• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bier groothandel

Resultaten voor

Bier groothandel - Import export

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Nederland

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH is gespecialiseerd in de groothandel van wereldwijd erkende en gewaardeerde voedingsmiddelen, algemene handelsproducten en lifestyleproducten naar talrijke landen. Door de toenemende vraag naar westerse voedingsmiddelen en kruidenierswaren in bijna elk Europees land zijn we uitgegroeid tot een van de snelst groeiende bedrijven in de wereldwijde toeleveringsketen voor de export van grondstoffen. Ons succes kan worden toegeschreven aan onze uitzonderlijke klantenservice, snelle en betrouwbare toeleveringsketen en uitgebreide kennis van de wereldwijde grondstoffenmarkt.Met onze jarenlange ervaring in het sourcen en distribueren van merkproducten over de hele wereld hebben we een uitgebreide kennis van de industrie ontwikkeld. Daarnaast heeft ons strategisch partnerschap met de groeiende en volwassen markten in het Verre Oosten onze positie verder versterkt. Bij Mir Han Bau GmbH zijn we er trots op dat we merkproducten van hoge kwaliteit leveren en voldoen aan de eisen van de wereldwijde handel. We zijn vastbesloten om onze voorbeeldige klantenservice te handhaven, te zorgen voor snelle en betrouwbare leveringen en in te spelen op kansen in de steeds groeiende markt voor voedingsmiddelen en kruidenierswaren in westerse stijl.

 2. GCG GLOBAL CONSUMER GOODS TRADING GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  GCG Global Consumer Goods Trading GmbH is een in Duitsland gevestigde onderneming die wereldwijd fast moving consumer goods [FMCG] in grote hoeveelheden en tegen aantrekkelijke groothandelsprijzen verkoopt.Wij bieden originele producten van bekende wereldmerken zoals: Coca-Cola, Pepsi, Redbull, Ferrero, Mars, Unilever en Mondelez/ Milka. De groothandel in dranken, sterke dranken, wijn, snoepgoed en huishoudelijke artikelen verloopt volgens het principe "Think global and act local". Tot onze klanten behoren winkelketens, groothandelaren, distributeurs en kleine en grote winkels. Via ons internationale netwerk hebben wij toegang tot een groot aantal fabrikanten en leveranciers en een breed scala aan producten. Wij leveren producten van vermaarde internationale merken zoals: Coca-Cola, Fanta, Sprite. Pepsi, Pepsi Max, Mountain Dew. Carlsberg, Heineken, Tuborg. Capri Sun. Lays. Ritter Sport, Milka, Marabou, Toblerone, KitKat, Mars, Daim. Ferrero, Nutella, Kinder, Raffaello. Haribo, Katjes, nimm2. Kelloggs. Barilla. Als u op zoek bent naar een specifiek product of als u vragen hebt over onze groothandel in dranken, bier, sterke drank, snoepgoed of andere FMCG-producten of diensten, neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar office@global-consumer-goods.com.

 3. 3C DISTRIBUTION

  Litouwen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION is een groothandel in internationaal erkende merken voedingsmiddelen en reinigings-/schoonheidsproducten. Ons team is zeer getalenteerd in commercie en logistiek, evenals in klanttevredenheid.Bovendien bestuderen we voortdurend de markt om merkproducten tegen de beste prijs in te kopen, ze op te slaan en onze klanten in meer dan 90 landen de meest uitgebreide importprijzen te bieden.   We beoordelen al onze leveranciers grondig en werken alleen met producten en merken van hoge kwaliteit. Als gevolg hiervan kunnen onze klanten profiteren van groothandelsdistributie van bekende merken zoals Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove en Dove. nog vele anderen. 3C DISTRIBUTION is al een vertrouwde en gekozen B2B-partner voor verschillende wereldwijde winkelketens, cash &carry, supermarkten, hypermarkten en zelfs bedrijven met één locatie. We passen ons aan en doen ons best om aan de eisen en wensen van onze klanten te voldoen en onze relaties op lange termijn te houden. Onze diensten zijn uitgebreid van groothandel naar distributie, logistiek en etikettering. We kunnen de etikettering van uw product voltooien in de taal die u wenst, in overeenstemming met uw eisen, maar ook alle certificaten, handelsdocumenten en douanedocumenten volledig opstellen. We bieden betrouwbare transportdiensten dankzij de moderne infrastructuur en de expertise van ons logistieke team voor de groothandel. We verzenden door de lucht, over de weg en over zee, en we leveren ook van deur tot deur.

 4. BRASSERIE 3 MÂTS

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  BRASSERIE 3 MATS is een Franse ambachtelijke brouwerij. Wij bieden een breed assortiment ambachtelijke bieren en brouwoplossingen op maat voor alle soorten bier met een complete service van productie tot levering. Wij gebruiken kwaliteitsgrondstoffen en onze mout komt van Franse mouterijen. De ingrediënten die wij aan onze bieren toevoegen zijn onbewerkt. Wij produceren onze bieren in vaten van 33cl, 75 cl en 30 liter.

 5. BEER PROJECT SRL

  Italië

  De firma Beer Project is een toonaangevend bedrijf binnen de distributie en de import van ambachtelijke Siciliaanse, Italiaanse en internationale bier. Dankzij haar samenwerking met het Kuaska Insitut, biedt de firma exclusief voor Sicilië biersoorten van de beste Italiaanse brouwerijen: Argo, Civale, Ducato, Kamun, Maltus Faber, Opperbacco, 24 Baroni et Epica. Voor Beer Project is een goede bier een hele kunst: een geraffineerde kunst, met een rijke geschiedenis en volop geuren die de geest en het lichaam vullen van plezier.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MOOIBIER.NL

  Nederland

  Bier is mooi, het is genieten, maar vooral heel speciaal voor ons! Als drie bier liefhebbers zijn we daarom 3 jaar geleden gestart met het opzetten van deze prachtige online bierwinkel. Dat ging niet zonder blikken of blozen, maar het resultaat mag er naar ons inziens best zijn. Met deze webwinkel proberen wij onze passie te delen met andere. Er is immers niets mooier dan om van je hobby werk te maken, en dat doen we hier dan ook mee. De keuze binnen ons assortiment is groot en deze zal in de loop der tijd nog groter worden. Daarom begrijpen we als géén ander dat je met voorkeur je eigen krat wilt samenstellen met verschillende soorten bier. Wij werken dan ook met een krat, en deze is bij aanvang leeg en rechtsbovenaan in de webshop te zien. Zodra je biertjes selecteert zullen deze in het krat een kratplaats innemen. Bij het compleet vullen van deze bierkrat (24 kratplaatsen) betaal je dan ook geen verzendkosten. Dit is fantastisch, want dat scheelt je zomaar weer €8, 95 op je bestelling. Bij het vullen en afrekenen van je krat zullen wij de bestelling zo spoedig mogelijk afhandelen. We zorgen ervoor dat elke bestelling binnen 24 uur wordt verzonden! Vaak zal dat betekenen dat je het krat bier de eerstvolgende werkdag al in huis hebt! Veel plezier op mooibier.nl

 2. DRINKS CENTER FONTANA

  België

  Drinkcenter Fontana biedt een ruim assortiment speciale bieren en exclusieve geschenken. De drinkcenter levert Belgische bieren en andere verschillende alcoholhoudende en alcoholvrije dranken, per pallet, per bak of per fles.

 3. BROUWERIJ STERKENS

  België

  Brouwerij Sterkens is een Belgische bierfirma (voorheen brouwerij) in Meer in de Kempen. De brouwerij levert haar bieren aan over 500 bars en restaurants in Belgie, en richt zich nu ook tot de export van haar producten. De Brouwerij Sterkens biedt een ruim gamma aan bieren: St-Sebastiaan Dark, St-Sebastiaan Grand Cru, St-Paul Blond, Special, Double en Triple, en de Hoogstraten Poorter en de Bokrijks Kruikenbier.

 4. VAN DER PLAETSEN

  België

  Van Der Plaetsen NV is uitgegroeid tot een waardige leverancier die gespecialiseerd is in het leveren van fruitsappen, yoghurts, verse kazen, zuivel, frisdranken en bieren aan drankcentrales, scholen, klinieken, OCMW's, instellingen, supermarkten, melkventers, ...

 5. BOLLAERT WIJNHUIS

  België

  Groothandel in dranken, algemeen assortiment.

 1. BIERHANDEL DEKONINCK

  België

  Bierhandel Dekoninck is expert in alle dranken300 m² drank onder één dak - keuze uit meer dan 2.500 referenties.

 2. CARPENTIER DRANKENHANDEL

  België

  Carpentier is een drankencentrale te Zwijndrecht.

 1. DRANKENHANDEL VOLKSWELVAART

  België

  Drankenhandel en bierstekerij met levering aan horeca, bedrijven, verenigingen en evenementen in en rond de Rupelstreek.

 2. CARLSBERG IMPORTERS

  België

  Carlsberg Importers is de exclusieve invoerder en verdeler van Carlsberg, Carlsberg Elephant, Tuborg, Kronenbourg 1664, Tourtel, La Ramée Artisanaal Abdijbier...

 3. DRANKCENTRALE NEVEJAN

  België

  Dranklevering aan horeca en particulieren.

 4. BRASSERIE 'ICI ON BRASSE'

  Frankrijk

  Het bedrijf BRASSERIE 'ICI ON BRASSE', is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren bier groothandel. Het is gevestigd in Auriolles, Frankrijk.

 5. CERVEZA ARTESANA ESPAÑALA

  Spanje

  Het bedrijf CERVEZA ARTESANA ESPAÑALA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren restaurantinstallaties, ambachtelijke bier, bier groothandel, en installaties en apparatuur voor bierbrouwerijnen. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 6. BROWAR PILSWEIZER S.A.

  Polen

  Het bedrijf BROWAR PILSWEIZER S.A., is een Multi-Category, en actief in de sector Bierbrouwerijen - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bier groothandel, en ambachtelijke bier. Het is gevestigd in Grybów, Polen.

 7. CERVEZA ARTESANA EBORA

  Spanje

  Het bedrijf CERVEZA ARTESANA EBORA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke bier, bier groothandel, en alcoholische dranken. Het is gevestigd in Toledo, Spanje.

 8. THE ROTTERDAM TRADERS B.V.

  Nederland

  Het bedrijf THE ROTTERDAM TRADERS B.V., is een Groothandelaar, en actief in de sector Duty free - internationale handel. Het is tevens aanwezig in de sectoren bier groothandel. Het is gevestigd in Rotterdam, Nederland.

 1. BEERINBA DI BARBORA KRIZANOVA

  Italië

  Het bedrijf BEERINBA DI BARBORA KRIZANOVA, is een Distributeur, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke bier, en bier groothandel. Het is gevestigd in Vigevano, Italië.

 2. FOOD & BEVERAGE ASSOCIATES LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf FOOD & BEVERAGE ASSOCIATES LTD, is een Multi-Category, en actief in de sector Drankenindustrie - machines en materialen. Het is tevens aanwezig in de sectoren advies in verkoopstrategie, bier groothandel, en wijn groothandel. Het is gevestigd in Southampton, Verenigd Koninkrijk.

 3. DRINK SERVICES - BRASSERIE CORMAN

  België

  Het bedrijf DRINK SERVICES - BRASSERIE CORMAN, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Dranken - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren Vruchtensappen, alcoholische dranken, Vruchtensappen, verhuur grote tent, en bier groothandel. Het is gevestigd in Sprimont, België.

 4. ARDÈCHE BOISSONS DISTRIBUTION

  Frankrijk

  Het bedrijf ARDÈCHE BOISSONS DISTRIBUTION, is een Groothandelaar, en actief in de sector Dranken - koolzuurhoudend. Het is tevens aanwezig in de sectoren levering aan huis, en bier groothandel. Het is gevestigd in Ruoms, Frankrijk.

 5. CIE

  Frankrijk

  Het bedrijf CIE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren bier groothandel, en dranken op basis van cola. Het is gevestigd in Garges Les Gonesse, Frankrijk.

 6. BELGIBEER

  België

  Het bedrijf BELGIBEER, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren buitenlandse bier, en bier groothandel. Het is gevestigd in BRUXELLES, België.

 7. ACIS BRASSERIE AUGRENOISE

  België

  Het bedrijf ACIS BRASSERIE AUGRENOISE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke bier, en bier groothandel. Het is gevestigd in Casteau (soignies), België.

 8. LA BRASSERIE À VAPEUR

  België

  Het bedrijf LA BRASSERIE À VAPEUR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren brouwerij, en bier groothandel. Het is gevestigd in Pipaix, België.

 9. WELLS & YOUNG'S BREWING COMPANY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf WELLS & YOUNG'S BREWING COMPANY LIMITED, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren bier groothandel, en vatbier. Het is gevestigd in Bedford, Verenigd Koninkrijk.

 10. HNB TRADE LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf HNB TRADE LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bier. Het is tevens aanwezig in de sectoren bier groothandel, en wijn groothandel. Het is gevestigd in Harrow, Verenigd Koninkrijk.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis