• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bieten

Resultaten voor

Bieten - Import export

 1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, Fruit, Fruit en groenten - import-export, Levensmiddelen - import-export, koolplanten, vers fruit, meloen, groenten, en knollen. Het is gevestigd in Torres Novas, Portugal.

 2. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, verse groente en fruit, wortels, Bieten, selderij, knollen, en kardoen. Het is gevestigd in Alboraya-Valencia, Spanje.

 3. VERDUYN FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf VERDUYN FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Bieten, Groenten, wortel- en knolgewassen, wortels, selderij, en Bieten. Het is gevestigd in Phalempin, Frankrijk.

 4. PB DIALOG

  Oekraïne

  Het bedrijf PB DIALOG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, wortels, Bieten, en uien. Het is gevestigd in Kakhovka, Oekraïne.

 5. BTG BOUTHEGOURD

  Frankrijk

  Het bedrijf BTG BOUTHEGOURD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bieten. Het is gevestigd in St Benoit Sur Loire, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. DE WULF AGRO

  België

  Het bedrijf DE WULF AGRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bieten. Het is gevestigd in Gembloux, België.

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Duitsland

  Het bedrijf AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, Schapen en geiten, Bieten, Melkvee, Schapen en geiten, en Bieten. Het is gevestigd in Mühlberg, Duitsland.

 3. STE BTG AGR I

  Frankrijk

  Het bedrijf STE BTG AGR I, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, en Bieten. Het is gevestigd in St Benoit Sur Loire, Frankrijk.

 4. J.L. PRIESTLEY & CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J.L. PRIESTLEY & CO. LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, vers, Bieten, Groenten, vers, en Bieten. Het is gevestigd in Sleaford, Verenigd Koninkrijk.

 5. DUTCH FARMERS SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf DUTCH FARMERS SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, Bieten, Granen en graangewassen, en Bieten. Het is gevestigd in Stargard Szczecinski, Polen.

 1. BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE

  Polen

  Het bedrijf BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Bieten, Tuinbouwgewassen, en Bieten. Het is gevestigd in Chodow, Polen.

 2. WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, Granen en graangewassen, Bieten, en Granen en graangewassen. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 1. SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT

  Hongarije

  Het bedrijf SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, Bieten, Granen en graangewassen, en Bieten. Het is gevestigd in Hajduszoboszlo, Hongarije.

 2. GUT DUMMERSTORF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUT DUMMERSTORF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Bieten, Runderen, en Bieten. Het is gevestigd in Dummerstorf, Duitsland.

 3. GARAWOL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GARAWOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bieten. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 4. STJÖRNUGRÍS HF

  IJsland

  Het bedrijf STJÖRNUGRÍS HF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, en Bieten. Het is gevestigd in Reykjavík, IJsland.

 5. DANCKERT KROHN AS

  Noorwegen

 6. MATROT U.K. LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. LHOTE SA

  Frankrijk

 8. NAPLES INVESTISSEMENTS

  Frankrijk

 1. AGRARGENOSSENSCHAFT KRIPPEHNA EG

  Duitsland

 2. NORMAN OLVERSON LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 3. S.I.D.E.SUP.

  Frankrijk

 4. SDAD COOP CATALANA Y SECCIO DE CREDIT DE RESPONSABILIDAD LIMITADA

  Spanje

 5. SKANDIA OERREDEKSPORT A/S

  Denemarken

 6. STE TRAVAUX AGRIC RICHER FILS

  Frankrijk

 7. A.P.N. AGRARPRODUKTION NEBELTAL GMBH

  Duitsland

 8. VEHGRO B.V

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wat is voor u belangrijk als u met een biologische groothandelaar werkt? Keuze tussen kleine en grote aankoophoeveelheden.Een breed scala aan biologische producten. Online bestellen tegen een eerlijke prijs.Een partner die een verantwoordelijke ondernemer is.Dat en meer is VehGro voor u, de nummer 1 biologische groothandel in Europa. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot gezond biologisch voedsel. Daarom is onze visie: voedzaam voedsel voor iedereen, geleverd door de aarde. Gecertificeerde biologische producten.Wij, als VehGro B.V., hebben ons tot doel gesteld een bijzonder uitgebreid assortiment van wel 2000 verschillende hoogwaardige biologische producten te leveren. Het gamma producten strekt zich uit van poeders en granulaten tot noten, bonen en granen. Wij eisen dat onze producten vrij zijn van kunstmatige geuren, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

 9. SP-ROBOTS GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  SP-ROBOTS GmbH, gevestigd in Salzgitter in Nedersaksen, werd begin 2005 opgericht en heeft zich met zijn kerncompetentie, automatiseringstechnologie, gespecialiseerd in de complexe en uitgebreide service voor industriële bedrijven. Zowel grote klanten als klanten van kleine en middelgrote bedrijven vertrouwen op onze jarenlange ervaring en constante kwaliteit. Ons doel is niet alleen om u te overtuigen met technologie, maar ook met onze knowhow en service. Advies en training voor uw medewerkers, evenals projectondersteuning vanaf het begin, staan daarom bij SP-ROBOTS GmbH in het serviceportfolio bovenaan. Uw automatisering is onze taak! Ons WERK is uw VOORUITGANG!

 10. GÖTZ MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wij zijn een werktuigbouwkundig bedrijf.De nadruk ligt op CNC-frezen, CNC-draaien en rapid prototyping. Wij produceren prototypes, kleine series, grootschalige bewerkingen en monteren subassemblages.Wij zijn een innovatief en voortdurend groeiend machinebouwbedrijf dat sinds 1980 bestaat en gespecialiseerd is in CNC-frezen en CNC-draaien. Naast de productie van prototypes, kleine series, grootschalige bewerkingen en assemblage van onderdelen, maakt rapid prototyping met behulp van verschillende processen (SAF, FDM, DLP, Polyjet) deel uit van onze diensten. Met een ultramodern machinepark kunnen wij aan alle kwaliteitseisen van onze klanten voldoen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis