• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bevestigingsmateriaal - metaal

Resultaten voor

Bevestigingsmateriaal - metaal - Import export

 1. MICRON AMERICA

  Turkije

  MICRON AMERICA, firma gevestigd in Izmir, Turkije, is een leverancier van messing-metalen-plastic ringen, gordijnringen, drukknopen, afgedekte knopen, jeans knopen, klinknagels en bevestigingsapparaten sinds 1995. Onze hoge kwaliteitsstandaarden en inzet voor een superieure klantendienst heeft ervoor gezorgd dat wij een leidende leverancier zijn geworden van plastic ringen, metalen ringen, druk clips, knopen, afgedekte knopen, jeans knopen, jeans klinknagels, ringzetmachines, knoopafdekmachines en kleurstoffen voor de kledingsector, auto-industrie en veel andere sectoren. Micron America is beroemd om zijn grote inspanning om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, zijn service en zijn prijzen. Ons hoofddoel is een volledige klanttevredenheid. Ons sterke punt is onze capaciteit om snel en doeltreffend te voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij maken het voor al onze klanten gemakkelijk het juiste product te kiezen aangepast aan hun behoeftes. Ons hoog opgeleid personeel kan u helpen de juiste bevestigingstang en/of -machine te vinden om uw werk uit te voeren. Wij hebben miljoenen bevestigingsapparaten in voorraad om snel en onmiddellijk te kunnen leveren. Wij zijn trots op ons vriendelijk en goed opgeleid personeel en op de snelle verzending van artikelen in voorraad. Onze ervaring stelt ons in staat u te leveren met de waarborg van een constante kwaliteit, tijdelijke dienstverlening en scherpe prijzen. Wij leveren over de hele wereld met de verzekering van een snelle, veilige en efficiënte dienstverlening. Wij bereiken de kwaliteit van het leven voor de hele wereld. Wij zetten ons in om een sterke en succesvolle organisatie in stand te houden met focus om klanttevredenheid.Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 2. OZKA ENDUSTRIYEL

  Turkije

  Ozka-groepsmaatschappijen hebben meer dan 30 jaar ervaring in het vormen van metalen. Al onze bedrijven willen meer partner zijn dan leverancier. We leveren oplossingen op maat. Al onze bedrijven en ons team werken voor 100% klanttevredenheid. We bieden 0 PPM-garantie met een volledig geautomatiseerd en handmatig kwaliteitscontroleteam. OZKA Industrial solutions is een oplossingsbedrijf voor klanten die op zoek zijn naar een speciale productielijn inclusief stempelen, koudvormen, assemblage en 0 PPM target. OZKA Heaters is het enige bedrijf in Turkije dat draagbare gasverwarmers produceert. OZKA Kitchenwares is gespecialiseerd in aluminium anti-aanbakpannen en ander kookgerei. OZKA Stamping is gepositioneerd voor het vormen van alle soorten plaatwerk inclusief warmtebehandeling en plating. Voor meer informatie kunt u onze groepswebsite bezoeken en vervolgens op het gerelateerde bedrijf klikken.

 3. WILHELM MODERSOHN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Wilhelm Modersohn GmbH & Co. KG werd in 1970 opgericht door Wilhelm Modersohn sen. opgericht. De belangrijkste activiteit in die tijd was de productie en verkoop van ankers voor prefabbetonnen gevels. Tegenwoordig heeft het in Spenge gevestigde bedrijf al meer dan 140 mensen in dienst. Tegenwoordig verkoopt Modersohn fabrikanten van gevel- en heavy-duty bevestigingsmiddelen, evenals op maat gemaakte producten van roestvrij staal, ook artikelen zoals deuvels en draadstangen.Bekende projecten zoals de Frauenkirche Dresden, de Stadtschloss Berlin of het V & A Design Museum in Dundee maken deel uit van het uitgebreide portfolio van het door de eigenaar geleide bedrijf. In samenwerking met geaccrediteerde testinstituten ontwikkelt Modersohn voortdurend nieuwe bevestigingstechnologieproducten, waardoor kosten- en prestatie-geoptimaliseerde oplossingen voor verankeringen en bevestigingsmiddelen in de bouwsector worden geboden.

 4. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een traditionele fabrikant, gecertificeerd volgens ISO 9001, met de meest moderne productietechnologie en innovatieve producten. Onze drie kerndivisies badge-assortimenten, bevestigingssystemen, gestanste onderdelen, vormen de solide basis voor ons wereldwijde succes. Innovatie, creativiteit en kwaliteit kenmerken de producten van WUS. Onze veiligheidsdakhaken, metalen dakpanelen, gootsteunen, regenpijpklemmen, speciale oplossingen en sneeuwbeschermingssystemen evenals pijpklemmen, sprinklerklemmen, montagebeugels, montageprofielen en de bijbehorende accessoires zijn wereldwijd bekend. Op het gebied van gestanste / gebogen onderdelen ontwikkelen en produceren wij nieuwe en vraaggerichte producten samen met onze klanten. Onze interne afdelingen, ontwikkeling, ontwerp, tooling en productie werken hand in hand. Net als onze dakbedekking en sanitaire producten, verlaten onze gestempelde / gebogen delen ons huis met de juiste oppervlakteafwerking.

 5. LA FRAPPE ARDENNAISE SAS

  Frankrijk

  Fabrikant van podotactiele spijkers. Al meer dan 30 jaar is de firma La Frappe Ardennaise gespecialiseerd in het koud stampen van klinknagels, assen, scharnieren, schroeven. Standaard klinknagels, verzonken kopklinknagels, semi-buisvormige klinknagels, blindklinknagels, staalplaatschroeven volgens de normen, speciale schroeven naar tekening met speciale vormen en schroefdraad, houtschroeven, metaalschroeven, lasschroeven. Gladde assen, ringas, geschouderde as, centreerpen, scharnierlichaam, speciale delen op plan. Onze knowhow is gevalideerd met een ISO9001-certificering: 2015 ten dienste van veel bedrijven op het gebied van activiteiten zoals: Elektriciteit, elektronica, elektromechanica, bestek, ijzerwaren, bouw, kernenergie, petrochemie, spoorwegen. Ons ontwerpbureau biedt onze klanten technisch advies en voorstudies om hun behoeften te optimaliseren. We verbeteren de industrialisering van de producten door de productietijd en de kosten van prototypering, pre-series en series te verminderen. Wij exporteren onze producten overal in de wereld.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. HONSEL-GROUP

  Duitsland

  Wij zijn uw sterke partner in bevestigingstechniek - 90 jaar ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige bevestigings- en verwerkingsoplossingen, gecombineerd met een uitstekende leveringsbereidheid en de bekende snelle, uitgebreide service Industrie Wij bieden speciale oplossingen, van speciale connectoren tot volledig geautomatiseerde, procesbewaakte verwerking. Gespecialiseerde handel Wij zijn een flexibel aanspreekpunt voor de gespecialiseerde handel en voor fabrikanten uit alle sectoren. Automotive Decennialange ervaring in de complexe ondersteuning en toelevering van vrijwel alle relevante automobielfabrikanten en hun toeleveranciers is een van onze kerncompetenties. Gereedschap + verwerking Perfecte verwerking voor elk bevestigingsmiddel en elke toepassing is onze eis. Wij ontwikkelen en produceren handgereedschap, zoals snoerloze klinkmachines, automatiserings- en componentenoplossingen of procesbewakingssystemen. Alles uit één hand Alles van HONSEL.

 2. Metalci Dugme Aksesuar

  Turkije

  Wij zijn fabrikant van knopen en accessoires voor groothandelbedrijven in Turkije. Tegenwoordig worden de technologie en de productiematerialen constant ontwikkeld en herzien, de textielindustrie hernieuwt zichzelf op constante wijze en richt zich op meer functionele en creatieve producten. Wij hebben een uitgebreid assortiment knoppen en kledingsaccessoires zoals: •Knopen • Drukknoopsystmen • Nagels • Oogjes • Gespen •Stoppers en Binders enz. Naast ons uitgebreide assortiment knopen en accessoires, die een extra dimensie aan de textielindustrie bieden dankzij creatieve ontwerpen, produceren we tevens unieke oplossingen. Ons bedrijf, die de trends op de voet volgt, past op constante wijze het aanbod van productiematerialen en technologieën aan en zet zich voortdurend in om op efficiënte wijze meer voordelige producten te vervaardigen. Ons permanent R&D onderzoek voor milieubescherming en niet schadelijk afval resulteert in milieubewuste verwerkingsmethodes in onze fabrieken. Alle grondstoffen en coating/verf materialen die wij gebruiken in onze productie voldoen aan de internationale normen en zijn vrij van kankerverwekkende stoffen. Wij hechten een groot belang aan snelle en stipte levering / distributie van originele producten die voldoen aan internationale normen. Wij bieden onze klanten snelle en zorgvuldig uitgevoerde leveringen van hoogwaardige producten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

 3. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Rusland

  HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normaleringselementen en regelapparatuur. Het bedrijf produceert op de site in Duitsland met gebruik van een uitgebreide reeks machines. Het productassortiment omvat meer dan 65.000 onderdelen, die dankzij het logistiekcentrum ter plaatse snel beschikbaar zijn. KIPP is daarmee een betrouwbare partner voor de industrie, installatie- en machinebouw. KIPP ontwikkelt producten en voert intern een volledige kwaliteitscontrole van de producten uit. Dankzij uitgebreide productiemiddelen, kunnen we via standaard montages van elementen en aparte onderdelen specifieke oplossingen aanbieden. Bij de ontwikkeling van de regelapparatuur van KIPP wordt bijzondere aandacht besteed aan ergonomie en stabiliteit. HEINRICH KIPP WERK bestaat sinds 1919 en is sinds 1950 gespecialiseerd in intern ontwikkeld spangereedschap zoals de klassieke KIPP spanhendel. Het bedrijf telt meer dan 480 werknemers en is aanwezig in meer dan 50 landen.

 4. CONTIMETA

  Nederland

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

  Alle producten voor "bevestigingsmateriaal - metaal"

 5. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  China

 1. IGEL GMBH

  Duitsland

 2. THENAR SRL

  Italië

 1. ENGIMEN

  Estland

 2. KREUTZ & MOCK GMBH

  Duitsland

 3. KEBA FASTENINGS

  Duitsland

 4. A2Z FASTENERS

  Verenigd Koninkrijk

 5. KIPP POLSKA SP. Z O.O

  Polen

  HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normaleringselementen en regelapparatuur. Het bedrijf produceert op de site in Duitsland met gebruik van een uitgebreide reeks machines. Het productassortiment omvat meer dan 25.000 onderdelen, die dankzij het logistiekcentrum ter plaatse snel beschikbaar zijn. KIPP is daarmee een betrouwbare partner voor de industrie, installatie- en machinebouw. KIPP ontwikkelt producten en voert intern een volledige kwaliteitscontrole van de producten uit. Dankzij uitgebreide productiemiddelen, kunnen we via standaard montages van elementen en aparte onderdelen specifieke oplossingen aanbieden. Bij de ontwikkeling van de regelapparatuur van KIPP wordt bijzondere aandacht besteed aan ergonomie en stabiliteit. HEINRICH KIPP WERK bestaat sinds en is sinds 1950 gespecialiseerd in intern ontwikkeld spangereedschap zoals de klassieke KIPP spanhendel. Het bedrijf telt meer dan 350 medewerkers en is aanwezig in meer dan 50 landen.

 6. CLABOTS TOOLS

  België

  Clabots Tools is uw specialist voor professioneel gereedschap in Brussel en in Waals-Brabant. WIj hebben meer dan 45.000 machines in voorraad. Onze 80 adviseurs staan altijd voor u klaar. Wij bieden handgereedschap, elektrisch gereedschap en tuingereedschap, maar ook ijzerwaren, hang- en sluitwerk, schroeven, bouten, pluggen, schuurmiddelen, boren, lsnijbladen, frezen, diamantboring, laswerk, compressors, ladders, steigers, verf, houten panelen en parket. U zoekt een ideale partner voor werkkleding, beschermingskleding en veiligheidskleding in Brussel of Waals-Brabant ? Kom ons eens opzoeken in een van onze 2 winkels in Brussel en Court-St-Etienne. Beide winkels bieden technische service, goede klantenservice, een bezorgingsdiens en parkeergelegenheid. Kom ons uitgebreid assortiement werkkleding, beschermingskleding en veiligheidskleding ontdekken!

 7. INSERCO

  Frankrijk

  INSERCO, specialist in assemblagesystemen, ontwerpt en distribueert innoverende bevestigingssystemen voor alle industriële sectoren. Tegenwoordig onderscheidt de firma zich in de bevestigingssystemen voor elektronica. Van het specifieke onderdeel tot een complete assemblage, INSERCO levert innoverende en kostenbesparende oplossingen. Inzetten voor kunststof: wij houden een voorraad aan met een breed assortiment van inzetten voor kunststof, voortgekomen uit onze vakkennis op het gebied van kunststofverwerking. Van het spuitgieten van kunststoffen tot rotatiegieten, wij beschikken over de geschikte inzet voor de gekozen aanbrengmethode: handmatig, warm, met de pers, ingegoten. Inzetten voor dunne staalplaten: het assortiment van klink- en felsinzetten voor dunne staalplaten die wij in voorraad houden is aangepast voor de sector van plaatstaalbewerking. Onze moeren, stiften en penschroeven maken het mogelijk om bestendige schroefdraadsystemen te maken. Wij beschikken over een grote voorraad van bevestigingsmiddelen om zo snel mogelijk te kunnen voldoen aan uw vraag.

 8. SYSKOMP GMBH - EMICO

  Duitsland

  De naam Emico is een geregistreerd handelsmerk. Onder deze merknaam vindt u standaard onderdelen en normonderdelen alsook aansluitelementen van kunststof en metaal. Opgericht in 1991 en tot nu uitgegroeid tot een groothandel met meer dan 20.000 verschillende artikelen. Een grote voorraad van standaard onderdelen, zoals bijv: Dankzij verschillende druknagels, nieten, kabelbinders en toebehoren, schroefsloten, isolerende hulzen, wasmachine en spacer sluitringen, doppen en stekkers, alsook geleiders in verschillende versies kunnen we een snelle levering verzekeren.Daarnaast bieden wij de mogelijkheid van een productie van speciale onderdelen op maat volgens tekening of monster. Dankzij de ultramoderne productiefaciliteiten is een kostenefficiënte verwerking van de verschillende materialen doormiddel van draaiwerk of frezen mogelijk. Ons productgammma bestaat onder ander uit: kegelvormige doppen & stekkers, snelmontage stekkers, schroefdraad beschermkap, stekker voor ronde buizen, caps voor vierkante buizen en nog veel meer.

 1. SCHMALE GMBH + CO KG

  Duitsland

  Al sinds de oprichting van ons bedrijf zo'n honderd jaar geleden zijn wij trouw gebleven aan onze positionering als specialist op het gebied van de ontwikkeling en productie van beslag en bevestigingsmachines. Wij ontwikkelen en produceren uitsluitend in Duitsland en geven daarmee invulling aan het nog altijd geldige kwaliteitskeurmerk "Made in Germany". Al onze producten worden echter over de hele wereld verkocht, bijna 80% wordt geëxporteerd. De duurzaamheid van onze producten en diensten, dat wil zeggen de voortdurende eersteklas kwaliteit van ons beslag, evenals de betrouwbaarheid van onze klantenservice en onze dienstverlening hebben ervoor gezorgd dat wij sinds 1910 langdurige vertrouwensrelaties met onze klanten hebben kunnen opbouwen. In onze ontwikkelings- en constructieafdeling wordt voortdurend aan de verdere ontwikkeling van bestaande producten alsmede de ontwikkeling en realisering van nieuwe productideeën en innovatieve productieprocessen gewerkt.

 2. ANEMO ENGINEERING

  België

 3. J. PENEN & CO

  België

  J Penen & Co NV wordt opgericht in 1957. Aanvankelijk bevat het programma vooral bouten voor scheeps- , haven- , brug- en tunnelbouw maar al gauw breidt J Penen & Co NV zijn productie uit naar andere schroefdraadartikelen. In het begin van de jaren tachtig wordt de productie van draadeinden steeds belangrijker en groeien de exportmogelijkheden. Eerst in Nederland en Duitsland, later volgen andere landen in West- en Oost-Europa. Vandaag is de export goed voor 95% van de omzet. In de jaren negentig heeft J Penen & Co NV zich steeds beter weten te profileren in de productie van roestvrij stalen draadeinden zodat wij vandaag een leidende positie verkregen hebben op de Europese markt. Dankzij 38 gemotiveerde medewerkers, voortdurende investeringen en een grote aandacht voor kwaliteit heeft J Penen & Co NV een vaste en nog steeds groeiende klantenkring opgebouwd die garant staat voor de afname van 10.000 ton draadeinden op jaarbasis.

 4. ZAFIRAKIS FASTENERS

  Griekenland

  Import en groothandel van bevestigingsmiddelen en industriële gereedschappen sinds 1970 in Griekenland en de Balkan. ZAFIRAKIS FASTENERS is actief in de sector van bevestigingsmiddelen en industriële gereedschappen met twee magazijnen en twee werkplaatsen van 5.000 m2 met 25 goed opgeleide medewerkers en een productassortiment van meer dan 30.000 artikelen, zoals: Schroeven, industriële elektrische en handgereedschappen, bevestigingsmiddelen, inbusbouten, zelftappende schroeven, zelfborende schroeven, printplaatschroeven, zeskantbouten, touwdraad, kettingen, fittingen, veiligheidsproducten

 5. PENNINGA TECHNISCH HANDELSBEDRIJF B.V.

  Nederland

  Spangereedschappen, spanelementen, machine-elementen, richtelementen, bedieningspanelen, hendels, handgrepen, genormaliseerde elementen, spantechniek, handwielen, klephandwielen, schroefdraadspindels, snelspanners, grendels, kantellocator, beschermkappen, scharnieren, asbouten, bussen, steekverbindingen, peilmeters, Bedieningsonderdelen, Novo•Grip, SympaTouch, Machines en Jig Installaties.

 6. G-SERVICE

  België

  G-service is een gespecialiseerde firma die zich vooral richt tot een snelle herstelling en Service van plaatbewerkingsmachine's. Ook kunt u bij ons terecht voor het ombouwen en aanpassen van bestaande sturingen op diverse machine's (zoals plaatscharen, plooibanken, ...)

 7. VANDEVELDE-WILLEMS

  België

  nv Van de Velde-Willems is een gespecialiseerde toeleverancier voor de vakman en industrie. In ons uitgebreid productgamma vindt u ondermeer lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen, machines, gereedschappen en andere mechanische MRO-goederen (Maintenance, Repair & Operating Goods). Op deze website vindt u een overzicht van onze producten en diensten. U leest er ook alles over de huidige promoties, nieuwigheden op de markt, enz.

 8. ROFIX

  België

  Rofix NV is al meer dan 30 jaar actief als bevestigingsspecialist in de wereld van verwarming en sanitair: boorconsoles, inmetselconsoles, wandconsoles, standconsoles, buisbevestigingen...

 9. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Hongarije

 10. CHINA ANCHOR BOLT FACTORY

  China