• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • betonpompen

Resultaten voor

Betonpompen - Import export

 1. ELKON GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  ELKON is een fabrikant van betoncentrales en werd opgericht in 1975. Met de hoogste productietechnologie en innovatie werken 5 fabrieken op een oppervlakte van 85.000 m². ELKON is een internationaal bedrijf dat bijna 100% van zijn productie over de hele wereld exporteert. Tot dusver hebben we meer dan 4.000 betoncentrales geïnstalleerd in 130 landen. Daarnaast is ELKON met haar jaarlijkse omzet en productiecapaciteit de grootste fabrikant van betoncentrales in Europa. ELKON biedt zijn klanten een breed gamma producten aan, waaronder mobiele, compacte, stationaire en op de bouwplaats geplaatste betoncentrales, alsmede op aanhangwagens gemonteerde betonpompen, betonrecyclinginstallaties, cementsilo's en cementtransportinstallaties, om tegemoet te komen aan de uiteenlopende eisen van zijn klanten uit verschillende regio's. Daarnaast biedt ELKON betonblokmachines, betonmenginstallaties op maat en betontoevoersystemen zoals onder andere snelloop-betonbakken voor de productie van prefab-betonelementen.

 2. ORTAKLAR HIDROLIK MAKINA SAN. TIC. A.Ş.

  Turkije

  Verified by europages badge

  ORTAKLAR HYDRAULIC werd opgericht in 1975 en is een toonaangevende fabrikant van hydraulische cilinders en apparatuur voor betonpompen in Turkije. Ons productassortiment evolueert mee met de technologie en de vraag van klanten en omvat nu cilinders voor het leveren van beton, hydraulische cilinders en apparatuur voor het pompen van beton. Sinds het begin van de jaren 2000 hebben we ons met succes uitgebreid naar zowel de binnenlandse als de internationale markten en zijn we erkend als het voorkeursmerk voor pompfabrikanten in de VS, India, Rusland en Australië. Onze diverse activiteitengebieden zijn geschikt voor verschillende bedrijfstakken: •Mobiele bouwmachines, •onderdelen voor betonpompen, •landbouwmachines, •auto-industrie, •industriële voertuigen, •scheepsindustrie en voedingsindustrie.Onze productiemogelijkheden omvatten standaard en klantspecifieke hydraulische cilinders, met binnendiameters van ⌀ 40 tot 400 mm en slagen tot 4000 mm. Ondersteund door flexibele productiemethoden waarbij gebruik wordt gemaakt van CNC-machines, diepboren, honen, rondslijpen, schiften en rollenpolijsten, automatische lasmachines en een uitgebreid verchroomsysteem, bieden we een breed scala aan onderdelen en toepassingen. Onze geavanceerde faciliteit is gevestigd in KOCAELI en wordt bemand door vakkundig personeel en moderne machines, waarbij efficiëntie en topkwaliteit voorop staan. Het is onze visie om de leiding te nemen in de productie van hydraulische cilinders in Turkije, gedreven door klanttevredenheid, productuitmuntendheid en sociale verantwoordelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 3. WOPFINGER TRANSPORTBETON GES.M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WOPFINGER TRANSPORTBETON GES.M.B.H., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonpompen. Het is gevestigd in Oberwaltersdorf, Oostenrijk.

 4. AS RUBBER

  Turkije

  Zoals Rubber, een fabrikant van betonpomp en mixeronderdelen uit Turkije. Met meer dan dertig jaar ervaring in de sector produceren wij onderdelen voor toonaangevende bedrijven in de industrie met hoge kwaliteit en concurrerende prijzen. Bovendien kunnen wij aangepaste producten maken in overeenstemming met uw behoeften. Wij zijn gespecialiseerd in rubberproducten, betonpompzuigers en afdichtingssets. Wij produceren OEM-reserveonderdelen voor: Putzmeister-onderdelen, Zoomlion-onderdelen, Schwing-onderdelen, Cifa-onderdelen, Sermac-onderdelen, Truckmixer-OEM-onderdelen en nog veel meer zijn te ontdekken op onze website. Onze producten zijn perfect uitwisselbaar; wij gebruiken de beste kwaliteitsnormen en passen dezelfde technologische processen toe als de oorspronkelijke fabrikanten. Onze zuigers hebben een 20% langere levensduur dan de andere producten. Wij geven altijd prioriteit aan de tevredenheid van onze klanten en bieden oplossingen met uitstekende en correcte producten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

 5. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

  Duitsland

  Badische Bautechnik GmbH werd in 1968 in Offenburg opgericht en heeft sinds 1984 zijn hoofdvestiging in Willstätt. De firma heeft sindsdien als producent en handelaar van onderdelen, accessoires en slijtageonderdelen voor betonpompen en mengtrommels in de branche een reputatie opgebouwd. Tot onze klanten tellen vakhandelaren voor bouwmachines, bouwondernemingen, betonfabrieken, leveranciers van uitrustingen voor bouwmachines, tunnelbouw- en andere slijtage-intensieve industrieën. Wij leveren onafhankelijk van de fabrikant voor gerenommeerde bouwmachinefabricaten originele en toeleveringsonderdelen voor de productie van beton en voor het vervoer van beton. We onderhouden vele jaren zakelijke relaties in Europa, in het Midden-Oosten, Azië en Afrika. Door de succesvolle samenwerking met klanten, producenten en leveranciers beschikt ons team over een uitstekende kennis van de markt. Dit wordt nog aangevuld door een hoge mate aan technische competentie en flexibiliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CEMEX DEUTSCHLAND AG

  Duitsland

  We bieden kwaliteit. Onze producten zijn onderhevig aan voortdurende kwaliteitscontroles en worden ondersteund door een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Ze voldoen ook aan speciale toepassingsspecifieke vereisten. We staan voor onze service en beloften. Hoge productprestaties, korte levertijden en snelle verwerking - dat is wat we ons elke dag opnieuw laten meten. Als gevolg hiervan: Bouwmaterialen = kwaliteit = CEMEX. Wij zijn er, waar u ons nodig hebt. Samen met onze partners hebben wij meer dan 100 vestigingen in Duitsland. Onze vrachtwagenmixers en silowagens brengen onze producten landelijk op tijd bij onze klanten. Hierdoor kunnen we zelfs grote bestellingen op tijd afhandelen. We maken deel uit van een internationaal actief bedrijf. CEMEX Deutschland AG behoort tot de CEMEX S. A. B. de C. V., een wereldwijd bedrijf met hoofdkantoor in Monterrey, Mexico.

 2. H. KEULEN

  België

  Duurzaam bouwen vraagt om een gecontroleerd bouwproces, met respect voor mens en milieu. Wij garanderen dat door middel van BENOR gekeurde beton met BENOR gekeurde grondstoffen. Efficiency, vakbekwame medewerkers en de zekerheid van "afspraak is afspraak" gaan bij Keulen N.V. hand-in-hand. (BENOR - grondstoffen) Constante kwaliteit is wezenlijk voor optimale service in de betonsector. Er zijn diverse klassen in betonmortel, afhankelijk van productspecificatie en toepassing. Daarbij gaat het onder meer om strikte aandacht voor samenstelling, druksterkte en milieuklasse (technische fiche). Het Benor kenmerk stelt hieraan de strikte voorwaarden. Onderscheid bereik je in kwaliteit. En kwaliteit begint bij de grondstoffen. Keulen Betoncentrale gebruikt eersteklas BENOR gekeurd zand, grind en cement. Naar wens aangevuld met hoogwaardige BENOR gekeurde hulpstoffen, zoals bijvoorbeeld plastificeerders, staalvezels, kunststofvezels, kleurstoffen, enz. Bij goed materiaal horen kundige mensen.

 3. GOIJENS

  België

  Goijens Beton, Recycling en Wegenbouw is uw partner met de nodige kennis en middelen om efficiënt met bouwprojecten om te gaan. Zowel voor particulieren, bedrijven als overheid. BETON Zowel efficiënt, vakkundig als BENOR-, COPRO- en CE-gekeurd. Dankzij onze 2 moderne betoncentrales, vloot betonmixers, betonpompen en betonlabo heeft u gegarandeerd kwalitatief beton. Hierbij heeft u ruime keuze uit stortklaar beton, stabilisé, mager beton en chape. RECYCLAGE PUIN Wij verwerken uw mengpuin, betonpuin en bouwafval met onze krachtige breekcentrale tot diverse soorten granulaten. Hierbij kan u zuiver meng- en betonpuin storten! Na verwerking is het klaar voor hergebruik als funderingsmateriaal. WEGENBOUW Met onze wegen- en rioleringswerken bieden wij een compleet aanbod voor de wegenbouw van bedrijven, overheid en particulieren. Dit gaat van fietspaden tot de totale aanleg van een nieuwe verkaveling inclusief betonwerken, glijbekistingswerken enzovoort.

 4. MERMANS BETON

  België

  Ons bedrijf is sinds 1969 actief met de productie van stortklaar beton. Sindsdien Uw vast aanspreekpunt als het gaat om levering van stortklaar beton in Belgie en Nederland. Wij zijn gelegen aan het kanaal Dessel - Schoten in Arendonk vlakbij de Nederlandse grens. Onze centrale heeft een capaciteit van 100 m3 per uur en kan tot 1000 m3 per dag beton verwerken. We beschikken ook over een modern mixerpark waaronder een pomp-mixer, een aparte betonpomp is tevens mogelijk. Met deze middelen kunnen we U een uitstekende service en een grote flexibiliteit aanbieden. De firma Mermans beschikt zowel over Benor- als Komo keurmerk en een grote know-how inzake beton. We leveren een zeer hoogstaande kwalitatieve beton, die voldoet aan de hoge eisen van het Benor- en Komo keurmerk en eveneens voldoet aan het bouwstoffenbesluit zodat we zowel in Belgie als in Nederland beton kunnen leveren. Dit kan alleen maar doordat er in ons labo voortdurend nauwlettend op de kwaliteit gelet wordt, waardoor we een hoge constante kwaliteit kunnen garanderen.

 5. RIBA RENT BRECHT

  België

  Riba Rent, verhuurcenter: Riba Rent staat bekend voor de verhuur en verkoop van bouwmachines en -toebehoren. Zo voorzien wij uw bouw van zowel klein materiaal tot de volledige werfinrichting.Wij bieden de mogelijkheid om in plaats van te huren over te gaan tot de aankoop van tweedehands- en/of nieuwe bouwmachines. Onze medewerkers ondersteunen u graag met gericht advies. Riba Rent verhuurt feestmateriaal: Bij Riba Party Rent verhuren we feestuitzet en alle toebehoren om elk feest tot in de puntjes uit te werken. Naast het servies en de keukenbenodigdheden, voorzien wij ook de randactiviteiten als een dansvloer of springkasteel.Riba Rent stelt betonpompen ter beschikking: Riba Rent Betonpompen verhuurt diverse betonpompen met eigen chauffeur. De keuze van de pomp hangt af van de plaats op de werf waar de pomp opgesteld kan worden en de afstand waarover moet worden gepompt.

 1. MMB MACHINES

  België

  MMB machines is de specialist voor al uw bouw-, beton- en chapemachines. Naast verkoop en verhuur staat MMB machines ook voor een kwalitatief onderhoud en een snelle herstelling van uw machine. Dankzij de technische know-how, jarenlange ervaring, hoogwaardige service en kwalitatieve producten bieden we een klantgerichte oplossing aan. We verhuren machines met advies en indien gewenst kunnen deze machines ook in bedrijf gesteld worden.Tevens verzorgen we de scholing en opleiding van uw personeel. Naast de beton-, chape- en wormpompen van Putzmeister zijn we al decenia unieke dealer van Probst. Deze leverancier van hoogwaardige bouwklemmen, vacuümklemmen en hydraulische klemmen is een absolute autoriteit in zijn gebied. Neem een kijkje op onze website om het volledige assortiment te bekijken. Onze merken: Putzmeister, Brinkmann, Probst, Dynajet, MMB ShotCrete, Strobl.

 2. HF BETONPOMP VERHUUR

  Nederland

  kleine betonpomp huren Er zijn allerlei grote betonpompen, maar een kleine was nog niet te huur. Gelukkig is dat op dit moment wel anders. Bij ons kunt u een kleine betonpomp huren en beton laten storten of het natuurlijk zelf doen. Een kleine betonpomp huren doet u bij ons! Beton storten was nooit eerder zo gemakkelijk Beton storten Voor veel mensen is het een probleem: beton willen storten, maar dit blijkt niet mogelijk te zijn vanwege een te kleine ruimte bijvoorbeeld. Voortaan is dit wel mogelijk met de kleine betonpompen die u kunt huren bij ons. Beton storten is hierdoor vele malen makkelijker dan u zou denken en binnen korte tijd is de klus alweer geklaard. H.F. Betonpomp Verhuur is gespecialiseerd in de verhuur van handzame betonpompen. H.F. Betonpomp Verhuur pompt u beton gemakkelijk naar lastig bereikbare plekken. De voordelen van onze betonpompen: Uitermate geschikt voor betonstort in lastig bereikbare ruimtesMaximale afstand 150 meter, maximale hoogte 25 meter.

 1. PEETERS BART

  België

  De firma Peeters Bart is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd op het gebied van betonpompwerken. U kan bij ons terecht voor de huur van betonpompen en betonmixers. Wij beschikken over een ultra modern wagenpark dat bediend wordt door ervaren machinisten. Voor elke bouwwerf bieden wij de geschikte oplossing : ver, hoog, moeilijk te bereiken, ... enz. Ons machinepark telt 6 betonpompen : van citypomp tot 42 m. Meer informatie over de verschillende betonpompen vindt u op de pagina betonpompen. Ook voor het vervoer van beton kan u op ons beroep doen. U kan bij ons betonmixers van 11 m³ huren met ervaren chauffeurs.

 2. BOBCAT CENTER ANTWERPEN

  België

  Verkoop, verhuur en tweedehands: graafmachines, wielladers, rupsladers, verreikers. Bobcat Center Antwerpen biedt een professionele onderhoudsservice aan. Wanneer u uw machine op regelmatige basis laat onderhouden door onze vakmensen, garandeert u de duurzaamheid van uw aankoop. Indien gewenst, pikken wij uw machine graag bij u op!

 3. KLEINE BETONPOMP

  Nederland

  Beton storten met de kleine betonpomp is de oplossing voor de kleine betonstort en voor moeilijk bereikbare plaatsen. De kleine en lichte beton slangen maken het beton storten met de kleine betonpomp een verademing! Beton storten met de kruiwagen is niet meer noodzakelijk.

 4. BOUWMACHINES MAHÉ & LOOS

  België

  Al meer dan 30 jaar bieden wij een uitgebreid gamma Brinkmann machines van Duitse topkwaliteit voor de chapewereld zowel verkoop als onderhoud. Onze goed opgeleide mechaniekers en uitgeruste servicewagen staan tot uw dienst.

 5. WOLFTECH

  België

  Wolftech is gespecialiseerd in verschillende en uitgebreide vakgebieden : bouw materialen, bekistingen, betonpompen, boormachines, chapemachines, Containers, dompelpompen, driepoot voor schoor, handbeugelapparaat, ketting voor kruiwagen, klemmen, klinkerwagen, ladderhaken, loopbruggen, schaftwagens, enz.

 6. AURAMA

  Frankrijk

  Het bedrijf AURAMA, is een Distributeur, en actief in de sector Betonpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren hulpverlening voor heftrucks en transporteurs, vorkheftrucks, accessoires voor heftrucks, en heftrucks diesel. Het is gevestigd in Genas, Frankrijk.

 7. MEG MACHINERY / MEG DIS TICARET (CONCRETE PUMP SPARE PARTS)

  Turkije

  Het bedrijf MEG MACHINERY / MEG DIS TICARET (CONCRETE PUMP SPARE PARTS), is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonpompen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 8. TRAMAK MACHINERY CONCRETE PUMP SPARE PARTS

  Turkije

  Het bedrijf TRAMAK MACHINERY CONCRETE PUMP SPARE PARTS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonpompen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 1. ETYEMEZLER

  Turkije

  Het bedrijf ETYEMEZLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren pompen van beton op de bouw, bouwuitrustingen, blaasmachines, en bepleisteringsmachines. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 2. FLÜGEL FUNKTECHNIK UG

  Duitsland

  Het bedrijf FLÜGEL FUNKTECHNIK UG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Betonpompen. Het is gevestigd in Steinfurt, Duitsland.

 3. CONSPAR

  Turkije

  Het bedrijf CONSPAR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonmolens. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonpompen, beton, Betonpompen, en accessoires voor betonpompen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 4. DM MAKINA OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkije

  Het bedrijf DM MAKINA OTOMOTIV SAN. TIC. LTD. ŞTI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonpompen. Het is gevestigd in Konya, Turkije.

 5. TP GRUP

  Turkije

  Het bedrijf TP GRUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren onderdelen voor grondverzetmachines, en onderdelen voor landbouwtractoren. Het is gevestigd in ANKARA, Turkije.

 6. DINC GRUP IS MAKINA YEDEK PARCA IMALAT SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkije

  Het bedrijf DINC GRUP IS MAKINA YEDEK PARCA IMALAT SAN.TIC.LTD.STI., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonpompen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

 7. ALPINA CONSTRUCTION MACHINERY SRL

  Italië

  Het bedrijf ALPINA CONSTRUCTION MACHINERY SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Betonindustrie - machines en fabricagematerialen, onderdelen voor pompen voor beton, accessoires voor betonpompen, Betonindustrie - machines en fabricagematerialen, en pompen voor slib. Het is gevestigd in Baranzate, Italië.

 8. STAR TECH MAC

  Turkije

  Het bedrijf STAR TECH MAC, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Betonpompen. Het is tevens aanwezig in de sectoren accessoires voor betonpompen, en onderdelen voor pompen voor beton. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 9. ESSER BETON GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf ESSER BETON GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Betonpompen. Het is gevestigd in Euskirchen, Duitsland.

 10. GÜRPOM WORK MACHINERY LTD

  Turkije

  Het bedrijf GÜRPOM WORK MACHINERY LTD, is een Dienstverlener, en actief in de sector Betonpompen. Het is gevestigd in Ankara, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis