• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bessen

Resultaten voor

Bessen - Import export

 1. HUBCYCLE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Hubcycle is een startup die een upcycling structuur op basis van planten heeft ontwikkeld, dus via het recyclen van afval (bijvoorbeeld fruitschillen en lijnzaadkoeken) en het aanbieden ervan aan overige industrieën die ze hergebruiken. Het doel is een internationaal duurzaam netwerk te creëren waar de productie van bijproducten kan voldoen aan de vraag naar verantwoorde en schone plantaardige ingrediënten. Hubcycle brengt industrieën met elkaar in contact die niet hetzelfde deel van een plant gebruiken door het gft afval te verwerken tot innoverende grondstoffen voor levensmiddelen en lichaamsverzorgingen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

  Alle producten voor "bessen"
 2. GEORG BAIER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEORG BAIER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Besvruchten, verse, Fijnkost, en Shii-take paddestoelen. Het is gevestigd in Pressath, Duitsland.

 3. PANFRUIT

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PANFRUIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Vruchten - gevriesdroogd, Groenten - gevriesdroogd, Biologische voeding, Soepen, Champignons, Fruit en groenten - import-export, Bessen, en Ingevroren bessen. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 4. ECO BERRY FARM

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ECO BERRY FARM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchten - gevriesdroogd, Fruit, Fruit - diepvries, Landbouw - import-export, braambessen, Ingevroren bessen, verpakte blauwe bosbessen, aardbeien, en verpakte aardbeien. Het is gevestigd in Village Tyshkivtsi, Ivano-Frankivsk Region, Oekraïne.

 5. ALTE FOODS

  Oekraïne

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ALTE FOODS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit - diepvries, Fruit - diepvries, frambozen, Ingevroren bessen, ingevroren vruchten, Bosbes anthocyanin, biologisch fruit, en Visable supports Ukrainian companies. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. YAGODY KARELII

  Rusland

  Het bedrijf Yagody Karelii is een van de leiders op het gebied van het verzamelen en verwerken van wilde bessen (bergframbozen, bosbessen, vossebessen, veenbessen, duindoorn) en wilde paddestoelen (eekhoorntjesbrood, aspen bolete, Boletus leucophaeus, Boletus badius) in Rusland en Europa. Yagody Karelii levert de volgende artikelen aan bedrijven in de voedings- en farmaceutische industrie: -Individueel Snel Ingevroren (IQF) bessen en paddestoelen; -gevriesdroogde bessen, paddestoelen, groenten en fruit; -bevroren bessenpuree, NFC bessensappen; -geïnfuseerde bessen-bijenhoning, inclusief honing gemengd met gevriesdroogde bessen; -berken chaga (Inonotus obliquus); -berkensap. Het bedrijf produceert ook meer dan 100SKU bessenproducten voor eindgebruikers, levert deze aan detailhandelsketens en exporteert ze naar diverse landen via een distributienetwerk. Yagody Karelii werd opgericht in 2004. De productiefaciliteiten van de onderneming zijn gevestigd in Kostomuksha, een stad in de Republiek Karelië, Rusland. De onderneming exploiteert volledig geautomatiseerde productielijnen uit Europa die meer dan 50.000 ton natuurvoeding per jaar produceren. Alle producten worden vervaardigd met strikte inachtneming van de veiligheids- en kwaliteitsnormen.Het kwaliteitsbeheersysteem voldoet aan FSSC 22000 (SGS). Een aanzienlijk deel van onze producten is gecertificeerd als biologisch volgens de EU-regelgeving. Wij gebruiken geen kleurstoffen, smaakstoffen, kunstmatige additieven of GMO's, en wij volgen het productieproces van het plukken van de bessen tot het verpakken.

 2. BERRYPOINT SP. Z O.O.

  Polen

  We richten ons op de verkoop van zacht fruit en met name van bosbessen aan hoge struiken. We voeren programma's uit voor de grootste verkoopketens in de EU en het Midden-Oosten. We bieden de volgende variëteiten: Duke, Spartan, Bluecrop, Nelson, Brigitte Blue, Blue Gold, Liberty, Aurora, Drapper en Elliot. Het fruit wordt opgeslagen bij gecontroleerde atmosfeer en op biologische wijze geteeld.Alle producenten zijn GG gecertificeerd, de logistieke afdeling is BRC gecertificeerd; de producenten staan vermeld in de SEDEX en FoodExpert databases.

 3. BLUEBERRY FIELDS

  België

  Blueberry fields is een familiebedrijf gespecialiseerd in het verbouwen en verwerken van blauwbessen. Tijdens het hele productieproces staat het in stand houden en 'samenwerken' met de natuur hoog in het vaandel. Alle producten zijn op een natuurvriendelijke en ambachtelijke wijze bereid en het ganse gamma producten (van bessen tot sap, confituur, ijs, ect) kunt u bestellen via hun webwinkel of in de winkel in Koersel. Blueberry fields is echter meer dan alleen blauwbessen. Het bedrijf is gelegen aan het natuurgebied Vallei van de Zwarte Beek en een deel van het terrein van 14ha is opengesteld. Het gebied kan met gids verkend worden.

 4. EXTRX OY

  Finland

  Extrx richt zich op de productie van functionele voedingsmiddelen van wilde Arctische bessen afkomstig uit de omgeving en tevens anthocyaanextract. Onze productenreeks bestaat uit sappen, concentraat, verse vezelrijke vruchtenmoes en producten gemaakt van gedroogde bessen, met het doel alle delen van de bes te gebruiken. Anthocyaan- en besextracten zijn binnenkort beschikbaar. Onze bessenselecties bestaan onder meer maar niet alleen uit braambessen, kraaiheidebessen en bosbessen. Wij beschikken over de vakkennis et passie voor het maken van topkwaliteit producten van zuiver natuurlijke grondstoffen voor zowel lokale als internationale markten. Wij willen de mensen aanmoedigen om hun gezondheid en welzijn gunstig te beïnvloeden door de keuzes die zij maken. Extrx is gespecialiseerd in B2B producten voor de sectoren van voedsel & dranken, voedingsleer, farmaceutica en cosmetica met het doel klanten te helpen bij het maken van producten met een hoge toegevoegde waarde van superfood afkomstig uit de natuur, Arctische bessen. De wilde Arctische bessen worden handmatig geplukt en onmiddellijk ingevroren om geen enkel component van deze superbessen te verliezen.

 5. SAB TRANSPORTE GMBH

  Zwitserland

  De import en export van biologische bessen en van gewone bessen en vruchtensappen beslaat een groot deel onze bedrijfsactiviteit. Het stimuleren van biologische producten vinden we belangrijk, omdat deze het milieu en ook onze gezondheid verbeteren. De producten die wij aanbieden worden alle ecologisch op gunstige locaties in de natuur geteeld. Versheid en kwaliteit van onze producten staan bij ons voorop.

 1. HARENA ÉPICES

  Frankrijk

  Het bedrijf HARENA ÉPICES, is een Distributeur, en actief in de sector Specerijen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Specerijen, extracten en kruiden, vanille, peper, Bessen, en Specerijen, extracten en kruiden. Het is gevestigd in Brunoy, Frankrijk.

 2. TOMASZ SKOWRON - WHOLESALE OF FRUIT AND VEGETABLES

  Polen

  Het bedrijf TOMASZ SKOWRON - WHOLESALE OF FRUIT AND VEGETABLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren bessen, peren, en appels. Het is gevestigd in Warka, Polen.

 1. HASAN ONGUN

  Turkije

  Het bedrijf HASAN ONGUN, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gedroogde vruchten, en droge groenten. Het is gevestigd in Ayaş / Ankara, Turkije.

 2. LLC BERRY TRADE

  Oekraïne

  Het bedrijf LLC BERRY TRADE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren frambozen, aardbeien, en Diepvriesvruchten. Het is gevestigd in Losiatyn Village, Ternopil Region, Oekraïne.

 3. BEKAS

  Oekraïne

  Het bedrijf BEKAS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren fruitboomkwekerij, invriezing, en bessen. Het is gevestigd in Lutsk, Oekraïne.

 4. MIDOVIC FRUITS D.O.O

  Servië

  Het bedrijf MIDOVIC FRUITS D.O.O, is een Distributeur, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren gevriesdroogde levensmiddelen. Het is gevestigd in Uzice, Servië.

 5. O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA

  Portugal

  Het bedrijf O´BAGA - AGRICULTURA BIOLÓGICA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector BIOLOGISCHE LANDBOUW. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, blauwe bosbessen, Bessen, en fruitimporteurs. Het is gevestigd in Viseu, Portugal.

 6. SADI DONBASSA, LTD

  Oekraïne

  Het bedrijf SADI DONBASSA, LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren appels, Import export van appels, handel in appels, en kersen. Het is gevestigd in Poltavka Village, Donetsk Region, Oekraïne.

 7. DEMETRA ORCHARD

  Oekraïne

  Het bedrijf DEMETRA ORCHARD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Fruit, Import-export - levensmiddelen, handel in appels, Fruit, Import-export - levensmiddelen, en Import export van appels. Het is gevestigd in Bar, Oekraïne.

 8. SORESA - PORTUGAL

  Portugal

  Het bedrijf SORESA - PORTUGAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tamme en wilde kastanjes, Bessen, olijfolie, amandelen, Tamme en wilde kastanjes, en Bessen. Het is gevestigd in Valpaços, Portugal.

 1. SVIT FRUKTU LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf SVIT FRUKTU LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren aardbeien, en frambozen. Het is gevestigd in Village Horbky, Zakarpatska Region, Oekraïne.

 2. BERRITUM SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf BERRITUM SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren frambozen, Blauwbessen, braambessen, en blauwe bosbessen. Het is gevestigd in Warszawa, Polen.

 3. FRESHFACTOR LDA.

  Portugal

  Het bedrijf FRESHFACTOR LDA., en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren rode vruchten. Het is gevestigd in Quarteira, Portugal.

 4. ORGANIC ESCARGO

  Oekraïne

  Het bedrijf ORGANIC ESCARGO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Landbouwproductie. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, levende slakken, slakken, Rauwe slakken, en Bessen. Het is gevestigd in Torchyn, Oekraïne.

 5. VOLS BLUEBERRIES

  Roemenië

  Het bedrijf VOLS BLUEBERRIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Landbouw - import-export, en Landbouw - import-export. Het is gevestigd in Baia Mare, Roemenië.

 6. ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI

  Turkije

  Het bedrijf ÜÇSEM TARIM ÜRÜNLERI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is gevestigd in Karaman, Turkije.

 7. CAMPOBERRY

  Spanje

  Het bedrijf CAMPOBERRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bessen. Het is gevestigd in Güemes, Spanje.

 8. BIONERICA LLC

  Oekraïne

  Het bedrijf BIONERICA LLC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Champignons. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Bessen, Paddestoelen en bessen, Ingevroren bessen, en eekhoorntjesbrood. Het is gevestigd in Vyzhnytsia, Oekraïne.

 9. FRUITLIFE

  Oekraïne

  Het bedrijf FRUITLIFE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit en groenten - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Fruit, Bessen, Fruit, appels, en watermeloen. Het is gevestigd in Dnepr, Oekraïne.

 10. FRUKTONA

  Oekraïne

  Het bedrijf FRUKTONA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit - diepvries. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bessen, Bessen, paddestoelen, en noten. Het is gevestigd in Vinnitsa, Oekraïne.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis