• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • benzinemotoren

Resultaten voor

Benzinemotoren - Import export

 1. W.M. TECHNIEK

  België

  Wilmink en zusteronderneming W.M.Techniek, zijn technische groothandelsbedrijven met vestigingen in Groningen (NL) en Brussel (B). Beide bedrijven zijn officieel (en veelal exclusief) importeur voor Nederland, Belgie en Luxemburg van diverse grote automotive fabrikanten en merken (bv Pierburg, Wahler, KS / Kolbenschmidt, TRW kleppen, Elring, Goetze, Payen, Metelli, Corteco, Fel-Pro en meer...) Wilmink en W.M.Techniek leveren onderdelen voor benzine- en dieselmotoren. Wilmink richt zich daarbij met name op de Nederlandse markt, terwijl W.M.Techniek de Belgische en Luxemburgse markt bedient. Beide bedrijven exporteren tevens over de gehele wereld.

 2. DECKERS MOTORENREVISIE

  België

  Het hoofdactiviteit van Motorenrevisie Deckers is het reviseren van alle merken brandstofmotoren zowel benzine- als diesel- en gasmotoren of van hun onderdelen.

 3. GNL HANDELS- UND VERWALTUNGS-GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GNL HANDELS- UND VERWALTUNGS-GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Generatoraggregaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Hogedrukreinigingsapparatuur, benzinemotoren, warmwaterwastoestellen, gereedschapsledes, en Hogedrukreinigingsapparatuur. Het is gevestigd in Glinde, Duitsland.

 4. AYKA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf AYKA OTOMOTIV SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieselmotoren, tuintrekkers voor de tuinbouw, maaiers voor ploegmachines, benzinemotoren, en Dieselmotoren. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. STRUCK TURBOTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf STRUCK TURBOTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren ruilversnellingsbakken, benzinemotoren, en Cilinderkoppen. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOTORES VALENCIA

  Spanje

  Het bedrijf MOTORES VALENCIA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Benzinemotoren. Het is gevestigd in Beniparrell, Spanje.

 2. BEPPE APRILE MOTO

  Italië

  Het bedrijf BEPPE APRILE MOTO, is een Dienstverlener, en actief in de sector Benzinemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren diensten van motorrijwielgarages, en oleodynamische schokdemper. Het is gevestigd in Catanzaro, Italië.

 3. MAN TRUCK & BUS AG

  Duitsland

  Het bedrijf MAN TRUCK & BUS AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Benzinemotoren. Het is gevestigd in Nürnberg, Duitsland.

 4. AUTO MOTO SZLIF

  Polen

  Het bedrijf AUTO MOTO SZLIF, is een Multi-Category, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Benzinemotoren, regeneratie van motoren en componenten, freesmachines, Benzinemotoren, en gereedschapkoppen. Het is gevestigd in Bydgoszcz, Polen.

 5. WEBOIL

  Denemarken

  Het bedrijf WEBOIL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Benzinemotoren. Het is gevestigd in Silkeborg, Denemarken.

 1. ELLIPTEC RESONANT ACTUATOR AG

  Duitsland

  Het bedrijf ELLIPTEC RESONANT ACTUATOR AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kogel-, naald- en rollagers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Wielen en rollen, Gasmotoren, Benzinemotoren, Zuigermotoren, Wielen en rollen, Gasmotoren, Benzinemotoren, en Zuigermotoren. Het is gevestigd in Dortmund, Duitsland.

 2. DENIZMAR TEKNE VE YAT MALZEMELERI

  Turkije

  Het bedrijf DENIZMAR TEKNE VE YAT MALZEMELERI, is een Distributeur, en actief in de sector Scheepsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren benzinemotoren, en toebehoren voor jachten. Het is gevestigd in Izmir, Turkije.

 1. CHONGQING KAERBO GENERAL MACHINERY CO., LTD

  China

  Het bedrijf CHONGQING KAERBO GENERAL MACHINERY CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Benzinemotoren. Het is gevestigd in CHONGQING, China.

 2. AGM DISTIBUTOR LLC

  Verenigde Staten

  Het bedrijf AGM DISTIBUTOR LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Benzinemotoren. Het is gevestigd in Oregon, Verenigde Staten.

 3. STERNTEILE PATRICK PILSTER AUTOMOBILSERVICE

  Duitsland

  Het bedrijf STERNTEILE PATRICK PILSTER AUTOMOBILSERVICE, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Reserveonderdelen voor personenwagens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Onderdelen voor dieselmotoren, benzinemotoren, en Onderdelen voor dieselmotoren. Het is gevestigd in Garbsen, Duitsland.

 4. CLERICI MARCELLO

  Italië

  Het bedrijf CLERICI MARCELLO, is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren benzinemotoren, en dieselmotoren. Het is gevestigd in Gerenzano, Italië.

 5. RETTIFICA SALERNITANA DI MARTUCCIELLO MARCELLO

  Italië

  Het bedrijf RETTIFICA SALERNITANA DI MARTUCCIELLO MARCELLO, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren bij slijpen motors en cilinders personenauto's, en benzinemotoren. Het is gevestigd in Battipaglia, Italië.

 6. RETTIFICA BIELLESE DI GAROFALO E C. S.N.C.

  Italië

  Het bedrijf RETTIFICA BIELLESE DI GAROFALO E C. S.N.C., is een Onderaannemer, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren benzinemotoren, en dieselmotoren. Het is gevestigd in Biella, Italië.

 7. REVAMO MACHINEPARK B.V.

  Nederland

  Het bedrijf REVAMO MACHINEPARK B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gasmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren, Benzinemotoren, Verbrandingsmotoren, en Benzinemotoren. Het is gevestigd in Meppel, Nederland.

 8. MARCHESI

  Italië

  Het bedrijf MARCHESI, en actief in de sector Motoren en onderdelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Verbrandingsmotoren, Benzinemotoren, Verbrandingsmotoren, en Benzinemotoren. Het is gevestigd in Bologna, Italië.

 1. PALUMBO FRANCESCO & POLIMENO PASQUALE

  Italië

  Het bedrijf PALUMBO FRANCESCO & POLIMENO PASQUALE, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren benzinemotoren, en dieselmotoren. Het is gevestigd in Galatina, Italië.

 2. DYNATEK

  België

  Het bedrijf DYNATEK, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Benzinemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren dieselmotoren, en motor voor voertuigen en hun componenten. Het is gevestigd in Sourbrodt, België.

 3. PEZAL SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf PEZAL SP. Z O.O., is een Dienstverlener, en actief in de sector Voertuigen - dienstverlening. Het is tevens aanwezig in de sectoren Benzinemotoren, Pompen, Benzinemotoren, en Pompen. Het is gevestigd in Gdansk, Polen.

 4. S.A.R.R.

  Italië

  Het bedrijf S.A.R.R., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren bij slijpen motors en cilinders personenauto's, en benzinemotoren. Het is gevestigd in Rimini, Italië.

 5. VETH PROPULSION B.V.

  Nederland

  Het bedrijf VETH PROPULSION B.V., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Benzinemotoren, en Benzinemotoren. Het is gevestigd in Papendrecht, Nederland.

 6. S O L O KLEINMOTOREN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf S O L O KLEINMOTOREN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Benzinemotoren, en Benzinemotoren. Het is gevestigd in Sindelfingen, Duitsland.

 7. SUZHOU PUHAN POWER MACHINE CO.,LTD.

  China

  Het bedrijf SUZHOU PUHAN POWER MACHINE CO.,LTD., is een Groothandelaar, en actief in de sector Benzinemotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren auto-onderdelen. Het is gevestigd in Jiangsu, China.

 8. R.P.M. S.N.C. DI BIONDI CRISTIAN E KATY

  Italië

  Het bedrijf R.P.M. S.N.C. DI BIONDI CRISTIAN E KATY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon. Het is tevens aanwezig in de sectoren benzinemotoren, en dieselmotoren. Het is gevestigd in Omegna, Italië.

 9. 21ST CENTURY TRADING AB

  Zweden

  Het bedrijf 21ST CENTURY TRADING AB, is een Groothandelaar, en actief in de sector Benzinemotoren. Het is gevestigd in Gothenburg, Zweden.

 10. BMW MOTOREN GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf BMW MOTOREN GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Verbrandingsmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Benzinemotoren, en Benzinemotoren. Het is gevestigd in Steyr, Oostenrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis