• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • besproeiing en irrigatie - diensten

Resultaten voor

Besproeiing en irrigatie - diensten - Import export

 1. MAHER ELECTRÓNICA APLICADA, S.L.U.

  Spanje

  Het bedrijf Maher Electrónica heeft meer dan 15 jaar ervaring in de fabricage van programmaregelaars voor fertigatie met controle van de pH en CE, irrigatieprogrammaregelaars, gewone bemesting en fan controllers. Wij vervaardigen voorzieningen voor het besparen van water en mankracht he goerganiseerd en uitgebalanceerd aanvoeren van voedingselementen, het controleren van omgevingsfactoren, kortom voor het rentabiliseren van oogsten.

 2. RICOTREBOL

  Spanje

  Snoeien van bomen, verkoop van aarde en meststoffen, verkoop en installeren van kunstgras, installatie van hekken en omheiningen en aanleg van tuinen, installatie en reparatie van sproeisystemen, onderhoud van tuinen en openbare groenzones.

 3. AQUAGRI

  Portugal

  Het bedrijf AQUAGRI, is een Dienstverlener, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is gevestigd in Oeiras, Portugal.

 4. IRRIFILTERS

  Spanje

  Het bedrijf IRRIFILTERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Besproeiing en irrigatie - diensten, accessoires voor irrigatiesystemen, en ontwerp besproeiingsinstallaties. Het is gevestigd in Alfaro (la Rioja), Spanje.

 5. GIVAL FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf GIVAL FRANCE, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is gevestigd in BOUC BEL AIR, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. OTECH SAS

  Frankrijk

  Het bedrijf OTECH SAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Besproeiing en irrigatie - diensten, oprolsysteem voor irrigatieleidingen, en leuningen. Het is gevestigd in Puyoo, Frankrijk.

 2. L'ARC EN CIEL

  Frankrijk

  Het bedrijf L'ARC EN CIEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouw en bosbouw - machines en accessoires. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Besproeiing en irrigatie - diensten, automatische irrigatie, automatische sproeiers, en spanningsmeters. Het is gevestigd in Arudy, Frankrijk.

 3. SAS ACN-CHEMICALS

  Frankrijk

  Het bedrijf SAS ACN-CHEMICALS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is gevestigd in Paris, Frankrijk.

 4. ENERFORE

  Spanje

  Het bedrijf ENERFORE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, advies zonne-energie, Landbouwmachines, technisch advies, en werk met bosbouwmachines. Het is gevestigd in Almeria, Spanje.

 5. OTECH 40

  Frankrijk

  Het bedrijf OTECH 40, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Besproeiing en irrigatie - diensten, oprolsysteem voor irrigatieleidingen, loopwagens voor irrigatie, en automatische irrigatie. Het is gevestigd in Mont De Marsan, Frankrijk.

 1. RIEGOS DEL DUERO SA

  Spanje

  Het bedrijf RIEGOS DEL DUERO SA, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Installaties voor besproeiing, aanleg van irrigatiesystemen, automatismen voor besproeiingsinstallaties, Besproeiing en irrigatie - diensten, en Installaties voor besproeiing. Het is gevestigd in Olmedo-Valladolid, Spanje.

 2. MOTOTECHA, UAB

  Litouwen

  Het bedrijf MOTOTECHA, UAB, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwmachines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Melkmachines en materialen, Landbouw - installaties en apparatuur, Besproeiing en irrigatie - diensten, Melkmachines en materialen, en Landbouw - installaties en apparatuur. Het is gevestigd in BERCIUNU K., PANEVEZIO R., Litouwen.

 1. PAKEL

  Turkije

  Het bedrijf PAKEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren besproeiing van tuinen, en kazen uit koeiemelk. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. PLASTIC-PUGLIA

  Italië

  Het bedrijf PLASTIC-PUGLIA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Buizen en slangen van polyethyleen. Het is gevestigd in Monopoli, Italië.

 3. GRUPO CHAMARTIN

  Spanje

  Het bedrijf GRUPO CHAMARTIN, is een Dienstverlener, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is gevestigd in Ciempozuelos, Spanje.

 4. TRAXCO S.A.

  Spanje

  Het bedrijf TRAXCO S.A., en actief in de sector Installaties voor besproeiing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Besproeiing en irrigatie - installaties, Besproeiing en irrigatie - diensten, en Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Zaragoza, Spanje.

 5. AQUA'TEC

  Frankrijk

  Het bedrijf AQUA'TEC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren hydrokleppen, en doseerpompen. Het is gevestigd in Vonnas, Frankrijk.

 6. COMERCIAL DE RIEGOS

  Spanje

  Het bedrijf COMERCIAL DE RIEGOS, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren tuinsproeiers, hydraulische pijpverbindingen, en filters. Het is gevestigd in Agramunt, Spanje.

 7. CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA

  Italië

  Het bedrijf CONSORZIO DI BONIFICA DELLA NURRA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondsanering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Gezondheidscontrole, Besproeiing en irrigatie - diensten, en Gezondheidscontrole. Het is gevestigd in Sassari, Italië.

 8. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA

  Italië

  Het bedrijf CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA CAPITANATA, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Gezondheidscontrole, en Gezondheidscontrole. Het is gevestigd in Monteverde, Italië.

 1. ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA

  Italië

  Het bedrijf ASSOCIAZIONE D'IRRIGAZIONE OVEST SESIA, en actief in de sector Grondsanering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Gezondheidscontrole, Besproeiing en irrigatie - diensten, en Gezondheidscontrole. Het is gevestigd in Vercelli, Italië.

 2. ECOEDILMONT S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf ECOEDILMONT S.R.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Grondsanering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Gezondheidscontrole, Besproeiing en irrigatie - diensten, en Gezondheidscontrole. Het is gevestigd in San Dorligo Della Valle-Dolina, Italië.

 3. CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO

  Italië

  Het bedrijf CONSORZIO BONIFICA PADULE FUCECCHIO, en actief in de sector Grondsanering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Gezondheidscontrole, Besproeiing en irrigatie - diensten, en Gezondheidscontrole. Het is gevestigd in Ponte Buggianese, Italië.

 4. CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA

  Italië

  Het bedrijf CONSORZIO PER LA BONIFICA DELLA VAL DI CHIANA ROMANA E VAL DI PAGLIA, en actief in de sector Grondsanering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Gezondheidscontrole, Besproeiing en irrigatie - diensten, en Gezondheidscontrole. Het is gevestigd in Chiusi, Italië.

 5. DEEPDROP

  Spanje

  Het bedrijf DEEPDROP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is gevestigd in Málaga, Spanje.

 6. KREBS UND PARTNER NATURDUNG U. ABPRODUKTEVERW. MBH

  Duitsland

  Het bedrijf KREBS UND PARTNER NATURDUNG U. ABPRODUKTEVERW. MBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is gevestigd in Stüdenitz-schönermark, Duitsland.

 7. CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI

  Italië

  Het bedrijf CONSORZIO DI BONIFICA DUGALI, en actief in de sector Grondsanering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Gezondheidscontrole, Besproeiing en irrigatie - diensten, en Gezondheidscontrole. Het is gevestigd in Cremona, Italië.

 8. STDRUPPEL

  Nederland

  Het bedrijf STDRUPPEL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - diensten. Het is tevens aanwezig in de sectoren druppelirrigatie. Het is gevestigd in Dordrecht, Nederland.

 9. CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA

  Italië

  Het bedrijf CONSORZIO DI BONIFICA PIANURA DI FERRARA, en actief in de sector Grondsanering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Gezondheidscontrole, Besproeiing en irrigatie - diensten, en Gezondheidscontrole. Het is gevestigd in Ferrara, Italië.

 10. CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO

  Italië

  Het bedrijf CONSORZIO COMUNI BACINO IMBRIFERO MONTANO DEL TICINO, en actief in de sector Grondsanering. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiing en irrigatie - diensten, Gezondheidscontrole, Besproeiing en irrigatie - diensten, en Gezondheidscontrole. Het is gevestigd in Varese, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis