• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bessen

Resultaten voor

Bessen - Import export

 1. GEORG BAIER GMBH

  Duitsland

 2. HARENA ÉPICES

  Frankrijk

 3. YAGODY KARELII

  Rusland

  Het bedrijf Yagody Karelii is een van de leiders op het gebied van het verzamelen en verwerken van wilde bessen (bergframbozen, bosbessen, vossebessen, veenbessen, duindoorn) en wilde paddestoelen (eekhoorntjesbrood, aspen bolete, Boletus leucophaeus, Boletus badius) in Rusland en Europa. Yagody Karelii levert de volgende artikelen aan bedrijven in de voedings- en farmaceutische industrie: -Individueel Snel Ingevroren (IQF) bessen en paddestoelen; -gevriesdroogde bessen, paddestoelen, groenten en fruit; -bevroren bessenpuree, NFC bessensappen; -geïnfuseerde bessen-bijenhoning, inclusief honing gemengd met gevriesdroogde bessen; -berken chaga (Inonotus obliquus); -berkensap. Het bedrijf produceert ook meer dan 100SKU bessenproducten voor eindgebruikers, levert deze aan detailhandelsketens en exporteert ze naar diverse landen via een distributienetwerk. Yagody Karelii werd opgericht in 2004. De productiefaciliteiten van de onderneming zijn gevestigd in Kostomuksha, een stad in de Republiek Karelië, Rusland. De onderneming exploiteert volledig geautomatiseerde productielijnen uit Europa die meer dan 50.000 ton natuurvoeding per jaar produceren. Alle producten worden vervaardigd met strikte inachtneming van de veiligheids- en kwaliteitsnormen.Het kwaliteitsbeheersysteem voldoet aan FSSC 22000 (SGS). Een aanzienlijk deel van onze producten is gecertificeerd als biologisch volgens de EU-regelgeving. Wij gebruiken geen kleurstoffen, smaakstoffen, kunstmatige additieven of GMO's, en wij volgen het productieproces van het plukken van de bessen tot het verpakken.

 4. LUCAS WALD PRODUKTE

  Roemenië

  Lucas Wald Produkte is een familiebedrijf gevestigd in Bukowina, Roemenië. Wij zijn fabrikant van walnootkernen, gekaramelliseerde noten (voor de industrie maar ook snacks), gedroogde bessen en paddestoelen met meer dan 10 jaar ervaring in deze branche. Wij bieden een fijne selectie van producten, zoals paddestoelen, noten en bessen, in verschillende maten en verpakkingstypes. Onze verpakking is grotendeels gemaakt van metaal om te zorgen dat hun aroma, smaak, kwaliteit en bewaringsduur in stand te houden. De goederen worden geleverd met een kwaliteits- en conformiteitscertificaat. Daarnaast produceren wij ook medicinale planten in onze streek, zoals sleutelbloemen, arnica montana en sparrennaalden. Wij produceren ook walnootkernen, amandelen, hazelnoten, cashewnoten, pinda's (gekaramelliseerd met suiker, maar ook met honing). Ons familiebedrijf is gefocust of de productie van de beste kwaliteit en versheid voor onze klanten. 100% klanttevredenheid is één van onze hoofdobjectieven. Bezoek onze website of neem contact met ons op als u een vraag hebt.

 5. LIMITED LIABILITY COMPANY FRESHBERRY

  Rusland

  FRESHBERRY LLC is gespecialiseerd in het oogsten en verwerken van wilde bessen en paddenstoelen, wilde en gekweekte geneeskrachtige kruiden. Het bedrijf oogst en exporteer en importeert diëtische en natuurlijke voedingsmiddelen: snel ingevroren bessen (cranberry's, bergbramen, blauwbessen, rode bosbessen) tot 4.000 ton per jaar, met een gestaag groeiend oogstvolume. FRESHBERRY's eigen netwerk van leveranciers in 9 regio's van Rusland en Wit-Rusland stelt het bedrijf in staat de kwaliteit van de producten gedurende de gehele productiecyclus te controleren: van het plukken van paddenstoelen en bessen, het invriezen, schoonmaken en verwerken tot het verzenden naar de consument. De productielijn van het bedrijf om bessen, groente en fruit in te vriezen en te reinigen is voorzien van uitrustingen van vooraanstaande Europese fabrikanten. De producten worden ingevroren in een (Individueel Snel Invriezen) Tunnelvriezer. Het bedrijf gebruikt optische en laser sorteermachines om alle vreemde stoffen en niet-conforme grondstoffen te sorteren en de natuurlijke producten volgens instelbare parameters te sorteren. FRESHBERRY’s seizoensgebonden sites tellen meer dan 100 werknemers, de productiecapaciteit van de uitrustingen maken het mogelijk de jaarlijkse verwerkte hoeveelheid uit te breiden tot 12.000 ton bessen. De voedselproducent is gecertificeerd door het FSSC 22000 Food Safety Management System en controleert het stralingsniveau van alle grondstoffen en de eindproducten in het laboratorium.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BERRYPOINT SP. Z O.O.

  Polen

  We richten ons op de verkoop van zacht fruit en met name van bosbessen aan hoge struiken. We voeren programma's uit voor de grootste verkoopketens in de EU en het Midden-Oosten. We bieden de volgende variëteiten: Duke, Spartan, Bluecrop, Nelson, Brigitte Blue, Blue Gold, Liberty, Aurora, Drapper en Elliot. Het fruit wordt opgeslagen bij gecontroleerde atmosfeer en op biologische wijze geteeld.Alle producenten zijn GG gecertificeerd, de logistieke afdeling is BRC gecertificeerd; de producenten staan vermeld in de SEDEX en FoodExpert databases.

 2. BLUEBERRY FIELDS

  België

  Blueberry fields is een familiebedrijf gespecialiseerd in het verbouwen en verwerken van blauwbessen. Tijdens het hele productieproces staat het in stand houden en 'samenwerken' met de natuur hoog in het vaandel. Alle producten zijn op een natuurvriendelijke en ambachtelijke wijze bereid en het ganse gamma producten (van bessen tot sap, confituur, ijs, ect) kunt u bestellen via hun webwinkel of in de winkel in Koersel. Blueberry fields is echter meer dan alleen blauwbessen. Het bedrijf is gelegen aan het natuurgebied Vallei van de Zwarte Beek en een deel van het terrein van 14ha is opengesteld. Het gebied kan met gids verkend worden.

 3. TANDEMUS, JSC

  Litouwen

  JSC TANDEMUS houdt zich bezig met de import en export van wilde en gekweekte paddenstoelen, wilde en gekweekte bessen, groente en fruit op verschillende manieren verwerkt. De producten worden gesorteerd, gekalibreerd en verpakt in overeenstemming met de eisen van de klanten. Ons bedrijf is fabrikant, groot- en detailhandelaar in houten containers met verschillende functies - manden en kisten, chip manden in talrijke afmetingen.

 4. EXTRX OY

  Finland

  Extrx richt zich op de productie van functionele voedingsmiddelen van wilde Arctische bessen afkomstig uit de omgeving en tevens anthocyaanextract. Onze productenreeks bestaat uit sappen, concentraat, verse vezelrijke vruchtenmoes en producten gemaakt van gedroogde bessen, met het doel alle delen van de bes te gebruiken. Anthocyaan- en besextracten zijn binnenkort beschikbaar. Onze bessenselecties bestaan onder meer maar niet alleen uit braambessen, kraaiheidebessen en bosbessen. Wij beschikken over de vakkennis et passie voor het maken van topkwaliteit producten van zuiver natuurlijke grondstoffen voor zowel lokale als internationale markten. Wij willen de mensen aanmoedigen om hun gezondheid en welzijn gunstig te beïnvloeden door de keuzes die zij maken. Extrx is gespecialiseerd in B2B producten voor de sectoren van voedsel & dranken, voedingsleer, farmaceutica en cosmetica met het doel klanten te helpen bij het maken van producten met een hoge toegevoegde waarde van superfood afkomstig uit de natuur, Arctische bessen. De wilde Arctische bessen worden handmatig geplukt en onmiddellijk ingevroren om geen enkel component van deze superbessen te verliezen.

 5. SAB TRANSPORTE GMBH

  Zwitserland

  De import en export van biologische bessen en van gewone bessen en vruchtensappen beslaat een groot deel onze bedrijfsactiviteit. Het stimuleren van biologische producten vinden we belangrijk, omdat deze het milieu en ook onze gezondheid verbeteren. De producten die wij aanbieden worden alle ecologisch op gunstige locaties in de natuur geteeld. Versheid en kwaliteit van onze producten staan bij ons voorop.

 1. HOLLYBERRY

  Nederland

 2. TOMASZ SKOWRON - WHOLESALE OF FRUIT AND VEGETABLES

  Polen

 1. HASAN ONGUN

  Turkije

 2. WEST BERRY

  Oekraïne

 3. BEKAS

  Oekraïne

 4. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Servië

 5. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Portugal

 6. SVIT FRUKTU LLC

  Oekraïne

 7. VOLS BLUEBERRIES

  Roemenië

 8. AGRAL PROD

  Roemenië

 1. BERRITUM SP. Z O.O.

  Polen

 2. BIONERICA LLC

  Oekraïne

 3. CAMPOBERRY

  Spanje

 4. SORESA - PORTUGAL

  Portugal

 5. VANRIK

  Georgië

 6. STRELA DOO

  Servië

 7. DEMETRA ORCHARD

  Oekraïne

 8. FRESHFACTOR LDA.

  Portugal

 9. HUBEL AGRÍCOLA

  Portugal

 10. ORGANIC ESCARGO

  Oekraïne