• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bevestigingsbouten

Resultaten voor

Bevestigingsbouten - Import export

 1. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge

  We hebben jarenlange ervaring en garanderen u een uitstekende service. Vanuit onze locaties in Altenberge (Duitsland) en Kaohsiung (Taiwan) dienen wij wereldwijd als systeem leverancier voor industriële bedrijven. Stevig vasthouden! Met onze hoogwaardige bevestigingsmiddelen zijn we in staat om verschillende materialen en componenten veilig te assembleren. Om u te laten profiteren van de verbinding met ons, maken we uw werk ook eenvoudiger met veel individuele services met betrekking tot schroeven, moeren en Co. flexibele service! Of het nu vanuit ons hoofdkantoor in Altenberge in Westfalen of vanuit ons bureau in Kaohsiung, Taiwan is, wij leveren onze producten aan industriële bedrijven uit verschillende industrieën.

  Website Open In New icon
 2. SHUTDOWN FASTENERS AND SPECIALS BELGIUM

  België

  Verified by Europages badge

  SFSB : uw belangrijkste partner (20 jaar ervaring) voor alle urgente / korte leveringen van sluitingen (bouten, tapeinden, moeren) met materiaalcertificaten EN 10204 3.1, acc to drwg / spec, in alle materialen. Offshore, energie, petrochemie en zware industrie; urgente vereisten. speciale onderdelen: in slechts enkele uren/dagen: sourcing mogelijk in heel Europa. Niet verbonden met een fabrikant. ASTM tapeinden, turbinebouten, bouten voor hoge temperatuur, DIN 2510 van alle soorten.Iedere diameterlengte materiaaltype. NIEUW IN ONS PROGRAMMA: HYDRAULISCHE TORQUE TOOLS (USA) AAN SCHERPE PRIJZEN www.torsionx.be NIEUWE FOTO’S VAN GELEVERDE PRODUCTEN ! www.sfsb.be TEVENS IN ONS PROGRAMMA : BUIZEN, FLENZEN EN FITTINGEN : WE BRENGEN U IN RECHTSTREEKS CONTACT MET ONS NETWERK Zie de nieuwste innovatie: de FC Disc, de oplossing voor montage-problemen: eenvoudige controle van de exacte boutspanning om pproblemen met lekkage, temperatuur en trillingen te voorkomen.

  Website Open In New icon
 3. HONGYU METAL PRODUCTS NINGBO CO., LTD

  China

  Verified by Europages badge
 4. DIMA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. LARCO - SCHMIERTECHNIK

  Duitsland

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. KLAUS FISCHER GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 2. WERDA GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 3. A.R.T. ELEKTROMECHANIK-VERTRIEBS-GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 4. GEBR. SCHÜRHOLZ GMBH

  Duitsland

  Verified by Europages badge
 5. ANKER SCHROEDER ASDO GMBH

  Duitsland

  Sinds decennia is Anker Schroeder een betrouwbare partner op de gebieden van de zware verankeringstechniek voor de waterbouw, hoogbouw, bruggenbouw, zware machinebouw en zware heftechniek. Laat u overtuigen door onze solide kwaliteit. Ons productenprogramma bevat verankeringen van rond staal, oogankers, hamerkopankers, kogelkopankers, ankeraansluitingen, schalmen - vanaf 25 t tot 1500 t nuttige belasting, speciale schalmen, ladingschalmen, kantelschalmen, normschalmen, trekstangsystemen, kabeleinden.

 1. ANEMO ENGINEERING

  België

  Wereldspeler in technisch advies en verkoop van bevestigingsmateriaal zoals Turnlock Clinserts, latchlock, smart block pins auto blok nuts (vooral voor machines, treinen, vliegtuigen en militaire toestellen).

 2. FASTENERSHOP

  Nederland

  Fastenershop is dé shop voor al uw bevestigingsmaterialen. Fastenershop heeft het grootste assortiment bevestigingsmaterialen van Nederland en België. In het assortiment van Fastenershop bevinden zich onder anderen bouten en moeren. Daarnaast heeft Fastenershop ook diverse anderen gereedschappen. Wij hebben van alles, van bijlen tot hamers en van inbussleutel tot landmeters. Bent u nu op zoek naar een speciaal bevestigingsmateriaal? Neem dan een kijkje op onze website. Hierop zult u het vast en zeker vinden. Zijn er nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij horen graag van u.

 3. MARO FASTENERS B.V.

  Nederland

  Veiligheid mag nooit ter discussie staan. In veel sectoren gelden daarom strikte veiligheidsregels voor bevestigingsmaterialen. Met een partner als MARO Fasteners kiest u voor zekerheid. Met meer dan 30 jaar ervaring weten we exact wat er speelt in uw branche. En met een compleet pakket aan bevestigingsmaterialen beantwoorden we exact aan alle actuele regels en richtlijnen. MARO Fasteners is een internationale handelsonderneming, gespecialiseerd in uitsluitend kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten. Onze kennis en ervaring staan u ten dienste in sectoren als; ★ On- en Offshore ★ Constructie en Bouw ★ Olie & Gas ★ Automobiel industrie ★Speciale bevestigingsmaterialen voor landbouwmachines, railway & transport, energie en de voedingsmiddelenindustrie. Ontzorgen van u als opdrachtgever staat altijd voorop. Die ‘bevestiging’ krijgt u alvast van ons! Neem vrijblijvend contact met ons op en maak gebruik van onze kennis en ervaring.

 4. SCHROEVEN GROOTHANDEL

  Nederland

  Schroevengroothandel.nl Schroevengroothandel.nl is uw partner op het gebied van schroeven, bevestigingsmaterialen en overige benodigdheden. Wij leveren topmerken schroeven in alle maten tegen zeer scherpe prijzen. Vaak tientallen procenten goedkoper dan in de bouwmarkt. U vindt in deze webshop ons ruime assortiment. Mocht u vragen hebben over onze producten of speciale wensen hebben, neemt u dan vooral contact met ons op en wij helpen u graag. Wij leveren zowel aan de zakelijke markt als aan particulieren. Online technische groothandel Schroevengroothandel.nl is een technische groothandel met een zeer ruim assortiment met een sterke vertegenwoordiging in gevestigde merken zoals Spax, Fischer, Wera enz. Met onze webshop en magazijn in Akersloot bedienen we heel Nederland en België. De klanten van Schroevengroothandel.nl Wij leveren aan de professionele en de particuliere gebruiker. Dit kunnen zijn constructiebedrijven, installatiebedrijven, timmermansbedrijven, productiebedrijven, diverse dealers en wederverkopers. Maar ook de particuliere consument is van harte welkom! Waarom Schroevengroothandel? Het prijsverschil met traditionele bouwmarkten is vaak doorslaggevend , onze klanten bestellen bij ons omdat wij vaak voordeliger zijn dan andere webshops of fysieke technische groothandels en bouwmarkten. Daarnaast is het assortiment schroeven van Schroevengroothandel.nl erg ruim. Als laatste kunnen wij vaak snel producten leveren die anders bijna nergens verkrijgbaar zijn.

 5. EUROPEAN FASTENERS

  Nederland

  European Fasteners is specialist in uitsluitend A-kwaliteit RVS bevestigingsproducten. Om dit te kunnen garanderen werken we alleen samen met Europese fabrikanten en handelshuizen. Ons assortiment behoort tot het meest uitgebreide van Europa.

 6. GEBREMA FASTENERS AND COMPONENTS WEESP NL

  Nederland

  Producent handelsonderneming van DIN ISO Fasteners en componenten volgens klantspecificatie. ISO 9001: 2015 gecertificeerd

 7. KOZA CIVATA

  Turkije

 8. EWK GMBH

  Duitsland

 9. QUANZHOU XITEJI ADVANCED CO;LTD

  China

 10. HAGUE FASTENERS LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 1. SHAFTS GMBH

  Zwitserland

 2. KALELILER LTD.STI.

  Turkije

 3. TOHOKU BOLT MFG. CO., LTD.

  Japan

 4. METALLHÜTTEN- UND RECYCLINGGESELLSCHAFT SCHUMACHER MBH & CO. KG

  Duitsland

 5. MELFAST

  Verenigde Staten

 6. SMEP INDUSTRIES

  Frankrijk

 7. CAGNASSO S.R.L.

  Italië

 8. LAURENT FIXATION

  Frankrijk

 9. PREBENA-UKRAINE

  Oekraïne

 10. TIGHTWELL FORGINGS LIMITED

  India