• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bevestigingsmaterialen

Resultaten voor

Bevestigingsmaterialen - Import export

 1. HIP HOMANN IMPORT & PRODUKTIONS GMBH & CO. KG

  Duitsland

  We hebben jarenlange ervaring en garanderen u een uitstekende service. Vanuit onze locaties in Altenberge (Duitsland) en Kaohsiung (Taiwan) dienen wij wereldwijd als systeem leverancier voor industriële bedrijven. Stevig vasthouden! Met onze hoogwaardige bevestigingsmiddelen zijn we in staat om verschillende materialen en componenten veilig te assembleren. Om u te laten profiteren van de verbinding met ons, maken we uw werk ook eenvoudiger met veel individuele services met betrekking tot schroeven, moeren en Co. flexibele service! Of het nu vanuit ons hoofdkantoor in Altenberge in Westfalen of vanuit ons bureau in Kaohsiung, Taiwan is, wij leveren onze producten aan industriële bedrijven uit verschillende industrieën.

 2. BLIS KUGELGEWINDETRIEBE GMBH

  Duitsland

  Het leverings- en serviceprogramma van BLIS Kugelgewindetriebe GmbH omvat: Kogelomloopspindels in gewervelde en geslepen uitvoering, volgens DIN en volgens klanttekeningen met standaard of speciale moeren, trapeziumvormige spindels in gewalste en gewervelde uitvoering, lineaire geleidingen, accessoires zoals lagers en lagerblokken, reparaties en inspecties door KGT.

 3. WUS WILHELM UNGEHEUER SÖHNE GMBH

  Duitsland

  Wij zijn een traditionele fabrikant, gecertificeerd volgens ISO 9001, met de meest moderne productietechnologie en innovatieve producten. Onze drie kerndivisies badge-assortimenten, bevestigingssystemen, gestanste onderdelen, vormen de solide basis voor ons wereldwijde succes. Innovatie, creativiteit en kwaliteit kenmerken de producten van WUS. Onze veiligheidsdakhaken, metalen dakpanelen, gootsteunen, regenpijpklemmen, speciale oplossingen en sneeuwbeschermingssystemen evenals pijpklemmen, sprinklerklemmen, montagebeugels, montageprofielen en de bijbehorende accessoires zijn wereldwijd bekend. Op het gebied van gestanste / gebogen onderdelen ontwikkelen en produceren wij nieuwe en vraaggerichte producten samen met onze klanten. Onze interne afdelingen, ontwikkeling, ontwerp, tooling en productie werken hand in hand. Net als onze dakbedekking en sanitaire producten, verlaten onze gestempelde / gebogen delen ons huis met de juiste oppervlakteafwerking.

 4. CODIPRO (GROUPE ALIPA)

  Luxemburg

  Codipro, Europese specialist in topklasse producten, produceert hijsringen van zeer hoogwaardige kwaliteit, voor het hijsen van zeer zware lasten. Alle Codipro ringen zijn geleed en zijn draaibaar terwijl ze belast zijn. CODIPRO biedt een uitgebreid assortiment hefringen en is in staat binnen korte termijnen hefringen op maat te vervaardigen.

 5. TOX-DÜBEL-TECHNIK GMBH

  Duitsland

  TOX verstevigt. Sinds 1941. De oudste pluggenfabrikant van Duitsland biedt professionele bevestigingsmiddelen voor ambachtslieden, doe-het-zelvers en industriële toepassingen, of het nu gaat om kunststof, staal of chemicaliën. Met zo'n 1.200 verschillende producten biedt TOX een uitgebreid assortiment bevestigingssystemen van spouwpluggen, spreidpluggen, heavy duty pluggen, sanitair- en kozijnpluggen tot isolatiemateriaalbevestigingen. Dit is consequent afgestemd op de wensen van klanten en eindgebruikers. Met onze eigen ontwikkeling, toepassingstechniek, productie en verkoop garanderen wij een constant hoge fabricagekwaliteit, snelle leveringsbereidheid en korte wegen naar onze klanten. TOX, als middelgroot familiebedrijf in de derde generatie en uitvinder van de eerste universele plug, is gevestigd in Krauchenwies in Zwaben en produceert sinds 1941 merkpluggen met een uitstekende verwerkingskwaliteit.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. CONTIMETA

  Nederland

  Contimeta is sinds 1932 als familiebedrijf actief in de transportverpakkingen, hechttechnniek en compressoren. In de Benelux, Duitsland en Zweden werken ruim 100 medewerkers. Doordat Contimeta een breed assortiment aan buitenlandse machineproducenten vertegenwoordigt, is zij in staat om een passende oplossing te vinden bij transportverpakkingsvraagstukken rond foliewikkelen, omsnoeren, krimpverpakken, dozensluiten en Flowpack. Bij vraagstukken rond de hechttechniek werkt Contimeta op een vergelijkbare manier. Contimeta is een systeemleverancier. Dat wil zeggen dat de geboden oplossing vaak de levering betreft van zowel machine, verbruiksmaterialen als service. De relatie tussen Contimeta en haar klanten is dan ook in de regel zeer langdurig. Om de klant optimaal te kunnen bedienen heeft Contimeta de beschikking over een grote voorraad machines en verbruiksmaterialen . Deze worden vanuit een centraal magazijn uitgeleverd. De uitgebreide servicedienst bestaat uit circa 25 ervaren medewerkers. De buitendienst monteurs vertrekken vanuit hun huis direct naar de klant om korte aanrijtijden te bewerkstelligen. Sinds 2004 is de vraag naar de diensten van Contimeta sterk toegenomen. De omvang van de onderneming is in die periode navenant gegroeid. De verwachting is dat de groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

  Alle producten voor "bevestigingsmaterialen"

 2. KIPP ITALIA SRL

  Italië

  HEINRICH KIPP WERK is uw betrouwbare engineering-partner op het gebied van spantechnieken, normelementen en bediendelen. Wij produceren in Duitsland met een groot machinepark. Door onze rijke ervaring zijn wij altijd in staat standaardelementen, onderdelengroepen en speciale oplossingen te maken. Ons productassortiment omvat 65.000 delen, die via het logistiek centrum snel beschikbaar zijn. Producten worden door KIPP volledig in eigen beheer ontwikkeld en worden meerdere keren door de afdeling Kwaliteitsborging gecontroleerd. Ze werken allemaal betrouwbaar, gaan lang mee en zijn altijd leverbaar. Ergonomie en stabiliteit staan bij ons voorop bij elke nieuwe ontwikkeling In onze KIPP catalogi vindt u alleen producten waarvan wij 100% overtuigd zijn. Dat garanderen wij als traditioneel familiebedrijf.

 3. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

  Duitsland

  Micromat Spannhydraulik GmbH werd in 1989 opgericht in een garage en is inmiddels uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf dat wereldwijd opereert. Op onze hoofdvestiging in Rutesheim en een kleine nevenvestiging in Malmsheim werken meer dan 70 medewerkers die zich inzetten voor de ontwikkeling, constructie en productie van hoogwaardige hydraulische cilinders. Of u nu afkomstig bent uit de machinebouw, de automobielindustrie, werktuigbouwkunde of dat u nu groothandelaar bent: wij bieden u een oplossing op maat. QUIRI-MICROMAT®. - nieuw gezamenlijk merklogo Door de samenwerking met de Franse Fa. QUIRI onder het gezamenlijke bedrijfslogo QUIRI-MICRMAT® kunnen wij onze klanten nu een grotere gezamenlijke portfolio van hydraulische klem-elementen, cilinders, speciale oplossingen en accessoires bieden.

 4. SEC SHIP'S EQUIPMENT CENTRE BREMEN GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Sec is de leidende producent van borgsystemen van containers voor de markt van vandaag de dag.Wij zijn leider vanwege onze perfecte combinatie van in-house design en engineeringsvoorzieningen die samen met onze unieke kennis van de industrie en de dienstensector ertoe leiden dat SEC de eerste premium partner voor scheepsbouwers en eigenaren is.SEC kan uw partner bij de planning van bouwprojecten zijn. Naast de levering van hardware kan een verscheidenheid aan diensten worden aangeboden, om de eigenaars van schepen te helpen de veiligste en meest efficiënte oplossing te vinden.SEC kan voor scheepswerven of eigenaars vanaf het begin concepten en turnkey oplossingen ontwikkelen.De manier van denken van SEC bestaat uit het concept een schip rond de lading te bouwen.Het SEC-bedrijvennetwerk, partners en aandeelhouders garanderen de beste dienstverlening voor onze klanten over de hele wereld.

 5. POHL METALL GMBH

  Oostenrijk

  Productie van gestanste onderdelen, draadbuigonderddelen, veren, pijponderdelen en oppervlakken en warmtebehandeling, engineeringburo voor machinebouw - materiaalanalyse - röntgenspectrometer met vonkemissie. Het bedrijf Pohl Metall met hoofdvestiging in Ötztal-Bahnhof in Tirol / Oostenrijk biedt hoge niveau aan productiekennis en produceert metaalproducten, die geproduceerd worden in een proces van ponsen, buigen, persen, en buisverwerking. Wij zijn uw competente partner voor de productie van kleine metalen onderdelen voor industriële en commerciële toepassingen. We produceren gestanste onderdelen, buigonderdelen, veren, buisonderdelen, kabelaccessoires en gemonteerde assemblages. Wij ondersteunen onze klanten van het maken van prototypes tot grote serieproducties. Onze diensten rond metaalverwerking op onze vestiging in Oostenrijk omvatten oppervlakte- en warmtebehandeling, verpakking en kwaliteitsgarantie.

 1. BOSSONG SPA

  Italië

  Bevestigingssystemen voor de bouw. Vervaardiging en verkoop van chemische verankeringsmiddelen, vinylester-, polyester- en epoxyhars en accessoires. Metalen verankeringsmiddelen van middelmatig tot zwaar gewicht, met of zonder goedkeuring, van staal 8, 8 en van roestvast staal. Draagprofielen van zamak en van messing, draagprofielen voor lichte structuren van metaalnylon. Automatische spijkermachines, spijkers en magazijnen ook geschikt voor andere spijkermachines. Handmatige spijkers en snappers. Schroeven voor zinkwerk, nagels, kronen, diamantschijven, elektrisch gereedschap.

 2. MLA FIXINGS

  België

  MLA Fixings is een jong, gedreven bedrijf dat gespecialiseerd is in bevestigingen voor de bouwsector, specifiek voor gevel en dak. Sinds de start ligt de focus op spouwverankering. Wij hebben ons eigen Dualfix systeem ontwikkeld bestaande uit een combinatie van isolatiepluggen en inslagankers. Wij produceren spouwankers in onze gepatenteerde durable draad en inox, alsook ankers geschikt voor lijmmortel. Wij bieden ook een uitgebreid pakket isolatiepluggen aan voor alle soorten isolatie. Daarnaast hebben wij in het gamma een eta-gekeurd systeem voor de bevestiging van geventileerde gevels. Wij hebben afstandsschroeven voor zowel een houten draagstructuur als voor aluminium. Een ander onderdeel van ons productengamma is het draadwerk. Denk hierbij aan koppelankers voor PLS, rollaagbeugels, … Wij kunnen hiervoor sterk doorgedreven maatwerk aanbieden. Tot slot hechten wij het grootste belang aan service. Wij gaan ter plekke op de werven testen uitvoeren en meezoeken naar oplossingen. Maatwerk is mogelijk voor uitzonderlijke constructies. En wij werken ook samen met een studiebureau om berekeningen uit te voeren.

 1. KLIP-IT BY K PLAST

  Duitsland

 2. CARL TURCK GMBH & CO KG

  Duitsland

 3. SCHMITZ GEWINDETECHNIK GMBH

  Duitsland

 4. BRUCHHAGE METALLWAREN GMBH

  Duitsland

 5. NIEDAX GMBH & CO. KG

  Duitsland

 6. LOYAL TRADE GMBH

  Zwitserland

 7. HYDAC INTERNATIONAL GMBH

  Duitsland

 8. NORD-LOCK GMBH

  Duitsland

 1. REKER-NUTS HANDELS GMBH

  Duitsland

 2. LIEBERMANN GMBH & CO. KG

  Duitsland

 3. ACTON S.A.

  Frankrijk

 4. HÄCKER SYSTEMTECHNIK GMBH

  Duitsland

 5. MESMA-BEFESTIGUNGSSYSTEME

  Duitsland

 6. KAMMERER GEWINDETECHNIK GMBH

  Duitsland

 7. AIRPRODUCT AG

  Zwitserland

 8. ERNST THOMAS GMBH

  Duitsland

 9. HAUEISEN + UNSELD GMBH

  Duitsland

 10. INDUSTRIE ROHRHALTERUNGEN NIMZ GMBH

  Duitsland