• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bijenteelt

Resultaten voor

Bijenteelt - Import export

 1. MIEL TIO JUAN CRUZ

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het is het resultaat van Apícola Cuartero, een familiebedrijf dat drie generaties geleden is opgericht en zich op de beschutte flanken van de Moncayo bevindt. In meer dan 3000 bijenkorven worden deze 100% Spaanse honingproducten verkregen uit de meest uitstekende bloemen en bloesems van het Spaanse grondgebied. De meer dan twintig verschillende producten komen op natuurlijke wijze tot stand, zonder bestrijdingsmiddelen rond de bloemen, en volgens een traditioneel procedé. Daarom is iedere pot honing anders, ook binnen dezelfde soort. Zo slaagt Mieles del Tío Juan Cruz erin om de papillen aan de vroegere smaak van honing te herinneren, toe die nog rechtstreeks bij de imker gekocht werd. Hier vindt u alle producten van Mieles del Tío Juan Cruz. Ze zijn te verkrijgen in grote potten (940 g) en in kleine potten (470 g); de honingazijn wordt aangeboden in flessen van 250 ml. Bovendien zijn de etiketten in vijf verschillende talen (Spaans, Engels, Frans, Duits en klassiek Arabisch).

 2. EUROMIEL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Commercialisering, verkoop en export van honing, vers en droog stuifmeel en van was. Wij verkopen uitsluitend de productie van imkers die onze partners zijn. 100% Spaanse producten.

 3. MAES HONEY SL

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAES HONEY SL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Dieet- en biologische voeding, Reformartikelen, Bijenteelt, Import-export - levensmiddelen, honing voedingsmiddel, Dieet- en biologische voeding, Reformartikelen, bijenhoning, en Bijenteelt. Het is gevestigd in Aldeatejada-Salamanca, Spanje.

 4. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Bijenwas, stuifmeel, was, Honing, Bijenwas, verkoop van honing, verkoop van was, en verkoop van stuifmeel. Het is gevestigd in Pinofranqueado-Cáceres, Spanje.

 5. API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf API BRESCIA SOCIETA' COOPERATIVA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenteelt, bijenproducten, acaciahoning, en honing uit duizend bloemen. Het is gevestigd in Brescia, Italië.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COOP MELISSA

  Italië

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COOP MELISSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenteelt, Honing, bijenkorven, uitrookmachine, Bijenteelt, bijenkorven, Honing, roestvrijstalen containers voor honing, en bijenproducten. Het is gevestigd in Castelliri, Italië.

 2. SAN PER

  Spanje

  Meer dan 30 jaar op de markt van de van de bijenteelt, erkend door talrijke, gerenommeerde klanten. Wij zijn marktlieder geworden op het gebied van beSchermingsvoorzieningen, dankzij constant aandacht voor grondstoffen en uitstekende prijzen, gecombineerd met de beste technologie en innovatie van al onze producten. Mateiraal voor bijenteelt, wij produceren: jacks, maskers, beenkappen, werkkleding, handschoenen.

 3. EXPRESS-KURTINZ.COM

  Luxemburg

  Designer made to measure curtains and made to measure roman blinds available with matching bespoke accessories .Huge choice of designer plain, pattern and floral fabrics in many different colours. Our curtain express delivery service means that your made to measure curtains and roman blinds will be delivered within 7 days.

 4. PROVENCE APICULTURE

  Frankrijk

  Het bedrijf PROVENCE APICULTURE, is een Distributeur, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren honingslingers. Het is gevestigd in Gémenos, Frankrijk.

 5. ALEXANDRE JOAQUIM PINTO MORAIS

  Portugal

  Het bedrijf ALEXANDRE JOAQUIM PINTO MORAIS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenteelt, en honing en propolis. Het is gevestigd in Amarante, Portugal.

 1. GAEC FAMILLE LASBLEIZ

  Frankrijk

  Het bedrijf GAEC FAMILLE LASBLEIZ, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Beaucaire, Frankrijk.

 2. KELES BAL VE KAYISI

  Turkije

  Het bedrijf KELES BAL VE KAYISI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenhoning, natuurlijke voedingsmiddelen, en gedroogde abrikozen. Het is gevestigd in Malatya, Turkije.

 1. LA ABEJA PRODIGIOSA

  Spanje

  Het bedrijf LA ABEJA PRODIGIOSA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Landete (cuenca), Spanje.

 2. PCHELOMAG.COM.UA

  Oekraïne

  Het bedrijf PCHELOMAG.COM.UA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Dnipro, Oekraïne.

 3. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Griekenland

  Het bedrijf MELOSTAGMA - HONEY DROP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenwas, bijenhoning, Bijenwas, en kastanjehoning. Het is gevestigd in Skalokhori, Lesvos, Griekenland.

 4. IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG

  Duitsland

  Het bedrijf IMKEREI AHRENS DEUTSCHER HONIG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Honing, en honing uit duizend bloemen. Het is gevestigd in Faßberg, Duitsland.

 5. AIMERIT S.L.

  Spanje

  Het bedrijf AIMERIT S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Soller, Spanje.

 6. EL REBOST DE L'AVI LLUÍS

  Spanje

  Het bedrijf EL REBOST DE L'AVI LLUÍS, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in El Perelló, Spanje.

 7. INCI BEEKEEPING COMPANY

  Turkije

  Het bedrijf INCI BEEKEEPING COMPANY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren stuifmeel, honingslingers voor bijenteelt, en bijenteelt. Het is gevestigd in Aydin, Turkije.

 8. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanje

  Het bedrijf MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren honing, stuifmeel, koninginnegelei, en Bijenwas. Het is gevestigd in Monserrat - Valencia, Spanje.

 1. COSMETICA REYNA APICOLA

  Spanje

  Het bedrijf COSMETICA REYNA APICOLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Biologische cosmetica. Het is tevens aanwezig in de sectoren ambachtelijke hangar, bijenteelt, en vloeistoffen voor ontwikkeling van foto's. Het is gevestigd in Navahermosa, Spanje.

 2. API-SPAIN EXPORT

  Spanje

  Het bedrijf API-SPAIN EXPORT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren honing en propolis, typische honing, bijenproducten, en stuifmeel. Het is gevestigd in Puertollano, Spanje.

 3. BEEBIO PORTUGAL

  Portugal

  Het bedrijf BEEBIO PORTUGAL, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Lisboa, Portugal.

 4. GOSPODARSTWO PASIECZNE KÓSZKA I KONRAD FUJARSKI

  Polen

  Het bedrijf GOSPODARSTWO PASIECZNE KÓSZKA I KONRAD FUJARSKI, is een Multi-Category, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenhoning, bijenteelt, lindebloesemhoning, en acaciahoning. Het is gevestigd in Kluczewo, Polen.

 5. APICOLTURA FIORILANDYA

  Italië

  Het bedrijf APICOLTURA FIORILANDYA, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bijenteelt. Het is gevestigd in Somma Vesuviana, Italië.

 6. APIS - MATERIALE APISTICO

  Italië

  Het bedrijf APIS - MATERIALE APISTICO, is een Detailhandelaar, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor bijenteelt, productie bijenkoninginnen, bijenkorven, Machines en materialen voor bijenteelt, en uitrookmachine. Het is gevestigd in Pombia, Italië.

 7. MONTE DOS BENS - NUNO MARQUES COMERCIO DE MEL LDA.

  Portugal

  Het bedrijf MONTE DOS BENS - NUNO MARQUES COMERCIO DE MEL LDA., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Levensmiddelen - import-export. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Honing, bijenteelt, en bijenproducten. Het is gevestigd in Mértola, Portugal.

 8. HORAE HONEY

  Griekenland

  Het bedrijf HORAE HONEY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren honing voedingsmiddel, propolis, stuifmeel, en producten voor bijenkorven. Het is gevestigd in Stratoni, Griekenland.

 9. SOLTALECRIM, LDA

  Portugal

  Het bedrijf SOLTALECRIM, LDA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, en Honing. Het is gevestigd in Vila De Frades, Portugal.

 10. APICOLTURA LATERZA

  Italië

  Het bedrijf APICOLTURA LATERZA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren honing en derivaten, productie bijenkoninginnen, en productie zwermen. Het is gevestigd in Castellaneta, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis