• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • beslag - metaal

Resultaten voor

Beslag - metaal - Import export

 1. GASKET TECHNOLOGY ITALY

  Italië

  Gasket Italy is de evolutie van een 40-jarige traditie in de sector industriële pakkingen, gecreëerd om de uitdagingen van een steeds veranderende internationale zakelijke realiteit aan te gaan. Wij bieden gewoon de beste kwaliteit op maat van de klant. Onze knowhow die we gedurende vele jaren van activiteit hebben opgedaan, stelt ons in staat om zeer nauwkeurige artikelen te creëren, het resultaat van continu onderzoek en ontwikkeling om hun kwaliteit steeds verder te verbeteren. Onze uitgebreide catalogus bevat alleen en uitsluitend gecertificeerde kwaliteitsproducten, met een garantie van volledig Italiaanse productie en met de Europese oorsprong van alle grondstoffen en halffabrikaten. Een grote productie van spiraalvormige industriële pakkingen, metaalkunststoffen, ringverbindingspakkingen, metalen en gestanste pakkingen (asbest, grafiet, kurk, rubber, PTFE-vrij) in verpakkingen.

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  China

  JIT Homes is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en de verkoop van accessoires voor gehard glas inclusief patch fittings, glazen deurrails, glazen klemsystemen, vloerveren, deurkrukken, douchescharnieren, glazen klemmen, knoppen, handdoekstangen, draagstangen, douchewand pakkingen, insteekeinden, douche stabilisatoren, glazen profielen, draaielementen, sloten, deurscharnieren, bevestigingen voor schuifdeuren, accessoires voor klapdeuren, spinfittingen, enz.

 3. MOVINGROUP S.R.L.

  Italië

  Movingroup ontwikkelt en verkoopt kunststof afdichtingen en op maat gemaakte industriële componenten. Het bedrijf beschikt over een team van gekwalificeerde mensen met meer dan 30 jaar ervaring en technische expertise, opgedaan in de afdichtings- en kunststofverwerkingssector. Movingroup ondersteunt grote bedrijven in de scheepsbouwindustrie, de MKB van hydraulische componenten, fabrikanten van grondverzetmachines, bouwers van industriële installaties en vele anderen. ISO 9001, traceerbaarheid van elke zending.

 4. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is gevestigd in Ternberg, Oostenrijk.

 5. ANGLO STAINLESS LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf ANGLO STAINLESS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Beslag - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Flenzen - sanitair, koppelingen voor lage druk, hogedrukverbindingen, metalen verbindingen, Flenzen van roestvrij staal, artikelen voor rvs bevestigingen, fittings voor buizen, edelstalen buisbochten, en Vormstukken voor persbuizen. Het is gevestigd in Dewsbury, Verenigd Koninkrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GRIMM INDUSTRIES PTE LTD

  Singapore

  Op zoek naar een OEM-producent? Of heeft u een leverancier van betere kwaliteit nodig? Via ons vindt u een oplossing! Grimm Industries Pte Ltd werkt sinds 1995 nauw samen met onze fabrieken in China.We richten ons op producten op maat met betaalbare toolingkosten.We leggen de nadruk op goede communicatie en zorgen ervoor dat alle vereisten goed begrepen zijn vóór de productie.Wij leveren onze producten in Europa, Scandinavië, Australië, Zuidoost-Azië en Amerika.Onze hardware wordt gebruikt in de automobiel-, bouw-, scheepvaart- en raffinaderijenindustrie.

  Alle producten voor "beslag - metaal"

 2. DORMAKABA BELGIUM

  België

  dormakaba - uw vertrouwde partner voor slimme en veilige toegangsoplossingen dormakaba biedt een omvattend portfolio aan van producten, oplossingen en services voor een veilige, comfortabele en betrouwbare toegang tot gebouwen en ruimtes. Het productenportfolio bestaat uit innovatieve en betrouwbare toegangs- en beveiligingsoplossingen waaronder sluitsystemen en toegangscontrole, veiligheidstechniek en vluchtwegbeveiliging, automatische deuren en beslag voor glazen deuren en wanden. Waar u ook bent, als u innovatieve, betrouwbare toegangs- en beveiligingsoplossingen nodig hebt, staan wij voor u klaar met ons kwaliteitsvolle aanbod: in hotels, winkels, sportfaciliteiten, luchthavens, ziekenhuizen, thuis of op kantoor. Over de hele wereld. dormakaba ondersteunt iedere belanghebbende tijdens de verschillende fasen van een bouwproject: bij het ontwerp, tijdens de bouw, maar ook wanneer het gebouw in gebruik genomen is. Kwaliteit, innovatie, toegangscomfort en duurzaamheid staan hierbij steeds centraal.

 3. HIRA_PARTS

  Turkije

  HİRA-PARTS VOOR UW MECHANISCHE UITBESTEDING HİRA-PARTS is een gerenommeerde toeleverancier waar u terecht kunt voor uitbesteding op het gebied van Engineering, Machinebouw, Constructiewerk, Plaatverwerking en Verspaning van metaal componenten in kleine en grote series. PRODUCTIE IN TURKİJE - LAGE KOSTEN, HOGE KWALITEIT De gehele productie van uw uitbesteding vindt plaats in de productiefaciliteit te BURSA - TURKİJE. Reden voor deze locatie heeft alles te maken met de voordelen op het gebied van lage loonkosten welke uiteraard effect hebben op de prijsvorming. HİRA-PARTS voert de productie van uw onderdelen uit met een modern machinepark welke u ook zeker in Nederland kunt aantreffen. CNC GESTUURDE MACHINES VOOR DRAAI EN FREESWERK Het verspanen gebeurd hoofdzakelijk op CNC gestuurde machines die in een afzonderlijke ruimte staan opgesteld. Door de flexibiliteit zijn wij in staat uw uitbesteding van draai en frees werk met korte doorlooptijden te kunnen bewerkstelligen. Uw bestellingen kunnen wij desgewenst in deel leveringen leveren om de doorlooptijd voor u als klant te bespoedigen. De uitbesteding draai en frees werk kan dus afgestemd worden op uw wensen. ASSEMBLAGEOm onze toegevoegde waarde als toeleverancier te vergroten, kunnen wij ook de assemblage van halffabrikaten voor u uitvoeren. Door ons bewerkte of door u aangeleverde onderdelen van metaal of kunststof, kunnen vervolgens worden samengebouwd met andere componenten.

 4. DECEUNINCK-DEFORCE

  België

  Deceuninck-Deforce is gespecialiseerd in meubelbeslag, sierbeslag, alu profielen, en machines en gereedschappen.

 5. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Duitsland

 1. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Tsjechische Rep.

 2. WIDEN INTERNATIONAL CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 1. OZBIRLIK MAKINA, CONSULTATION, MANUFACTURING

  Turkije

 2. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugal

 3. KD-BESCHLÄGE

  Duitsland

 4. NEXA S.P.A.

  Italië

 5. FITING SZR

  Servië

 6. AL FEEL TRADING LLC

  Verenigde Arabische Emiraten

 7. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrijk

 8. AXOR INDUSTRY

  Oekraïne

 1. LOCUS CO.,LTD.

  Zuid Korea

 2. ARCHERDALE

  Verenigd Koninkrijk

 3. UNIVERSAL OTOMAT

  Turkije

 4. ZISTA GROUP

  Verenigde Arabische Emiraten

 5. SAATENBERG HANDELS & CONSULTING GMBH

  Duitsland

 6. METALLI STAMPATI CAVALETTO SRL

  Italië

 7. KINI BESCHLÄGE GMBH

  Duitsland

 8. GLW ENGINEERING CONSTRUCTION LTD

  Verenigd Koninkrijk

 9. GILLSON ENTERPRISE CO., LTD

  Taiwan R.O.C.

 10. YOUNGAINT GROUP LTD

  China

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis