• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • beslag - metaal

Resultaten voor

Beslag - metaal - Import export

 1. ORMAK CNC METAL VE MAKINE SANAYI VE TICARET LTD. ŞTI

  Turkije

  Verified by Europages badge

  ORMAK werd in 1998 opgericht als besloten vennootschap en is een van de eerste ondernemingen in Turkije die begon met het gebruik van CNC-machines in de maakindustrie. Met onze 23-jarige ervaring in de productie van CNC gedraaide en gefreesde onderdelen vervaardigen wij technische onderdelen en componenten van metaal en plastic. Onze prioriteit is vooral de kwaliteit en service en het aanbieden van competitieve prijzen aan onze klanten. Daarom bieden wij snelle oplossingen voor uw technische ontwerpen van metaal en plastic tegen competitieve prijzen. Wij handelen en houden ons aan het Kwaliteitsbeheersysteem (QMS) conform de ISO 9001: 2015 beste industriële praktijk, wettelijke en andere eisen. Wij heroverwegen regelmatig alle aspecten van het Kwaliteitssysteem ter bevordering van een constante verbeteringscultuur ten gunste van de klant en de onderneming. Onze diensten: -CNC draaien / frezen -CNC bewerking -CNC lasersnijden -Ontwerp -Bijslijpen -Warmtebehandeling -Oppervlaktebehandeling -Assemblage & Afwerking en veel meer, zoals te zien is op onze website! Wij zijn onze klanten van dienst in de branches van automobielindustrie, landbouwmachines, luchtvaart, scheepsbouw en meer. Vandaag zijn wij blij u te mogen aankondigen dat ons het Certificaat als één van de Top 1000 Metaal Exporteurs in Istanboel is uitgereikt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Website Open In New icon
 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  China

  Verified by Europages badge

  JIT Homes is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van accessoires voor gehard glas inclusief patch fittings, glazen deurrails, glazen klemsystemen, vloerveren, deurkrukken, douchescharnieren, glazen klemmen, knoppen, handdoekstangen, draagstangen, douchewand pakkingen, insteekeinden, douche stabilisatoren, glazen profielen, draaielementen, sloten, deurscharnieren, bevestigingen voor schuifdeuren, accessoires voor klapdeuren, spinfittingen, enz.

  Website Open In New icon
 3. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by Europages badge
 4. ANGLO STAINLESS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by Europages badge
 5. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Op zoek naar een OEM-producent? Of heeft u een leverancier van betere kwaliteit nodig? Via ons vindt u een oplossing! Grimm Industries Pte Ltd werkt sinds 1995 nauw samen met onze fabrieken in China.We richten ons op producten op maat met betaalbare toolingkosten.We leggen de nadruk op goede communicatie en zorgen ervoor dat alle vereisten goed begrepen zijn vóór de productie.Wij leveren onze producten in Europa, Scandinavië, Australië, Zuidoost-Azië en Amerika.Onze hardware wordt gebruikt in de automobiel-, bouw-, scheepvaart- en raffinaderijenindustrie.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. TORNERIE AUTOMATICHE GABRIELI SRL

  Italië

  Tornerie Automatiche Gabrieli SRL. produceert een uitgebreid assortiment aan op maat gedraaide kleine elementen die zijn gemaakt van verschillende metalen, zoals messing, staal, aluminium en aluminiumlegeringen, maar ook brons en koper. Bedrijf gespecialiseerd in draaibewerkingen met een diameter van 6 mm tot 75 mm. Het bedrijf is werkzaam binnen diverse productiesectoren, waaronder water, verwarming en sanitair, automotive, verbindingsstukken, water, gas, elektrische en pneumatische componenten.

 2. DORMAKABA BELGIUM

  België

  dormakaba - uw vertrouwde partner voor slimme en veilige toegangsoplossingen dormakaba biedt een omvattend portfolio aan van producten, oplossingen en services voor een veilige, comfortabele en betrouwbare toegang tot gebouwen en ruimtes. Het productenportfolio bestaat uit innovatieve en betrouwbare toegangs- en beveiligingsoplossingen waaronder sluitsystemen en toegangscontrole, veiligheidstechniek en vluchtwegbeveiliging, automatische deuren en beslag voor glazen deuren en wanden. Waar u ook bent, als u innovatieve, betrouwbare toegangs- en beveiligingsoplossingen nodig hebt, staan wij voor u klaar met ons kwaliteitsvolle aanbod: in hotels, winkels, sportfaciliteiten, luchthavens, ziekenhuizen, thuis of op kantoor. Over de hele wereld. dormakaba ondersteunt iedere belanghebbende tijdens de verschillende fasen van een bouwproject: bij het ontwerp, tijdens de bouw, maar ook wanneer het gebouw in gebruik genomen is. Kwaliteit, innovatie, toegangscomfort en duurzaamheid staan hierbij steeds centraal.

 3. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Italië

  Gasket Italy is het resultaat van een 40-jarige traditie in de sector van industriële pakkingen, een bedrijf dat de uitdagingen van een voortdurend veranderende internationale omgeving niet uit de weg gaat. We bieden eenvoudigweg de beste kwaliteit op maat voor onze klanten. De knowhow die we in vele jaren hebben opgedaan, stelt ons in staat om producten van hoge precisie te maken, dankzij continu onderzoek en voortdurende ontwikkeling om de kwaliteit verder te verbeteren. Onze uitgebreide catalogus bevat uitsluitend producten van gecertificeerde kwaliteit, die gegarandeerd in Italië zijn gemaakt met grondstoffen en halffabrikaten van Europese oorsprong. We maken een grote variatie aan spiraalvormige industriële pakkingen, metalplastics, ringvormige pakkingen en andere soorten pakkingen (asbestvrij, grafiet, kurk, rubber, PTFE).

 4. HIRA_PARTS

  Turkije

  HİRA-PARTS VOOR UW MECHANISCHE UITBESTEDING HİRA-PARTS is een gerenommeerde toeleverancier waar u terecht kunt voor uitbesteding op het gebied van Engineering, Machinebouw, Constructiewerk, Plaatverwerking en Verspaning van metaal componenten in kleine en grote series. PRODUCTIE IN TURKİJE - LAGE KOSTEN, HOGE KWALITEIT De gehele productie van uw uitbesteding vindt plaats in de productiefaciliteit te BURSA - TURKİJE. Reden voor deze locatie heeft alles te maken met de voordelen op het gebied van lage loonkosten welke uiteraard effect hebben op de prijsvorming. HİRA-PARTS voert de productie van uw onderdelen uit met een modern machinepark welke u ook zeker in Nederland kunt aantreffen. CNC GESTUURDE MACHINES VOOR DRAAI EN FREESWERK Het verspanen gebeurd hoofdzakelijk op CNC gestuurde machines die in een afzonderlijke ruimte staan opgesteld. Door de flexibiliteit zijn wij in staat uw uitbesteding van draai en frees werk met korte doorlooptijden te kunnen bewerkstelligen. Uw bestellingen kunnen wij desgewenst in deel leveringen leveren om de doorlooptijd voor u als klant te bespoedigen. De uitbesteding draai en frees werk kan dus afgestemd worden op uw wensen. ASSEMBLAGEOm onze toegevoegde waarde als toeleverancier te vergroten, kunnen wij ook de assemblage van halffabrikaten voor u uitvoeren. Door ons bewerkte of door u aangeleverde onderdelen van metaal of kunststof, kunnen vervolgens worden samengebouwd met andere componenten.

 5. DECEUNINCK-DEFORCE

  België

  Deceuninck-Deforce is gespecialiseerd in meubelbeslag, sierbeslag, alu profielen, en machines en gereedschappen.

 1. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Tsjechische Rep.

 2. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 3. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Duitsland

 4. JAKOV A-Z, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

 5. NEXA S.P.A.

  Italië

 6. KD-BESCHLÄGE

  Duitsland

 7. VITO RIMOLDI SPA

  Italië

 8. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugal

 9. AXOR INDUSTRY

  Oekraïne

 10. ACIERIES DE BONPERTUIS

  Frankrijk

 1. FITING SZR

  Servië

 2. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrijk

 3. LOCUS CO.,LTD.

  Zuid Korea

 4. AL FEEL TRADING LLC

  Verenigde Arabische Emiraten

 5. ANUBA AG

  Zwitserland

 6. REPLICATA GBR

  Duitsland

 7. FONSEGRIVE GMBH

  Zwitserland

 8. ANUBA AG

  Duitsland

 9. HELMUT GOLL AG

  Zwitserland

 10. OTTO ROLLER

  Duitsland