• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • beslag - metaal

Resultaten voor

Beslag - metaal - Import export

 1. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  China

  Verified by europages badge

  JIT Homes is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van accessoires voor gehard glas inclusief patch fittings, glazen deurrails, glazen klemsystemen, vloerveren, deurkrukken, douchescharnieren, glazen klemmen, knoppen, handdoekstangen, draagstangen, douchewand pakkingen, insteekeinden, douche stabilisatoren, glazen profielen, draaielementen, sloten, deurscharnieren, bevestigingen voor schuifdeuren, accessoires voor klapdeuren, spinfittingen, enz.

 2. ANGLO STAINLESS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ANGLO STAINLESS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, koppelingen voor lage druk, hogedrukverbindingen, metalen verbindingen, Flenzen van roestvrij staal, artikelen voor rvs bevestigingen, fittings voor buizen, edelstalen buisbochten, en Vormstukken voor persbuizen. Het is gevestigd in Dewsbury, Verenigd Koninkrijk.

 3. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is gevestigd in Ternberg, Oostenrijk.

 4. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Op zoek naar een OEM-producent? Of heeft u een leverancier van betere kwaliteit nodig? Via ons vindt u een oplossing! Grimm Industries Pte Ltd werkt sinds 1995 nauw samen met onze fabrieken in China.We richten ons op producten op maat met betaalbare toolingkosten.We leggen de nadruk op goede communicatie en zorgen ervoor dat alle vereisten goed begrepen zijn vóór de productie.Wij leveren onze producten in Europa, Scandinavië, Australië, Zuidoost-Azië en Amerika.Onze hardware wordt gebruikt in de automobiel-, bouw-, scheepvaart- en raffinaderijenindustrie.

  Alle producten voor "beslag - metaal"
 5. DORMAKABA BELGIUM

  België

  dormakaba - uw vertrouwde partner voor slimme en veilige toegangsoplossingen dormakaba biedt een omvattend portfolio aan van producten, oplossingen en services voor een veilige, comfortabele en betrouwbare toegang tot gebouwen en ruimtes. Het productenportfolio bestaat uit innovatieve en betrouwbare toegangs- en beveiligingsoplossingen waaronder sluitsystemen en toegangscontrole, veiligheidstechniek en vluchtwegbeveiliging, automatische deuren en beslag voor glazen deuren en wanden. Waar u ook bent, als u innovatieve, betrouwbare toegangs- en beveiligingsoplossingen nodig hebt, staan wij voor u klaar met ons kwaliteitsvolle aanbod: in hotels, winkels, sportfaciliteiten, luchthavens, ziekenhuizen, thuis of op kantoor. Over de hele wereld. dormakaba ondersteunt iedere belanghebbende tijdens de verschillende fasen van een bouwproject: bij het ontwerp, tijdens de bouw, maar ook wanneer het gebouw in gebruik genomen is. Kwaliteit, innovatie, toegangscomfort en duurzaamheid staan hierbij steeds centraal.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HIRA_PARTS

  Turkije

  HİRA-PARTS VOOR UW MECHANISCHE UITBESTEDING HİRA-PARTS is een gerenommeerde toeleverancier waar u terecht kunt voor uitbesteding op het gebied van Engineering, Machinebouw, Constructiewerk, Plaatverwerking en Verspaning van metaal componenten in kleine en grote series. PRODUCTIE IN TURKİJE - LAGE KOSTEN, HOGE KWALITEIT De gehele productie van uw uitbesteding vindt plaats in de productiefaciliteit te BURSA - TURKİJE. Reden voor deze locatie heeft alles te maken met de voordelen op het gebied van lage loonkosten welke uiteraard effect hebben op de prijsvorming. HİRA-PARTS voert de productie van uw onderdelen uit met een modern machinepark welke u ook zeker in Nederland kunt aantreffen. CNC GESTUURDE MACHINES VOOR DRAAI EN FREESWERK Het verspanen gebeurd hoofdzakelijk op CNC gestuurde machines die in een afzonderlijke ruimte staan opgesteld. Door de flexibiliteit zijn wij in staat uw uitbesteding van draai en frees werk met korte doorlooptijden te kunnen bewerkstelligen. Uw bestellingen kunnen wij desgewenst in deel leveringen leveren om de doorlooptijd voor u als klant te bespoedigen. De uitbesteding draai en frees werk kan dus afgestemd worden op uw wensen. ASSEMBLAGEOm onze toegevoegde waarde als toeleverancier te vergroten, kunnen wij ook de assemblage van halffabrikaten voor u uitvoeren. Door ons bewerkte of door u aangeleverde onderdelen van metaal of kunststof, kunnen vervolgens worden samengebouwd met andere componenten.

 2. DECEUNINCK-DEFORCE

  België

  Deceuninck-Deforce is gespecialiseerd in meubelbeslag, sierbeslag, alu profielen, en machines en gereedschappen.

 3. ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING

  Turkije

  Het bedrijf ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Gereedschapsmachines voor het bewerken van metalen - onderdelen en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beslag - metaal, buizen van messing, technisch advies voor mechanische engineering, beheer van beginnende bedrijven, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Bursa, Turkije.

 4. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

  Het bedrijf WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Onderdelen voor dieselmotoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beslag - metaal, Handgereedschap - zonder motor, Transmissie, mechanisch - onderdelen, smeden, Beslag - metaal, Handgereedschap - zonder motor, en Transmissie, mechanisch - onderdelen. Het is gevestigd in Taichung, Taiwan R.O.C..

 5. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Duitsland

  Het bedrijf HANS-PETER HUMMEL E. K., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is gevestigd in Legau, Duitsland.

 1. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Meubelbeslag, Koperwerk en metaalbeslag voor meubels, Meubelbeslag, en Koperwerk en metaalbeslag voor meubels. Het is gevestigd in Přeštice, Tsjechische Rep..

 2. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrijk

  Het bedrijf SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Verhuur van industriële installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, Beslag - metaal, ringen, Flenzen - sanitair, afdichtingen, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Grand Couronne, Frankrijk.

 1. VITO RIMOLDI SPA

  Italië

  Het bedrijf VITO RIMOLDI SPA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren platte dichtingen, en industriele afdichtingen. Het is gevestigd in Legnano, Italië.

 2. FITING SZR

  Servië

  Het bedrijf FITING SZR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren iso-verbindingen, spuitgietwerk messing, Fittings - non-ferro, en kleppen van messing. Het is gevestigd in Novi Sad, Servië.

 3. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugal

  Het bedrijf JOAQUIM MACHADO LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires badkamer, roestvrijstalen componenten voor keukens, waterleidinghulpstukken, en glansbranden met kogeltjes. Het is gevestigd in Braga, Portugal.

 4. AL FEEL TRADING LLC

  Verenigde Arabische Emiraten

  Het bedrijf AL FEEL TRADING LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Leidingfittings - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Beslag - metaal, hydraulische slangen, Beslag - metaal, Verbindingsstukken om te felsen, en Vormstukken voor persbuizen. Het is gevestigd in Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten.

 5. KD-BESCHLÄGE

  Duitsland

  Het bedrijf KD-BESCHLÄGE, is een Distributeur, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren airconditioning, en Beugelgrepen. Het is gevestigd in Wuppertal, Duitsland.

 6. NEXA S.P.A.

  Italië

  Het bedrijf NEXA S.P.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Expansiekoppelingen - ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Expansievoegen - non-ferro, Beslag - metaal, Expansievoegen - non-ferro, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Zocco Di Erbusco, Italië.

 7. AXOR INDUSTRY

  Oekraïne

  Het bedrijf AXOR INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren raam- en deur scharnieren, accessoires voor pvc deur- en vensterframes, pvc vensters, en Bouwnijverheid - ijzerwaren. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 8. LOCUS CO.,LTD.

  Zuid Korea

  Het bedrijf LOCUS CO.,LTD., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is gevestigd in Busan, Zuid Korea.

 1. ACIERIES DE BONPERTUIS

  Frankrijk

  Het bedrijf ACIERIES DE BONPERTUIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is gevestigd in Apprieu, Frankrijk.

 2. SCHEULENBURG-DIREKT GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf SCHEULENBURG-DIREKT GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Beslag - metaal, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Rinteln, Duitsland.

 3. BRÄNDLE & SCHÖNDIENST

  Duitsland

  Het bedrijf BRÄNDLE & SCHÖNDIENST, is een Groothandelaar, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Beslag - metaal, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Gundelfingen, Duitsland.

 4. NET-HANDELSKONTOR

  Duitsland

  Het bedrijf NET-HANDELSKONTOR, is een Groothandelaar, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Beslag - metaal, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Sohland, Duitsland.

 5. SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Ertsen - ferro en non-ferro. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Beslag - metaal, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Baden-Baden, Duitsland.

 6. HORST SIEFERT GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HORST SIEFERT GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Beslag - metaal, IJzerwaren - industriële, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Beslag - metaal, en IJzerwaren - industriële. Het is gevestigd in Wunstorf, Duitsland.

 7. FA. KLAUS EBERHARD MECHANIK & DESIGNBESCHLÄGE

  Duitsland

  Het bedrijf FA. KLAUS EBERHARD MECHANIK & DESIGNBESCHLÄGE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Beslag - metaal, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Bad Feilnbach, Duitsland.

 8. HMT HEIM + MÖBEL TECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf HMT HEIM + MÖBEL TECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Beslag - metaal, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Eitorf, Duitsland.

 9. HABCO - HOLZ GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG

  Oostenrijk

  Het bedrijf HABCO - HOLZ GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG, is een Distributeur, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Beslag - metaal, IJzerwaren - industriële, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Beslag - metaal, en IJzerwaren - industriële. Het is gevestigd in Sattendorf, Oostenrijk.

 10. HÄFELE GMBH & CO KG

  Duitsland

  Het bedrijf HÄFELE GMBH & CO KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Handgereedschap - zonder motor. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, Beslag - metaal, Bouten en moeren, Loodgieterswerk - sanitair, Bouwbeslag, en Beslag - metaal. Het is gevestigd in Köln, Duitsland.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis