• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • betonmolens

Resultaten voor

Betonmolens - Import export

 1. UMMANMAK

  Turkije

  Verified by europages badge

  Ons bedrijf heeft 45 jaar ervaring en meer dan 400 door ons opgerichte fabrieken wereldwijd. We houden ons bezig met de productie van asfaltcentrales, betoncentrales, breek- en zeefapparatuur en machines voor het maken van betonmolens en blokken. Onze fabrieken zijn al actief in landen als Oezbekistan, Kazachstan, Rusland, Egypte, Irak, Algerije, Verenigde Arabische Emiraten, Oman, Soedan, Turkije, Nigeria, Kameroen, Griekenland, Hongarije, Marokko en Macedonië, enz. We hebben een uitgebreid assortiment: •Betoncentrales: Stationaire, compacte en mobiele typen, evenals speciale projecten voor al uw behoeften. •Asfaltcentrales: Stationaire en mobiele oplossingen voor batch- en continutypes. •Uitrusting voor steenvermaling en zeven. •Machines voor het maken van betonmolens en blokken. Onze missie is het uitvoeren van hoogwaardig, betrouwbaar ontwerp en productie voor de machine-industriesector in Turkije en wereldwijd, met onze hightech banken, apparatuur, software en hardware, en getalenteerd, deskundig en ervaren personeel. Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie.

 2. ELKON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ELKON is een fabrikant van betoncentrales en werd opgericht in 1975. Met de hoogste productietechnologie en innovatie werken 5 fabrieken op een oppervlakte van 85.000 m². ELKON is een internationaal bedrijf dat bijna 100% van zijn productie over de hele wereld exporteert. Tot dusver hebben we meer dan 4.000 betoncentrales geïnstalleerd in 130 landen. Daarnaast is ELKON met haar jaarlijkse omzet en productiecapaciteit de grootste fabrikant van betoncentrales in Europa. ELKON biedt zijn klanten een breed gamma producten aan, waaronder mobiele, compacte, stationaire en op de bouwplaats geplaatste betoncentrales, alsmede op aanhangwagens gemonteerde betonpompen, betonrecyclinginstallaties, cementsilo's en cementtransportinstallaties, om tegemoet te komen aan de uiteenlopende eisen van zijn klanten uit verschillende regio's. Daarnaast biedt ELKON betonblokmachines, betonmenginstallaties op maat en betontoevoersystemen zoals onder andere snelloop-betonbakken voor de productie van prefab-betonelementen.

 3. MRM CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkije

  Verified by europages badge

  MRM Concrete Batching Plants werd opgericht in 2014 en is een toonaangevende fabrikant in Turkije, gespecialiseerd in compacte, mobiele en stationaire betoncentrales. Met een geïntegreerd ontwerp- en productieproces hebben we met succes talloze betoncentrales geïnstalleerd en in gebruik genomen in verschillende landen over de hele wereld en bieden we een betrouwbare dienst na verkoop. Ons wereldwijde bereik strekt zich uit over 4 continenten en onze mobiele en stationaire betoncentrales worden geëxporteerd naar tientallen verschillende landen. In onze ultramoderne fabrieken in Ankara Başkent Organized Industrial Zone bereiken we een opmerkelijke productiecapaciteit van 60 batchinginstallaties per jaar op een gesloten oppervlakte van 12, 000 m². Ons deskundige personeel, uitgerust met geavanceerde technologie en machines, heeft snel naamsbekendheid verworven door compromisloze kwaliteit en uitzonderlijke service te leveren. Ons assortiment: •Stationaire betoncentrales •Mobiele betoncentrales •Site Type Power Plants •Compacte betoncentrales •Cement silo's en silo-uitrusting •Betonmixers Bij MRM Betoncentrales dekken onze stortklare betoncentrales een uitgebreid gamma van processen af, van productie van topkwaliteit tot naadloze installatie, evenals een uitgebreide dienst-na-verkoop opleiding en levering van reserveonderdelen. We zijn toegewijd aan klanttevredenheid en streven ernaar om superieure producten en diensten te leveren tijdens elke stap. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 4. ROTORSTECH

  Slowakije

  Verified by europages badge

  Het bedrijf ROTORSTECH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Luchtcompressoren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, Oliën - herwinnen en recycling, rotoren, betonmolens, stoomturbines, Luchtcompressoren - toebehoren en gereedschap, lucht- en gascompressors, schroefcompressoren, en reserveonderdelen. Het is gevestigd in Bratislava, Slowakije.

 5. WILHELM MUNDINGER KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WILHELM MUNDINGER KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonmolens. Het is gevestigd in Malterdingen, Duitsland.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Altrad International is een firma van de groep Altrad. De firma is gespecialiseerd in de commercialisering van alle binnen de groep wereldwijd vervaardigde producten. De groep ALTRAD onderhandelt vandaag met klanten over de hele wereld: EUROPA, AZIË, AFRIKA, AMERIKA, enz. De onderneming biedt een catalogus met betrouwbare producten van kwaliteit tegen optimale prijzen en met korte leveringstermijnen. Het uitgebreide assortiment van producten vervaardigd door de Groep omvat bouwplaatsmaterieel (kruiwagen, steiger, bekisting, stutwerk, betonmolen, trilstampers, trilplaten, spuitmachines, betonkipbakken, ladders...), maar tevens betonzaag- en betonbewerkingsmachines (trilnaalden, omzetters, enz.) en materieel voor openbare instellingen (tribunes, feesttenten, speeltuin, toneel, tafels, enz.). De firma biedt tevens een volledig dienstenpakket aan zijn klanten: logistiek, inkoop en tevens een Klantendienst, die constant ter beschikking staat van de klant.

 2. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Badische Bautechnik GmbH werd in 1968 in Offenburg opgericht en heeft sinds 1984 zijn hoofdvestiging in Willstätt. De firma heeft sindsdien als producent en handelaar van onderdelen, accessoires en slijtageonderdelen voor betonpompen en mengtrommels in de branche een reputatie opgebouwd. Tot onze klanten tellen vakhandelaren voor bouwmachines, bouwondernemingen, betonfabrieken, leveranciers van uitrustingen voor bouwmachines, tunnelbouw- en andere slijtage-intensieve industrieën. Wij leveren onafhankelijk van de fabrikant voor gerenommeerde bouwmachinefabricaten originele en toeleveringsonderdelen voor de productie van beton en voor het vervoer van beton. We onderhouden vele jaren zakelijke relaties in Europa, in het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Door de succesvolle samenwerking met klanten, producenten en leveranciers beschikt ons team over een uitstekende kennis van de markt. Dit wordt nog aangevuld door een hoge mate aan technische competentie en flexibiliteit.

 3. HST

  België

  Uw partner voor : Verkoop, Verhuur en Service Bouw- & Wegenbouwmachines. HST uit Tessenderlo biedt een totaalgamma machines, gereedschappen en werktuigen aan voor grondwerkers, bouwaannemers, wegenbouwers, aannemers voor industriebouw en tuinaannemers. De klanten - allemaal professionelen voor wie onnodig tijdsverlies veel geld kost - kunnen rekenen op een topservice. HST biedt een zeer groot productengamma aan. HST heeft alle nodige machines in huis - van klein tot groot - die een professionele onderneming in de ruime bouw-, grond- of tuinsector nodig heeft. BouwmateriaalKlinkerlegmachines, knikladers, walsen, lasers, trilplaten, hydraulische tangen, kettingzagen, graafmachines, borstelmachines, betonmolens, zaagmachines, poliermachines, compressoren, breekhamers, stroomgroepen, …

 4. H. KEULEN

  België

  Duurzaam bouwen vraagt om een gecontroleerd bouwproces, met respect voor mens en milieu. Wij garanderen dat door middel van BENOR gekeurde beton met BENOR gekeurde grondstoffen. Efficiency, vakbekwame medewerkers en de zekerheid van "afspraak is afspraak" gaan bij Keulen N.V. hand-in-hand. (BENOR - grondstoffen) Constante kwaliteit is wezenlijk voor optimale service in de betonsector. Er zijn diverse klassen in betonmortel, afhankelijk van productspecificatie en toepassing. Daarbij gaat het onder meer om strikte aandacht voor samenstelling, druksterkte en milieuklasse (technische fiche). Het Benor kenmerk stelt hieraan de strikte voorwaarden. Onderscheid bereik je in kwaliteit. En kwaliteit begint bij de grondstoffen. Keulen Betoncentrale gebruikt eersteklas BENOR gekeurd zand, grind en cement. Naar wens aangevuld met hoogwaardige BENOR gekeurde hulpstoffen, zoals bijvoorbeeld plastificeerders, staalvezels, kunststofvezels, kleurstoffen, enz. Bij goed materiaal horen kundige mensen.

 5. PEETERS BART

  België

  De firma Peeters Bart is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd op het gebied van betonpompwerken. U kan bij ons terecht voor de huur van betonpompen en betonmixers. Wij beschikken over een ultra modern wagenpark dat bediend wordt door ervaren machinisten. Voor elke bouwwerf bieden wij de geschikte oplossing : ver, hoog, moeilijk te bereiken, ... enz. Ons machinepark telt 6 betonpompen : van citypomp tot 42 m. Meer informatie over de verschillende betonpompen vindt u op de pagina betonpompen. Ook voor het vervoer van beton kan u op ons beroep doen. U kan bij ons betonmixers van 11 m³ huren met ervaren chauffeurs.

 1. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkije

  Semix is één van de grootste producenten en leveranciers van betoncentrales en mengers. We produceren onze producten in onze eigen fabriek met een oppervlak van 23.300 m2 met technologische installaties, goed georganiseerde en ervaren technici en managers.We produceren; twee-assige mengers en mengers met enkele as, planeetmengers, mobiele betonmolens, vaste betoncentrales, compacte betonmolens, RCC / Zelfrijdende betonmolens en beton recycling installaties.

 2. GALLETTI IBÉRICA SL

  Spanje

  Betonmengers, prefab mortel, keramiek en biomassa. Planeetmengers, OMG, twee-assige menger SICOMA, buis en continuproductie. Leverancier van: Beton: machines en installaties voor het maken van beton, betonmengers, betonmortel, biomassamortel, prefab mortel, OMG, cement.

 1. GHH FAHRZEUGE GMBH

  Duitsland

  Sinds 1964 produceert GHH Fahrzeuge GmbH laders voor de mijnbouw. Het werd gevolgd door kipauto's en sinds 1993 verzetvoertuigen. In de tussentijd worden nu ook onze voertuigen in de tunnelbouw ingezet. Sinds 1987 worden door GHH Farzeuge GmbH stanglloze vliegtuigtrekkers gebouwd.

 2. N.B.C.-NINOOFSE BETONCENTRALE

  België

  Leveren en afhalen van alle beton - en stabilisésoorten regio Ninove en Oost-Vlaanderen

 3. WHB BAUMASCHINEN ERSATZTEILE

  Duitsland

  Het bedrijf WHB BAUMASCHINEN ERSATZTEILE, is een Distributeur, en actief in de sector Betonmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor pompen voor beton, vervaardiging van losse onderdelen voor pompen voor cement en betonmolens, en onderdelen voor bouwmachines. Het is gevestigd in Hemsbach, Duitsland.

 4. ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS

  Turkije

  Het bedrijf ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonindustrie - machines en fabricagematerialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonmolens, Betonmolens, en stoffilters. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 5. UNIMEC SRL

  Italië

  Het bedrijf UNIMEC SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouw - afbouw. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonmolens, geisoleerde schuilkelder, Betonmolens, en betonbak. Het is gevestigd in Poggibonsi, Italië.

 6. CONSPAR

  Turkije

  Het bedrijf CONSPAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonpompen, beton, Betonpompen, en accessoires voor betonpompen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. ARBESAN ENGINEERING IMPORT AND EXPORT LTD

  Turkije

  Het bedrijf ARBESAN ENGINEERING IMPORT AND EXPORT LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Scheepsbenodigdheden - algemene toelevering, onderhoud, machines en uitrustingen voor de productie van buizen van gewapend beton en beton, beton, en Scheepsbenodigdheden - algemene toelevering. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 8. FRESH TRADING DANISMANLIK VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkije

  Het bedrijf FRESH TRADING DANISMANLIK VE TICARET LIMITED SIRKETI, is een Groothandelaar, en actief in de sector Snoepgoed zonder chocolade. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonmolens, houtkorrels, Geraffineerde zonnebloemolie, en Betonmolens. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. WILDMACHINERY

  Duitsland

  Het bedrijf WILDMACHINERY, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonmolens, graafmachines, kraan, plaatwalserij, en Betonmolens. Het is gevestigd in Regensburg, Duitsland.

 2. LINO SELLA WORLD

  Italië

  Het bedrijf LINO SELLA WORLD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouwplaatsen - machines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonmolens, Laad- en losinstallaties, Betonmolens, en Laad- en losinstallaties. Het is gevestigd in Ponte Di Nanto (vi), Italië.

 3. SCANDINAVIAN & UK MACHINES

  Zweden

  Het bedrijf SCANDINAVIAN & UK MACHINES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonindustrie - machines en fabricagematerialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonmolens, Betonmolens, baksteenmachine, betonnen plavuizen, en betonwerk van beton. Het is gevestigd in Malmo, Zweden.

 4. STU TRAILERS

  Turkije

  Het bedrijf STU TRAILERS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Opleggercombinaties en opleggers. Het is tevens aanwezig in de sectoren betonmolens, en tankwagens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. EISTON LIMITED COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf EISTON LIMITED COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonmolens. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 6. FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT

  Turkije

  Het bedrijf FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Wegenbouw - machines en materiaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Breek- en maalmachines, Betonmolens, Breek- en maalmachines, Betonmolens, Machines voor straatstenen, en installaties voor het breken van mineralen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. CLARENNE BÉTON

  België

  Het bedrijf CLARENNE BÉTON, is een Groothandelaar, en actief in de sector Cement en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbeton, Betonpompen, Betonmolens, Transportbeton, Betonpompen, Betonmolens, en zand grint en breuksteen voor wegdek. Het is gevestigd in Thuin, België.

 8. BBG - GBB

  België

  Het bedrijf BBG - GBB, is een Dienstverlener, en actief in de sector Cement en additieven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Transportbeton, Betonwerken, Betonmolens, Speciaalcementen, Transportbeton, Betonwerken, Betonmolens, en Speciaalcementen. Het is gevestigd in Brussels, België.

 9. SEDA MAKINA IMALAT TIC LTD STI

  Turkije

  Het bedrijf SEDA MAKINA IMALAT TIC LTD STI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Machines en materialen - tweedehands en gereviseerd. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonmolens, en Betonmolens. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 10. SICOMA UK

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf SICOMA UK, is een Distributeur, en actief in de sector Betonmolens. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis