• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bevestigingsbouten

Resultaten voor

Bevestigingsbouten - Import export

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkije

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS werd opgericht in 1995 en is een toonaangevende fabrikant van stalen bevestigingsmiddelen gevestigd in Ankara, Turkije. We leveren producten van hoge kwaliteit en worden wereldwijd de voorkeursleverancier van bevestigingsartikelen. Met een productiefaciliteit van 14.000 m2, inclusief een overdekte ruimte van 10.000 m2 in Ankara/Saray, combineren we ons rijke erfgoed met een klantgerichte aanpak. Bij KALELILER FASTENERS staat klanttevredenheid voorop. We blinken uit in de productie van bouten, tapbouten, ankerbouten en moeren met behulp van warm- en koudvervormingsmethoden. Onze expertise strekt zich uit tot diverse soorten stalen bevestigingsmiddelen, met elektrolytisch verzinkte en thermisch verzinkte coatings. We zijn ook gespecialiseerd in geometrische en Zn-nikkelcoatingstoepassingen en richten ons op grootschalige bouten en speciale bevestigingsmiddelen door middel van warm smeden. We leveren aan verschillende industrieën, zoals energie, bouw, industriële onderdelen, staalbouw, luchthavenbouw, raffinaderijen en de machine-industrie. Dankzij onze geavanceerde machines en apparatuur kunnen we efficiënt op maat gemaakte onderdelen van superieure kwaliteit produceren. Onze capaciteiten omvatten automatisch snijden, warm smeden, koud vormen, machinale bewerking, draad walsen, warmtebehandeling, coating en kwaliteitscontrole. Onder de KLR-markering leveren we bouten en schroeven met een diameter van M 12 tot M 80, draadstangen en -bouten van M 8 tot M 220 mm en moeren met een lengte van M 20 tot M 80. We bieden ook verankeringsbouten, U-bouten en J-bouten en houden een uitgebreide voorraad aan van diverse bevestigingsmiddelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We hebben jarenlange ervaring en garanderen u een uitstekende service. Vanuit onze locaties in Altenberge (Duitsland) en Kaohsiung (Taiwan) dienen wij wereldwijd als systeem leverancier voor industriële bedrijven. Stevig vasthouden! Met onze hoogwaardige bevestigingsmiddelen zijn we in staat om verschillende materialen en componenten veilig te assembleren. Om u te laten profiteren van de verbinding met ons, maken we uw werk ook eenvoudiger met veel individuele services met betrekking tot schroeven, moeren en Co. flexibele service! Of het nu vanuit ons hoofdkantoor in Altenberge in Westfalen of vanuit ons bureau in Kaohsiung, Taiwan is, wij leveren onze producten aan industriële bedrijven uit verschillende industrieën.

 3. NORMTEILWERK ROBERT BLOHM GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  NORMTEILWERK ROBERT BLOHM is een fabrikant van boorbussen, standaardonderdelen in de snij- en stansbouw en veeleisende speciale oplossingen op basis van klanttekeningen. Sinds de oprichting in 1934 staat de onderneming zowel nationaal als internationaal voor hoogste kwaliteit en precisie. NORMTEILWERK ROBERT BLOHM kenmerkt zich door een klantgerichte visie in combinatie met langdurige samenwerkingen met klanten. Het productassortiment omvat meer dan 28.000 onderdelen. Op de locatie in Büchen werken meer dan 50 medewerkers. Met het moderne machinepark en de ervaren medewerkers realiseert het bedrijf een grote diversiteit aan speciale onderdelen naar wens van de klant. Daarnaast verzorgt BLOHM al decennia lang opleidingen voor aankomende vaklieden.

 4. SPS SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het familiebedrijf SPS Srl is gespecialiseerd in de productie van bevestigingssystemen. We produceren lasbouten, blindklinknagels, structurele klinknagels en inserts, maar ook klantspecifieke producten zoals schroeven en andere speciale kleine onderdelen volgens tekening. We streven naar productdiversificatie en kwaliteit. Daarom wordt ons productieproces in realtime bewaakt door procescomputers en is ons kwaliteitssysteem ISO 9001: 2015 gecertificeerd.

 5. NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf NINGBO HONGYU METAL PRODUCTS CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Spansloten, Bevestigingsbouten, hexagonale bouten, roestvrijstalen schroeven en moeren, speciale parkerschroeven, schroeven voor spaanplaat, hijsring, bolkopschroeven, en Schroeven en moeren met schroefdraad. Het is gevestigd in Yuyao City,zhejiang, China.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Bevestigingsmateriaal - metaal, Bevestigingsbouten, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en kleine metaalwaren. Het is gevestigd in Suzhou, China.

 2. A.R.T. ELEKTROMECHANIK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf A.R.T. ELEKTROMECHANIK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in München, Duitsland.

 3. DIMA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf DIMA GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Könnern, Duitsland.

 4. PÖTTER GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf PÖTTER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Breckerfeld, Duitsland.

 5. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingsmaterialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren IJzerwaren - industriële, Bevestigingsbouten, Draadstangen, Moeren, Bootbeslag, Metaalschroeven, Houtschroeven, zelftappende schroeven, en Rvs schroeven. Het is gevestigd in Saint Priest, Frankrijk.

 1. WERDA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf WERDA GMBH & CO. KG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Finnentrop, Duitsland.

 2. GEBR. SCHÜRHOLZ GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf GEBR. SCHÜRHOLZ GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Plettenberg, Duitsland.

 1. ANKER SCHROEDER ASDO GMBH

  Duitsland

  Sinds decennia is Anker Schroeder een betrouwbare partner op de gebieden van de zware verankeringstechniek voor de waterbouw, hoogbouw, bruggenbouw, zware machinebouw en zware heftechniek. Laat u overtuigen door onze solide kwaliteit. Ons productenprogramma bevat verankeringen van rond staal, oogankers, hamerkopankers, kogelkopankers, ankeraansluitingen, schalmen - vanaf 25 t tot 1500 t nuttige belasting, speciale schalmen, ladingschalmen, kantelschalmen, normschalmen, trekstangsystemen, kabeleinden.

 2. SCHROEVEN GROOTHANDEL

  Nederland

  Schroevengroothandel.nl Schroevengroothandel.nl is uw partner op het gebied van schroeven, bevestigingsmaterialen en overige benodigdheden. Wij leveren topmerken schroeven in alle maten tegen zeer scherpe prijzen. Vaak tientallen procenten goedkoper dan in de bouwmarkt. U vindt in deze webshop ons ruime assortiment. Mocht u vragen hebben over onze producten of speciale wensen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op en wij helpen u graag. Wij leveren zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren. Online technische groothandel Schroevengroothandel.nl is een technische groothandel met een zeer ruim assortiment met een sterke vertegenwoordiging in gevestigde merken zoals Spax, Fischer, Wera enz. Met onze webshop en magazijn in Akersloot bedienen we heel Nederland en België. De klanten van Schroevengroothandel.nl Wij leveren aan de professionele en de particuliere gebruiker. Dit kunnen zijn constructiebedrijven, installatiebedrijven, timmermansbedrijven, productiebedrijven, diverse dealers en wederverkopers. Maar ook de particuliere consument is van harte welkom! Waarom Schroevengroothandel? Het prijsverschil met traditionele bouwmarkten is vaak doorslaggevend , onze klanten bestellen bij ons omdat wij vaak voordeliger zijn dan andere webshops of fysieke technische groothandels en bouwmarkten. Daarnaast is het assortiment schroeven van Schroevengroothandel.nl erg ruim. Als laatste kunnen wij vaak snel producten leveren die anders bijna nergens verkrijgbaar zijn.

 3. MARO FASTENERS B.V.

  Nederland

  Veiligheid mag nooit ter discussie staan. In veel sectoren gelden daarom strikte veiligheidsregels voor bevestigingsmaterialen. Met een partner als MARO Fasteners kiest u voor zekerheid. Met meer dan 30 jaar ervaring weten we exact wat er speelt in uw branche. En met een compleet pakket aan bevestigingsmaterialen beantwoorden we exact aan alle actuele regels en richtlijnen. MARO Fasteners is een internationale handelsonderneming, gespecialiseerd in uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten. Onze kennis en ervaring staan u ten dienste in sectoren als; ★ On- en Offshore ★ Constructie en Bouw ★ Olie & Gas ★ Automobiel industrie ★Speciale bevestigingsmaterialen voor landbouwmachines, railway & transport, energie en de voedingsmiddelenindustrie. Ontzorgen van u als opdrachtgever staat altijd voorop. Die ‘bevestiging’ krijgt u alvast van ons! Neem vrijblijvend contact met ons op en maak gebruik van onze kennis en ervaring.

 4. ANEMO ENGINEERING

  België

  Wereldspeler in technisch advies en verkoop van bevestigingsmateriaal zoals Turnlock Clinserts, latchlock, smart block pins auto blok nuts (vooral voor machines, treinen, vliegtuigen en militaire toestellen).

 5. FASTENERSHOP

  Nederland

  Fastenershop is dé shop voor al uw bevestigingsmaterialen. Fastenershop heeft het grootste assortiment bevestigingsmaterialen van Nederland en België. In het assortiment van Fastenershop bevinden zich onder anderen bouten en moeren. Daarnaast heeft Fastenershop ook diverse anderen gereedschappen. Wij hebben van alles, van bijlen tot hamers en van inbussleutel tot landmeters. Bent u nu op zoek naar een speciaal bevestigingsmateriaal? Neem dan een kijkje op onze website. Hierop zult u het vast en zeker vinden. Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van u.

 6. EUROPEAN FASTENERS

  Nederland

  European Fasteners is specialist in uitsluitend A-kwaliteit RVS bevestigingsproducten. Om dit te kunnen garanderen werken we alleen samen met Europese fabrikanten en handelshuizen. Ons assortiment behoort tot het meest uitgebreide van Europa.

 7. GEBREMA FASTENERS AND COMPONENTS WEESP NL

  Nederland

 8. HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD.

  Turkije

  Het bedrijf HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD., is een Distributeur, en actief in de sector Uithollen - staal- en metaalbewerking. Het is tevens aanwezig in de sectoren Inox, Bevestigingsbouten, U-bouten, Inox, Bevestigingsbouten, en U-bouten. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

 1. APIS MC LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf APIS MC LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bouten en moeren van titaan, montageonderdelen, Chemische bevestiging, en Voor de petrochemie geschikte bouten. Het is gevestigd in Halesowen, Verenigd Koninkrijk.

 2. KLAUS FISCHER GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf KLAUS FISCHER GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Mönchengladbach, Duitsland.

 3. EWK GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf EWK GMBH, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Schöntal, Duitsland.

 4. LARCO - SCHMIERTECHNIK

  Duitsland

  Het bedrijf LARCO - SCHMIERTECHNIK, is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Ehningen, Duitsland.

 5. QUANZHOU XITEJI ADVANCED CO;LTD

  China

  Het bedrijf QUANZHOU XITEJI ADVANCED CO;LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Quanzhou, China.

 6. HAGUE FASTENERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HAGUE FASTENERS LIMITED, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bouten en moeren. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsbouten, montageonderdelen, bouten naar ontwerp, Bevestigingsbouten, en verspaning fijnmechanica. Het is gevestigd in Wolverhampton, Verenigd Koninkrijk.

 7. SHAFTS GMBH

  Zwitserland

  Het bedrijf SHAFTS GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Lachen Sz, Zwitserland.

 8. METALLHÜTTEN- UND RECYCLINGGESELLSCHAFT SCHUMACHER MBH & CO. KG

  Duitsland

  Het bedrijf METALLHÜTTEN- UND RECYCLINGGESELLSCHAFT SCHUMACHER MBH & CO. KG, is een Dienstverlener, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Rommerskirchen, Duitsland.

 9. BONIONI SA

  Frankrijk

  Het bedrijf BONIONI SA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Schroeven. Het is tevens aanwezig in de sectoren Moeren, Bevestigingsbouten, speciale schroeven en moeren op tekening, speciale schroeven, Moeren, en Bevestigingsbouten. Het is gevestigd in Scionzier Cedex, Frankrijk.

 10. ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES

  Frankrijk

  Het bedrijf ANC'OS - FABRICANT DE TIGES D'ANCRAGE, TIGES FILETÉES, TIRANTS, HAUBANAGE ET FIXATIONS LOURDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsbouten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadstangen, Muurankers, Draadstangen, Muurankers, en verankeringskooi windturbines. Het is gevestigd in Donchery, Frankrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis