• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bier groothandel

Resultaten voor

Bier groothandel - Import export

 1. GCG GLOBAL CONSUMER GOODS TRADING GMBH

  Duitsland

  GCG Global Consumer Goods Trading GmbH is een in Duitsland gevestigde onderneming die wereldwijd fast moving consumer goods [FMCG] in grote hoeveelheden en tegen aantrekkelijke groothandelsprijzen verkoopt.Wij bieden originele producten van bekende wereldmerken zoals: Coca-Cola, Pepsi, Redbull, Ferrero, Mars, Unilever en Mondelez/ Milka. De groothandel in dranken, sterke dranken, wijn, snoepgoed en huishoudelijke artikelen verloopt volgens het principe "Think global and act local". Tot onze klanten behoren winkelketens, groothandelaren, distributeurs en kleine en grote winkels. Via ons internationale netwerk hebben wij toegang tot een groot aantal fabrikanten en leveranciers en een breed scala aan producten. Wij leveren producten van vermaarde internationale merken zoals: Coca-Cola, Fanta, Sprite. Pepsi, Pepsi Max, Mountain Dew. Carlsberg, Heineken, Tuborg. Capri Sun. Lays. Ritter Sport, Milka, Marabou, Toblerone, KitKat, Mars, Daim. Ferrero, Nutella, Kinder, Raffaello. Haribo, Katjes, nimm2. Kelloggs. Barilla. Als u op zoek bent naar een specifiek product of als u vragen hebt over onze groothandel in dranken, bier, sterke drank, snoepgoed of andere FMCG-producten of diensten, neem dan contact met ons op of stuur een e-mail naar office@global-consumer-goods.com.

 2. BRASSERIE 3 MÂTS

  Frankrijk

  BRASSERIE 3 MATS is een Franse ambachtelijke brouwerij. Wij bieden een breed assortiment ambachtelijke bieren en brouwoplossingen op maat voor alle soorten bier met een complete service van productie tot levering. Wij gebruiken kwaliteitsgrondstoffen en onze mout komt van Franse mouterijen. De ingrediënten die wij aan onze bieren toevoegen zijn onbewerkt. Wij produceren onze bieren in vaten van 33cl, 75 cl en 30 liter.

 3. BEER PROJECT SRL

  Italië

  De firma Beer Project is een toonaangevend bedrijf binnen de distributie en de import van ambachtelijke Siciliaanse, Italiaanse en internationale bier. Dankzij haar samenwerking met het Kuaska Insitut, biedt de firma exclusief voor Sicilië biersoorten van de beste Italiaanse brouwerijen: Argo, Civale, Ducato, Kamun, Maltus Faber, Opperbacco, 24 Baroni et Epica. Voor Beer Project is een goede bier een hele kunst: een geraffineerde kunst, met een rijke geschiedenis en volop geuren die de geest en het lichaam vullen van plezier.

 4. DRINKS CENTER FONTANA

  België

  Drinkcenter Fontana biedt een ruim assortiment speciale bieren en exclusieve geschenken. De drinkcenter levert Belgische bieren en andere verschillende alcoholhoudende en alcoholvrije dranken, per pallet, per bak of per fles.

 5. BROUWERIJ STERKENS

  België

  Brouwerij Sterkens is een Belgische bierfirma (voorheen brouwerij) in Meer in de Kempen. De brouwerij levert haar bieren aan over 500 bars en restaurants in Belgie, en richt zich nu ook tot de export van haar producten. De Brouwerij Sterkens biedt een ruim gamma aan bieren: St-Sebastiaan Dark, St-Sebastiaan Grand Cru, St-Paul Blond, Special, Double en Triple, en de Hoogstraten Poorter en de Bokrijks Kruikenbier.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. VAN DER PLAETSEN

  België

  Van Der Plaetsen NV is uitgegroeid tot een waardige leverancier die gespecialiseerd is in het leveren van fruitsappen, yoghurts, verse kazen, zuivel, frisdranken en bieren aan drankcentrales, scholen, klinieken, OCMW's, instellingen, supermarkten, melkventers, ...

 2. BOLLAERT WIJNHUIS

  België

  Groothandel in dranken, algemeen assortiment.

 3. DRANKENHANDEL VOLKSWELVAART

  België

  Drankenhandel en bierstekerij met levering aan horeca, bedrijven, verenigingen en evenementen in en rond de Rupelstreek.

 4. CARPENTIER DRANKENHANDEL

  België

  Carpentier is een drankencentrale te Zwijndrecht.

 5. DRANKCENTRALE NEVEJAN

  België

  Dranklevering aan horeca en particulieren.

 1. BROWAR PILSWEIZER S.A.

  Polen

 2. CERVEZA ARTESANA EBORA

  Spanje

 1. THE ROTTERDAM TRADERS B.V.

  Nederland

 2. BEERINBA DI BARBORA KRIZANOVA

  Italië

 3. BRASSERIE 'ICI ON BRASSE'

  Frankrijk

 4. FOOD & BEVERAGE ASSOCIATES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 5. BELGIBEER

  België

 6. LA BRASSERIE À VAPEUR

  België

 7. CIE

  Frankrijk

 8. HNB TRADE LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. DELAUNOY-ERGO

  België

 2. SHANGHAI SUNRISE FOODS CO., LTD

  China

 3. JUMAVI

  Spanje

 4. CERVEZA ARTESANA ESPAÑALA

  Spanje

 5. MOOIBIER.NL

  Nederland

  Bier is mooi, het is genieten, maar vooral heel speciaal voor ons! Als drie bier liefhebbers zijn we daarom 3 jaar geleden gestart met het opzetten van deze prachtige online bierwinkel. Dat ging niet zonder blikken of blozen, maar het resultaat mag er naar ons inziens best zijn. Met deze webwinkel proberen wij onze passie te delen met andere. Er is immers niets mooier dan om van je hobby werk te maken, en dat doen we hier dan ook mee. De keuze binnen ons assortiment is groot en deze zal in de loop der tijd nog groter worden. Daarom begrijpen we als géén ander dat je met voorkeur je eigen krat wilt samenstellen met verschillende soorten bier. Wij werken dan ook met een krat, en deze is bij aanvang leeg en rechtsbovenaan in de webshop te zien. Zodra je biertjes selecteert zullen deze in het krat een kratplaats innemen. Bij het compleet vullen van deze bierkrat (24 kratplaatsen) betaal je dan ook geen verzendkosten. Dit is fantastisch, want dat scheelt je zomaar weer €8, 95 op je bestelling. Bij het vullen en afrekenen van je krat zullen wij de bestelling zo spoedig mogelijk afhandelen. We zorgen ervoor dat elke bestelling binnen 24 uur wordt verzonden! Vaak zal dat betekenen dat je het krat bier de eerstvolgende werkdag al in huis hebt! Veel plezier op mooibier.nl

 6. WELLS & YOUNG'S BREWING COMPANY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 7. ARDÈCHE BOISSONS DISTRIBUTION

  Frankrijk

 8. CARLSBERG IMPORTERS

  België

  Carlsberg Importers is de exclusieve invoerder en verdeler van Carlsberg, Carlsberg Elephant, Tuborg, Kronenbourg 1664, Tourtel, La Ramée Artisanaal Abdijbier...

 9. BIERHANDEL DEKONINCK

  België

  Bierhandel Dekoninck is expert in alle dranken300 m² drank onder één dak - keuze uit meer dan 2.500 referenties.

 10. ACIS BRASSERIE AUGRENOISE

  België