• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • besproeiing en irrigatie - installaties

Resultaten voor

Besproeiing en irrigatie - installaties - Import export

 1. RAESA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Irrigatie door besprenkeling. Profielen van aluminium. Irrigatie: installatie en materialen. Irrigatie. Geëxtrudeerd aluminium. Pijpen en leidingen van aluminium.

 2. RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RAINPRO VERTRIEBS-GMBH FÜR VERSENKBEREGNUNGSAUSRÜSTUNG, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Deutsch Evern, Duitsland.

 3. PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PUMPEN-VERTRIEB MAVEX GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Mannheim, Duitsland.

 4. GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GRAHM BEREGNUNGS -UND FOGTECHNIK INH. MARIO GRAHM, is een Dienstverlener, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Brietlingen, Duitsland.

 5. FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRIESECKE BEWÄSSERUNGSTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Burgdorf, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. RM IRRIGATION EQUIPMENT

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf RM IRRIGATION EQUIPMENT, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouwmachines, irrigatiesystemen, landbouwtractoren, Landbouwmachines, tuintrekkers, accessoires voor irrigatiesystemen, landbouwmachines, ontwerp besproeiingsinstallaties, en aanleg van irrigatiesystemen. Het is gevestigd in Sissa Trecasali, Italië.

 2. HYDOR

  België

  Hydor is groothandel en specialist voor beregeningsinstallaties en sproeisystemen: Tuinberegening, sproeisystemen en druppelbevloeiing voor parken en daktuinen, stadsbomen, etc... Irrigatie voor sportvelden (tennis, voetbal, hockey, ... ) Maneges en paardenpistes Tuin en landbouw Bloemtorens en hangingbaskets Industriële stofbestrijding Industriële geurbestrijding Ook pompen, fonteinen, vijverbeluchters, terraskoeling, mistsystemen, exclusieve tuinverlichting en feestverlichting behoren tot ons gamma.

 3. ARTS TUINEN

  België

  Ons familiaal bedrijf heeft zich inderloop der jaren zowel toegespitst op onderhoud als aanleg van tuinen in zijn brede spectrum. Wij voeren onze job steeds uit met een passie voor tuin, ontwerp en beplanting. Zo komt alles steeds tot zijn recht en zijn de klanten steeds tevreden. In de loop der jaren hebben wij een specialisatie opgenomen in het plaatsen van beregening en drainage in tuinen dit zowel in bestaand gazon (schadeloos) als bij nieuwaanleg.Voor ons zijn kwaliteit, service en prijs onze troeven. Onze referenties liggen hoofdzakelijk in de privé en omsluiten al een heel groot aantal adressen .De jonge team-geest geef ik dan ook door aan mijn twee werkkrachten zodat de klant zich thuis voelt bij ons team en er alle nodige inlichtingen kan raadplegen. Om een vlotte evolutie van de werken te garanderen hebben wij steeds geïnvesteerd in de uitbouw van ons machinepark om te komen tot op het punt waar we nu staan. Om grotere projecten binnen een redelijke termijn te kunnen opleveren doen wij steeds beroep op dezelfde bekwame vakmensen zodat we er van overtuigd zijn dat de werken goed en tijdig geleverd worden.

 4. AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS

  België

  AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS BVBA is gespecialiseerd in de bouw van openbare fonteinen enerzijds en in beregeningstechniek anderzijds. De kennis die doorheen de jaren werd opgebouwd in beide domeinen komt dus zowel aan openbare besturen, bedrijven als aan particulieren ten goede; zowel voor grotere als voor eenvoudige projecten. Bovendien zorgt AUTOMATIC SPRAYING SYSTEMS ervoor dat alle producten die worden aangeboden, een hoge kwaliteit hebben om een langdurige goede werking van de installatie te garanderen: Fontein- en vijvermateriaal van OASE. Vijverbeluchters van OASE en OTTERBINE. Beregeningsmateriaal van RAINBIRD en HUNTER. Pompen van ESPA en EBARA. De installatie en het onderhoud van al deze producten gebeuren desgewenst door ervaren, vakbekwame medewerkers. Maar ook een doe-het-zelver kan rekenen op vakkundige ondersteuning, specifiek toegespitst op zijn of haar situatie.

 5. AQUA DEWULF

  België

  Wenst u een putboring of boorput Is uw pompinstallatie kapot? Wenst u regenwater te gebruiken? Bent u het zeulen met de tuinslang beu? Wilt u geen verdorde tuin na uw vakantie? Zakt het waterpeil van uw vijver? Zit er veel ijzer of kalk in uw grondwater? Wilt u een professioneel besproeid tennisplein? Wilt u een groen golfterrein? Wilt u een sfeervol verlichte tuin? Wenst u een warmtepomp voor het opwarmen van zwembadwater? Wilt u besparen op uw stadswaterfactuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

 1. BOMBAS PERAL C.B.

  Spanje

  Brede keuze van diensten voor uw irrigatieprojecten. Wij verzorgen de verkoop, de installatie, het onderhoud en de reparatie van: horizontale, verticale onderwaterpompen. Generatorgroepen. Irigatiespillen. Haspels voor irrigatie. Ingegraven leidingen. Meting voor bodemonderzoek. Onderwatermotors. Ingegraven leidingen.

 2. GREENERY CREATIONS

  België

  Beregening, irrigatie, aanleg en onderhoud ! TUIN - DAKTUIN - TERRAS - MOESTUIN voor privé, industrie en sportinfrastructuren.

 1. BOUTE STEPHAN

  België

  Tuinen en techniek, tuinarchitectuur, tuinberegening, tuinarchitect, tuinaanleg.

 2. AKE ZENTRI-JET GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf AKE ZENTRI-JET GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Garrel, Duitsland.

 3. RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME

  Oostenrijk

  Het bedrijf RUDOLF SCHMIERL PUMPENSYSTEME, is een Dienstverlener, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Tattendorf, Oostenrijk.

 4. KRAMP GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KRAMP GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Strullendorf, Duitsland.

 5. DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf DRIPTIME IRRIGATION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren agrarische experts. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER

  Oostenrijk

  Het bedrijf RAINDROP - BEWÄSSERUNGSTECHNIK INH. JOHANN GEISLER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Blindenmarkt, Oostenrijk.

 7. POLIGON-AVTO, LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf POLIGON-AVTO, LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren sprinkler ırrigatie systeem, gegalvaniseerde frames, filtermachines, en automatische irrigatie. Het is gevestigd in Zaporizhzhia, Oekraïne.

 8. WESSO AG

  Duitsland

  Het bedrijf WESSO AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Altdorf, Duitsland.

 1. UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf UST UMWELT-SYSTEMTECHNIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Gera, Duitsland.

 2. ABM ACESSÓRIOS DE REGA

  Portugal

  Het bedrijf ABM ACESSÓRIOS DE REGA, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren kraan. Het is gevestigd in Pombal, Portugal.

 3. IRRIGATION VALDUCCI

  Italië

  Het bedrijf IRRIGATION VALDUCCI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor irrigatiesystemen. Het is gevestigd in Urbania, Italië.

 4. DEVALLE EAU ET FORCE

  Frankrijk

  Het bedrijf DEVALLE EAU ET FORCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Compressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Pompen, Besproeiing en irrigatie - installaties, stroomaggregaten, motorpompen, Pompen, en Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Nerac, Frankrijk.

 5. NETAFIM FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf NETAFIM FRANCE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor irrigatie, Installaties voor irrigatie, en broeikassen. Het is gevestigd in Gardanne, Frankrijk.

 6. DUCOURET SARL

  Frankrijk

  Het bedrijf DUCOURET SARL, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tractoren en aanhangers - landbouw, Tractoren en aanhangers - landbouw, en landbouwmachines. Het is gevestigd in Vouharte, Frankrijk.

 7. RIEGOS CARCHUNA COSTA

  Spanje

  Het bedrijf RIEGOS CARCHUNA COSTA, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor irrigatiesystemen, accessoires voor airconditioning, broeikassen, en kazen met vruchten. Het is gevestigd in Granada, Spanje.

 8. CDEAI

  Frankrijk

  Het bedrijf CDEAI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Windmolens, fotovoltaïsche centrales, Windmolens, en biomassa. Het is gevestigd in Varades, Frankrijk.

 9. IRRILAND S.R.L.

  Italië

  Het bedrijf IRRILAND S.R.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor besproeiing, Installaties voor irrigatie, Installaties voor besproeiing, Installaties voor irrigatie, automatische sproeiers, en beregeningstoestellen. Het is gevestigd in Guastalla, Italië.

 10. KARBIR MAKINA NAK.INS.VE PLASTIK SAN. TIC. LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf KARBIR MAKINA NAK.INS.VE PLASTIK SAN. TIC. LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis
Filters

Resultaten voor

Besproeiing en irrigatie - installaties - Import export

Aantal resultaten

818 Bedrijven