• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bieten

Resultaten voor

Bieten - Import export

 1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Het bedrijf HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, Fruit, Fruit en groenten - import-export, Levensmiddelen - import-export, koolplanten, vers fruit, meloen, groenten, en knollen. Het is gevestigd in Torres Novas, Portugal.

 2. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, verse groente en fruit, wortels, Bieten, selderij, knollen, en kardoen. Het is gevestigd in Alboraya-Valencia, Spanje.

 3. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypte

  International Traders is een Egyptische onderneming opgericht in 2004 en gespecialiseerd in import en export. Met meer dan 20 jaar ervaring sector beschikken wij over een grondige kennis op het gebied van logistiek en handel. We zijn zeer flexibel en bezitten een breed gamma van producten om aan iedere behoefte van de klant tegemoet te kunnen komen.

 4. VERDUYN FRANCE

  Frankrijk

  Het bedrijf VERDUYN FRANCE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Fruit. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, wortel- en knolgewassen, Bieten, Groenten, wortel- en knolgewassen, wortels, selderij, en Bieten. Het is gevestigd in Phalempin, Frankrijk.

 5. BTG BOUTHEGOURD

  Frankrijk

  Het bedrijf BTG BOUTHEGOURD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bieten. Het is gevestigd in St Benoit Sur Loire, Frankrijk.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. PB DIALOG

  Oekraïne

  Het bedrijf PB DIALOG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, vers. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, wortels, Bieten, en uien. Het is gevestigd in Kakhovka, Oekraïne.

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Duitsland

  Het bedrijf AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Melkvee, Schapen en geiten, Bieten, Melkvee, Schapen en geiten, en Bieten. Het is gevestigd in Mühlberg, Duitsland.

 3. DUTCH FARMERS SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf DUTCH FARMERS SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, Bieten, Granen en graangewassen, en Bieten. Het is gevestigd in Stargard Szczecinski, Polen.

 4. J.L. PRIESTLEY & CO. LTD

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf J.L. PRIESTLEY & CO. LTD, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Groenten, vers, Bieten, Groenten, vers, en Bieten. Het is gevestigd in Sleaford, Verenigd Koninkrijk.

 5. GUT DUMMERSTORF GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf GUT DUMMERSTORF GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Granen en graangewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Runderen, Bieten, Runderen, en Bieten. Het is gevestigd in Dummerstorf, Duitsland.

 1. WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O.

  Polen

  Het bedrijf WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O., is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, Granen en graangewassen, Bieten, en Granen en graangewassen. Het is gevestigd in Poznan, Polen.

 2. DE WULF AGRO

  België

  Het bedrijf DE WULF AGRO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bieten. Het is gevestigd in Gembloux, België.

 1. STE BTG AGR I

  Frankrijk

  Het bedrijf STE BTG AGR I, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, en Bieten. Het is gevestigd in St Benoit Sur Loire, Frankrijk.

 2. BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE

  Polen

  Het bedrijf BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Tuinbouwgewassen, Bieten, Tuinbouwgewassen, en Bieten. Het is gevestigd in Chodow, Polen.

 3. SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT

  Hongarije

  Het bedrijf SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Granen en graangewassen, Bieten, Granen en graangewassen, en Bieten. Het is gevestigd in Hajduszoboszlo, Hongarije.

 4. CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD

  Verenigde Staten

  Het bedrijf CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bieten. Het is gevestigd in Cixi, Verenigde Staten.

 5. STJÖRNUGRÍS HF

  IJsland

  Het bedrijf STJÖRNUGRÍS HF, is een Groothandelaar, en actief in de sector Groenten, wortel- en knolgewassen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bieten, en Bieten. Het is gevestigd in Reykjavík, IJsland.

 6. GARAWOL

  Verenigd Koninkrijk

  Het bedrijf GARAWOL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bieten. Het is gevestigd in Birmingham, Verenigd Koninkrijk.

 7. SDAD COOP CATALANA Y SECCIO DE CREDIT DE RESPONSABILIDAD LIMITADA

  Spanje

 8. DANCKERT KROHN AS

  Noorwegen

 1. AGRARGENOSSENSCHAFT KRIPPEHNA EG

  Duitsland

 2. LHOTE SA

  Frankrijk

 3. A.P.N. AGRARPRODUKTION NEBELTAL GMBH

  Duitsland

 4. STE TRAVAUX AGRIC RICHER FILS

  Frankrijk

 5. S.I.D.E.SUP.

  Frankrijk

 6. MATROT U.K. LTD

  Verenigd Koninkrijk

 7. SKANDIA OERREDEKSPORT A/S

  Denemarken

 8. NORMAN OLVERSON LIMITED

  Verenigd Koninkrijk

 9. NAPLES INVESTISSEMENTS

  Frankrijk

 10. VEHGRO B.V

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Wat is voor u belangrijk als u met een biologische groothandelaar werkt? Keuze tussen kleine en grote aankoophoeveelheden.Een breed scala aan biologische producten. Online bestellen tegen een eerlijke prijs.Een partner die een verantwoordelijke ondernemer is.Dat en meer is VehGro voor u, de nummer 1 biologische groothandel in Europa. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot gezond biologisch voedsel. Daarom is onze visie: voedzaam voedsel voor iedereen, geleverd door de aarde. Gecertificeerde biologische producten.Wij, als VehGro B.V., hebben ons tot doel gesteld een bijzonder uitgebreid assortiment van wel 2000 verschillende hoogwaardige biologische producten te leveren. Het gamma producten strekt zich uit van poeders en granulaten tot noten, bonen en granen. Wij eisen dat onze producten vrij zijn van kunstmatige geuren, smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis