• europages
 • >
 • BEDRIJVEN - LEVERANCIERS - PROVIDERS
 • >
 • binden- brocheren en afwerken

Resultaten voor

Binden- brocheren en afwerken - Import export

 1. ALTMANN GRAPHISCHE MASCHINEN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge

  We leven en werken gepassioneerd voor ons familiebedrijf - al bijna 100 jaar: Met zijn opleiding tot boekdrukker legde Josef Altmann de basis voor onze familietraditie in de grafische industrie in 1919. Zijn zoon Gerhard volgde hem in 1949 en zijn broer Werner in 1955. Sinds 1993 is Peter Altmann de derde generatie die de erfenis voortzet. Met de oprichting van Altmann Graphische Maschinen GmbH in 1980 hebben we ons gespecialiseerd in de internationale handel in gebruikte machines voor bedrukken en afwerken - onze kerncompetentie. Sindsdien hebben we onze reputatie als een serieuze, professioneel ervaren en servicegerichte partner voortdurend uitgebreid - ver buiten de grenzen van ons hoofdkantoor in Magstadt bij Stuttgart. Onze machines zijn wereldwijd in gebruik.Daarop zijn we erg trots. Onze visie is om u de beste machines met de beste service tegen de beste prijs aan te bieden.

  Website Open In New icon
 2. PRORELIURE SAS

  Frankrijk

  Verified by europages badge
 3. ETA LA LUMIÈRE

  België

  Verified by europages badge
 4. BRANDBOOK NEXT DESIGN+PRODUKTION GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
 5. OTTO KÜSTERMANN GMBH

  Duitsland

  Verified by europages badge
Office Building Outline icon
Een pagina voor uw onderneming
Kunt u dit zien? Uw potentiële klanten ook Word ook lid van europages en word gezien!
 1. MKS MASCHINEN HANDELS GMBH

  Duitsland

  Wij houden ons bezig met de internationale handel in grafische machines en accessoires. Goede service met meer dan 22 jaar ervaring bevestigt onze positie op de wereldmarkt.Een serieuze en ongecompliceerde verwerking is wat ons onderscheidt.Onze gekwalificeerde monteurs staan ​​garant voor tevreden klanten.Als jarenlange werktuigbouwkundig ingenieur in druk- en verwerkingsmachines geven wij deskundig advies op de volgende werkterreinen: Brand- en aansprakelijkheidsclaims. Machine- en transportschade.Taxatierapporten en rapporten om bewijs te verzamelen.Beoordeling van de machines met opmaak van taxaties

 2. DEBOEKBINDER.BE

  België

  Laat uw boek printen en binden in onze drukkerij-boekbinderij Wij drukken uw eigen boek in kleine oplage, vanaf 1 exemplaar. Ambachtelijk genaaid of stevig gekleefd. In een kaft van papier, leder of linnen. Presenteer in stijl uw bedrijfsverhaal, bibliografie of scriptie. Cursus & workshop boekbinden te Herentals Volg onder begeleiding van handboekbinder Geert Stevens een cursus of workshop boekbinden. De lessen vinden plaats in de handboekbinderij deBoekbinder.be te Herentals. Boeken en dozen voor speciale gelegenheden Grafisch ontwerper en handboekbinder Geert Stevens ontwerpt, print en bindt uw boeken op maat. Huwelijk, jubileum, event, verjaardag, opening van uw bedrijf of zaak? Maak zo’n dag onvergetelijk dankzij een gedrukt en gebonden luxeboek in een doos. Boek drukken en binden kleine oplage Printen & binden Uw boek mooi afgewerkt én betaalbaar? We kleven het binnenwerk garenloos in de rug. Oplage van 1 tot 250 ex. Gastenboeken Maak indruk met uw portfolio, fotoboek, catalogus of gastenboek. Decoratieve binding van 1 tot 25 ex. Linnen boeken Kleine oplage in linnen, fluweel of kunstleder. Laat uw eigen boek drukken en binden in onze ambachtelijke boekbinderij. Boek(kunst)banden Verwen uzelf als liefhebber van de boekkunst. Een luxe boek volledig ambachtelijk gemaakt door ambachtelijk boekbinder!

 3. MAR - MAR D.O.O.

  Kroatië

  MAR MAR is een milieuvriendelijke, PEFC en FSC gecertificeerde onderneming gespecialiseerd in de vervaardiging van kantoorboekhandel artikelen voor scholen en kantoren: school schriften, geniete notitieboekjes, notitieboekjes met spiraal, notitieboekjes met harde kaft, enz. met extra prints zoals glitters, UV vernis, embossing, hot foil drukwerk.

 4. SAHARA PRINTING COMPANY S.A.E.

  Egypte

  De Sahara Drukkerij is een Egyptische kapitaalvennootschap opgericht in 1995 en gevestigd in de tax free zone van Caïro. Sahara is een gecentraliseerde, gestroomlijnde drukkerij, compleet met installaties voor prepress, printen, drukken, afwerking, verpakking van kartonnen dozen alsmede digitaal drukwerk en een uitgebreide reeks POP/POS designs via tafelprinten en snijden op uiteenlopende stijve en flexibele materialen. Sahara biedt hoge druknormen, kwaliteit & vertrouwelijkheid.

 5. BOEKBINDERIJ VAN HEES

  Nederland

  Boekbinderij van Hees is een familiebedrijf die ruim 85 jaar actief is in de grafimedia branche. Boekbinderij van Hees maakt genaaid gebrocheerde, gelijmd gebrocheerde, garenloos gebonden en genaaid gebonden boeken. Uiteraard kunnen wij ook hechten en u losbladige systemen met twee of vier boorgaten verzorgen. Wij zijn gevestigd in Zaltbommel, door deze ligging denken wij van dienst te kunnen zijn voor alle drukkerijen in Nederland en België.

 1. SZÓ-KÉP PRINTING

  Hongarije

 2. MENUCARD - MODRUGA DRUCK- UND HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Oostenrijk

 3. PRIZMA PACK

  Turkije

 4. TIPOGRAFIADRUSOBOLZANO

  Italië

 5. DYNAMIK DRUCK GMBH

  Duitsland

 6. FABRICHARTE

  Italië

 7. BUCHBINDEREI ROLAND ZIMMER

  Duitsland

 8. BOTTEGA FAGNOLA S.A.S.

  Italië

 9. CARAMEL AGENCY

  België

 10. PROBOS - PLASTICOS S.A.

  Portugal

 1. FINITION

  België

 2. DIARPA

  Portugal

 3. PACO BAZÁN

  Spanje

 4. OFFSETDRUCKEREI E. SAUERLAND

  Duitsland

 5. SINBRO

  Frankrijk

 6. LINOTYPE, SL

  Spanje

 7. COPYHOUSE

  België

 8. LEGATORIA LA MERIDIONALE SRLS

  Italië

 9. CORELAP

  België

 10. ULTRACLIK SPRL

  België