• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • bijenwas

Resultaten voor

Bijenwas - Import export

 1. NOREVO GMBH

  Duitsland

  Norevo GmbH is een fabrikant en leverancier die overal ter wereld natuurlijke grondstoffen en speciale hulpstoffen voor de levensmiddel- en drankindustrie, de farmaceutische sector en de cosmeticasector voor technische toepassingen levert. Norevo levert natuurlijke grondstoffen - rubber Arabische gom, agaragar, honing, diksap van agave, zoethoutwortelextract en was - tot kwaliteitsproducten op maat en voor het productgamma van confectionery performers, maar ook natuurproducten en functionele ingrediënten in combinatie met technologische vakkennis en development support. Norevo is een onafhankelijk, internationaal opgesteld bedrijf met zijn hoofdvestiging in Hamburg, Duitsland. Een groot productiebedrijf van Norevo met eigen laboratorium en opslagplaats van alle grondstoffen bevindt zich eveneens in het noorden van Duitsland. Onze dochterondernemingen en andere productiebedrijven bevinden zich in Hongarije, Mexico, Argentinië, China en Hong Kong.

 2. MICHAEL GUTSCHKE ROHSTOFFHANDEL E.K.

  Duitsland

  Van harte welkom in de wereld van de grondstoffen! Het bedrijf Michael Gutschke Rohstoffhandel is gespecialiseerd in de directe import en verkoop van kwalitatief hoogwaardige natuurlijke grondstoffen en halffabricaten uit de respectieve landen van herkomst. We zorgen persoonlijk en betrouwbaar voor onze klanten. Overeenkomstig mijn speciale product- en marktkennis alsook jarenlange ervaring bieden wij een breed assortiment van natuurlijke grondstoffen voor toepassingen in aroma-, cosmetica-, tabaks-, snoepgoed- en levensmiddelenindustrie of voor technische toepassingen. We leveren grondstoffen voor het aromatiseren, binden, verdikken, scheiden, stabiliseren, verven of coaten. De producten worden in Hamburg opgeslagen en gecontroleerd. Door een nauwe samenwerking gedurende vele jaren hebben we een voortreffelijke relatie met onze partners wereldwijd en een uitstekend netwerk opgebouwd. Dankzij een klein bestuursapparaat opereren we snel en flexibel.

 3. TUCHEL & SOHN GMBH

  Duitsland

  Tuchel & Sohn GmbH is een internationale producent en leverancier van natuurlijke grondstoffen voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, evenals de farmaceutische en cosmetica-sector. Vierde en vijfde generatie beheerd door Peter en Mirko Tuchel sinds 2017. Het hoofdkantoor is sinds de oprichting in Hamburg gevestigd. Het assortiment omvat voornamelijk natuurlijke zoetstoffen, die zo natuurlijk mogelijk worden aangeboden. Deze omvatten bijenhoning, verschillende siropen zoals ahornsiroop, agavesiroop, rijststroop, dadelsiroop of kokosbloesemsiroop, evenals andere producten van de bij (was, propolis, stuifmeel), de agaveplant (inuline), de esdoorn (suiker, vlokken) en meer. Dankzij een wereldwijde aanwezigheid en intergenerationele leveranciersrelaties, kunnen Tuchel & Sohn rechtstreeks vanuit hun oorsprong duurzame goederen van de hoogste kwaliteit aanbieden.

 4. MAISON DU TALENT D'OR

  Frankrijk

 5. BEEOFIX - INH. ANNA SOPHIE RIEGLER

  Oostenrijk

Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. GAIA SUSTAINABLE CONCEPT UG

  Duitsland

 2. SOCIEDAD COOPERATIVA APIHURDES

  Spanje

 3. BEE BREEDING COMPLEX MAIKOPSKY

  Rusland

  De productie van bijenteeltproducten is de hoofdactiviteit van ons bedrijf.300 bijenkolonies leven in 3 honingboerderijen op 1 ha grond aan de voet van het natuurreservaat van de Kaukasus.Onze belangrijkste focus is de productie van honing, vruchtbare moederbijen en pakketten.Het bedrijf levert vrijwel overal in Rusland bijenproducten.De belangrijkste missie van het bedrijf is de effectieve toepassing van moderne methoden en technologieën om een maximale output van bijenpakketten, vruchtbare moederbijen, honing, koninginnengelei en andere bijenproducten te bereiken, evenals een effectief gebruik van bijenkolonies voor bestuiving van entomofiele planten. Rekening houdend met de eisen van de moderne markt, verricht het bedrijf uitgebreide voorbereidende werkzaamheden voor het gebruik van honingstromen en het verzamelen van populaire honingsoorten - zwarte sprinkhaan, linde, kastanje, koriander, boekweit, melilot en zonnebloemhoning. Specificatie ontwikkeld voor speciaal product "SILA MEDA +".Honinggeheimen van het natuurreservaat van de Kaukasus gecombineerd in één product - dit is "SILA MEDA +".

 4. HONGLER KERZEN AG

  Zwitserland

 5. MESSINIAN CANDLES

  Griekenland

 1. WACHSLING GMBH

  Duitsland

 2. LUSOCOPLA FABRICA DE COLAS INDUSTRIAIS LDA.

  Portugal

 1. ALCHIMIE DES BOUGIES

  Frankrijk

 2. MELOSTAGMA - HONEY DROP

  Griekenland

 3. VARA GROUP

  Oekraïne

 4. RONDA GMBH

  Duitsland

 5. NUVOLA TRADE

  Turkije

 6. BEE PROPOLIS BRASIL LTDA

  Brazilië

 7. ZADORUS

  Polen

 8. COPLA

  Frankrijk

 1. MIEL HONEY NATURVAL APÍCOLA

  Spanje

 2. OOO KONSTANTA

  Rusland

 3. APICOLTURA LICARI

  Italië

 4. LANUCO GMBH

  Duitsland

 5. PROREUSE SRLS

  Italië

 6. PROQUINAT S.L.

  Spanje

 7. ENTREPRISE WAWA

  Ivoorkust

 8. COOP. AGR. ARL APE REGINA

  Italië

 9. ''APICOLTURA ORAZI S.S. SOC. AGRICOLA''

  Italië

 10. ALPHA INGREDIENTS S.R.L.

  Italië