.

 2. VÉGÉPACK

  België

  Verified by europages badge

  De heerlijke smaak van vers(e) groente en fruit! VEGEPACK is sinds meer dan 20 jaar uw leverancier van champignons, verse groente, sla en fruit. VEGEPACK is gestart in september 1997 en heeft stevige handelsrelaties opgebouwd met de belangrijkste ondernemingen binnen de distributie in België en in het Groothertogdom van Luxemburg. VEGEPACK heeft bij zijn oprichting zijn hoofdkantoor en bedrijf gebouwd in het industriegebied van WEYLER in Arlon. Deze keuze is gemaakt vanwege de kwaliteit en de efficiëntie. Deze infrastructuren zijn met name geschikt voor het verpakken en de verwerking van groenten. Gecontroleerde en gecertificeerde kwaliteit. Onze producten zijn B.R.C gecertificeerd. In elk stadium worden strenge controles uitgevoerd. Deze nauwkeurige follow-uo garandeert een onberispelijke kwaliteit en presentatie. De traceerbaarheid van elk product wordt is ook gegarandeerd.

 3. GB EXPORT INTERNATIONAL BV

  België

  Verified by europages badge

  GB Export International met vestigingen in België, Groot-Brittannië en Egypte, levert u hoogwaardige landbouwproducten zoals specerijen, medische kruiden, fruit en groenten onder andere van eigen boerderijen in Egypte. Maar om u de beste producten te kunnen leveren, werkt GB Export eveneens samen met lokale boeren uit andere landen, met boerderijen die duurzaam en schoon zijn om kwaliteit te kunnen waarborgen. Als er biologische opties beschikbaar zijn, kiest GB Export daarvoor. Met vele jaren ervaring, heeft GB Export International een geëxpandeerde marktkennis van oogst en teelt. Maar ook in levering, vraag en consumptiestatistieken is GB Export International expert. GB Export bevoorrecht lokale landbouw. De aangeboden landbouwproducten zijn plaatselijk verbouwd en voldoen aan de internationale eisen. Wij zijn groothandelaar en kunnen al onze producten leveren aan fabrieken, hotels, supermarkten, winkels en handelaren. Wij produceren o.a. rood en wit knoflook, koffiebonen, gedroogde venkelzaad, kaneel en vanille, vanillebonen, vanillepoeder, vanille extract, zwarte peper, tijm, en nootmuskaat van hoge kwaliteit. Al deze producten kunnen worden geleverd in kleine en grote hoeveelheden. Wij geloven diep in respect en authenticiteit en leveren u altijd het beste van het beste! Met strikte regels voor verpakking en verscheping, werkt GB Export, waar het kan met recyclebare materialen.

 4. GEDIMEX INGREDIENTS BV

  België

  GEDIMEX BV is een Belgische onderneming met meer dan 35 jaar ervaring op het vlak van export voor en naar voedingsindustrieën, over de hele wereld. De focus ligt op gedroogde ingrediënten, gebruikt in volgende sectoren : - bereide maaltijden - bakkerij industrie - chocolade industrie - sauzen, mayonaise en dressing productie - herverpakkingsnijverheid (vanuit bulk naar retail verpakkingen) Wij verzorgen leveringen per volle vracht (truck of container) wereldwijd. Core business is : - aardappelvlokken - aardappelgranulaat - zetmeel van aardappelen, mais, tapioca en rijst - groenten- en fruit in vlokken en poeders - gedroogde kruiden - soja : bloem - lecithine - proteïnen. Contacteer ons voor verdere informatie.

 5. KPMB PACKAGING

  België

  KPMB is expert in adviseren en leveren van packaging solutions voor gevogelte, vlees, vis, fruit, groenten, droge voeding en convenience food. 7 dagen op 7, de klok rond klaar voor actie, zodat je telkens weer zeer snel net díe verpakking kan krijgen die jouw product verdient. Via KPMB tap je mee uit een vat vol kennis van de verpakkingsmarkt. Haal jouw voordeel uit onze unieke expertise op vlak van proceskennis binnen die veranderlijke en veeleisende food marktomgeving. Bovenop een up-to-date inzicht in retail, distributie en consumententrends, kennen onze verpakkings-adviseurs alle eigenschappen en mogelijkheden van het brede assortiment verpakkingsmaterialen.

 1. VLEBA

  België

  Vleba is gespecialiseerd in het versnijden, portioneren, verpakken en produceren van vers vlees en verse charcuteriewaren. Ze stellen u een team van professionele slagers voor. De groep Peeters Govers kan met Vleba en de aparte horecadienst, die voorziet in de levering van dagverse groenten, fruit en kruiden, zorg dragen voor uw versassortiment.

 2. BELGIAN PAPER CONVERTORS

  België

  De activiteit van Belgian Paper Convertors NV is gericht op het produceren en commercialiseren van specifieke dienstverlenende en industriële verpakkingen aan groothandels in verpakkingen, leveranciers van bakkerijgrondstoffen, specerijenleveranciers, leveranciers voor de slagerij, groothandelsdistributie, foodservicebedrijven, groenten en fruit (algemene groenten en fruitwinkels) en industriële bakkerij en slagerij.

 1. BEL'EXPORT

  België

  Bel'export is een multifunctioneel fruit- en groentenbedrijf. Bel'export levert markten met ongeveer 80.000 ton fruit en groenten per jaar. De veelzijdigheid van het bedrijf stelt ons in staat om de productie en de verkoop van producten in al zijn belangrijkste stappen te beheren: van het telen tot het oogsten, inclusief sorteren, opslag, verpakken en transport. Strenge toepassing van de nieuwste methoden voor telen wordt bevestigd door internationale certificaten: BRC, IFS, FAVV

 2. EXOTIC CITY

  België

  Verified by europages badge

  Exotic City, de grootste groothandelaar in Afrikaanse en Aziatische producten in Europa. Exotic City beschikt over een uitstekende ligging in de industriezone van Alleur, met transportfaciliteiten in de directe omgeving, en een ergonomisch pand dat voldoet aan de meest strenge normen voor hygiëne en veiligheid. Het biedt tegenwoordig een assortiment van meer dan 4.000 artikelen, opgeslagen in een ruimte van 2.500m² en beschikt over 500m² kantoorruimte, 1 laad- en loskade, 3 goederenhallen op een terrein van 18.000m² dat uitgebreid kan worden. Alle door Exotic City aan professionals geboden goederen zijn verkrijgbaar via zelfbediening (cash & carry), of kunnen geleverd worden in uw vestigingen in België en het buitenland. Exotic City biedt de beste producten van Aziatische en Afrikaanse oorsprong, via 4 categorieën: • Levensmiddelen• Verse en diepvriesproducten • Cosmetica producten • Haarstukjes en pruiken Als producent en verdeler, willen wij culturen met elkaar in contact brengen, diversiteit promoten en ons volledig inzetten voor het sociale belang van het open zijn naar anderen en integratie. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier van Europages of via onze website voor nadere inlichtingen over onze producten of onze winkel. U kunt ons altijd bellen, ons team staat u met veel plezier te woord.

 3. BUTTIENS FRUITS

  België

  Verified by europages badge

  Buttiens Fruits is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de handel van appelen en peren op de Europese markt. Onze flexibiliteit en expertise stelt ons in staat om de belangrijke stadia van de productie en verkoop van de vruchten te beheersen, van de boom tot aan de oogst, inclusief het sorteren, opslag, verpakken en transport. Het beheer van onze gehele toeleveringsketen stelt ons in staat de vereisten van onze klanten heel snel af te handelen. Wij respecteren ook moderne geïntegreerde teeltmethoden. Neem gerust contact met ons op.

 4. 'T VITAMIENTJE

  België

  Uw dagelijkse portie groenten en vers fruit? Daarvoor moet u bij ’t Vitamientje zijn: dé versspecialist van Hasselt. Een culinaire vraag? We staan u graag bij met raad en daad in onze twee winkels of in onze groothandel voor restaurants, grootkeukens, scholen en bedrijven.

 5. VANHUYSE LOUIS

  België

  anhuyse Louis NV is een bloeiend bedrijf in de groenten- en fruitsector dat ondertussen 4 generaties standhoudt. Vanhuyse biedt de klant onderstaand gamma aan: Een volledig assortiment van groenten en fruit, ons uitgebreid gamma aan exotische vruchten en bananen, het nevenassortiment dat bestaat uit rieten manden, noten, gedroogd fruit, olijfolie, fruitsappen, konfituur, enz...

 6. PACBELIMEX

  België

  PACBELIMEX is een import-export bedrijf van fruit en groenten in België. We zijn gevestigd in het hart van het productiegebied van West-Vlaanderen: de Reo-Veiling. Met deze voordelig locatie kunnen wij u elke dag ultra verse producten bieden. De meeste producten die wij aanbieden worden geproduceerd onder het Flandria-label, een toonangevende kwaliteitslabel in fruit en groenten in België. Bovendien zijn de meerderheid van onze producenten gecertificeerd bij Global Gap. Wij verkopen ook uit andere Europese landen inclusief Spanje, Zuid-Frankrijk en Italië.

 7. FLOREFFE LEGUMES

  België

  Het bedrijf FLOREFFE LEGUMES, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Groenten, wortel- en knolgewassen, groothandel in fruit en groenten, en export van groenten. Het is gevestigd in Floriffoux, België.

 8. ALVA

  België

  Alva verse vruchten is als "All-round" groothandel in groenten en fruit met: geintegreerde groentesnijderij (Fresja), ajuinpellerij, bananenrijperij, inpakstation, eigen transport, eigen import en een informatica-afdeling. Alva is uw ideale flexibele partner voor uw groenten en fruit afdeling ! Alva verse vruchten is enerzijds producent en anderzijds distributeur van groenten en fruit. Het bedrijf verzorgt dus enerzijds vrac leveringen groenten en fruit aan winkelorganisaties, verzorgingsinstellingen, industrie, …. Anderzijds beschikken het als distributeur over een eigen interne moderne groentesnijderij (2000m2), volledig volgens de HACCP- en BRCnormen, die het in staat stelt om dagelijks voorgesneden groenten te produceren en af te leveren. Kortom vrac én voorgesneden groenten en fruit in één levering door één leverancier met dus één enkele administratie.

 1. TOMRA SORTING

  België

  Fabrikant van optische sorteermachines voor voedingsproducten.

 2. PRIMAMUNDO

  België

  PRIMAMUNDO is een groothandelsorganisatie die reeds decennia lang actief is in de AGF-sector. Door te werken met verschillende vestigingen verspreid over België, zijn we in staat om elke klant op maat te bedienen. Door deze spreiding kunnen we onze vooropgestelde troeven volledig uitspelen: flexibiliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Met een behaalde jaaromzet van 175 miljoen euro kunnen we stellen dat ons marktaandeel binnen de AGF-sector jaar na jaar toeneemt. Een gemotiveerde groep met kennis en ervaring die dagelijks op zoek gaat naar opportuniteiten, nieuwigheden en topproducten van de beste kwaliteit. PRIMAMUNDO is de overkoepelende naam van de firma’s Coccinelle, Van Lier, Thiry Gent, Bouvry Brugge, PRIMAMUNDO Hasselt en Deli-Coupe. Door de krachten van deze firma’s te bundelen, is PRIMAMUNDO de primus in distributie, import en export van dagverse groenten en fruit.

 3. BELGIAN NEW FRUIT WHARF

  België

  BNFW handelt in de haven van Antwerpen 2, 1 miljoen ton per jaar van fruit, containers en stukgoed. Voor haar klanten heeft BNFW state-of-the-art infrastructuur gebouwd. geautomatiseerde magazijnen, topklasse koelhuizen, in alle maten beschikbaar voor groenten en fruit.

 4. FRUITHANDEL SEBRECHTS

  België

  Fruithandel Sebrechts kwam in 1956 als kleine speler op de markt. Aanvankelijk enkel met fruit, later ook met groenten. Wat begon als een klein fruitbedrijfje is ondertussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de Belgische groenten- en fruitsector. Naast import en export focust de groothandel zich vooral op winkels, dagmarkten en speciaalzaken. Mede door onze ruim zestigjarige ervaring kunnen wij vandaag optimaal tegemoet te komen aan de wensen van de klant. En omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel dragen, zijn wij zeer attent op wat er bij onze leveranciers gebeurt en selecteren wij onze partners met de uiterste zorgvuldigheid. Wij hebben dan ook een prima reputatie, zowel wat de kwaliteit van ons aanbod als wat de service aan onze klanten betreft.

 5. SPECIAL FRUIT

  België

  Special Fruit is gespecialiseerd in groenten, champignons en kruiden. Ze bieden superieure bessen, exotische vruchten, hard fruit en de kwaliteit van zoet en speciale groenten en een volledig assortiment van speciale supermarkten, supermarktketens, hotels, cateraars en andere grote consumenten over Europa.

 6. VEGROMIX

  België

  Vegromix, is een voorloper op het gebied van verse, verpakte panklare groenten en assortimentmixen in bulk en/of portieverpakkingen. Hun doel is innovatief blijven en marktontwikkelingen scherp opvolgen en voor blijven.

 7. AARTSENFRUIT

  België

  Aartsenfruit is een vooraanstaand importbedrijf van een zeer breed assortiment groenten en fruit. Elke dag biedt Aartsenfruit een kwalitatief hoogstaand en breed merkenpakket aan AGF-producten. Een compleet assortiment van groenten. fruit en exoten dat steeds verder wordt uitgebreid. Samen met onze (inter)nationale partners zijn wij constant op zoek naar verbetering, nieuwe ideeën, marketingkeuzes en promotionele activiteiten.

 8. VELLE FRUITS

  België

  Velle bevoorraadt dagelijks met verse groenten en fruit. Ze bieden ook voor andere produkten, zoals geschilde aardappelen, verse en voorgebakken friet, vetten en oliën. Velle staat ook voor “op maat verwerking”. In de professioneel uitgeruste snijzaal en verpakkingsunit worden groenten en fruit verwerkt “à la tête du client”.

 9. MABRU

  België

  Het bedrijf MABRU, is een Dienstverlener, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren groothandelsmarkten, bloemen groothandel, groothandel in fruit en groenten, en verse vis groothandel. Het is gevestigd in Bruxelles, België.

 10. CALSA

  België

  CALSA te Ardooie is een handelsbedrijf in verse groenten, fruit en appelen. Dagelijks worden tientallen klanten bediend in alle uithoeken van de wereld. Calsa biedt een volledig assortiment verse groenten en fruit het jaar rond aan. Daarbij start het van onze basis, producten uit eigen streek: Belgische slasoorten, kolen, prei, wortelen, knolselder, tomaten, peren, appelen, aardbeien, bessen, ...Wanneer het seizoen van de Belgische producten afgelopen is vult Calsa het assortiment aan via import. Zo kunnen er bv het jaar rond tomaten, sla, peren, appelen, enz... aangeboden worden.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis