• Europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bier groothandel

Resultaten voor

Bier groothandel - Import export

 1. POL-FOODS SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by Europages badge

  POL-FOODS SP. Z O.O. koopt in 48 landen over de hele wereld producten in en verkoopt producten in 97 landen, waardoor wij dus echt wereldwijd actief zijn. Om handel te drijven in zo veel landen en culturen is een grondige kennis van de verschillende culturen en klanten vereist. Wij zijn ook een grote marktdeelnemer binnen de sector van detailhandel, waar een steeds meer inkopers onze beroemde merken hebben ontdekt. Wij zijn één van de Poolse toonaangevende groothandelaars/handelaars in voedingsmiddelen. Alles samen hebben wij het voorrecht meer dan 200 zeer tevreden klanten van dienst te zijn. Ons productassortiment, dat onder meer bestaat uit gekoelde en diepvries vleesproducten, is vrijwel eindeloos. Wij bieden een ontelbare hoeveelheid productcombinaties gebaseerd op varkensvlees, rundvlees, pluimveevlees en lamsvlees. Gesneden vlees, recepten, verpakking en andere belangrijke elementen kunnen worden aangepast om te voldoen aan de specifieke eisen van de klant. Meer dan 5000 productlijnen, merk- en private label producten inbegrepen, voor consumptiegoederen, zoals voedingsmiddelen, frisdranken, persoonlijke en huishoudelijke verzorgingsproducten, basisvoedingsmiddelen, tabak, vers en diepvries vlees, zaden, noten en niet-voedingsproducten. Wij beschouwen onszelf als meer dan alleen een leverancier van verschillende voedingsproducten. Ons doel is altijd om een waardevermeerderend partnerschap aan te gaan met onze klanten en leveranciers wereldwijd. Na bij ons uw inkopen te hebben gedaan, kunt u de levering op uw factuuradres bij ons reserveren, want wij hebben afspraken gemaakt voor leveringen tegen redelijke prijzen met DHL, TNT & ANDERE VRACHTTRANSPORTFIRMA'S. Neem via e-mail contact op met onze klantendienst voor verdere informatie.

  Website Open In New icon
 2. MOOIBIER.NL

  Nederland

  Bier is mooi, het is genieten, maar vooral heel speciaal voor ons! Als drie bier liefhebbers zijn we daarom 3 jaar geleden gestart met het opzetten van deze prachtige online bierwinkel. Dat ging niet zonder blikken of blozen, maar het resultaat mag er naar ons inziens best zijn. Met deze webwinkel proberen wij onze passie te delen met andere. Er is immers niets mooier dan om van je hobby werk te maken, en dat doen we hier dan ook mee. De keuze binnen ons assortiment is groot en deze zal in de loop der tijd nog groter worden. Daarom begrijpen we als géén ander dat je met voorkeur je eigen krat wilt samenstellen met verschillende soorten bier. Wij werken dan ook met een krat, en deze is bij aanvang leeg en rechtsbovenaan in de webshop te zien. Zodra je biertjes selecteert zullen deze in het krat een kratplaats innemen. Bij het compleet vullen van deze bierkrat (24 kratplaatsen) betaal je dan ook geen verzendkosten. Dit is fantastisch, want dat scheelt je zomaar weer €8, 95 op je bestelling. Bij het vullen en afrekenen van je krat zullen wij de bestelling zo spoedig mogelijk afhandelen. We zorgen ervoor dat elke bestelling binnen 24 uur wordt verzonden! Vaak zal dat betekenen dat je het krat bier de eerstvolgende werkdag al in huis hebt! Veel plezier op mooibier.nl

 3. BEER PROJECT SRL

  Italië

  De firma Beer Project is een toonaangevend bedrijf binnen de distributie en de import van ambachtelijke Siciliaanse, Italiaanse en internationale bier. Dankzij haar samenwerking met het Kuaska Insitut, biedt de firma exclusief voor Sicilië biersoorten van de beste Italiaanse brouwerijen: Argo, Civale, Ducato, Kamun, Maltus Faber, Opperbacco, 24 Baroni et Epica. Voor Beer Project is een goede bier een hele kunst: een geraffineerde kunst, met een rijke geschiedenis en volop geuren die de geest en het lichaam vullen van plezier.

 4. DRINKS CENTER FONTANA

  België

  Drinkcenter Fontana biedt een ruim assortiment speciale bieren en exclusieve geschenken. De drinkcenter levert Belgische bieren en andere verschillende alcoholhoudende en alcoholvrije dranken, per pallet, per bak of per fles.

 5. VAN DER PLAETSEN

  België

  Van Der Plaetsen NV is uitgegroeid tot een waardige leverancier die gespecialiseerd is in het leveren van fruitsappen, yoghurts, verse kazen, zuivel, frisdranken en bieren aan drankcentrales, scholen, klinieken, OCMW's, instellingen, supermarkten, melkventers, ...

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van Europages en word gezien!
 1. BROUWERIJ STERKENS

  België

  Brouwerij Sterkens is een Belgische bierfirma (voorheen brouwerij) in Meer in de Kempen. De brouwerij levert haar bieren aan over 500 bars en restaurants in Belgie, en richt zich nu ook tot de export van haar producten. De Brouwerij Sterkens biedt een ruim gamma aan bieren: St-Sebastiaan Dark, St-Sebastiaan Grand Cru, St-Paul Blond, Special, Double en Triple, en de Hoogstraten Poorter en de Bokrijks Kruikenbier.

 2. BOLLAERT WIJNHUIS

  België

  Groothandel in dranken, algemeen assortiment.

 3. BIERHANDEL DEKONINCK

  België

  Bierhandel Dekoninck is expert in alle dranken300 m² drank onder één dak - keuze uit meer dan 2.500 referenties.

 4. CARPENTIER DRANKENHANDEL

  België

  Carpentier is een drankencentrale te Zwijndrecht.

 5. DRANKENHANDEL VOLKSWELVAART

  België

  Drankenhandel en bierstekerij met levering aan horeca, bedrijven, verenigingen en evenementen in en rond de Rupelstreek.

 1. CARLSBERG IMPORTERS

  België

  Carlsberg Importers is de exclusieve invoerder en verdeler van Carlsberg, Carlsberg Elephant, Tuborg, Kronenbourg 1664, Tourtel, La Ramée Artisanaal Abdijbier...

 2. DRANKCENTRALE NEVEJAN

  België

  Dranklevering aan horeca en particulieren.

 3. THE ROTTERDAM TRADERS B.V.

  Nederland

 4. CERVEZA ARTESANA EBORA

  Spanje

 5. BRASSERIE 'ICI ON BRASSE'

  Frankrijk

 6. BEERINBA DI BARBORA KRIZANOVA

  Italië

 7. CERVEZA ARTESANA ESPAÑALA

  Spanje

 8. BROWAR PILSWEIZER S.A.

  Polen

 9. DRINK SERVICES - BRASSERIE CORMAN

  België

 10. FOOD & BEVERAGE ASSOCIATES LTD

  Verenigd Koninkrijk

 1. LA BRASSERIE À VAPEUR

  België

 2. CIE

  Frankrijk

 3. ARDÈCHE BOISSONS DISTRIBUTION

  Frankrijk

 4. BELGIBEER

  België

 5. ACIS BRASSERIE AUGRENOISE

  België

 6. AFANASY HOLDING

  Rusland

 7. WELLS & YOUNG'S BREWING COMPANY LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 8. DELAUNOY-ERGO

  België

 9. SHANGHAI SUNRISE FOODS CO., LTD

  China

 10. ALBATROS LOGISTICS

  België