• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • betonwaren en conglomeraten

Resultaten voor

Betonwaren en conglomeraten - Import export

 1. COLLINET GRES & BETON

  België

  Verified by europages badge

  Collinet Grès & Béton is uw specialist voor keramische en betonproducten. Wij vervaardigen producten van spanbeton. U heeft de keuze uit voorlateien met een terracotta buitenlaag, voorlateien van beton of liggers van Preco beton. Preco is dus een prefab balk van spanbeton met een terracotta buitenlaag, die werkt als een composietbalk. De latei vangt de trekspanningen op, terwijl het metselwerk die van de druk opvangt. Preco is licht en betrouwbaar en is eenvoudig, kostenbesparend en snel in te bouwen, zonder bekisting of omslachtig betonstortwerk, zonder scheuren noch krimp. Preco wordt zodanig het ideale bouwelement voor alle raam- en deuropeningen. Het geheel van betonblokken en -balken Preco maakt het mogelijk een sterke vloer te maken, afhankelijk van de gekozen uitvoering en bestemming. Op zoek naar een specialist in keramische en betonproducten? Neem contact op met Collinet Grès & Béton.

  Website Open In New icon
 2. FAMENNE BETONS

  België

  Verified by europages badge
 3. BITTORF & BAHLL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 4. GEBRÜDER HEISSERER, HOLZVERARBEITUNG, GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. ALBO TÜREN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. KKS KUNSTSTOFF KABELSCHÄCHTE

  Duitsland

  Verified by europages badge
 2. ACO AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge
 3. HINDEN AG

  Zwitserland

  Verified by europages badge
 4. LANGELOH BETONWERK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. POROSIT-BETONWERKE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 1. JOSEF SCHAPPELWEIN GESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 2. WALLSTOP GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge
 3. BETON FRAGAPANE

  België

  Verified by europages badge
 4. OCKERMÜLLER BETONWAREN GMBH

  Oostenrijk

  Verified by europages badge
 5. BLOQUERAS GAGO

  Spanje

  Specialisten in machines die betonblokken en overige prefabelementen vervaardigen: straatstenen, randen, tegels, buizen, holle vloerplaten. Prefabricados Bloquera Gago S.L. ontwerpt en vervaardigt zijn eigen vaste machines voor productie op bak, evenals alle overige elementen die de productieketen aanvullen, inclusief drogen en opslag; volledig of gedeeltelijk geautomatiseerde machines. De onderneming produceert alles, van de betoncentrale tot machines voor speciale afwerkingen (was, polijsten, schuren, enz.).

 6. OTEP

  Frankrijk

  OTEP SA en AMAS France zijn 2 bedrijven gespecialiseerd in de technologie en materialen voor de spanbetonindustrie. OTEP is erkend vanwege haar expertise en vakkennis op het gebied van de technologie van spanbetonproducten. De onderneming bouwt fabrieken voor de vervaardiging van spanbetonproducten: balkjes, schilvloeren, balken en bouwelementen, kanaalplaatvloeren, verlichtingspalen, elektriciteitspalen (laagspanning, middenspanning, hoogspannning) van het haalbaarheidsonderzoek, de installatie en sleutelklare oplossingen of maatwerk tot de opleiding van personeel, technische bijstand en klantenservice. De technologie en het materieel van OTEP maken het mogelijk om op economische en optimale wijze producten van spanbeton te vervaardigen die veilig en duurzaam zijn en die meestal berusten op het gebruik van hoogwaardig beton dat aan de internationale normen voldoet. AMAS staat sinds 1972 tot uw dienst met zijn werkplaats voor de productie en het onderhoud van specifiek materieel.

 7. STAYCONCRETE GMBH

  Duitsland

  De naam „stayconcrete“ bevat al de kern van ons concept: inspirerende meubels van beton die een blijvende waarde hebben en elke dag gebruikt kunnen worden. Dat bereiken we door designconcepten die aantrekkelijke en optimale functionaliteit integreren. Meubels van stayconcrete bezitten een unieke oppervlaktestructuur en kunnen individueel op elke inrichtingsstijl afgestemd worden – precies zoals u dat wenst. Ons speciale beton verwerken wij puur of in combinatie met andere, hoogwaardige materialen tot meubels van de hoogste kwaliteit. En omdat beton een uiterst veelzijdig materiaal is, kan het in elk detail aan uw behoeften worden aangepast. Ook als componenten in serie worden geproduceerd: Alle meubels van stayconcrete gaan meerdere keren door onze handen als wij ze polijsten, afwerken en bij u monteren. Dat en de nuances van het gegoten materiaal zorgen ervoor dat elk stuk uniek is. Heel concreet.

 8. GRIS CLAIR

  Frankrijk

  GRIS CLAIR is en Franse fabrikant van betonnen producten, elementen en blokken voor thermische isolatie, ruwbouw en inrichting van de open ruimte. Gris Clair, opgericht in 1952 en gevestigd in Mathay in het Franse departement Doubs, ontwerpt en produceert esthetische en duurzame oplossingen voor de milieuvriendelijke inrichting van de open ruimte. Het doet er niet toe wat u nodig hebt: gekloofde blokken voor de bouwsector, openbare werken en ruwbouw, zichtbare betonblokken voor gevels, betonblokken volgens het ELCO-procedé of betonnen tuinblokken.

 9. CLAES SIERBETON

  België

  De afdeling Sierbeton biedt met het concept architectonisch beton op maat een exclusief hoogwaardig beton aan voor nieuwbouw en renovatie. Zij is meer dan 20 jaar actief op de bouwmarkt. Naast het architectonisch beton voor de woningbouw is er het architectonisch beton voor interieur, het is uniek en tijdloos met kwaliteit en uitstraling. Het wordt toegepast bij de inrichting van keukens, open haarden, kantooruimte en winkel inrichtingen. Daar waar massieve stukken toonaangevend moeten zijn, zijn wij de ideale partner voor zowel professionelen als particulier! Ons bedrijf werkt uitsluitend op bestelling en volgens tekening van de architect en/of bouwheer.

 10. CIERS BETON

  België

  Ciers Beton is gevestigd in Oostrozebeke. We zijn een CE-gecertificeerd familie-bedrijf dat reeds meer dan 40 jaar betonproducten voor de landbouw produceert. Het bedrijf is met de broers Omer - Robert en Daniel Ciers eind jaren '60 - begin jaren '70 gestart met een paar handvormen. Met de volgende generatie hebben we sterk geïnvesteerd in automatisering en werken we met een 10-tal gemotiveerde werknemers. We beschikken over een eigen labo en doen dagelijks aan interne zelfcontrole om zo de kwaliteit van onze producten te garanderen. Een extern betonadviesbureau helpt ons in het ontwikkelen van accurate recepten en voor het behalen van kwaliteitslabels.

 1. CIERS BETON SYSTEMEN

  België

  UW SPECIALIST IN GEPREFABRICEERDE BETONELEMENTEN CBS Beton biedt u duurzame prefab oplossingen voor de opslag van uw product en voor het opvangen van niveauverschillen op uw terrein. Ons uitgebreid gamma prefab betonelementen biedt heel wat voordelen en mogelijkheden: Er is slechts een beperkte voorbereiding nodig Plaatsing is snel en eenvoudig De wanden kunnen onmiddellijk in gebruik genomen worden Beton = sterk en duurzaam Wij kunnen voor u elementen op maat produceren CBS producten voldoen aan de strengste eisen op het vlak van kwaliteit. Onze interne studiedienst adviseert u graag bij al uw technische vragen. Bij CBS dragen wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. U kan ons steeds contacteren voor informatie over onze producten en hun mogelijke toepassingen, zowel voor als na verkoop:

 2. DIABETON

  België

  Diabeton is een uniek bedrijf als het aankomt op: - boringen in gewapend beton - zaag- en freeswerken in gewapend beton - verlagen van slibwanden of diepwanden - selectieve afbraak van betonconstructies - chemische verankering - betonwerken Waarom uniek? Omdat we als geen ander blijven innoveren in onze technieken, materialen en werkwijzen. Omdat we blijven investeren in vakmanschap en ervaring. En omdat we écht met totaaloplossingen voor de dag komen voor de bouwnijverheid en de industrie. En dat al sinds 1979. Altijd streven naar beter Onze meer dan 26 medewerkers zijn allemaal vakmensen doordrongen van de kwaliteitsgedachte. Zij blijven streven naar effectieve en efficiënte oplossingen op het werkveld. Vanuit onze 2 centrale depots/ ateliers bevoorraden we onze mobiele ploegen met de meest aangepaste materialen en machines, desnoods zelf op maat ontworpen en gebouwd. Polyvalent gespecialiseerd Door de combinatie van specialisaties, zijn we perfect aangepast om complexe, uitdagende of grote projecten snel tot een goed einde te brengen, binnen de afgesproken timing en volgens het lastenboek. Kortom, aarzel niet om Diabeton uit te nodigen voor de opmaak van een offerte of aanbesteding.

 3. STRUCTO

  België

  Structo nv is actief aan de basis van veel bouwwerken, industrieel of binnen het verkeerslandschap. Structo spanbeton torst het wegdek, draagt vloeren en daken en speelt daardoor een rol van fundamentele betekenis in tal van projecten. Niet enkel in gewapend maar ook in voorgespannen beton kan Structo u het meest geschikte product voor uw project aanbieden: van balken, kolommen, over vloer- en dakelementen tot de muurpanelen en brugbalken. En hoe massief spanbeton ook mag gepercipieerd worden, Structo's flexibele opstelling wordt door de klanten in binnen- en buitenland ruim gewaardeerd. Structo nv houdt het hele traject onder controle en blijft binnen het vooropgestelde budget en de timing. Steeds weer een spannend en boeiend verhaal voor onze ontwerpers, ingenieurs en andere specialisten. Maar onze opdrachtgevers raken er in elk geval nooit overspannen van.

 4. PAULISSEN BETON

  België

  Paulissen Beton is een familiebedrijf en dit staat garant voor een persoonlijke service. Op deze manier krijgt u als klant de aandacht die u verdient. Leon Paulissen begon in 1966 als zelfstandige en specialiseerde zich al snel in tuinaanleg. In 1979 bouwde Leon een fabrieksgebouw op het industrieterrein van Genk-Noord. Deze fabriek werd al gauw te klein dus begon hij in 1985 even verderop de bouw van het fabrieksgebouw op de Woudstraat 7 waar het bedrijf vandaag nog steeds gevestigd is. Paulissen beton staat dus voor 40 jaar ervaring in betonprodukten.

 5. VAHEJA

  België

  Vaheja is ruim 60 jaar gespecialiseerd in het produceren van "gladde" en "ruwe" welfsels in gewapend beton voor de Belgische en Nederlandse bouwmarkt. Daarnaast bieden we ook voorgespannen vloerelementen aan. Bij uw project verzorgen we, een legplan met een vereenvoudigde betonstudie zonder meerprijs. Bij vragen over de plannen staan we steeds klaar zodat u met een gerust hart op ons kan bouwen. Studie / legplan Door de steeds complexer wordende woningen, is het aangewezen om steeds een legplan, en waar nodig een betonstudie, te voorzien. Dit legplan dient als leidraad op de werf, zodat plaatsing van de welfsels gemakkelijker verloopt. Het legplan en de betonstudie zijn in de prijs inbegrepen. Supplementen Vaheja biedt de mogelijkheid om supplementen te voorzien om de kosten van het bouwen te drukken. Deze zijn bij de aankoop wel wat duurder, maar het vereenvoudigt het werk op de werf aanzienlijk, alsook drukt het de kosten bij de afwerking.

