• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bijenwas

Resultaten voor

Bijenwas - Import export

 1. TUCHEL & SOHN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Tuchel & Sohn GmbH is een internationale producent en leverancier van natuurlijke grondstoffen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, evenals de farmaceutische en cosmetica-sector. Vierde en vijfde generatie beheerd door Peter en Mirko Tuchel sinds 2017. Het hoofdkantoor is sinds de oprichting in Hamburg gevestigd. Het assortiment omvat voornamelijk natuurlijke zoetstoffen, die zo natuurlijk mogelijk worden aangeboden. Deze omvatten bijenhoning, verschillende siropen zoals ahornsiroop, agavesiroop, rijststroop, dadelsiroop of kokosbloesemsiroop, evenals andere producten van de bij (was, propolis, stuifmeel), de agaveplant (inuline), de esdoorn (suiker, vlokken) en meer. Dankzij een wereldwijde aanwezigheid en intergenerationele leveranciersrelaties, kunnen Tuchel & Sohn rechtstreeks vanuit hun oorsprong duurzame goederen van de hoogste kwaliteit aanbieden.

 2. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Duitsland

  Verified by europages badge

  Van harte welkom in de wereld van de grondstoffen! Het bedrijf Michael Gutschke Rohstoffhandel is gespecialiseerd in de directe import en verkoop van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en halffabricaten uit de respectieve landen van herkomst. We zorgen persoonlijk en betrouwbaar voor onze klanten. Overeenkomstig mijn speciale product- en marktkennis alsook jarenlange ervaring bieden wij een breed assortiment van natuurlijke grondstoffen voor toepassingen in aroma-, cosmetica-, tabaks-, snoepgoed- en levensmiddelenindustrie of voor technische toepassingen. We leveren grondstoffen voor het aromatiseren, binden, verdikken, scheiden, stabiliseren, verven of coaten. De producten worden in Hamburg opgeslagen en gecontroleerd. Door een nauwe samenwerking gedurende vele jaren hebben we een voortreffelijke relatie met onze partners wereldwijd en een uitstekend netwerk opgebouwd. Dankzij een klein bestuursapparaat opereren we snel en flexibel.

 3. MAISON DU TALENT D'OR

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf MAISON DU TALENT D'OR, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaarsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenwas, natuurlijke kaarsen, en Bijenwas. Het is gevestigd in Niort, Frankrijk.

 4. BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER

  Oostenrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenwas. Het is gevestigd in Waidhofen/ybbs, Oostenrijk.

 5. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanje

  Verified by europages badge

  Het bedrijf SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Bijenwas, stuifmeel, was, Honing, Bijenwas, verkoop van honing, verkoop van was, en verkoop van stuifmeel. Het is gevestigd in Pinofranqueado-Cáceres, Spanje.

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. COPLA

  Frankrijk

  Verified by europages badge

  Het bedrijf COPLA, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenwas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Oliën - plantaardige, Paraffine, Fabrikant van chemische producten, Oliën - plantaardige, bewerking i.o.v. derden, Paraffine, silicoon oliën, industriële lijmen, en vloeibare lijm. Het is gevestigd in Castelculier, Frankrijk.

 2. APIHAPPY

  Frankrijk

  Het bedrijf APIHAPPY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenwas, dienst voor de bijenhouders, Bijenwas, productie bijenkoninginnen, en bijenkorven. Het is gevestigd in Gometz La Ville, Frankrijk.

 3. GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG

  Duitsland

  Het bedrijf GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bijenwas. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 4. HONGLER KERZEN AG

  Zwitserland

  Het bedrijf HONGLER KERZEN AG, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenwas. Het is gevestigd in Altstätten, Zwitserland.

 5. MESSINIAN CANDLES

  Griekenland

  Het bedrijf MESSINIAN CANDLES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenwas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Religieuze artikelen, kerkkaarsen, paraffine, en Religieuze artikelen. Het is gevestigd in Neromilos Messinias, Griekenland.

 1. WACHSLING GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf WACHSLING GMBH, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenwas. Het is gevestigd in Dormagen, Duitsland.

 2. ALCHIMIE DES BOUGIES

  Frankrijk

  Het bedrijf ALCHIMIE DES BOUGIES, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Kaarsen. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenwas, natuurlijke kaarsen, en ecologische kaarsen. Het is gevestigd in Betton, Frankrijk.

 1. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Griekenland

  Het bedrijf MELOSTAGMA - HONEY DROP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenwas, bijenhoning, Bijenwas, en kastanjehoning. Het is gevestigd in Skalokhori, Lesvos, Griekenland.

 2. RONDA GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf RONDA GMBH, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bijenwas. Het is tevens aanwezig in de sectoren vervaardiging van kaarsen. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 3. APINORTE

  Spanje

  Het bedrijf APINORTE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Honing. Het is tevens aanwezig in de sectoren Machines en materialen voor bijenteelt, Bijenwas, stuifmeel, Machines en materialen voor bijenteelt, en Bijenwas. Het is gevestigd in Burgos, Spanje.

 4. VARA GROUP

  Oekraïne

  Het bedrijf VARA GROUP, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenwas. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenproducten. Het is gevestigd in Kyiv, Oekraïne.

 5. VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O.

  Tsjechische Rep.

  Het bedrijf VYROBNI PODNIK JESTED, S.R.O., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Machines en materialen voor bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, Bijenwas, Kaarsen, Bijenteelt, Honing, Bijenwas, Kaarsen, en Bijenteelt. Het is gevestigd in Liberec, Tsjechische Rep..

 6. NUVOLA TRADE

  Turkije

  Het bedrijf NUVOLA TRADE, is een Groothandelaar, en actief in de sector Bijenwas. Het is tevens aanwezig in de sectoren bittere amandelen, en dragantgom. Het is gevestigd in Diyarbakir, Turkije.

 7. LACOURCELLE BENOIT

  Frankrijk

  Het bedrijf LACOURCELLE BENOIT, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenwas, propolis, stuifmeel, honing, en Bijenwas. Het is gevestigd in Chaumeil, Frankrijk.

 8. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanje

  Het bedrijf MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren honing, stuifmeel, koninginnegelei, en Bijenwas. Het is gevestigd in Monserrat - Valencia, Spanje.

 1. BEE ART IKE

  Griekenland

  Het bedrijf BEE ART IKE, is een Multi-Category, en actief in de sector Bijenwas. Het is tevens aanwezig in de sectoren dienst voor de bijenhouders, bijenproducten, en voeding voor bijen. Het is gevestigd in Xanthi, Griekenland.

 2. PROQUINAT S.L.

  Spanje

  Het bedrijf PROQUINAT S.L., is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenwas. Het is tevens aanwezig in de sectoren industriele was, wassen en derivaten voor textielindustrie, en plukmachines voor oogst van olijven. Het is gevestigd in Badalona, Spanje.

 3. MAB MIELS ET ABEILLES

  Frankrijk

  Het bedrijf MAB MIELS ET ABEILLES, is een Multi-Category, en actief in de sector Bijenwas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Honing, bijen, Honing, en fabricage en groothandel. Het is gevestigd in Marseille, Frankrijk.

 4. APICOLTURA LICARI

  Italië

  Het bedrijf APICOLTURA LICARI, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren biologische honing, propolis, Bijenwas, en stuifmeel. Het is gevestigd in Marsala, Italië.

 5. SER WAX INDUSTRY

  Italië

  Het bedrijf SER WAX INDUSTRY, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Chemie, organisch - grondstoffen en derivaten. Het is tevens aanwezig in de sectoren poetsen, was, additieven, en bijenwas. Het is gevestigd in Santena, Italië.

 6. LANUCO GMBH

  Duitsland

  Het bedrijf LANUCO GMBH, is een Multi-Category, en actief in de sector Vitamines en provitamines. Het is tevens aanwezig in de sectoren Voedings supplementen, Conserveringsmiddelen, Smaakstoffen, Bijenwas, Voedings supplementen, Conserveringsmiddelen, Smaakstoffen, en Bijenwas. Het is gevestigd in Hamburg, Duitsland.

 7. PROREUSE SRLS

  Italië

  Het bedrijf PROREUSE SRLS, is een Distributeur, en actief in de sector Paraffine. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenwas, was, en gekleurde was. Het is gevestigd in VALLO, Italië.

 8. BEE PURE

  Oostenrijk

  Het bedrijf BEE PURE, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenwas. Het is tevens aanwezig in de sectoren Reformartikelen, bijenproducten, producten voor bijenkorven, Reformartikelen, en bijenproducten. Het is gevestigd in Wien, Oostenrijk.

 9. YILDIRIM PETEK MUSTAFA YILDIRIM

  Turkije

  Het bedrijf YILDIRIM PETEK MUSTAFA YILDIRIM, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Bijenteelt. Het is tevens aanwezig in de sectoren bijenproducten, honing en propolis, Bijenwas, en verse diepgevroren stuifmeel. Het is gevestigd in Mersin, Turkije.

 10. SERRAPIGLIO UMBERTO

  Italië

  Het bedrijf SERRAPIGLIO UMBERTO, is een Fabrikant/ Producent, en actief in de sector Voedingsmiddelen en dranken - ingrediënten. Het is tevens aanwezig in de sectoren Bijenwas, Conserveringsmiddelen, Bijenwas, en Conserveringsmiddelen. Het is gevestigd in Agropoli, Italië.

Offerteaanvraag

Maak één aanvraag en ontvang meerdere offertes van geverifieerde leveranciers

 • Alleen relevante leveranciers
 • Voldoet aan gegevensprivacy
 • 100% gratis