• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bevestigingsmateriaal - metaal

Resultaten voor

Bevestigingsmateriaal - metaal - Import export

 1. KALELILER CIVATA SAN VE TIC A.S / FASTENERS

  Turkije

  Verified by europages badge

  KALELILER FASTENERS werd opgericht in 1995 en is een toonaangevende fabrikant van stalen bevestigingsmiddelen gevestigd in Ankara, Turkije. We leveren producten van hoge kwaliteit en worden wereldwijd de voorkeursleverancier van bevestigingsartikelen. Met een productiefaciliteit van 14.000 m2, inclusief een overdekte ruimte van 10.000 m2 in Ankara/Saray, combineren we ons rijke erfgoed met een klantgerichte aanpak. Bij KALELILER FASTENERS staat klanttevredenheid voorop. We blinken uit in de productie van bouten, tapbouten, ankerbouten en moeren met behulp van warm- en koudvervormingsmethoden. Onze expertise strekt zich uit tot diverse soorten stalen bevestigingsmiddelen, met elektrolytisch verzinkte en thermisch verzinkte coatings. We zijn ook gespecialiseerd in geometrische en Zn-nikkelcoatingstoepassingen en richten ons op grootschalige bouten en speciale bevestigingsmiddelen door middel van warm smeden. We leveren aan verschillende industrieën, zoals energie, bouw, industriële onderdelen, staalbouw, luchthavenbouw, raffinaderijen en de machine-industrie. Dankzij onze geavanceerde machines en apparatuur kunnen we efficiënt op maat gemaakte onderdelen van superieure kwaliteit produceren. Onze capaciteiten omvatten automatisch snijden, warm smeden, koud vormen, machinale bewerking, draad walsen, warmtebehandeling, coating en kwaliteitscontrole. Onder de KLR-markering leveren we bouten en schroeven met een diameter van M 12 tot M 80, draadstangen en -bouten van M 8 tot M 220 mm en moeren met een lengte van M 20 tot M 80. We bieden ook verankeringsbouten, U-bouten en J-bouten en houden een uitgebreide voorraad aan van diverse bevestigingsmiddelen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

 2. MICRON AMERICA

  Turkije

  Verified by europages badge

  MICRON AMERICA, firma gevestigd in Izmir, Turkije, is een leverancier van messing-metalen-plastic ringen, gordijnringen, drukknopen, afgedekte knopen, jeans knopen, klinknagels en bevestigingsapparaten sinds 1995. Onze hoge kwaliteitsstandaarden en inzet voor een superieure klantendienst heeft ervoor gezorgd dat wij een leidende leverancier zijn geworden van plastic ringen, metalen ringen, druk clips, knopen, afgedekte knopen, jeans knopen, jeans klinknagels, ringzetmachines, knoopafdekmachines en kleurstoffen voor de kledingsector, auto-industrie en veel andere sectoren. Micron America is beroemd om zijn grote inspanning om producten van de hoogste kwaliteit te leveren, zijn service en zijn prijzen. Ons hoofddoel is een volledige klanttevredenheid. Ons sterke punt is onze capaciteit om snel en doeltreffend te voldoen aan de behoeftes van onze klanten. Wij maken het voor al onze klanten gemakkelijk het juiste product te kiezen aangepast aan hun behoeftes. Ons hoog opgeleid personeel kan u helpen de juiste bevestigingstang en/of -machine te vinden om uw werk uit te voeren. Wij hebben miljoenen bevestigingsapparaten in voorraad om snel en onmiddellijk te kunnen leveren. Wij zijn trots op ons vriendelijk en goed opgeleid personeel en op de snelle verzending van artikelen in voorraad. Onze ervaring stelt ons in staat u te leveren met de waarborg van een constante kwaliteit, tijdelijke dienstverlening en scherpe prijzen. Wij leveren over de hele wereld met de verzekering van een snelle, veilige en efficiënte dienstverlening. Wij bereiken de kwaliteit van het leven voor de hele wereld. Wij zetten ons in om een sterke en succesvolle organisatie in stand te houden met focus om klanttevredenheid.Neem gerust contact met ons op voor verdere informatie!

 3. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een traditionele fabrikant, gecertificeerd volgens ISO 9001, met de meest moderne productietechnologie en innovatieve producten. Onze drie kerndivisies badge-assortimenten, bevestigingssystemen, gestanste onderdelen, vormen de solide basis voor ons wereldwijde succes. Innovatie, creativiteit en kwaliteit kenmerken de producten van WUS. Onze veiligheidsdakhaken, metalen dakpanelen, gootsteunen, regenpijpklemmen, speciale oplossingen en sneeuwbeschermingssystemen evenals pijpklemmen, sprinklerklemmen, montagebeugels, montageprofielen en de bijbehorende accessoires zijn wereldwijd bekend. Op het gebied van gestanste / gebogen onderdelen ontwikkelen en produceren wij nieuwe en vraaggerichte producten samen met onze klanten. Onze interne afdelingen, ontwikkeling, ontwerp, tooling en productie werken hand in hand. Net als onze dakbedekking en sanitaire producten, verlaten onze gestempelde / gebogen delen ons huis met de juiste oppervlakteafwerking.

 4. HONSEL-GROUP

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn uw sterke partner in bevestigingstechniek - 90 jaar ontwikkeling, productie en verkoop van hoogwaardige bevestigings- en verwerkingsoplossingen, gecombineerd met een uitstekende leveringsbereidheid en de bekende snelle, uitgebreide service Industrie Wij bieden speciale oplossingen, van speciale connectoren tot volledig geautomatiseerde, procesbewaakte verwerking. Gespecialiseerde handel Wij zijn een flexibel aanspreekpunt voor de gespecialiseerde handel en voor fabrikanten uit alle sectoren. Automotive Decennialange ervaring in de complexe ondersteuning en toelevering van vrijwel alle relevante automobielfabrikanten en hun toeleveranciers is een van onze kerncompetenties. Gereedschap + verwerking Perfecte verwerking voor elk bevestigingsmiddel en elke toepassing is onze eis. Wij ontwikkelen en produceren handgereedschap, zoals snoerloze klinkmachines, automatiserings- en componentenoplossingen of procesbewakingssystemen. Alles uit één hand Alles van HONSEL.

 5. CONTIMETA

  Nederland

  Verified by europages badge

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. METFIX GROUP

  Kazachstan

  Verified by europages badge

  METFIX GROUP levert schroeven, pluggen, ankers, bevestigingsmiddelen voor fittingen, klemmen, nagels, montageschuim, kit, enz. Onze bevestigingsmiddelen worden gebruikt in alle takken van de bouw en industrie en voor kleine huishoudelijke reparaties. Al onze producten hebben kwaliteitscertificaten.We bieden een constante beschikbaarheid van meer dan 2500 producten op voorraad.Individuele benadering van elke klant.Gratis verzending en betaling in termijnen voor bestellingen vanaf USD 20 000.

 2. SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD.

  China

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOOCHOW ADVANCE INDUSTRIES CO., LTD., is een Multi-Category, en actief in de sector Staal- en metaalbewerking - verspanen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, Bevestigingsmateriaal - metaal, Bevestigingsbouten, Draaien - staal- en metaalbewerking, Frezen - staal- en metaalbewerking, Mechanica, algemeen - machinebouw, maakloon, en kleine metaalwaren. Het is gevestigd in Suzhou, China.

 3. IGEL GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf IGEL GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is gevestigd in Ratingen, Duitsland.

 4. THENAR SRL

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf THENAR SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kettingen - kunststof. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bevestigingsmateriaal - metaal, geïndexeerde handgreep, handgrepen van kunststof, Bevestigingsmateriaal - metaal, bevestigingsartikelen, voetje van een naaimachine, pinnen, en metalen trekstangbevestigingen. Het is gevestigd in Correggio, Italië.

 5. KREUTZ & MOCK GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KREUTZ & MOCK GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is gevestigd in Neuendorf, Duitsland.

 1. KEBA FASTENINGS

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Het bedrijf KEBA FASTENINGS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, Bouten en moeren, schroeven voor kunststoffen, Draadsnijden - staal- en metaalbewerking, CNC-draaidelen, zelfremmende motoren, technisch schroefmateriaal, metalen bevestigingssystemen, en parkerschroef. Het is gevestigd in Stuttgart, Duitsland.

 2. INSERCO

  Frankrijk

  INSERCO, specialist in assemblagesystemen, ontwerpt en distribueert innoverende bevestigingssystemen voor alle industriële sectoren. Tegenwoordig onderscheidt de firma zich in de bevestigingssystemen voor elektronica. Van het specifieke onderdeel tot een complete assemblage, INSERCO levert innoverende en kostenbesparende oplossingen. Inzetten voor kunststof: wij houden een voorraad aan met een breed assortiment van inzetten voor kunststof, voortgekomen uit onze vakkennis op het gebied van kunststofverwerking. Van het spuitgieten van kunststoffen tot rotatiegieten, wij beschikken over de geschikte inzet voor de gekozen aanbrengmethode: handmatig, warm, met de pers, ingegoten. Inzetten voor dunne staalplaten: het assortiment van klink- en felsinzetten voor dunne staalplaten die wij in voorraad houden is aangepast voor de sector van plaatstaalbewerking. Onze moeren, stiften en penschroeven maken het mogelijk om bestendige schroefdraadsystemen te maken. Wij beschikken over een grote voorraad van bevestigingsmiddelen om zo snel mogelijk te kunnen voldoen aan uw vraag.

 1. SYSKOMP GMBH - EMICO

  Duitsland

  De naam Emico is een geregistreerd handelsmerk. Onder deze merknaam vindt u standaard onderdelen en normonderdelen alsook aansluitelementen van kunststof en metaal. Opgericht in 1991 en tot nu uitgegroeid tot een groothandel met meer dan 20.000 verschillende artikelen. Een grote voorraad van standaard onderdelen, zoals bijv: Dankzij verschillende druknagels, nieten, kabelbinders en toebehoren, schroefsloten, isolerende hulzen, wasmachine en spacer sluitringen, doppen en stekkers, alsook geleiders in verschillende versies kunnen we een snelle levering verzekeren.Daarnaast bieden wij de mogelijkheid van een productie van speciale onderdelen op maat volgens tekening of monster. Dankzij de ultramoderne productiefaciliteiten is een kostenefficiënte verwerking van de verschillende materialen doormiddel van draaiwerk of frezen mogelijk. Ons productgammma bestaat onder ander uit: kegelvormige doppen & stekkers, snelmontage stekkers, schroefdraad beschermkap, stekker voor ronde buizen, caps voor vierkante buizen en nog veel meer.

 2. CLABOTS TOOLS

  België

  Clabots Tools is uw specialist voor professioneel gereedschap in Brussel en in Waals-Brabant. WIj hebben meer dan 45.000 machines in voorraad. Onze 80 adviseurs staan altijd voor u klaar. Wij bieden handgereedschap, elektrisch gereedschap en tuingereedschap, maar ook ijzerwaren, hang- en sluitwerk, schroeven, bouten, pluggen, schuurmiddelen, boren, lsnijbladen, frezen, diamantboring, laswerk, compressors, ladders, steigers, verf, houten panelen en parket. U zoekt een ideale partner voor werkkleding, beschermingskleding en veiligheidskleding in Brussel of Waals-Brabant ? Kom ons eens opzoeken in een van onze 2 winkels in Brussel en Court-St-Etienne. Beide winkels bieden technische service, goede klantenservice, een bezorgingsdiens en parkeergelegenheid. Kom ons uitgebreid assortiement werkkleding, beschermingskleding en veiligheidskleding ontdekken!

 3. KIPP POLSKA SP. Z O.O

  Polen

  HEINRICH KIPP WERK is fabrikant in de sector van spantechniek, normaleringselementen en regelapparatuur. Het bedrijf produceert op de site in Duitsland met gebruik van een uitgebreide reeks machines. Het productassortiment omvat meer dan 25.000 onderdelen, die dankzij het logistiekcentrum ter plaatse snel beschikbaar zijn. KIPP is daarmee een betrouwbare partner voor de industrie, installatie- en machinebouw. KIPP ontwikkelt producten en voert intern een volledige kwaliteitscontrole van de producten uit. Dankzij uitgebreide productiemiddelen, kunnen we via standaard montages van elementen en aparte onderdelen specifieke oplossingen aanbieden. Bij de ontwikkeling van de regelapparatuur van KIPP wordt bijzondere aandacht besteed aan ergonomie en stabiliteit. HEINRICH KIPP WERK bestaat sinds en is sinds 1950 gespecialiseerd in intern ontwikkeld spangereedschap zoals de klassieke KIPP spanhendel. Het bedrijf telt meer dan 350 medewerkers en is aanwezig in meer dan 50 landen.

 4. LA FRAPPE ARDENNAISE SAS

  Frankrijk

  Fabrikant van podotactiele spijkers. Al meer dan 30 jaar is de firma La Frappe Ardennaise gespecialiseerd in het koud stampen van klinknagels, assen, scharnieren, schroeven. Standaard klinknagels, verzonken kopklinknagels, semi-buisvormige klinknagels, blindklinknagels, staalplaatschroeven volgens de normen, speciale schroeven naar tekening met speciale vormen en schroefdraad, houtschroeven, metaalschroeven, lasschroeven. Gladde assen, ringas, geschouderde as, centreerpen, scharnierlichaam, speciale delen op plan. Onze knowhow is gevalideerd met een ISO9001-certificering: 2015 ten dienste van veel bedrijven op het gebied van activiteiten zoals: Elektriciteit, elektronica, elektromechanica, bestek, ijzerwaren, bouw, kernenergie, petrochemie, spoorwegen. Ons ontwerpbureau biedt onze klanten technisch advies en voorstudies om hun behoeften te optimaliseren. We verbeteren de industrialisering van de producten door de productietijd en de kosten van prototypering, pre-series en series te verminderen. Wij exporteren onze producten overal in de wereld.

 5. ANEMO ENGINEERING

  België

 6. J. PENEN & CO

  België

  J Penen & Co NV wordt opgericht in 1957. Aanvankelijk bevat het programma vooral bouten voor scheeps- , haven- , brug- en tunnelbouw maar al gauw breidt J Penen & Co NV zijn productie uit naar andere schroefdraadartikelen. In het begin van de jaren tachtig wordt de productie van draadeinden steeds belangrijker en groeien de exportmogelijkheden. Eerst in Nederland en Duitsland, later volgen andere landen in West- en Oost-Europa. Vandaag is de export goed voor 95% van de omzet. In de jaren negentig heeft J Penen & Co NV zich steeds beter weten te profileren in de productie van roestvrij stalen draadeinden zodat wij vandaag een leidende positie verkregen hebben op de Europese markt. Dankzij 38 gemotiveerde medewerkers, voortdurende investeringen en een grote aandacht voor kwaliteit heeft J Penen & Co NV een vaste en nog steeds groeiende klantenkring opgebouwd die garant staat voor de afname van 10.000 ton draadeinden op jaarbasis.

 7. WOODIESPARTS FCE GROUP

  België

  FCE is opgericht om een houten boot diensten en onderdelen voor de meest veeleisende mensen ter wereld te creëren. Uiteraard is service van de hoogste kwaliteit altijd voorop. Van FCE Assistance, het aanbieden van deskundig advies en bijstand op een knop te drukken. FCE De diensten van rond gebouwd - en uitsluitend geleverd aan haar klanten. Om makelaardij FCE, het verkopen van uw houten boot en het bieden van gedetailleerde offertes per Pdf mail. En last but not least FCE onderdelen een service van hoge kwaliteit leveren schroeven, van hoge kwaliteit quater gezaagd mahonie hout en een kopie service.

 8. ZAFIRAKIS FASTENERS

  Griekenland

  Import en groothandel van bevestigingsmiddelen en industriële gereedschappen sinds 1970 in Griekenland en de Balkan. ZAFIRAKIS FASTENERS is actief in de sector van bevestigingsmiddelen en industriële gereedschappen met twee magazijnen en twee werkplaatsen van 5.000 m2 met 25 goed opgeleide medewerkers en een productassortiment van meer dan 30.000 artikelen, zoals: Schroeven, industriële elektrische en handgereedschappen, bevestigingsmiddelen, inbusbouten, zelftappende schroeven, zelfborende schroeven, printplaatschroeven, zeskantbouten, touwdraad, kettingen, fittingen, veiligheidsproducten

 1. PENNINGA TECHNISCH HANDELSBEDRIJF B.V.

  Nederland

  Spangereedschappen, spanelementen, machine-elementen, richtelementen, bedieningspanelen, hendels, handgrepen, genormaliseerde elementen, spantechniek, handwielen, klephandwielen, schroefdraadspindels, snelspanners, grendels, kantellocator, beschermkappen, scharnieren, asbouten, bussen, steekverbindingen, peilmeters, Bedieningsonderdelen, Novo•Grip, SympaTouch, Machines en Jig Installaties.

 2. SEHER

  België

  Seher is dé specialist in het adviseren en leveren van bevestigings- en lagertechnieken en thermal management. Seher reikt vakkundige resultaten aan voor producenten van elektrische en elektronische toestellen, voor producenten van machine en apparatenbouw maar ook voor de fabrikanten voor de telecommunicatiesector en de autosector.

 3. G-SERVICE

  België

  G-service is een gespecialiseerde firma die zich vooral richt tot een snelle herstelling en Service van plaatbewerkingsmachine's. Ook kunt u bij ons terecht voor het ombouwen en aanpassen van bestaande sturingen op diverse machine's (zoals plaatscharen, plooibanken, ...)

 4. VANDEVELDE-WILLEMS

  België

  nv Van de Velde-Willems is een gespecialiseerde toeleverancier voor de vakman en industrie. In ons uitgebreid productgamma vindt u ondermeer lagers, aandrijvingen, bevestigingsmaterialen, machines, gereedschappen en andere mechanische MRO-goederen (Maintenance, Repair & Operating Goods). Op deze website vindt u een overzicht van onze producten en diensten. U leest er ook alles over de huidige promoties, nieuwigheden op de markt, enz.

 5. ROFIX

  België

  Rofix NV is al meer dan 30 jaar actief als bevestigingsspecialist in de wereld van verwarming en sanitair: boorconsoles, inmetselconsoles, wandconsoles, standconsoles, buisbevestigingen...

 6. MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT.

  Hongarije

  Het bedrijf MERCANTA HUNGÁRIA KERESKEDELMI KFT., is een Groothandelaar, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is gevestigd in Gönyű / Győr, Hongarije.

 7. SUNAGE SRL

  Italië

  Het bedrijf SUNAGE SRL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren montage zonnepanelen. Het is gevestigd in Colceresa (vi), Italië.

 8. NAREX ZDICE, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf NAREX ZDICE, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is gevestigd in Zdice, Tsjechische Rep..

 9. MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A.

  Spanje

  Het bedrijf MIKALOR HOSE CLAMPS, S.A., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren Sluitringen, metalen kettingen, veringen, Sluitringen, en flenzen. Het is gevestigd in Sabadell, Spanje.

 10. EVER FASTENINGS LTD

  Turkije

  Het bedrijf EVER FASTENINGS LTD, is een Distributeur, en actief in de sector Bevestigingsmateriaal - metaal. Het is tevens aanwezig in de sectoren metalen bevestigingsartikelen, speciale schroeven en moeren op tekening, en schroeven. Het is gevestigd in Istanbul, Turkije.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis