• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • betonpompen

Resultaten voor

Betonpompen - Import export

 1. ELKON GMBH

  Duitsland

  ELKON is een fabrikant van betoncentrales en werd opgericht in 1975. Met de hoogste productietechnologie en innovatie werken 5 fabrieken op een oppervlakte van 85.000 m². ELKON is een internationaal bedrijf dat bijna 100% van zijn productie over de hele wereld exporteert. Tot dusver hebben we meer dan 4.000 betoncentrales geïnstalleerd in 130 landen. Daarnaast is ELKON met haar jaarlijkse omzet en productiecapaciteit de grootste fabrikant van betoncentrales in Europa. ELKON biedt zijn klanten een breed gamma producten aan, waaronder mobiele, compacte, stationaire en op de bouwplaats geplaatste betoncentrales, alsmede op aanhangwagens gemonteerde betonpompen, betonrecyclinginstallaties, cementsilo's en cementtransportinstallaties, om tegemoet te komen aan de uiteenlopende eisen van zijn klanten uit verschillende regio's. Daarnaast biedt ELKON betonblokmachines, betonmenginstallaties op maat en betontoevoersystemen zoals onder andere snelloop-betonbakken voor de productie van prefab-betonelementen.

 2. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Duitsland

  We bieden kwaliteit. Onze producten zijn onderhevig aan voortdurende kwaliteitscontroles en worden ondersteund door een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Ze voldoen ook aan speciale toepassingsspecifieke vereisten. We staan voor onze service en beloften. Hoge productprestaties, korte levertijden en snelle verwerking - dat is wat we ons elke dag opnieuw laten meten. Als gevolg hiervan: Bouwmaterialen = kwaliteit = CEMEX. Wij zijn er, waar u ons nodig hebt. Samen met onze partners hebben wij meer dan 100 vestigingen in Duitsland. Onze vrachtwagenmixers en silowagens brengen onze producten landelijk op tijd bij onze klanten. Hierdoor kunnen we zelfs grote bestellingen op tijd afhandelen. We maken deel uit van een internationaal actief bedrijf. CEMEX Deutschland AG behoort tot de CEMEX S. A. B. de C. V., een wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in Monterrey, Mexico.

 3. AS RUBBER

  Turkije

  Zoals Rubber, een fabrikant van betonpomp en mixeronderdelen uit Turkije. Met meer dan dertig jaar ervaring in de sector produceren wij onderdelen voor toonaangevende bedrijven in de industrie met hoge kwaliteit en concurrerende prijzen. Bovendien kunnen wij aangepaste producten maken in overeenstemming met uw behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in rubberproducten, betonpompzuigers en afdichtingssets. Wij produceren OEM-reserveonderdelen voor: Putzmeister-onderdelen, Zoomlion-onderdelen, Schwing-onderdelen, Cifa-onderdelen, Sermac-onderdelen, Truckmixer-OEM-onderdelen en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website. Onze producten zijn perfect uitwisselbaar; wij gebruiken de beste kwaliteitsnormen en passen dezelfde technologische processen toe als de oorspronkelijke fabrikanten. Onze zuigers hebben een 20% langere levensduur dan de andere producten. Wij geven altijd prioriteit aan de tevredenheid van onze klanten en bieden oplossingen met uitstekende en correcte producten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 4. AURAMA

  Frankrijk

 5. WOPFINGER TRANSPORTBETON GES.M.B.H.

  Oostenrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Badische Bautechnik GmbH werd in 1968 in Offenburg opgericht en heeft sinds 1984 zijn hoofdvestiging in Willstätt. De firma heeft sindsdien als producent en handelaar van onderdelen, accessoires en slijtageonderdelen voor betonpompen en mengtrommels in de branche een reputatie opgebouwd. Tot onze klanten tellen vakhandelaren voor bouwmachines, bouwondernemingen, betonfabrieken, leveranciers van uitrustingen voor bouwmachines, tunnelbouw- en andere slijtage-intensieve industrieën. Wij leveren onafhankelijk van de fabrikant voor gerenommeerde bouwmachinefabricaten originele en toeleveringsonderdelen voor de productie van beton en voor het vervoer van beton. We onderhouden vele jaren zakelijke relaties in Europa, in het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Door de succesvolle samenwerking met klanten, producenten en leveranciers beschikt ons team over een uitstekende kennis van de markt. Dit wordt nog aangevuld door een hoge mate aan technische competentie en flexibiliteit.

 2. RIBA RENT BRECHT

  België

  Riba Rent, verhuurcenter: Riba Rent staat bekend voor de verhuur en verkoop van bouwmachines en -toebehoren. Zo voorzien wij uw bouw van zowel klein materiaal tot de volledige werfinrichting.Wij bieden de mogelijkheid om in plaats van te huren over te gaan tot de aankoop van tweedehands- en/of nieuwe bouwmachines. Onze medewerkers ondersteunen u graag met gericht advies. Riba Rent verhuurt feestmateriaal: Bij Riba Party Rent verhuren we feestuitzet en alle toebehoren om elk feest tot in de puntjes uit te werken. Naast het servies en de keukenbenodigdheden, voorzien wij ook de randactiviteiten als een dansvloer of springkasteel.Riba Rent stelt betonpompen ter beschikking: Riba Rent Betonpompen verhuurt diverse betonpompen met eigen chauffeur. De keuze van de pomp hangt af van de plaats op de werf waar de pomp opgesteld kan worden en de afstand waarover moet worden gepompt.

 3. MERMANS BETON

  België

  Ons bedrijf is sinds 1969 actief met de productie van stortklaar beton. Sindsdien Uw vast aanspreekpunt als het gaat om levering van stortklaar beton in Belgie en Nederland. Wij zijn gelegen aan het kanaal Dessel - Schoten in Arendonk vlakbij de Nederlandse grens. Onze centrale heeft een capaciteit van 100 m3 per uur en kan tot 1000 m3 per dag beton verwerken. We beschikken ook over een modern mixerpark waaronder een pomp-mixer, een aparte betonpomp is tevens mogelijk. Met deze middelen kunnen we U een uitstekende service en een grote flexibiliteit aanbieden. De firma Mermans beschikt zowel over Benor- als Komo keurmerk en een grote know-how inzake beton. We leveren een zeer hoogstaande kwalitatieve beton, die voldoet aan de hoge eisen van het Benor- en Komo keurmerk en eveneens voldoet aan het bouwstoffenbesluit zodat we zowel in Belgie als in Nederland beton kunnen leveren. Dit kan alleen maar doordat er in ons labo voortdurend nauwlettend op de kwaliteit gelet wordt, waardoor we een hoge constante kwaliteit kunnen garanderen.

 4. HF BETONPOMP VERHUUR

  Nederland

  kleine betonpomp huren Er zijn allerlei grote betonpompen, maar een kleine was nog niet te huur. Gelukkig is dat op dit moment wel anders. Bij ons kunt u een kleine betonpomp huren en beton laten storten of het natuurlijk zelf doen. Een kleine betonpomp huren doet u bij ons! Beton storten was nooit eerder zo gemakkelijk Beton storten Voor veel mensen is het een probleem: beton willen storten, maar dit blijkt niet mogelijk te zijn vanwege een te kleine ruimte bijvoorbeeld. Voortaan is dit wel mogelijk met de kleine betonpompen die u kunt huren bij ons. Beton storten is hierdoor vele malen makkelijker dan u zou denken en binnen korte tijd is de klus alweer geklaard. H.F. Betonpomp Verhuur is gespecialiseerd in de verhuur van handzame betonpompen. H.F. Betonpomp Verhuur pompt u beton gemakkelijk naar lastig bereikbare plekken. De voordelen van onze betonpompen: Uitermate geschikt voor betonstort in lastig bereikbare ruimtesMaximale afstand 150 meter, maximale hoogte 25 meter.

 5. PEETERS BART

  België

  De firma Peeters Bart is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd op het gebied van betonpompwerken. U kan bij ons terecht voor de huur van betonpompen en betonmixers. Wij beschikken over een ultra modern wagenpark dat bediend wordt door ervaren machinisten. Voor elke bouwwerf bieden wij de geschikte oplossing : ver, hoog, moeilijk te bereiken, ... enz. Ons machinepark telt 6 betonpompen : van citypomp tot 42 m. Meer informatie over de verschillende betonpompen vindt u op de pagina betonpompen. Ook voor het vervoer van beton kan u op ons beroep doen. U kan bij ons betonmixers van 11 m³ huren met ervaren chauffeurs.

 1. BOBCAT CENTER ANTWERPEN

  België

  Verkoop, verhuur en tweedehands: graafmachines, wielladers, rupsladers, verreikers. Bobcat Center Antwerpen biedt een professionele onderhoudsservice aan. Wanneer u uw machine op regelmatige basis laat onderhouden door onze vakmensen, garandeert u de duurzaamheid van uw aankoop. Indien gewenst, pikken wij uw machine graag bij u op!

 2. TRAMAK MACHINERY CONCRETE PUMP SPARE PARTS

  Turkije

 1. ETYEMEZLER

  Turkije

 2. FLÜGEL FUNKTECHNIK UG

  Duitsland

 3. DM MAKINA OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

 4. TP GRUP

  Turkije

 5. STAR TECH MAC

  Turkije

 6. BMS BETON MAKINA SERVIS LTD.

  Turkije

 7. SERVIMAI

  Spanje

 8. DIE PUMAS BETONFÖRDERUNG GMBH & CO. KG

  Duitsland

 1. LENBETON

  Rusland

 2. STAR TEKNIK MAKINE DIŞ TIC. LTD. STI.

  Turkije

 3. WINIGER PUMP SYSTEM AG

  Zwitserland

 4. GCE MAKINA

  Turkije

 5. DOGUS TEKNIK MAKINA INSAAT LTD.

  Turkije

 6. SEMIX CENTRALE A BETON

  Turkije

 7. GÜRPOM WORK MACHINERY LTD

  Turkije

 8. NA-MAK MAKINA

  Turkije

 9. MDZ MACHINERY LTD.STI

  Turkije

 10. GOKER CONSTRUCTION MACHINARY IND. AND TRADE INC

  Turkije