• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • betonmolens

Resultaten voor

Betonmolens - Import export

 1. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  We bieden kwaliteit. Onze producten zijn onderhevig aan voortdurende kwaliteitscontroles en worden ondersteund door een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Ze voldoen ook aan speciale toepassingsspecifieke vereisten. We staan voor onze service en beloften. Hoge productprestaties, korte levertijden en snelle verwerking - dat is wat we ons elke dag opnieuw laten meten. Als gevolg hiervan: Bouwmaterialen = kwaliteit = CEMEX. Wij zijn er, waar u ons nodig hebt. Samen met onze partners hebben wij meer dan 100 vestigingen in Duitsland. Onze vrachtwagenmixers en silowagens brengen onze producten landelijk op tijd bij onze klanten. Hierdoor kunnen we zelfs grote bestellingen op tijd afhandelen. We maken deel uit van een internationaal actief bedrijf. CEMEX Deutschland AG behoort tot de CEMEX S. A. B. de C. V., een wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in Monterrey, Mexico.

  Website Open In New icon
 2. ELKON GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  ELKON is een fabrikant van betoncentrales en werd opgericht in 1975. Met de hoogste productietechnologie en innovatie werken 5 fabrieken op een oppervlakte van 85.000 m². ELKON is een internationaal bedrijf dat bijna 100% van zijn productie over de hele wereld exporteert. Tot dusver hebben we meer dan 4.000 betoncentrales geïnstalleerd in 130 landen. Daarnaast is ELKON met haar jaarlijkse omzet en productiecapaciteit de grootste fabrikant van betoncentrales in Europa. ELKON biedt zijn klanten een breed gamma producten aan, waaronder mobiele, compacte, stationaire en op de bouwplaats geplaatste betoncentrales, alsmede op aanhangwagens gemonteerde betonpompen, betonrecyclinginstallaties, cementsilo's en cementtransportinstallaties, om tegemoet te komen aan de uiteenlopende eisen van zijn klanten uit verschillende regio's. Daarnaast biedt ELKON betonblokmachines, betonmenginstallaties op maat en betontoevoersystemen zoals onder andere snelloop-betonbakken voor de productie van prefab-betonelementen.

  Website Open In New icon
 3. WILHELM MUNDINGER KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. ALTRAD INTERNATIONAL

  Frankrijk

  Altrad International is een firma van de groep Altrad. De firma is gespecialiseerd in de commercialisering van alle binnen de groep wereldwijd vervaardigde producten. De groep ALTRAD onderhandelt vandaag met klanten over de hele wereld: EUROPA, AZIË, AFRIKA, AMERIKA, enz. De onderneming biedt een catalogus met betrouwbare producten van kwaliteit tegen optimale prijzen en met korte leveringstermijnen. Het uitgebreide assortiment van producten vervaardigd door de Groep omvat bouwplaatsmaterieel (kruiwagen, steiger, bekisting, stutwerk, betonmolen, trilstampers, trilplaten, spuitmachines, betonkipbakken, ladders...), maar tevens betonzaag- en betonbewerkingsmachines (trilnaalden, omzetters, enz.) en materieel voor openbare instellingen (tribunes, feesttenten, speeltuin, toneel, tafels, enz.). De firma biedt tevens een volledig dienstenpakket aan zijn klanten: logistiek, inkoop en tevens een Klantendienst, die constant ter beschikking staat van de klant.

 5. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Badische Bautechnik GmbH werd in 1968 in Offenburg opgericht en heeft sinds 1984 zijn hoofdvestiging in Willstätt. De firma heeft sindsdien als producent en handelaar van onderdelen, accessoires en slijtageonderdelen voor betonpompen en mengtrommels in de branche een reputatie opgebouwd. Tot onze klanten tellen vakhandelaren voor bouwmachines, bouwondernemingen, betonfabrieken, leveranciers van uitrustingen voor bouwmachines, tunnelbouw- en andere slijtage-intensieve industrieën. Wij leveren onafhankelijk van de fabrikant voor gerenommeerde bouwmachinefabricaten originele en toeleveringsonderdelen voor de productie van beton en voor het vervoer van beton. We onderhouden vele jaren zakelijke relaties in Europa, in het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Door de succesvolle samenwerking met klanten, producenten en leveranciers beschikt ons team over een uitstekende kennis van de markt. Dit wordt nog aangevuld door een hoge mate aan technische competentie en flexibiliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. HST

  België

  Uw partner voor : Verkoop, Verhuur en Service Bouw- & Wegenbouwmachines. HST uit Tessenderlo biedt een totaalgamma machines, gereedschappen en werktuigen aan voor grondwerkers, bouwaannemers, wegenbouwers, aannemers voor industriebouw en tuinaannemers. De klanten - allemaal professionelen voor wie onnodig tijdsverlies veel geld kost - kunnen rekenen op een topservice. HST biedt een zeer groot productengamma aan. HST heeft alle nodige machines in huis - van klein tot groot - die een professionele onderneming in de ruime bouw-, grond- of tuinsector nodig heeft. BouwmateriaalKlinkerlegmachines, knikladers, walsen, lasers, trilplaten, hydraulische tangen, kettingzagen, graafmachines, borstelmachines, betonmolens, zaagmachines, poliermachines, compressoren, breekhamers, stroomgroepen, …

 2. H. KEULEN

  België

  Duurzaam bouwen vraagt om een gecontroleerd bouwproces, met respect voor mens en milieu. Wij garanderen dat door middel van BENOR gekeurde beton met BENOR gekeurde grondstoffen. Efficiency, vakbekwame medewerkers en de zekerheid van "afspraak is afspraak" gaan bij Keulen N.V. hand-in-hand. (BENOR - grondstoffen) Constante kwaliteit is wezenlijk voor optimale service in de betonsector. Er zijn diverse klassen in betonmortel, afhankelijk van productspecificatie en toepassing. Daarbij gaat het onder meer om strikte aandacht voor samenstelling, druksterkte en milieuklasse (technische fiche). Het Benor kenmerk stelt hieraan de strikte voorwaarden. Onderscheid bereik je in kwaliteit. En kwaliteit begint bij de grondstoffen. Keulen Betoncentrale gebruikt eersteklas BENOR gekeurd zand, grind en cement. Naar wens aangevuld met hoogwaardige BENOR gekeurde hulpstoffen, zoals bijvoorbeeld plastificeerders, staalvezels, kunststofvezels, kleurstoffen, enz. Bij goed materiaal horen kundige mensen.

 3. PEETERS BART

  België

  De firma Peeters Bart is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd op het gebied van betonpompwerken. U kan bij ons terecht voor de huur van betonpompen en betonmixers. Wij beschikken over een ultra modern wagenpark dat bediend wordt door ervaren machinisten. Voor elke bouwwerf bieden wij de geschikte oplossing : ver, hoog, moeilijk te bereiken, ... enz. Ons machinepark telt 6 betonpompen : van citypomp tot 42 m. Meer informatie over de verschillende betonpompen vindt u op de pagina betonpompen. Ook voor het vervoer van beton kan u op ons beroep doen. U kan bij ons betonmixers van 11 m³ huren met ervaren chauffeurs.

 4. BOGAERTS DANNY

  België

  Bogaerts Danny bvba is een bedrijf dat reeds tientallen jaren bestaat met de noodzakelijke ervaring in zijn functie als exclusief invoerder van Cattaneo bouwkranen voor Belgïe. De uitstekende relatie die wij hebben opgebouwd met de familie Cattaneo door de jaren heen, geeft ons een zeer gevarieerde aanpak inzake assortiment, service en dienstbetoon.Wij kunnen rekenen op de uitmuntende kwaliteit van de Cattaneo bouwkranen. Ons assortiment hydraulische bouwkranen bestaat uit gieklengtes van 15 tot 41 meter.Tevens leveren wij alle toebehoren voor bouwkranen, betonmolens, lasers, stroomgroepen, trilplaten, stempels, enz. Wij bieden de professionele aannemer het beste inzake hydraulische bouwkranen.Demontage, verplaatsing en montage van de bouwkranen worden op verzoek van de klant uitgevoerd door geschoold en zeer gemotiveerd professioneel personeel.Als exclusief invoerder staan wij garant voor alle onderdelen inzake bouwkranen, betonmolens, enz.

 5. SEMIX CONCRETE BATCHING PLANTS

  Turkije

  Semix is één van de grootste producenten en leveranciers van betoncentrales en mengers. We produceren onze producten in onze eigen fabriek met een oppervlak van 23.300 m2 met technologische installaties, goed georganiseerde en ervaren technici en managers.We produceren; twee-assige mengers en mengers met enkele as, planeetmengers, mobiele betonmolens, vaste betoncentrales, compacte betonmolens, RCC / Zelfrijdende betonmolens en beton recycling installaties.

 1. GALLETTI IBÉRICA SL

  Spanje

  Betonmengers, prefab mortel, keramiek en biomassa. Planeetmengers, OMG, twee-assige menger SICOMA, buis en continuproductie. Leverancier van: Beton: machines en installaties voor het maken van beton, betonmengers, betonmortel, biomassamortel, prefab mortel, OMG, cement.

 2. GHH FAHRZEUGE GMBH

  Duitsland

  Sinds 1964 produceert GHH Fahrzeuge GmbH laders voor de mijnbouw. Het werd gevolgd door kipauto's en sinds 1993 verzetvoertuigen. In de tussentijd worden nu ook onze voertuigen in de tunnelbouw ingezet. Sinds 1987 worden door GHH Farzeuge GmbH stanglloze vliegtuigtrekkers gebouwd.

 3. N.B.C.-NINOOFSE BETONCENTRALE

  België

  Leveren en afhalen van alle beton - en stabilisésoorten regio Ninove en Oost-Vlaanderen

 4. ZLATOUST PLANT OF CONCRETE-MIXING EQUIPMENT

  Rusland

 5. ECSMT MACHINERY EQUIPMENTS

  Turkije

 6. WHB BAUMASCHINEN ERSATZTEILE

  Duitsland

 7. UNIMEC SRL

  Italië

 8. STROYMEHANIKA

  Rusland

 9. LINO SELLA WORLD

  Italië

 10. WILDMACHINERY

  Duitsland

 1. GOKER CONSTRUCTION MACHINARY IND. AND TRADE INC

  Turkije

 2. CONVICTA INDÚSTRIA E COMÉRCIO LTDA

  Brazilië

 3. VERGINA CONSTRUCTION MACHINERY

  Griekenland

 4. SKAKO VIBRATION

  Duitsland

 5. FRUMECAR

  Spanje

 6. FORMACH INDUSTRIAL MACHINES AND EQUIPMENT

  Turkije

 7. CLARENNE BÉTON

  België

 8. QINGDAO PROMISING INTERNATIONAL CO.,LTD

  China

 9. STU TRAILERS

  Turkije

 10. SEDA MAKINA IMALAT TIC LTD STI

  Turkije