• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • besproeiing en irrigatie - installaties

Resultaten voor

Besproeiing en irrigatie - installaties - Import export

 1. RAESA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Irrigatie door besprenkeling. Profielen van aluminium. Irrigatie: installatie en materialen. Irrigatie. Geëxtrudeerd aluminium. Pijpen en leidingen van aluminium.

  Website Open In New icon
 2. RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 3. KRAMP GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. AKE ZENTRI-JET GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS

  België

  AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS BVBA is gespecialiseerd in de bouw van openbare fonteinen enerzijds en in beregeningstechniek anderzijds. De kennis die doorheen de jaren werd opgebouwd in beide domeinen komt dus zowel aan openbare besturen, bedrijven als aan particulieren ten goede; zowel voor grotere als voor eenvoudige projecten. Bovendien zorgt AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS ervoor dat alle producten die worden aangeboden, een hoge kwaliteit hebben om een langdurige goede werking van de installatie te garanderen: Fontein- en vijvermateriaal van OASE. Vijverbeluchters van OASE en OTTERBINE. Beregeningsmateriaal van RAINBIRD en HUNTER. Pompen van ESPA en EBARA. De installatie en het onderhoud van al deze producten gebeuren desgewenst door ervaren, vakbekwame medewerkers. Maar ook een doe-het-zelver kan rekenen op vakkundige ondersteuning, specifiek toegespitst op zijn of haar situatie.

 5. HYDOR

  België

  Hydor is groothandel en specialist voor beregeningsinstallaties en sproeisystemen: Tuinberegening, sproeisystemen en druppelbevloeiing voor parken en daktuinen, stadsbomen, etc... Irrigatie voor sportvelden (tennis, voetbal, hockey, ... ) Maneges en paardenpistes Tuin en landbouw Bloemtorens en hangingbaskets Industriële stofbestrijding Industriële geurbestrijding Ook pompen, fonteinen, vijverbeluchters, terraskoeling, mistsystemen, exclusieve tuinverlichting en feestverlichting behoren tot ons gamma.

 1. AQUA DEWULF

  België

  Wenst u een putboring of boorput Is uw pompinstallatie kapot? Wenst u regenwater te gebruiken? Bent u het zeulen met de tuinslang beu? Wilt u geen verdorde tuin na uw vakantie? Zakt het waterpeil van uw vijver? Zit er veel ijzer of kalk in uw grondwater? Wilt u een professioneel besproeid tennisplein? Wilt u een groen golfterrein? Wilt u een sfeervol verlichte tuin? Wenst u een warmtepomp voor het opwarmen van zwembadwater? Wilt u besparen op uw stadswaterfactuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 2. ARTS TUINEN

  België

  Ons familiaal bedrijf heeft zich inderloop der jaren zowel toegespitst op onderhoud als aanleg van tuinen in zijn brede spectrum. Wij voeren onze job steeds uit met een passie voor tuin, ontwerp en beplanting. Zo komt alles steeds tot zijn recht en zijn de klanten steeds tevreden. In de loop der jaren hebben wij een specialisatie opgenomen in het plaatsen van beregening en drainage in tuinen dit zowel in bestaand gazon (schadeloos) als bij nieuwaanleg.Voor ons zijn kwaliteit, service en prijs onze troeven. Onze referenties liggen hoofdzakelijk in de privé en omsluiten al een heel groot aantal adressen .De jonge team-geest geef ik dan ook door aan mijn twee werkkrachten zodat de klant zich thuis voelt bij ons team en er alle nodige inlichtingen kan raadplegen. Om een vlotte evolutie van de werken te garanderen hebben wij steeds geïnvesteerd in de uitbouw van ons machinepark om te komen tot op het punt waar we nu staan. Om grotere projecten binnen een redelijke termijn te kunnen opleveren doen wij steeds beroep op dezelfde bekwame vakmensen zodat we er van overtuigd zijn dat de werken goed en tijdig geleverd worden.

 3. ERKHO

  Nederland

  Erkho BV is de specialist in waterverneveling, wij ontwerpen, installeren en onderhouden hogedruk vernevelsystemen. Onze systemen worden gebruikt voor bevochtigen, stofbestrijding, geurbestrijding en speciale effecten. Onze systemen worden voor elke situatie in samenspraak ontworpen en geinstalleerd. Wij houden daarbij rekening dat mensen, dieren, machines en processen geen hinder van de nevel ondervinden. Onze systemen worden inclusief filters geleverd voor onder andere legionella bestrijding. Ook voor tijdelijke projecten hebben wij diverse producten en oplossingen tijdelijk beschikbaar. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met ons en wij zullen samen de perfecte oplossing ontwerpen.

 4. BOMBAS PERAL C.B.

  Spanje

  Brede keuze van diensten voor uw irrigatieprojecten. Wij verzorgen de verkoop, de installatie, het onderhoud en de reparatie van: horizontale, verticale onderwaterpompen. Generatorgroepen. Irigatiespillen. Haspels voor irrigatie. Ingegraven leidingen. Meting voor bodemonderzoek. Onderwatermotors. Ingegraven leidingen.

 5. BOUTE STEPHAN

  België

  Tuinen en techniek, tuinarchitectuur, tuinberegening, tuinarchitect, tuinaanleg.

 6. GREENERY CREATIONS

  België

  Beregening, irrigatie, aanleg en onderhoud ! TUIN - DAKTUIN - TERRAS - MOESTUIN voor privé, industrie en sportinfrastructuren.

 7. RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER

  Oostenrijk

 8. WESSO AG

  Duitsland

 9. DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS

  Turkije

 10. UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. ABM ACESSÓRIOS DE REGA

  Portugal

 2. POLIGON-AVTO, LLC

  Oekraïne

 3. IRRIGATION VALDUCCI

  Italië

 4. NRB, SOLUÇÕES EM IRRIGAÇÃO

  Portugal

 5. ONURPLAS

  Turkije

 6. IRRILAND S.R.L.

  Italië

 7. IRRIFILTERS

  Spanje

 8. DALLAI ERNESTO S.R.L.

  Italië

 9. FIRAT PLASTIK KAUCUK SAN. VE TIC. A.S.

  Turkije

 10. PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ADVISER

  Polen

Filters

Resultaten voor

Besproeiing en irrigatie - installaties - Import export

Aantal resultaten

845 bedrijven