• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bijenteelt

Resultaten voor

Bijenteelt - Import export

 1. ILANGA NATURE

  België

  ILANGA NATURE is een producent van kruiden, honing uit wilde bijenkorven, olijfolie en fruit. Onze producten hebben een kwaliteitsgarantie en zijn traceerbaar. ILANGA NATURE vindt unieke smaken in Madagaskar, Mauritius en Sardinië en hoogwaardige en smaakvolle producten uit alle windstreken. Wij bieden een breed assortiment natuurlijke producten onder de beste voorwaarden. Wij kunnen aan uw behoeften voor natuurlijke en authentieke producten met de kenmerkende smaak van streekproducten voldoen! Werk u binnen het restaurantwezen? Bent u eigenaar van een kruidenierswinkel? Deelt u onze waarden en onze visie? Zijn de natuurlijke producten de beste optie voor u? Dan bent u hier op de juiste pagina. Vakspecialisten die de beste prijs-kwaliteitsverhouding zoeken zijn bij ons aan het juiste adres. ILANGA NATURE biedt honing, kruiden en specerijen, zouten, suiker, jams en olijfolie in diverse formaten. Wij luisteren naar uw behoeften en wij bieden u producten die hier volledig op aansluiten. Neem contact met ons op voor meer informatie! Onze productcatalogus is beschikbaar via Whatsapp op 0456/56 19 97, neem contact met ons op.

 2. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanje

  Het is het resultaat van Apícola Cuartero, een familiebedrijf dat drie generaties geleden is opgericht en zich op de beschutte flanken van de Moncayo bevindt. In meer dan 3000 bijenkorven worden deze 100% Spaanse honingproducten verkregen uit de meest uitstekende bloemen en bloesems van het Spaanse grondgebied. De meer dan twintig verschillende producten komen op natuurlijke wijze tot stand, zonder bestrijdingsmiddelen rond de bloemen, en volgens een traditioneel procedé. Daarom is iedere pot honing anders, ook binnen dezelfde soort. Zo slaagt Mieles del Tío Juan Cruz erin om de papillen aan de vroegere smaak van honing te herinneren, toe die nog rechtstreeks bij de imker gekocht werd. Hier vindt u alle producten van Mieles del Tío Juan Cruz. Ze zijn te verkrijgen in grote potten (940 g) en in kleine potten (470 g); de honingazijn wordt aangeboden in flessen van 250 ml. Bovendien zijn de etiketten in vijf verschillende talen (Spaans, Engels, Frans, Duits en klassiek Arabisch).

 3. EUROMIEL

  Spanje

  Commercialisering, verkoop en export van honing, vers en droog stuifmeel en van was. Wij verkopen uitsluitend de productie van imkers die onze partners zijn. 100% Spaanse producten.

 4. A.T.N.D. HONEY LLC

  Georgië

  ATND Honey is een familiebedrijf met als kernactiviteiten het bijenhouden, de productie en de verwerking van natuurlijke honing. De producent biedt diverse hoeveelheden zomerhoning die zich onderscheiden door een unieke combinatie van smaak en aroma en tevens uitzonderlijke organoleptische eigenschappen: rijpheid van het product, intensiteit en mondgevoel. ATND Honey oogst de honing in zijn imkerij gelegen in de uitlopers van de het scheidingsgebied van de Grote Kaukasus.

 5. MAES HONEY SL

  Spanje

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanje

 2. API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

 3. APIS - MATERIALE APISTICO

  Italië

 4. COOP MELISSA

  Italië

 5. SAN PER

  Spanje

  Meer dan 30 jaar op de markt van de van de bijenteelt, erkend door talrijke, gerenommeerde klanten. Wij zijn marktlieder geworden op het gebied van beSchermingsvoorzieningen, dankzij constant aandacht voor grondstoffen en uitstekende prijzen, gecombineerd met de beste technologie en innovatie van al onze producten. Mateiraal voor bijenteelt, wij produceren: jacks, maskers, beenkappen, werkkleding, handschoenen.

 1. EXPRESS-KURTINZ.COM

  Luxemburg

  Designer made to measure curtains and made to measure roman blinds available with matching bespoke accessories .Huge choice of designer plain, pattern and floral fabrics in many different colours. Our curtain express delivery service means that your made to measure curtains and roman blinds will be delivered within 7 days.

 2. PROVENCE APICULTURE

  Frankrijk

 1. GAEC FAMILLE LASBLEIZ

  Frankrijk

 2. ABEILLE DES LACS

  Frankrijk

 3. ALEXANDRE JOAQUIM PINTO MORAIS

  Portugal

 4. KELES BAL VE KAYISI

  Turkije

 5. LA ABEJA PRODIGIOSA

  Spanje

 6. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Griekenland

 7. PCHELOMAG.COM.UA

  Oekraïne

 8. IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG

  Duitsland

 1. FAMILLE MICHAUD APICULTEURS

  Frankrijk

 2. HERRAJES APICULTURA

  Spanje

 3. HORAE HONEY

  Griekenland

 4. SUN FLOWER

  Oekraïne

 5. L'ABEILLE DE LA FONDATION

  Frankrijk

 6. EL REBOST DE L'AVI LLUÍS

  Spanje

 7. SOLTALECRIM, LDA

  Portugal

 8. GAPCHEMICALITALIA SRL

  Italië

 9. BENKA BEEKEEPING

  Turkije

 10. LOGAR TRADE D.O.O.

  Slovenië