• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • beplantingen

Resultaten voor

Beplantingen - Import export

 1. MAS INDUSTRIESERVICE GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. KOHL GEBÄUDEREINIGUNG GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. PLANT-AXIS

  België

  Plant-Axis staat voor verhuur en verkoop van interieurbeplantingen aan bedrijven en de verhuur van planten en bloemen voor evenementen. Inzake kantoorbeplanting bieden we een full service pakket: verkoop en huur van planten op lange termijn, onderhoud met vervanggarantie, renovaties van oude beplantingen, wisselende bloemen- en plantendecoraties voor de balie, kerstdecoraties, groenaankleding van terrassen, ... Voor evenementen bieden we een veelheid aan van natuurlijke decoraties: verhuur van planten die tot 5m hoog zijn, een verscheidenheid aan potten, bloemendecoraties en andere natuurlijke elementen.

 4. BOOMKWEKERIJ VERBRO

  Nederland

  Boomkwekerij Verbro gevestigd in Rijsbergen gemeente Zundert, Noord brabant, Nederland. Wij kweken bos- en haag plantsoen, heester, sierheesters in container. Ons assortiment bestaat uit Amelanchier, Berberis, Carpinus, Cornus, Corylus, Deutzia, Escallonia, Euonymus, Fagus, Forsythia, Hypericum, Ligustrum Lonicera, Philadelphus, Prunus, Ribes, Rosa, salix, sambucus, Spiraea, Stephanandra, Symphoricarpos, Viburnum, en Weigelia. Deze bomen en planten kunt u plaatsen in u tuin of haag of voor een groenstrook. voor de haag kunt u gebruiken de Berberis , Carpinus, Fagus, Ligustrum, Prunus, sierheesters, bloeiende struiken, wintervaste struiken

 5. ARTS TUINEN

  België

  Ons familiaal bedrijf heeft zich inderloop der jaren zowel toegespitst op onderhoud als aanleg van tuinen in zijn brede spectrum. Wij voeren onze job steeds uit met een passie voor tuin, ontwerp en beplanting. Zo komt alles steeds tot zijn recht en zijn de klanten steeds tevreden. In de loop der jaren hebben wij een specialisatie opgenomen in het plaatsen van beregening en drainage in tuinen dit zowel in bestaand gazon (schadeloos) als bij nieuwaanleg.Voor ons zijn kwaliteit, service en prijs onze troeven. Onze referenties liggen hoofdzakelijk in de privé en omsluiten al een heel groot aantal adressen .De jonge team-geest geef ik dan ook door aan mijn twee werkkrachten zodat de klant zich thuis voelt bij ons team en er alle nodige inlichtingen kan raadplegen. Om een vlotte evolutie van de werken te garanderen hebben wij steeds geïnvesteerd in de uitbouw van ons machinepark om te komen tot op het punt waar we nu staan. Om grotere projecten binnen een redelijke termijn te kunnen opleveren doen wij steeds beroep op dezelfde bekwame vakmensen zodat we er van overtuigd zijn dat de werken goed en tijdig geleverd worden.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. BOOMKWEKERIJ SCHEPERS

  België

  Op bijna 40 ha kweken wij een zeer compleet assortiment streekeigen bos-, haag- en landschapsplanten, alsook zetstammen en plantgoed voor doorteelt en kerstboomcultuur. Wij kweken aldus voor tuinaanleg, tuincentra, bebossing, openbare groenaanleg, groengroothandel. Dit zowel voor binnen- als buitenland. Met meer dan 200 jaar ervaring staan wij garant  voor een zeer professionele opvolging van uw bestellingen en specifieke wensen. Wij besteden bijzondere aandacht voor het kweken met respect voor natuur en milieu.

 2. DANIEL SERU EN ZONEN

  België

  De firma Daniël Seru & Zonen werkt uw project van onder- tot en met bovenbouw volledig af. De werken omvatten opbraak- en grondwerken, verschillende types funderingen en verhardingen (natuursteen, klinkers, steenslag, dolomiet, asfalt, beton, grasdallen), het plaatsen van lijnvormige elementen (borduren, goten, watergreppels, keermuren) alsook alle bijkomende straatmeublair, signalisatie, verlichting, beplantingen, …

 3. VAN HOOF HOVENIERS

  Nederland

  Hoveniersbedrijf dat uw droomtuin wil realiseren door middel van een gepast 3D ontwerp. Mocht u tevreden zijn over het ontwerp kan deze worden aangelegd. De tuin aanleg, bestrating en beplanting worden naar uw wens gerealiseerd. Deze kan strak, modern, landelijk, kindvriendelijk, minimalistisch, kleurrijk of juist onderhoudsvriendelijk zijn. Wij proberen u zo deskundig mogelijk te adviseren.

 4. AMBIUS

  België

  Ambius is de expert op het gebied van interieurbeplanting voor alle omgevingen, van een klein kantoor tot multinationals en van een kleine boetiek tot grote winkelcentra. Het bedrijf ontwerpt, installeert en verzorgd zowel de binnen- als de buitenbeplanting. Maar daarnaast kan Ambius voor u ook uw kerstversiering verzorgen, de verse bloemen voor op uw balie of voor uw jubilarissen, de verfrissende geuren voor uw werkplek of de kunst aan uw muur.

 5. LEASE PLANT

  België

  Lease Plant te Vilvoorde is uw specialist bij uitstek in verkoop, verhuur en onderhoud van interieurbeplanting. Van natuurlijke planten tot geconserveerde of zijdeplanten, Lease Plant verkoop, verhuurt en lease interieurplanten.

 1. GUIDO VAN DE STEEN

  België

  Eigen kwekerij. Ons assortiment omvat ongeveer 3500 soorten en cultivars van vaste planten, onderverdeeld in rotsplanten, siergrassen, borderplanten, varens, schaduwplanten, kruiden, bamboes en waterplanten.

 2. SOLJARDI SL

  Spanje

  Groothandelaar. Wij wijden ons aan het kweken van fruitbomen in bakken op ons terrein van 4 hectare. Kwekerijen voor tuincentra.

 3. BLASTDESAL, S.L.

  Spanje

 4. WERKSTÄTTEN DER LEBENSHILFE WEISSWASSER GGMBH

  Duitsland

 5. SAUBER & CO INH. I. J. GUTLEBEN

  Oostenrijk

 6. BOAS TEXTILER-MIETSERVICE

  Duitsland

 7. DIE PUTZENGEL KG

  Oostenrijk

 8. WIEPRECHT GEBÄUDE-MANAGEMENT UND REINIGUNGS-SERVICE GMBH & CO. KG

  Duitsland

 9. LAURUS NOBILIS

  Italië

 10. WINTERDIENST-ANBIETER.DE BY SERVICE MIT PLUS

  Duitsland

 1. PCR-LABOR-SERVICES GBR

  Duitsland

 2. BERLINER SEILFABRIK GMBH & CO

  Duitsland

 3. BATIVA

  België

 4. QUIX NETTESHEIM GMBH & CO KG

  Duitsland

 5. EUROGREEN

  België

 6. HARTWIG REINIGUNGSSERVICE & DIENSTLEISTUNGEN INH. ETIENNE BLEICH

  Duitsland

 7. TUBEX

  Frankrijk

 8. PAPE WIRTSCHAFTS U. INDUSTRIE SERVICES GMBH

  Duitsland

 9. PÉPINIÈRES CECE

  België

 10. BERGERFM GMBH

  Duitsland