• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bijenwas

Resultaten voor

Bijenwas - Import export

 1. NOREVO GMBH

  Duitsland

  Norevo GmbH is een fabrikant en leverancier die overal ter wereld natuurlijke grondstoffen en speciale hulpstoffen voor de levensmiddel- en drankindustrie, de farmaceutische sector en de cosmeticasector voor technische toepassingen levert. Norevo levert natuurlijke grondstoffen - rubber Arabische gom, agaragar, honing, diksap van agave, zoethoutwortelextract en was - tot kwaliteitsproducten op maat en voor het productgamma van confectionery performers, maar ook natuurproducten en functionele ingrediënten in combinatie met technologische vakkennis en development support. Norevo is een onafhankelijk, internationaal opgesteld bedrijf met zijn hoofdvestiging in Hamburg, Duitsland. Een groot productiebedrijf van Norevo met eigen laboratorium en opslagplaats van alle grondstoffen bevindt zich eveneens in het noorden van Duitsland. Onze dochterondernemingen en andere productiebedrijven bevinden zich in Hongarije, Mexico, Argentinië, China en Hong Kong.

 2. TUCHEL & SOHN GMBH

  Duitsland

  Tuchel & Sohn GmbH is een internationale producent en leverancier van natuurlijke grondstoffen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, evenals de farmaceutische en cosmetica-sector. Vierde en vijfde generatie beheerd door Peter en Mirko Tuchel sinds 2017. Het hoofdkantoor is sinds de oprichting in Hamburg gevestigd. Het assortiment omvat voornamelijk natuurlijke zoetstoffen, die zo natuurlijk mogelijk worden aangeboden. Deze omvatten bijenhoning, verschillende siropen zoals ahornsiroop, agavesiroop, rijststroop, dadelsiroop of kokosbloesemsiroop, evenals andere producten van de bij (was, propolis, stuifmeel), de agaveplant (inuline), de esdoorn (suiker, vlokken) en meer. Dankzij een wereldwijde aanwezigheid en intergenerationele leveranciersrelaties, kunnen Tuchel & Sohn rechtstreeks vanuit hun oorsprong duurzame goederen van de hoogste kwaliteit aanbieden.

 3. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Duitsland

  Van harte welkom in de wereld van de grondstoffen! Het bedrijf Michael Gutschke Rohstoffhandel is gespecialiseerd in de directe import en verkoop van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en halffabricaten uit de respectieve landen van herkomst. We zorgen persoonlijk en betrouwbaar voor onze klanten. Overeenkomstig mijn speciale product- en marktkennis alsook jarenlange ervaring bieden wij een breed assortiment van natuurlijke grondstoffen voor toepassingen in aroma-, cosmetica-, tabaks-, snoepgoed- en levensmiddelenindustrie of voor technische toepassingen. We leveren grondstoffen voor het aromatiseren, binden, verdikken, scheiden, stabiliseren, verven of coaten. De producten worden in Hamburg opgeslagen en gecontroleerd. Door een nauwe samenwerking gedurende vele jaren hebben we een voortreffelijke relatie met onze partners wereldwijd en een uitstekend netwerk opgebouwd. Dankzij een klein bestuursapparaat opereren we snel en flexibel.

 4. KOUTSIANIS LAVREDIS SIA OE

  Griekenland

  Luxodor is een gerenommeerde Griekse kaarsenfabrikant die bekend staat om zijn uitzonderlijke vakmanschap en unieke, luxueus geurende kaarsen op plantaardige basis. Met een diepe passie voor het creëren van exquise producten, brengen we de essentie van de natuur in elke kaars die we produceren/geboren In vergelijking met veel fabrikanten streven we altijd naar de integriteit van onze was. Wij zijn ervan overtuigd dat een kaars een ware weerspiegeling van de natuur moet zijn, vrij van onnodige toevoegingen of controversiële mengsels die afbreuk kunnen doen aan de natuurlijke schoonheid. Onze kaarsen branden met een constante vlam, laten geen resten achter en zorgen voor een betoverende sfeer. Terwijl we ons richten op plantaardige was, maken we ook unieke paraffinekaarsen van hoogwaardige materialen met EN-certificaten. Onze ontwerpvaardigheden zijn gebaseerd op gladde boomstammen en rustieke reliëftexturen met gebruik van uitstekende grondstoffen, waarbij kwaliteit voorop staat. Geur is cruciaal voor ons.We bieden ook een grote verscheidenheid aan tijdloze en nieuwe aroma's en testen hun compatibiliteit met verschillende planten.

 5. APIHAPPY

  Frankrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MAISON DU TALENT D'OR

  Frankrijk

 2. BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER

  Oostenrijk

 3. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanje

 4. GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG

  Duitsland

 5. MESSINIAN CANDLES

  Griekenland

 1. HONGLER KERZEN AG

  Zwitserland

 2. WACHSLING GMBH

  Duitsland

 1. LUSOCOPLA FABRICA DE COLAS INDUSTRIAIS LDA.

  Portugal

 2. ALCHIMIE DES BOUGIES

  Frankrijk

 3. APINORTE

  Spanje

 4. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Griekenland

 5. RONDA GMBH

  Duitsland

 6. VARA GROUP

  Oekraïne

 7. BEE PROPOLIS BRASIL LTDA

  Brazilië

 8. NUVOLA TRADE

  Turkije

 1. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanje

 2. LACOURCELLE BENOIT

  Frankrijk

 3. COPLA

  Frankrijk

 4. SER WAX INDUSTRY

  Italië

 5. LANUCO GMBH

  Duitsland

 6. PROQUINAT S.L.

  Spanje

 7. PROREUSE SRLS

  Italië

 8. APICOLTURA LICARI

  Italië

 9. ANTICA APICOLTURA KABERLABA DI FRIGO LUCIA & C. S.N.C.

  Italië

 10. ENTREPRISE WAWA

  Ivoorkust