 6. VAN HESSCHE

  België

  Van Hessche Beton is dé betrouwbare referentie voor het produceren en plaatsen van betonroostervloeren voor varkens- en rundveestallen. Van ontwerp tot plaatsing staan wij U bij met gespecialiseerde mensen om uw project 100% te doen slagen. Bovendien worden alle varkensroosters en alle rundveeroosters geproduceerd met HSR-cement om de aantasting van zuren tegen te gaan. Naast roostervloeren en stalinrichting kunt u bij ons ook terecht voor sleufsilopanelen, aardappelroosters, betonplaten en -palen voor de tuinbouwsector, WOLFA kunststoframen en IKADAN kunststofroosters.

 7. DIAMUR

  België

  Diamur is al jarenlang bekend en geapprecieerd als producent van een groot gamma kant-en klare droge mortels en andere mengelingen voor de vakman. Al onze producten zijn verkrijgbaar in silo of minisilo en in plastic zakken van 25 kg (voor bestellingen vanaf 30 ton). We hebben een aangepaste mengeling voor elke toepassing: voor normaal zuigende of zuigende steen, uitbloeiingsgevoelige steen, mengsels met verschillende verwerkingstijden, doorstrijk- en dunbedmortels, waterdichte mortels… We leveren ook aangepaste droge betonmengelingen en speciale mengsels voor opvoegen en opvullen van bevloeringen en bestratingen en chapes.

 8. CLAESEN BETONBEDRIJF

  België

  Claesen Betonbedrijf BVBA is een fabrikant van BENOR en CE-gekeurde betonblokken. In 1973 richtte zaakvoerder Claesen Freddy het bedrijf op. Sinds 1989 zijn we gevestigd in de Kanaalstraat 13 te Lummen. Claesen Betonbedrijf BVBA is een familiebedrijf dat wordt gerund door vader, twee zonen, dochter en enkele werknemers. Wij vervaardigen alle blokken uit grondstoffen van hoge kwaliteit en hebben een BENOR en/of CE-keuring. Bovendien worden onze blokken dagelijks gekeurd in ons laboratorium. Claesen Betonbedrijf draagt de kwaliteit van haar producten hoog in het vaandel. De blokken worden door handelaars bij ons afgehaald. Wij beschikken niet over eigen vervoer.

 9. ALTAAN

  België

  Altaan is specialist in de productie van prefab betonelementen voor alle bouwwerken en cascoprojecten. Door onze knowhow en productie uitrusting zijn wij uw ideale partner voor maatwerk. Maatwerk in de breedste zin van het woord. Onze producten worden toegepast in woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Altaan Beton nv is gespecialiseerd in de productie van prefab beton voor alle bouwwerken, de verwerking van bewapeningsijzer, accessoires voor betonproducten en accessoires voor montage van prefab beton. Als het gaat om maatwerk is bijna alles mogelijk.

 10. ABC-BETON

  Nederland

  Voor het maken van betonnen straatmeubilair moet u bij ABC-Beton zijn. Wij hebben al voor verschillende gemeenten betonnen straatmeubilair gefabriceerd en geplaatst. Door jarenlange ervaring leveren wij onze bijdrage op het architectonische en constructieve vlak. Als onafhankelijke speler in deze markt zijn wij breed en meegaand inzetbaar. Wij ontwikkelen de mallen voor het straatmeubiliar, alsmede de productie en realisatie. ABC Beton is al jaren specialist in het leveren van betonnen straatmeubilair voor de inrichting van de openbare ruimte. Naast betonnen straatmeubilair, leveren wij betonnen keerwanen, gepolijst en gekleurd beton en kunnen wij u helpen met: - betonnen banken - betonnen plantenbakken - trottoirbanden - traptreden - zandbakken - poefs En al het overige straatmeubilair. Hiervoor kunt u gerust contact met ons opnemen.