• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • besproeiing en irrigatie - installaties

Resultaten voor

Besproeiing en irrigatie - installaties - Import export

 1. RAESA

  Spanje

  Irrigatie door besprenkeling. Profielen van aluminium. Irrigatie: installatie en materialen. Irrigatie. Geëxtrudeerd aluminium. Pijpen en leidingen van aluminium.

 2. RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG

  Duitsland

  Het bedrijf RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Deutsch Evern, Duitsland.

 3. GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM

  Duitsland

  Het bedrijf GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Brietlingen, Duitsland.

 4. PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 5. FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Burgdorf, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RM IRRIGATION EQUIPMENT

  Italië

  Het bedrijf RM IRRIGATION EQUIPMENT, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, irrigatiesystemen, landbouwtractoren, Landbouwmachines, tuintrekkers, accessoires voor irrigatiesystemen, landbouwmachines, ontwerp besproeiingsinstallaties, en aanleg van irrigatiesystemen. Het is gevestigd in Sissa Trecasali, Italië.

 2. DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER

  Duitsland

  Het bedrijf DIE REGENMACHER WILDHIRT & ROTHMAYER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Eppertshausen, Duitsland.

 3. AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS

  België

  AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS BVBA is gespecialiseerd in de bouw van openbare fonteinen enerzijds en in beregeningstechniek anderzijds. De kennis die doorheen de jaren werd opgebouwd in beide domeinen komt dus zowel aan openbare besturen, bedrijven als aan particulieren ten goede; zowel voor grotere als voor eenvoudige projecten. Bovendien zorgt AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS ervoor dat alle producten die worden aangeboden, een hoge kwaliteit hebben om een langdurige goede werking van de installatie te garanderen: Fontein- en vijvermateriaal van OASE. Vijverbeluchters van OASE en OTTERBINE. Beregeningsmateriaal van RAINBIRD en HUNTER. Pompen van ESPA en EBARA. De installatie en het onderhoud van al deze producten gebeuren desgewenst door ervaren, vakbekwame medewerkers. Maar ook een doe-het-zelver kan rekenen op vakkundige ondersteuning, specifiek toegespitst op zijn of haar situatie.

 4. AQUA DEWULF

  België

  Wenst u een putboring of boorput Is uw pompinstallatie kapot? Wenst u regenwater te gebruiken? Bent u het zeulen met de tuinslang beu? Wilt u geen verdorde tuin na uw vakantie? Zakt het waterpeil van uw vijver? Zit er veel ijzer of kalk in uw grondwater? Wilt u een professioneel besproeid tennisplein? Wilt u een groen golfterrein? Wilt u een sfeervol verlichte tuin? Wenst u een warmtepomp voor het opwarmen van zwembadwater? Wilt u besparen op uw stadswaterfactuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 5. HYDOR

  België

  Hydor is groothandel en specialist voor beregeningsinstallaties en sproeisystemen: Tuinberegening, sproeisystemen en druppelbevloeiing voor parken en daktuinen, stadsbomen, etc... Irrigatie voor sportvelden (tennis, voetbal, hockey, ... ) Maneges en paardenpistes Tuin en landbouw Bloemtorens en hangingbaskets Industriële stofbestrijding Industriële geurbestrijding Ook pompen, fonteinen, vijverbeluchters, terraskoeling, mistsystemen, exclusieve tuinverlichting en feestverlichting behoren tot ons gamma.

 1. BOMBAS PERAL C.B.

  Spanje

  Brede keuze van diensten voor uw irrigatieprojecten. Wij verzorgen de verkoop, de installatie, het onderhoud en de reparatie van: horizontale, verticale onderwaterpompen. Generatorgroepen. Irigatiespillen. Haspels voor irrigatie. Ingegraven leidingen. Meting voor bodemonderzoek. Onderwatermotors. Ingegraven leidingen.

 2. GREENERY CREATIONS

  België

  Beregening, irrigatie, aanleg en onderhoud ! TUIN - DAKTUIN - TERRAS - MOESTUIN voor privé, industrie en sportinfrastructuren.

 1. RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME

  Oostenrijk

 2. KRAMP GMBH

  Duitsland

 3. AKE ZENTRI-JET GMBH

  Duitsland

 4. DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS

  Turkije

 5. RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER

  Oostenrijk

 6. WESSO AG

  Duitsland

 7. POLIGON-AVTO, LLC

  Oekraïne

 8. UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

 1. ABM ACESSÓRIOS DE REGA

  Portugal

 2. IRRIGATION VALDUCCI

  Italië

 3. OTECH SAS

  Frankrijk

 4. DALLAI ERNESTO S.R.L.

  Italië

 5. PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE ADVISER

  Polen

 6. DEVALLE EAU ET FORCE

  Frankrijk

 7. NETAFIM FRANCE

  Frankrijk

 8. AUTOMAT INDUSTRIES PVT. LTD.

  India

 9. IRRIFILTERS

  Spanje

 10. OTECH 40

  Frankrijk

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Besproeiing en irrigatie - installaties - Import export

Aantal resultaten

819 Bedrijven