• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bijenteelt

Resultaten voor

Bijenteelt - Import export

 1. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het is het resultaat van Apícola Cuartero, een familiebedrijf dat drie generaties geleden is opgericht en zich op de beschutte flanken van de Moncayo bevindt. In meer dan 3000 bijenkorven worden deze 100% Spaanse honingproducten verkregen uit de meest uitstekende bloemen en bloesems van het Spaanse grondgebied. De meer dan twintig verschillende producten komen op natuurlijke wijze tot stand, zonder bestrijdingsmiddelen rond de bloemen, en volgens een traditioneel procedé. Daarom is iedere pot honing anders, ook binnen dezelfde soort. Zo slaagt Mieles del Tío Juan Cruz erin om de papillen aan de vroegere smaak van honing te herinneren, toe die nog rechtstreeks bij de imker gekocht werd. Hier vindt u alle producten van Mieles del Tío Juan Cruz. Ze zijn te verkrijgen in grote potten (940 g) en in kleine potten (470 g); de honingazijn wordt aangeboden in flessen van 250 ml. Bovendien zijn de etiketten in vijf verschillende talen (Spaans, Engels, Frans, Duits en klassiek Arabisch).

 2. EUROMIEL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Commercialisering, verkoop en export van honing, vers en droog stuifmeel en van was. Wij verkopen uitsluitend de productie van imkers die onze partners zijn. 100% Spaanse producten.

 3. A.T.N.D. HONEY LLC

  Georgië

  Verified by europages badge

  ATND Honey is een familiebedrijf met als kernactiviteiten het bijenhouden, de productie en de verwerking van natuurlijke honing. De producent biedt diverse hoeveelheden zomerhoning die zich onderscheiden door een unieke combinatie van smaak en aroma en tevens uitzonderlijke organoleptische eigenschappen: rijpheid van het product, intensiteit en mondgevoel. ATND Honey oogst de honing in zijn imkerij gelegen in de uitlopers van de het scheidingsgebied van de Grote Kaukasus.

 4. MAES HONEY SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAES HONEY SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Reformartikelen, Bijenteelt, Import-export - levensmiddelen, honing voedingsmiddel, Dieet- en biologische voeding, Reformartikelen, bijenhoning, en Bijenteelt. Het is gevestigd in Aldeatejada-Salamanca, Spanje.

 5. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Bijenwas, stuifmeel, was, Honing, Bijenwas, verkoop van honing, verkoop van was, en verkoop van stuifmeel. Het is gevestigd in Pinofranqueado-Cáceres, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenteelt, bijenproducten, acaciahoning, en honing uit duizend bloemen. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

 2. COOP MELISSA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COOP MELISSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenteelt, Honing, bijenkorven, uitrookmachine, Bijenteelt, bijenkorven, Honing, roestvrijstalen containers voor honing, en bijenproducten. Het is gevestigd in Castelliri, Italië.

 3. APIS - MATERIALE APISTICO

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf APIS - MATERIALE APISTICO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor bijenteelt, productie bijenkoninginnen, bijenkorven, Machines en materialen voor bijenteelt, uitrookmachine, producten voor bijenkorven, voedingsapparaat voor bijenkorven, mengmachines voor honing, en roestvrijstalen containers voor honing. Het is gevestigd in Pombia, Italië.

 4. SAN PER

  Spanje

  Meer dan 30 jaar op de markt van de van de bijenteelt, erkend door talrijke, gerenommeerde klanten. Wij zijn marktlieder geworden op het gebied van beSchermingsvoorzieningen, dankzij constant aandacht voor grondstoffen en uitstekende prijzen, gecombineerd met de beste technologie en innovatie van al onze producten. Mateiraal voor bijenteelt, wij produceren: jacks, maskers, beenkappen, werkkleding, handschoenen.

 5. EXPRESS-KURTINZ.COM

  Luxemburg

  Designer made to measure curtains and made to measure roman blinds available with matching bespoke accessories .Huge choice of designer plain, pattern and floral fabrics in many different colours. Our curtain express delivery service means that your made to measure curtains and roman blinds will be delivered within 7 days.

 1. PROVENCE APICULTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf PROVENCE APICULTURE, is een Distributeur, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren honingslingers. Het is gevestigd in Gémenos, Frankrijk.

 2. ABEILLE DES LACS

  Frankrijk

  Het bedrijf ABEILLE DES LACS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenhoning, honing uit duizend bloemen, acaciahoning, en bijenteelt. Het is gevestigd in Charcier, Frankrijk.

 1. GAEC FAMILLE LASBLEIZ

  Frankrijk

  Het bedrijf GAEC FAMILLE LASBLEIZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Beaucaire, Frankrijk.

 2. ALEXANDRE JOAQUIM PINTO MORAIS

  Portugal

  Het bedrijf ALEXANDRE JOAQUIM PINTO MORAIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenteelt, en honing en propolis. Het is gevestigd in Amarante, Portugal.

 3. KELES BAL VE KAYISI

  Turkije

  Het bedrijf KELES BAL VE KAYISI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenhoning, natuurlijke voedingsmiddelen, en gedroogde abrikozen. Het is gevestigd in Malatya, Turkije.

 4. LA ABEJA PRODIGIOSA

  Spanje

  Het bedrijf LA ABEJA PRODIGIOSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Landete (cuenca), Spanje.

 5. MN Própolis

  Brazilië

  Het bedrijf MN Própolis, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren propolis, gevriesdroogde levensmiddelen, en export van voedingsmiddelen. Het is gevestigd in Mogi Das Cruzes, Brazilië.

 6. PCHELOMAG.COM.UA

  Oekraïne

  Het bedrijf PCHELOMAG.COM.UA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 7. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Griekenland

  Het bedrijf MELOSTAGMA - HONEY DROP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenwas, bijenhoning, Bijenwas, en kastanjehoning. Het is gevestigd in Skalokhori, Lesvos, Griekenland.

 8. IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG

  Duitsland

  Het bedrijf IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Honing, en honing uit duizend bloemen. Het is gevestigd in Faßberg, Duitsland.

 1. AIMERIT S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AIMERIT S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Soller, Spanje.

 2. SINIS HISPANIA SL

  Spanje

  Het bedrijf SINIS HISPANIA SL, is een Groothandelaar, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenteelt, en koninginnegelei. Het is gevestigd in Valencia, Spanje.

 3. EL REBOST DE L'AVI LLUÍS

  Spanje

  Het bedrijf EL REBOST DE L'AVI LLUÍS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in El Perelló, Spanje.

 4. 12STREMMATA

  Griekenland

  Het bedrijf 12STREMMATA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Import-export - levensmiddelen. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenteelt, en bijen. Het is gevestigd in Drama, Griekenland.

 5. APICOLTURA BONETTI

  Italië

  Het bedrijf APICOLTURA BONETTI, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren honing, en koninginnegelei. Het is gevestigd in Torre Pallavicina, Italië.

 6. APIMEL - VENTURA & CASTANHEIRA LDA.

  Portugal

  Het bedrijf APIMEL - VENTURA & CASTANHEIRA LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenteelt, stuifmeel, en koninginnegelei. Het is gevestigd in Lousã, Portugal.

 7. STALE MATERIALE APISTICO

  Italië

  Het bedrijf STALE MATERIALE APISTICO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Luserna San Giovanni, Italië.

 8. APISLAND MEL

  Portugal

  Het bedrijf APISLAND MEL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenteelt, en stuifmeel. Het is gevestigd in Aljezur, Portugal.

 9. LACOURCELLE BENOIT

  Frankrijk

  Het bedrijf LACOURCELLE BENOIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenwas, propolis, stuifmeel, honing, en Bijenwas. Het is gevestigd in Chaumeil, Frankrijk.

 10. MONDO APE SRLS

  Italië

  Het bedrijf MONDO APE SRLS, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Viano, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis