• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • besproeiingsinstallaties - tuinverzorging

Resultaten voor

Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging - Import export

 1. RAESA

  Spanje

  Verified by europages badge

  Irrigatie door besprenkeling. Profielen van aluminium. Irrigatie: installatie en materialen. Irrigatie. Geëxtrudeerd aluminium. Pijpen en leidingen van aluminium.

 2. BRAEKEN EDDY

  België

  Braeken Tuinaanleg biedt kant-en-klare oplossingen voor het realiseren van uw droomtuin. Met een persoonlijke aanpak staan we in voor: - het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de tuin; - het ontwerpen en aanleggen van daktuinen en dakterrassen; - het ontwerp en de aanleg van fonteinen en waterpartijen, siervijvers en zwemvijvers; - het planten van bomen, hagen, struiken ...; - het aanleggen en onderhouden van gazon; - de aanleg van bestrating en verharding; - het plaatsen en onderhouden van beregeningsinstallaties.

 3. IMSCHOOT

  België

  Producten & Diensten Bij Imschoot kunt u terecht voor alle benodigdheden voor uw tuin of kwekerij. We zijn zowel een groothandel voor de teler als een detailhandel voor de tuinprofessional. en tuinliefhebber. We zijn er dus voor zowel de teler als tuinier! We geven onze klanten graag professioneel advies en handige tips . Ook voor verkoop, herstellingen en onderhoud van allerhande tuinmachines bent u bij ons aan het juiste adres. Bovenaan kan u door te klikken op de knoppen in de zoekmachine op zoek naar informatie en producten die we verkopen. Voor meer uitleg en prijzen bent u altijd welkom tijdens de openingsuren in onze winkel in lochristi. Tot binnenkort!

 4. JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS

  Spanje

  Het bedrijf JARDINERIA LAS PALMAS DECOGARDEN CANARIAS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren periodiek onderhoud tuin, onderhoud van zwembaden, tuinbouw, en creatie van parken, tuinen en terrassen. Het is gevestigd in Las Palmas, Spanje.

 5. PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL

  Italië

  Het bedrijf PINETTI IRRIGATION SYSTEM SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor irrigatie, Installaties voor irrigatie, en bemestende irrigatie. Het is gevestigd in Vittoria, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS

  Turkije

  Het bedrijf SERDRIP IRRIGATION SYSTEMS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Installaties voor irrigatie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, druppelsgewijze besproeiingsbuizen, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, en irrigatie via besprenkeling. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. GREENEA

  Duitsland

  Het bedrijf GREENEA, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren automatische irrigatie. Het is gevestigd in Berlin, Duitsland.

 3. ALASU TARIM SULAMA

  Turkije

  Het bedrijf ALASU TARIM SULAMA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren druppelirrigatie, hydrologische netwerken, en Druppelirrigatie buizen en fittingen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. ALTIVAS

  Frankrijk

  Het bedrijf ALTIVAS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren pompaggregaten, en besproeiing van tuinen. Het is gevestigd in Mées, Frankrijk.

 5. KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE

  Polen

  Het bedrijf KAJUS. USŁUGI OGRODNICZE, is een Multi-Category, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Parken en plantsoenen - adviesbureaus, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, Loofbomen, Parken en plantsoenen - adviesbureaus, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, graslanden, en Loofbomen. Het is gevestigd in Bełchatów, Polen.

 1. PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş

  Turkije

  Het bedrijf PANPLAST SULAMA TARIM SAN. VE TIC. A.Ş, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren druppelsgewijze besproeiingsbuizen, en Plastic pompen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. RIEGOS Y POZOS

  Spanje

  Het bedrijf RIEGOS Y POZOS, is een Dienstverlener, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren pompen voor diepe putten, en pompen op zonne-energie. Het is gevestigd in Guadarrama, Spanje.

 1. POLSTAR WATER TANKS

  Turkije

  Het bedrijf POLSTAR WATER TANKS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren drinkwatertank. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 2. MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI.

  Turkije

  Het bedrijf MISA GLOBAL DIS TIC. LTD. STI., is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouwmateriaal, Tuingereedschap, grijpapparatuur, tuininstallaties, Bouwmateriaal, en Tuingereedschap. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. KANSU SULAMA

  Turkije

  Het bedrijf KANSU SULAMA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. GREEN DIGITAL

  Zuid Korea

  Het bedrijf GREEN DIGITAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren installaties en apparatuur voor besproeiing van tuinen, besproeiing van tuinen, irrigatiesystemen, en aanleg van irrigatiesystemen. Het is gevestigd in SEOUL, Zuid Korea.

 5. GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Het bedrijf GARDENA ÖSTERREICH GESELLSCHAFT M.B.H., en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren, IJzerwaren - industriële, Bouwbeslag, Loodgieterswerk - sanitair, Bouten en moeren, IJzerwaren - industriële, Bouwbeslag, en Loodgieterswerk - sanitair. Het is gevestigd in Korneuburg, Oostenrijk.

 6. RÖDER GMBH

  Oostenrijk

  Het bedrijf RÖDER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Zwembaden - installaties en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Waterbehandelingsproducten, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, Pompen, Tuingereedschap, Waterbehandelingsproducten, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, Pompen, en Tuingereedschap. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 7. RIEGOS AGO S.L.

  Spanje

  Het bedrijf RIEGOS AGO S.L., is een Dienstverlener, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is gevestigd in Jumilla, Spanje.

 8. REGENMEISTER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf REGENMEISTER GMBH, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is gevestigd in Mühltal, Duitsland.

 1. BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf BABIL OTOMATIK SULAMA MARKET LTD.STI., is een Detailhandelaar, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 2. SULAMAMARKET TESKON TESISAT

  Turkije

  Het bedrijf SULAMAMARKET TESKON TESISAT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren besproeiing van tuinen, installaties en apparatuur voor besproeiing van tuinen, en vervaardiging van zwembaden. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 3. E-POMPES.COM

  Frankrijk

  Het bedrijf E-POMPES.COM, is een Distributeur, en actief in de sector Pompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, pompen voor zwembaden, sproei-installaties, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, en irrigatie. Het is gevestigd in La Seyne-Sur-Mer, Frankrijk.

 4. ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS

  Spanje

  Het bedrijf ECOJARDINES Y ECOSERVICIOS, en actief in de sector Parken en plantsoenen - adviesbureaus. Het is tevens aanwezig in de sectoren Zwembaden - installaties en materiaal, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, Zwembaden - installaties en materiaal, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, en ontwerpen van zwembaden. Het is gevestigd in Garrucha - Almería, Spanje.

 5. HIVERNACLE HORTA

  Spanje

  Het bedrijf HIVERNACLE HORTA, is een Dienstverlener, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren conceptie daktuinen, en periodiek onderhoud tuin. Het is gevestigd in Barcelona, Spanje.

 6. OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ

  Polen

  Het bedrijf OGRODY - ZDUNEK BARTŁOMIEJ, is een Multi-Category, en actief in de sector Tuin- en bosonderhoud, landschapsarchitecten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, groene planten, en vormsnoeikunst. Het is gevestigd in Serock, Polen.

 7. BABIL SULAMA

  Turkije

  Het bedrijf BABIL SULAMA, is een Groothandelaar, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 8. JETPLAST SULAMA SISTEMLERI

  Turkije

  Het bedrijf JETPLAST SULAMA SISTEMLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is tevens aanwezig in de sectoren besproeiing van tuinen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 9. BARVAUX

  België

  Het bedrijf BARVAUX, is een Distributeur, en actief in de sector Besproeiing en irrigatie - installaties. Het is tevens aanwezig in de sectoren Installaties voor besproeiing, Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging, Installaties voor besproeiing, en Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is gevestigd in Buzet, België.

 10. ZHENHAI ZHONGZHENG GARDEN TOOLS CO.,LTD

  China

  Het bedrijf ZHENHAI ZHONGZHENG GARDEN TOOLS CO.,LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Besproeiingsinstallaties - tuinverzorging. Het is gevestigd in Ningbo, China.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis